DOLAPÇI RENK VE DESEN ÖRNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
PARALI KIRMIZIÇİL

Ekli dosyalar

• Paralı kırmızıçil.webp
    Paralı kırmızıçil.webp
    33.1 KB · Görüntüleme: 1,590
YAMALI-YANGAP-MUSKALI

Ekli dosyalar

• yamali_muskali01.webp
    yamali_muskali01.webp
    88.3 KB · Görüntüleme: 1,621
ÇOK GÜZEL OLMUŞ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler Umut abi. Ne beslediğimizin bir kez daha farkına vardım.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Umut abi. Ne beslediğimizin bir kez daha farkına vardım.

iyi dileklerin için teşekkürler kardeşim Dolapçı olmazsa olmaz yaa, bu güzellikler her kümeste olmalı bence :heyo:

Maşallah Hepsi birbirinden güzel. Paylaşımınızla gözlerimizi doyurdunuz, emeğinize sağlık.

iyi bir paylaşım olmuş emegine saglık tanımayan renkleri bilmeyen arkadaşlar için çok iyi bir çalışma olmuş ayrıcada gözlerimizi pası silindi saol kardeşim.antalyadan saygılar yamalılardan bir kaç kare daha görsek fenada olmazdı kendine iyi bak..

poyrazz' Alıntı:
iyi bir paylaşım olmuş emegine saglık tanımayan renkleri bilmeyen arkadaşlar için çok iyi bir çalışma olmuş ayrıcada gözlerimizi pası silindi saol kardeşim.antalyadan saygılar yamalılardan bir kaç kare daha görsek fenada olmazdı kendine iyi bak..

selamlar

teşekkürler iyi dilekleriniz için yamalılardan en kısa zamanda foruma koyucam kendi kuşlarımdan

saygılar

gerçekten çok güzel fotoğraflar kuşların duruşları desenleri herşeyi harika dolapçı ırkını bilmeyenler için koyduğunuz fotoğraflar çok yararlı olacaktır emeğinize sağlık saygılarımla...

HASAN YLMAZ
BURDUR

hasanyılmaz' Alıntı:
gerçekten çok güzel fotoğraflar kuşların duruşları desenleri herşeyi harika dolapçı ırkını bilmeyenler için koyduğunuz fotoğraflar çok yararlı olacaktır emeğinize sağlık saygılarımla...

HASAN YLMAZ
BURDUR

selamlar

Teşekkürler, Dolapçı fotolarına dahi bakınca içim kıpır kıpır oluyo harika bunlar :heyo:

saygılar

umut coşkun
DENİZLİ

akkanat karaçil dediğin desen harika!kaplan çilli deriz biz buna en sevdiğim çilli deseni

Paylaşım için teşekkürler. Akkuyruk basralık çok hoşuma gitti. Bu türden nereden bulabileceğim konusunda bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Saygılarımla

O.Uğur KORKMAZ

haltbar' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. Akkuyruk basralık çok hoşuma gitti. Bu türden nereden bulabileceğim konusunda bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Saygılarımla

O.Uğur KORKMAZ

iyi dilekleriniz için teşekkürler Denizlide bol bol bulabilirsin arkadaşım

saygılar

umut coşkun' Alıntı:
haltbar' Alıntı:

Saygılarımla

O.Uğur KORKMAZ

saygılar

Sayın Umut Çoşkun,

Denizlide bolca olmaları çok güzel bir haber yanlız ben İstanbuldayım! bu kuşları almak için mutlaka Denizliyemi gitmeliyim?

İşin aslı ben bana bu kuşları nasıl alacağım konusunda yardımcı olacak birini arıyorum

Saygılarımla

haltbar' Alıntı:
umut coşkun' Alıntı:
haltbar' Alıntı:

Saygılarımla

O.Uğur KORKMAZ

saygılar

Sayın Umut Çoşkun,

Denizlide bolca olmaları çok güzel bir haber yanlız ben İstanbuldayım! bu kuşları almak için mutlaka Denizliyemi gitmeliyim?

İşin aslı ben bana bu kuşları nasıl alacağım konusunda yardımcı olacak birini arıyorum

Saygılarımla

selamlar

istanbulda da çok kaliteli dolapçılar olduğunu düşünüyorum sitede de mutlaka vardır yardımcı olacak birileri eğer istersen istanbulda dolapçı besleyen arkadaşları bende arayabilirim sana

saygılar

umut slm çok güzel paylaşım olmuş tam denizli dolapçıları selamlar

Selamlar çok güzel fotolar. dolapçı zaten çok asaletli bir kuş fotojenikliğini de göstermiş oldun. Ben bu akkuyruk basralıları çok beğendim ve bıçaklıları tabi. ama akkuyruk basralının siyah akkuyruklu olanı a mevcutmu acaba hiç biyerde görmedim de ?
Saygılar Sevgiler.

necdetakosman' Alıntı:
Selamlar çok güzel fotolar. dolapçı zaten çok asaletli bir kuş fotojenikliğini de göstermiş oldun. Ben bu akkuyruk basralıları çok beğendim ve bıçaklıları tabi. ama akkuyruk basralının siyah akkuyruklu olanı a mevcutmu acaba hiç biyerde görmedim de ?
Saygılar Sevgiler.

selamlar

Necdet hocam merhabalar siyah akkuyruklusu var ben bikaç arkadaşta görmüştüm ama şuan ellerinde hala varmı bilmiyorum.

saygılarımla

umut coşkun
DENİZLİ

Sağolasın Umut kardeşim olduğunu bilmek güzel eminim dolapçıya yakışan bir kostümdür. Yaza bende araştııp almayı düşünüyorum senin kulağında bulunsun da haberleşelim Sağlıcakla kal.

[youtube][/youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ej1wCDW7TN4&feature=player_embedded#at=214

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ej1wCDW7TN4&feature=player_embedded#at=214[/youtube]

Geri