- Konuyu Başlatan
umut coşkun
Üye
- Ad Soyad
- Umut COŞKUN
- Meslek
- Bankacı
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seckin79' Alıntı:ÇOK GÜZEL OLMUŞ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler Umut abi. Ne beslediğimizin bir kez daha farkına vardım.
ahmett1988' Alıntı:cok guzel paylasım olmus elinize saglık
poyrazz' Alıntı:iyi bir paylaşım olmuş emegine saglık tanımayan renkleri bilmeyen arkadaşlar için çok iyi bir çalışma olmuş ayrıcada gözlerimizi pası silindi saol kardeşim.antalyadan saygılar yamalılardan bir kaç kare daha görsek fenada olmazdı kendine iyi bak..
hasanyılmaz' Alıntı:gerçekten çok güzel fotoğraflar kuşların duruşları desenleri herşeyi harika dolapçı ırkını bilmeyenler için koyduğunuz fotoğraflar çok yararlı olacaktır emeğinize sağlık saygılarımla...
HASAN YLMAZ
BURDUR
haltbar' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler. Akkuyruk basralık çok hoşuma gitti. Bu türden nereden bulabileceğim konusunda bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılarımla
O.Uğur KORKMAZ
umut coşkun' Alıntı:haltbar' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler. Akkuyruk basralık çok hoşuma gitti. Bu türden nereden bulabileceğim konusunda bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılarımla
O.Uğur KORKMAZ
iyi dilekleriniz için teşekkürler Denizlide bol bol bulabilirsin arkadaşım
saygılar
haltbar' Alıntı:umut coşkun' Alıntı:haltbar' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler. Akkuyruk basralık çok hoşuma gitti. Bu türden nereden bulabileceğim konusunda bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılarımla
O.Uğur KORKMAZ
iyi dilekleriniz için teşekkürler Denizlide bol bol bulabilirsin arkadaşım
saygılar
Sayın Umut Çoşkun,
Denizlide bolca olmaları çok güzel bir haber yanlız ben İstanbuldayım! bu kuşları almak için mutlaka Denizliyemi gitmeliyim?
İşin aslı ben bana bu kuşları nasıl alacağım konusunda yardımcı olacak birini arıyorum
Saygılarımla
necdetakosman' Alıntı:Selamlar çok güzel fotolar. dolapçı zaten çok asaletli bir kuş fotojenikliğini de göstermiş oldun. Ben bu akkuyruk basralıları çok beğendim ve bıçaklıları tabi. ama akkuyruk basralının siyah akkuyruklu olanı a mevcutmu acaba hiç biyerde görmedim de ?
Saygılar Sevgiler.