DOLAPÇI RENK VE DESEN ÖRNEKLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ej1wCDW7TN4&feature=player_embedded#at=214[/youtube]

selamlar.emeği geçen herkese teşekkür ederim.hele resimler.o resimler sadece dolapçının güzelliğini göstermekle kalmıyor.aynı zamanda güvercin resmi nasıl çekilirmiş onun dersini veriyor.işte budur.güvercin resmi böyle çekilir.tertemiz baktıkça bakasın geliyor.bazen başka resimlere bakarken insanın içi kalkıyor .yıllarca bakım yapılmamış pislik yuvası kümeslerde güzelim güvercinler .ve o resimlerden sonra bu gördüğüm mis gibi resimlere bakmaya doyamadım. :evet:

KEMALO' Alıntı:
selamlar.emeği geçen herkese teşekkür ederim.hele resimler.o resimler sadece dolapçının güzelliğini göstermekle kalmıyor.aynı zamanda güvercin resmi nasıl çekilirmiş onun dersini veriyor.işte budur.güvercin resmi böyle çekilir.tertemiz baktıkça bakasın geliyor.bazen başka resimlere bakarken insanın içi kalkıyor .yıllarca bakım yapılmamış pislik yuvası kümeslerde güzelim güvercinler .ve o resimlerden sonra bu gördüğüm mis gibi resimlere bakmaya doyamadım. :evet:

selamlar

Kümesteki temizlik ve kuştaki temizlik verilen emeği gösterir bence,dediğin gibi abi ne kümesler var hele hele elde tutula tutula kirden renk değiştirmiş ne kuşlar var yazıkki ilgisiz alakasız pisliğin içinde kendi hallerinde günlerce yem su verilmeden duranlar var.Böyle yapan arkadaşlara buradan diyorumki eğer bakacak durumunuz yoksa yada içinizde hayvan sevgisi yoksa bırakın kuşları pisliğin,açlığın içinde rezil etmeyin.

Maaşallah çok güzeller yayınlayanların ellerine sağlık. Bende bir ara besledim. Çok akıllı kuşlar. Maviçil olanlar çok hoşuma gidiyor. aslında oyun kuşu besliyorum ama bir çift edinmeyi düşünüyorum. tabiki maviçil. herkese selamlar...

Geri