Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon güvercini ,miro ,miski ,ala ,boz ,risas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
Re: Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon

S.A SİTE YÖNETİMİNE

DOĞUM GÜNÜM İÇİN GÖSTERMİŞ OLDUGUNUZ HASSASİYET İÇİN AYRICA COK TESEKÜR EDERİM.

DERSUN OLARAK GEÇEN KISIDA DUZELT MENİZİ RICA EDERİM dursun.

ALLAHA EMANET OLUN

duyduğum kadarıyla polis dursun rahatsızlığından dolayı kuşculuğu bırakacakmış. Bir arkadaş birkaç tanesine talip olmuş anlaşamamışlar. Kuşlarını toptan vereceğini söylemiş

selamunaleykum dursun abi
ALLAH razi olsun bizleri defalarca agirladiniz guzel sohbetlerinizden faydalandik bulunduk sizinle tanismak guzel kuslarinizi canli gormek havada gormek cok guzeldi hersey icin tesekkur ediyorum
herseyin gonlunuzce olmasini dilerim
saygilarimla ferhat

Saygılarımla Ustalar

selami06' Alıntı:
duyduğum kadarıyla polis dursun rahatsızlığından dolayı kuşculuğu bırakacakmış. Bir arkadaş birkaç tanesine talip olmuş anlaşamamışlar. Kuşlarını toptan vereceğini söylemiş

S.A EVET KUŞCULUGU BIRAKACAM.dursun

ALLAHA EMANET OL

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dursun abi
ALLAH razi olsun bizleri defalarca agirladiniz guzel sohbetlerinizden faydalandik bulunduk sizinle tanismak guzel kuslarinizi canli gormek havada gormek cok guzeldi hersey icin tesekkur ediyorum
herseyin gonlunuzce olmasini dilerim
saygilarimla ferhat

A.S ŞAHSINIZLA TANIŞMAK BENİ DE MUTLU ETTİ BENDE TEŞEKÜR EDERİM.dursun

ALLAHA EMANET OL

Maşallah nazar değmesin, kuşlarınız gerçekten çok güzeller. Alman kurtlarına da hasta oldum. Bol yavrular dilerim abi.

S.A İLğinize teşekür ederim kurt um yavruladı seceresi iyi anne bombacı baba da orjinal.dursun

SELAMLAR ALLAHA EMANET OL

selam değerli dostum dursun bey...öncelik le geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim..kuşculuğu bırakacak denmesi beni üzdü..umarım kısa bir aradır..tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirim..ali hakan...

A.S Ali bey bırakıyorum yoruldum . dursun

SELAMLAR ALLAHA EMANET OL

S.A Dursun agbi biz kardeşlerin için senin saglıgın her şeyden degerlidir ne rahatsızlıgın var büyük geçmiş olsun yapabilecegim bir şey olursa emirlerin başım üstüne sana hastanede çalıştıgımı söylemiştim allah şifalar versin saygılar sunar ellerinden öperim

Değerli dursun amca nerelerdesin özlettin amca

Saygımalarımla Yasin18

maşşallah çok gzel kuşlar nazar deymesin

Bu limon sarı kuşlardan Ankara pikniğinde bir tanede bana nasıp oldu inşallak uçurmakda nasıp olur 30 yıldır nakış gibi işlediği kuşları bizde çankırının en eski çapar sarılarına eş ettik allah nasıp ederse çok yakında seyrediriz

Dursun amcamızın şu anda bir rahatsızlıgı var.Hastahanede yatmaktadır.
Cigerinde bır kıtle tespit edilmiş ve örnek alınmıs ornek test edılecekmıs ınsallah kotu huylu bır kıtle degıldır amelıyat olacak sanırım.

Ve doktarlar kuslarla ılgılı olabılecegını soylemıs.

Kendısı hepınıze selam soylemektedır bu sebeplerden sıteye gırememekteymiş.
Hastahaneden cıkınca kus bakması bıraz zor olacakmıs bu sebeptende baya azaltcakmıs kusları kendısıne az bır kus bırakıcakmıs gerısını verecekmıs,gucum kalmadı artık bakamıcam dıyor.

www.kuscular.org ailesi olarak dursun amcamıza çok geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

S A Dursun agbimizin rahatsızlıgından ilk gün den haberim oldu beni aradıgında hemen yanına gittim kendisi üşüttügünü zatürre oldugunu söylemişti daha 2 gün önce kendisini aradıgımda ömer beyin söylediklerini söyledi dursun agbimize geçmiş olsun dileklerim sunar ellerinden öper saglıkla sıhhatle aramıza dönmesini yüce ALLAH tan diliyorum ALLAH SAGLIK ŞİFA VERSİN

selamunaleykum
dun gine dursun amcayi aradim hastanede yatiyormus halen ama nesesi cok iyiydi insallah daim olur sitede herkeze selamlari vardi ve bir istegi butun kuscular kumestemizliginde maske kullansinlar dedi cunku kendi rahatsizligini kumes temizliklerinde soludugu tozlardan oldugunu soylemisler insallah en kisa zamanda aramiza doner
saygilarimla

S A DURSUN AGBİMİZE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM kümes temizligi her zaman önemli kuşcu zaten biraz da kümesinden belli olur ben şahsen kümes temizligi konusunda çok titizimdir temizligini günlük yapardım kümese galoj la girerim maske kullanır poşet eldiven takardım arkadaşlar bana güler alay ederlerdi kendimiz için yaptıgımızı kuşlar içinde yapmalıyız tuvalet te yemek yemeyi kim isterki kuş gübresi asit gibi yakıcıdır kanat tozları daha beter dir kuşcu arkadaşlar kümes temizligine çok önem vermeli ihmal edilmemelidir hijyeni saglanmalıdır

kuscu_marik' Alıntı:
S A DURSUN AGBİMİZE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM kümes temizligi her zaman önemli kuşcu zaten biraz da kümesinden belli olur ben şahsen kümes temizligi konusunda çok titizimdir temizligini günlük yapardım kümese galoj la girerim maske kullanır poşet eldiven takardım arkadaşlar bana güler alay ederlerdi kendimiz için yaptıgımızı kuşlar içinde yapmalıyız tuvalet te yemek yemeyi kim isterki kuş gübresi asit gibi yakıcıdır kanat tozları daha beter dir kuşcu arkadaşlar kümes temizligine çok önem vermeli ihmal edilmemelidir hijyeni saglanmalıdır
selamunaleykum muharrem abi
cok haklisiniz ama emmi nin isi biraz zordu hayvan sayisi ve cesidinden dolayi guvercin kanarya saka tavuk kopek masallah hersey mevcuttu bir iki kerede biz sahit olduk gunluk yem ve su vermesi 1 saatden fazla suruyordu insallah azaltir azalta bilirde bundan sonra vakti o guzel hayvanlari ucurarak gecirir zamanini
saygilarimla

ferro18' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:
selamunaleykum muharrem abi
cok haklisiniz ama emmi nin isi biraz zordu hayvan sayisi ve cesidinden dolayi guvercin kanarya saka tavuk kopek masallah hersey mevcuttu bir iki kerede biz sahit olduk gunluk yem ve su vermesi 1 saatden fazla suruyordu insallah azaltir azalta bilirde bundan sonra vakti o guzel hayvanlari ucurarak gecirir zamanini
saygilarimla
S A FERHAT KARDE bizler burada bilgimiz dahilinde bir şeyler anlatmaya çalışıyoruz ama ne yazıkki şimdiki gençlerimiz yeni yetişenlerimiz bazen bizleri yanlış anlayabiliyorlar iletilerimin pek çogunda hep böyle konulara deginmeye çalışıyorum kesinlikle çok biliyorum havasında hiç olmadım olamam da lakin aynı sorular cevap verilmiş sorular çeşit çeşit degişik şekilde soruluyor tabiiki ögrenmek istiyorlar ama gençlerimiz çok aceleci her şeyi kısa zamanda ögrenme yolundalar ben 49 yaşındayım buradaki herkesin bilmedigi bilemedigi bir şey oldugu gibi bizlerinde bilemedigi vardır karşılaştıgımız her kes en az birkonuda bizden üstündür yani üç beş çeşit hobi ile ugraşanlar aslında hiç bir şey yapmıyor demektir insan en sevdigi en başarılı oldugu hobide daha verimli olur artık yorumlarımda pek detaylara girmeyecegim kısa kısa ve net cevaplarla yetinecegim saygılar

dursun beyin rahatsızlığını duyup ziyaret etmek istedik ömer özkurt ve muharrem karaderili arkadaşımızla
malesef kendisine ulaşamadık.
geçmiş olsun dileklerimi sunarken rahatsızlığının emek verip çok güzel oynatmaya başladığı kuşunun kaybolmasından dolayı duyduğu üzüntüden dolayı olmasını dilerim.
inşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur

selam arkadaşlar dursun abim rahatsızlından dolayı benım hastanede yatmıstır gercekten kuslar yuzunden rahatsızlık gecırdı ama abılerın kıralı saolsun ıyı bır ınsan 3 gundur evde taburcu ettık gercekten cok babacan bırı sızlerıde konusuyorduk kusları azaltacak doktor oyle dedı taburcu olduktan sonra cayını ıcmeye gıttım gercekten boyle abılerımız var saolsun sızden rıcası kumesı maskeyle temızleyın

oktay83' Alıntı:
selam arkadaşlar dursun abim rahatsızlından dolayı benım hastanede yatmıstır gercekten kuslar yuzunden rahatsızlık gecırdı ama abılerın kıralı saolsun ıyı bır ınsan 3 gundur evde taburcu ettık gercekten cok babacan bırı sızlerıde konusuyorduk kusları azaltacak doktor oyle dedı taburcu olduktan sonra cayını ıcmeye gıttım gercekten boyle abılerımız var saolsun sızden rıcası kumesı maskeyle temızleyın
vermis oldugunuz bilgiler icin tesekkur ederim oktay bey kuscular org hosgeldiniz
saygilarla

Değerli ustam dursun amcaya çok geçmiş olsun temennisi dilerim.

huzurla sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin cenabı- allah

Saygılarımla Yasin18

selam arkadaşlar dursun abımle konustum ıyımış saolsun beyaz ve sarılarından hedıye ettı ebebeyınlerınden saolsun 1 cıft yavru verdı ucurda ankara kus seyretsın dedı allah razı olsun hastanede tanıdım ıcın cok memnun oldum dursun amcam sımdı ıyımıs keyfı yerınde tekrar ellerınden operım

slm arkadaslar dursun abım le bugun gorustuk kusları satıyomuşşş

S. A ÜYE ARKADAŞLARIM DOSTLARIM VE SİTE YÖNETİMİ HEPİNİZİ CANDAN SAYĞI VE SEVĞİ İLE ÖZLEDİĞİMİ BELİRTMEK
İSTERİM FAKAT HASTA İNSANIN TEŞİŞİ BELLİ OLMADAN HİC KİMSEYE BIR İKİ DOST HARİCİ HABERİ OLMADI HABERDAR ETMEDİM KENDİ KARDEŞLERİMİM BİLE HALE HABERİ YOKTUR 8 GÜN BIR HASTAHANE 8 GÜNDE BİRBAŞKA
HASTAHANE BAŞINIZI AĞRITMIYACAM İSİMDE BELİTMEMİYECEĞİ BANA YARDIMCI OLAN HASTAHANE KADER DOSTLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER. AYRICA BU BÖLÜME YAZI YAZAN DOSTLARIMADA COK TESEKKÜRLER.

NOT KUŞLARI KÜMESLERİ TEMİZLERKEN MUTLAKA AĞZINIZI BURNUNUZU KOPATIN TOZLARA DİKKAT EDİN ZİRA
KANSER OLURSUNUZ.

EVET KIYMETİNİ DEĞERİNİ BİLEN OLURSA AZALTACAM YOKSA IMHA EDECEM BU GÜNE KADAR HEP ANNAMIN HATIRINI
SORDULAR BABAMIN HATIRINI SORAN YOK PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ CALAR AYNAMAZSA ALDIĞI KUŞ PARASINİ
İYADE EDERİM. TABİ YALAN SÖYLEMESSE KUŞCULARIN 100 90 INA GÜVENİM YOK MALESEF....dursun

ALLAHA EMANET OLUN DOSTLAR

slm arkadaslar dursun abım doruyu soyluyor kusları bırakmak zorunda kaldı arkadaşlar kacırmayın derım kuslar harıka bende kefılım kusları oyununa

selamunaleykum dursun emmi
sizi tekrar aramizda gordugumuze cok sevindik gecmis olsun ellerinden opuyorum
saygilarimla

dursun amcam senın gıbı usdstla tanısmak ıonan benı cok mutlu ettı allaha sukur ıysın sen yoksun hastenenın tadıda yok senı sevıyor ellerınızden operım sevgı ve saygılar dursun amca

Geri