Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon güvercini ,miro ,miski ,ala ,boz ,risas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
slm limonlar güzel bundan 3 yıl önce bende limoni uçurdum 1 takım vardı elimde ama oyun bozunca bakıcı yaptım bende ama güzel kuşlar vede güzel bakıcı oluyolar

saygılar

emre kalender

emre kardeşim bune pehriz bune lahana turşusu denilen kelime yerini buldu senin bozan bakıcı yaptıgın kuşla bu adamın kuşunun ne alakası varda buraya yazıyorsun geçmiştede bu adamın canını sıktın senin meramın nedir öncelikle onu yaz ben aranızı yapayım diye o kadar dil döktüm bu adama buradan yöneticilerede sesleniyorum böyle saygısız yayınları silsinler
onca zamandır yazılıyor çiziliyor sen hiç desrt alamamışsın adamın kapısında 50 sefer yapan 3 tane hazır kuşu var yinede agzını açmiyor senin gibi lafını bilmiyen adamlarla muhatap olmamak için ama maşallah pabuç gibi dil hiç boş durmuyon

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
emre kardeşim bune pehriz bune lahana turşusu denilen kelime yerini buldu senin bozan bakıcı yaptıgın kuşla bu adamın kuşunun ne alakası varda buraya yazıyorsun geçmiştede bu adamın canını sıktın senin meramın nedir öncelikle onu yaz ben aranızı yapayım diye o kadar dil döktüm bu adama buradan yöneticilerede sesleniyorum böyle saygısız yayınları silsinler
onca zamandır yazılıyor çiziliyor sen hiç desrt alamamışsın adamın kapısında 50 sefer yapan 3 tane hazır kuşu var yinede agzını açmiyor senin gibi lafını bilmiyen adamlarla muhatap olmamak için ama maşallah pabuç gibi dil hiç boş durmuyon

ben o olanları unuttum bile limonları görünce benim aklıma gelen tek şey o oldu ben en iyi kuşlarımıda bakıcı yaptım bunda kötü hiç birşey yok ama sizin yaranız var ise onu bilemem hem onun 50 sefer yapan kuşundan banane beni ilgilendiriyomu hayır burda sadece iyi yanlardanmı bahsedilir hayır kötü husular olduğu zamanda konuşucaksın ben dursun abinin kuşlarına kötü bir söz yaptım mı? bende limon besledim güzel oynadı ama bakıcı yaptım dedim burda hiç kötü bir söz yok ama yaranız varda alınıyosanız o sizin sorununuz orada ben güzel kuşlar kelimesini de kullandım onu neden söylemiyon iyi olunca güzel kötü olunca neden hoşunuza gitmiyo herşey herkeze güzel gelemez değilmi bende limonları görünce aklıma benim de bir zamanlar beslediğim kuş aklıma geldi onu ifade ettim yoksa banane dursun abinin 50 sefer yapan kuşlarından

saygılar

emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler çok güsel bi çalışma olmuş kuşlarda çok güsel ALLAH sahibine bağışlasın saygılar

Daha önce bu konuyu gördünüz ve yorumunuzu yazdınız.
Neden ilk defa görüyor gibi yeniden bir anlam içermeyen değişik yorumlarda bulunuyorsunuz.
Maksadınız tartışma yaratmak ise buna izin vermeyiz.
Konuya ikinci kez yazmışsınız ama ilk görüyormuş gibi yazıyorsunuz tartısma çıkarmak istiyorsanız buna izin vermem.
Ortamı çirkinleştirmeye gerek yok.
Şimdi dursun amca da dese senin seyisliğin eksikmiş uçuramamışsın.
Ya da senin kargalar la bunlar birmi dese ne olucak konu çirkinleşecek bunu mu istiyorsun.
Buna burda izin yok.
Yani dam üstünde saksağan koy başına saksıyı bütün sarıların aynı olduğunu yada gördüğün rengi aynı kuşların aynı işi yapıp yapamayacağınız seninle tartışacak durumda değiliz.

Amacınız tartışma yaratıp rant sağlamaksa hiç kusra bakmayın.
Bakın ben burda kimseyide savunmuyorum yanlış anlaşılmasın YANLIŞA HER YERDE AYNI CEVABI VERİRİM.

Sitemizdeki sıcak aile ortamını kimsenin bozmasına izin vermem.

Sizi son kez uyarıyorum.

Verdiğin emeğe deymiş Ömer abi güzel bi paylaşım olmuş hakikaten dursun abimizinde kuşları harika duruyor adam verdiği emeğin karşılığını almış görünüyor...

canım kardeşim hiç kimseninkarın sancısı yok elhamdürüllah erkek dogduk erkek ölecegiz yanlız yazı yazdıgın dölüm o kişinin kuşlarını anlatıyor ve onun bölümü buda direk o kişiye yapılmış saygısızlıktır özür borçlusun gerçekten bilinçli yazmadıysan kendi sutununda kendi kuşlarınla ilgili diledşgşn kadar yazabilirsin kişi katılır katılmaz oda direk kişinin sorunudur kimseyi baglamaz
gelelim iyi kuşa bakıcılık yaptırmaya oda direk senin bilgini ve kuş seviyeni gösterir
bundan sonrada sana hiçbir konuda birşey yazmam beni anlayan dinleyen insanı başımda taşırım ama sen buna degmezsin çünkü bu benim sana ilk dersim degil sen dersi dinlemiyor ödevini yapmıyorsun biz büyüklerimizden böyle gördük

SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE VE LİMON SARI BESLEYENLERİ UYARDIK

HER LİMON OYNAMAZ TAKLİTLERİ VAR DENEKLERDEN SİMSARLAR NERDE KİMDE MEŞHUR

OYNAYAN KUŞ VAR DENEKLERDEN TOPLAYIP KUŞCU ARKADAŞLARI KAZIKLIYORLAR BUNU

ŞİTEDE ARKADAŞLAR UYARDI ŞAHSIM 27 VİLAYETE VE YURT DIŞINA KUŞ ŞATARIM ALAN

MEMNUN HER KUŞCUNUN KUŞU BAKICI OLUR BENDEN KUŞ ALIPTA BAŞKALARININ KUŞLAR

INI BAKACI YAPAN COK KUŞCU ARKADAŞLAR VAR BENİM KUŞLARIM BENİM GİBİ ERKEK COK

ÜZERİME ALINACAK KONU DEGİL BAZILARI İŞİNE BAKSIN KEDİ UZANAMDIGI CİGERE MİND

AR DEMİŞ dursun ALLAHA EMANET OLUN DOSLAR

kuşcupolisdursun.com

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
canım kardeşim hiç kimseninkarın sancısı yok elhamdürüllah erkek dogduk erkek ölecegiz yanlız yazı yazdıgın dölüm o kişinin kuşlarını anlatıyor ve onun bölümü buda direk o kişiye yapılmış saygısızlıktır özür borçlusun gerçekten bilinçli yazmadıysan kendi sutununda kendi kuşlarınla ilgili diledşgşn kadar yazabilirsin kişi katılır katılmaz oda direk kişinin sorunudur kimseyi baglamaz
gelelim iyi kuşa bakıcılık yaptırmaya oda direk senin bilgini ve kuş seviyeni gösterir
bundan sonrada sana hiçbir konuda birşey yazmam beni anlayan dinleyen insanı başımda taşırım ama sen buna degmezsin çünkü bu benim sana ilk dersim degil sen dersi dinlemiyor ödevini yapmıyorsun biz büyüklerimizden böyle gördük
abi benim kimseyi kötülemek yada farklı bir düşüncem yokki zamanında bende limon uçurdum başıma geleni sizle paylaştım bunda ne varki iyi olanıda söylüyoz kötü olanı da herşey herkeze güzel gelemez değil mi? siz yanlış anladıysanız yada anlamak işinize geldiyse büyüklük bu sefer bende kalsın ben özür diliyim yaşla büyüklük olmaz derler bizede birazda anlayış biçimi gerekli

saygılar

emre kalender

ayrıca dursun abi sana karşı bir garezim olupta yazmadım o yorumuda başımdan glen birşeyi anlattım benim uzanamadığım ciğer diye de bir şey yok ben her zaman söylüyorum bana göre benim kuşlarımın tek rakibi kendi yavruları herkez işine baksın dediğin gibi

saygılar

emre kalender

S.A Emre Kardesim...

Fazla mevzuyu uzatma gerek yok belki sen iyi niyetinle baska düsünmüs olabilirsin ama konustukca yanlis anlasilmalara sebebiyet veriyorsun onun icin yazma istersen oldumu.

Kirici olmaya gerek yok...

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Emre Kardesim...

Fazla mevzuyu uzatma gerek yok belki sen iyi niyetinle baska düsünmüs olabilirsin ama konustukca yanlis anlasilmalara sebebiyet veriyorsun onun icin yazma istersen oldumu.

Kirici olmaya gerek yok...
abi ben neden kötü düşüniyimki herkez her kuşa iyi diyemez ama değilmi ben hiç bir şeyi uzatmıyorum ben de aynı kuşlardan uçurdum renk olarak başıma geleni söyledim yoksa dursun abinin kuşlarını kötülemek felan yok bunda şafak abi hemen geldi bana işte dursun abinin seferli kuşlarından bahsediyo ya ben dursun abinin kuşlarına laf atmadımki yanlış anlıyo yada hala maziye bakıyo ona göre yargılıyo çokta kötülücek olsam kuşları en başında güzel kuşlar dermiyim hem iyi hem kötü olmaz hem doğru hemde yanlış olmaz doğruda tektir güzelde tektir ama şafak abi kızıştırdı ortaşığı sanki ben kasıtlı birşey söylermişim gibi anlamıyorum birde bize örnek olucak hep bize nasihat öğüt verici sözler yazıyo ama düşünmüyo demekki

saygılar

emre kalender

sarıkır4141' Alıntı:
slm limonlar güzel bundan 3 yıl önce bende limoni uçurdum 1 takım vardı elimde ama oyun bozunca bakıcı yaptım bende ama güzel kuşlar vede güzel bakıcı oluyolar

saygılar

emre kalender

Ben bu arkadaşımızın bu yazısında konuyu baltalayan veyahutta Dursun beyin şahsına, kuşlarına yapılmış bir yorum görmedim. Bu kadar neyin kaygısına uzattığınızıda anlamadım. Arkadaşımız sadece limonlarla ilgili başından geçen bir olayı anlatmış. Dursun beyin kuşlarını kötülememiş. Her limonda bakıcı olur veya oynamaz dememiş. Özellikle Dursun beye karşı dememiş.
Yorumun üstüne bu kadar neden gittiğinizi anlamadım. Benimde başımdan böyle birşey geçse bende hazır konu varken yazardım.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
sarıkır4141' Alıntı:

saygılar

emre kalender

Ben bu arkadaşımızın bu yazısında konuyu baltalayan veyahutta Dursun beyin şahsına, kuşlarına yapılmış bir yorum görmedim. Bu kadar neyin kaygısına uzattığınızıda anlamadım. Arkadaşımız sadece limonlarla ilgili başından geçen bir olayı anlatmış. Dursun beyin kuşlarını kötülememiş. Her limonda bakıcı olur veya oynamaz dememiş. Özellikle Dursun beye karşı dememiş.
Yorumun üstüne bu kadar neden gittiğinizi anlamadım. Benimde başımdan böyle birşey geçse bende hazır konu varken yazardım.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
hüseyin abi beni anladığın için teşekkür ederim neyetim kimsenin kuşunu felan kötülemek değil ama öyle anlayanlar olmuş

saygılar

emre kalender

emre kalender

OYUN KUŞU BESLEYEN VE KUŞ İSTEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

SATLIK SAHSIMIN KUŞU KALMAMİŞTIR AYRICA OBLUKTAN MESENEDEN KUŞ İSTEYEN
ARKADAŞLARA CEVAP YAZILMIYACAKTIR DUYURULUR dursun

ALLAHA EMANET OLUN İLGİNİZE TEŞEKÜR EDERİM

dursun' Alıntı:
OYUN KUŞU BESLEYEN VE KUŞ İSTEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

SATLIK SAHSIMIN KUŞU KALMAMİŞTIR AYRICA OBLUKTAN MESENEDEN KUŞ İSTEYEN
ARKADAŞLARA CEVAP YAZILMIYACAKTIR DUYURULUR dursun

ALLAHA EMANET OLUN İLGİNİZE TEŞEKÜR EDERİM

Dursun abi gözükmüyorsun ne zamandır. Zamanınmı yok yoksa bilmediğimiz bir kırgınlığımız mı var?.

Umarım bizden yana birşey değildir. Seni aramızda bir büyüğümüz abimiz olarak daha sık görmek isteriz.

NE KÜSKUNLUK NE KIRGINLIK

ALLAHIMIN YARATTIGI BÜTÜN INSANLARI SAYGIM VE SEVGİM SONSUZDUR HELE ÜYE

BAZI ARKADAŞLAR HER BİRİ BAŞ TACI BİLGİSAYARIM CIGVARTI DÜŞUK ONUN İCİN

BU ACIKLAMAYI YAPTIM ŞAHSIMINDA MALUM KUŞLARI BAKICI KAPANIN ELİNDE KALDI

KUŞ KALMADI YÖNETİME COK TEŞEKÜR EDERİM KİMSEYE KIRGINLIGIM YOK dursun.

ALLAHA EMANET OLUN SAYGILAR

SİTE YÖNETİMİNE

KUŞCULUĞU ÖZEL SEBEBLER NEDENİLİ İLE BIRAKIYORUM ARTIK YAŞLANDIM MEYİL LERE

CEVAP YAZILMAYACAKTIR. ALLAHA EMANET OLUN SELAMLAR. dursun

kuscupolisdursun.com

Re: Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon

Abimiz emeğinin karşılığını alıyor. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır..

SİNAN ÖZTEKİN

selamun aleyküm dursun abi yine seni kzdırmışlar abi yılların emeğini birilelerine kızıpta heder etme ,senin gibi ustalar zor bulunur .kapında çayını içtik , inşaallah .kısa zamanda .kızgınlığından vaz geçer .senin gibi abimiz dostumuz büyüğümüzün bizlere ve yeni nesil kuşçu kardeşlerimize emeğin geçer . dursun abi allaha emanet ol . saygılar . m.saim .akyol .

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm dursun abi yine seni kzdırmışlar abi yılların emeğini birilelerine kızıpta heder etme ,senin gibi ustalar zor bulunur .kapında çayını içtik , inşaallah .kısa zamanda .kızgınlığından vaz geçer .senin gibi abimiz dostumuz büyüğümüzün bizlere ve yeni nesil kuşçu kardeşlerimize emeğin geçer . dursun abi allaha emanet ol . saygılar . m.saim .akyol .

CANIM KARDEŞİM SANA ÇOK ÇOK TEŞEKUR EDERİM DAHA ÖLMEDİK KURDA SORMUŞLAR ENSEN NİYE KALIN DİYE

ODA KENDİ İŞİMİ KEDİM GÖRÜRÜMDE ONDAN DEMİŞ KİMSEYE BAPUC BIRAKACAK DEĞİLİZ SENİN GİBİ DOSLARIM

OLDUĞU MUDDETCE COK CAKALLARIM USTESİNDEN GELİRİM EVEL ALLLAH BAZILARININ AĞZI CUVAL DEĞİLKİ

BÜZESİN.dursun

ALLAHA EMANET OL

dursun' Alıntı:
saimusta' Alıntı:

CANIM KARDEŞİM SANA ÇOK ÇOK TEŞEKUR EDERİM DAHA ÖLMEDİK KURDA SORMUŞLAR ENSEN NİYE KALIN DİYE

ODA KENDİ İŞİMİ KEDİM GÖRÜRÜMDE ONDAN DEMİŞ KİMSEYE BAPUC BIRAKACAK DEĞİLİZ SENİN GİBİ DOSLARIM

OLDUĞU MUDDETCE COK CAKALLARIM USTESİNDEN GELİRİM EVEL ALLLAH BAZILARININ AĞZI CUVAL DEĞİLKİ

BÜZESİN.dursun

ALLAHA EMANET OL
selamın aleyküm dursun abi sitede aramızda seni görmek çok mutlu etti beni.dediğin gibi kurtaların bulunduğu yerde çakallar misket oynar.kafamıza lengerli föterden başka bir şey takmayız biz.dostuk yürektir. bazen yürekler ugruna ölmektir. kim bilir belkide mor daglarda kimsesiz yalnız bir çiçektir . dostluk benden öte herşeyden önce sen demektir.allahıma emanet ol dursun abi

Dursun amcam özlettin kendini.
Nasılsın?
İnan aklımdasın da bi gelip gidemedik.

ARKADAŞLAR ŞAHSİMDA

SİTEDE ÜYE DOSLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLTİFATLARINDAN DOLAYI

ÖMERCİĞİM 1 KASIMDA BEKLERİM SELAMLAR ALLAHA EMANET OL dursun

vıdonuda almayı unuutma

Tamam abi telefonlaşalım unutmayayım.

slm ömer bey dursun amcayı ziyaret ettinmi?

selamun aleykum dursun abi artık siteye gimeye başlayın şafakta gimiyor sizleri özledik burdan genç arkadaşlarımz bilgi ve tecrübelerinden faydalanma şansı olsun .allaha .emanet ol. saygılar .m. saim .akyol

Yok gıdemedım cok sevdıgım bır arkadasımızı evlendırdık onun kosustuması vardı bu da aklımda 10 kasım kalmıs sımdı actım baktım geç kalmısım.

selamun aleyküm ömer kardeşim bugün dursun abiyle .görüştüm . yanındaydım yeni kümesler yapmakla meşgu bugülerde .selamları var soran .arkadaşlara saygılar .m saim akyol

selamun aleykum dursun abi emanetler yerine ulaştı arkadaşların da selamı var saygılar m.saim.akyol

Geri