Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon güvercini ,miro ,miski ,ala ,boz ,risas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
s.a dursun abi kuşların nın maşallahaı var çok güzeller allah güle güle beslemeyi nasipetsin kuşların duruşları ve dursun abinin profoseneliği kendinin ne derece bir kuş sewer olduğunun ıspatıdır 30 sene kuş besleyen ve özelikle aynı kan kuşları besleyen kişinin kuşculuğundan ve tecrübesinden şüpe etmek çok sacmadır kendisini burdan tebrik etmek istiyorum allahdan uzun ömürler diliyorum .

gercek kuşculara selam olsun

SAYGILAR

TUNÇ 54

ÇOK ÇOK Teşekür ederim şahsım olarak çok ustalar gördük tanıdık bu insanlar çok
dürüst insanlardı yalan dolanla bir yere varılamaz selamlar dursun

ALLAHA EMANET OL

Abi merhaba senin gibi kılavuzlar olmazsa bu işte yol bulmak çok zor sevgiler saygılar...

ECO' Alıntı:
Abi merhaba senin gibi kılavuzlar olmazsa bu işte yol bulmak çok zor sevgiler saygılar...

SAYGIDEĞER ECO

Şahsım bazı kuşculara kuş satmak önemli değil ya sattığın kuş oynamazsa kuş satıldığında o kuşu satan
kuşcu kuşunun arkasında olması lazım diyorum onun bunun şamatası ile bu işler olmaz diyorum selamlar dursun

ALLAHA EMANET OL

s.a arkadaşlar ankara gezim sırasında ankarada oyun kuşu yok diyen arkadaşlara seslenmek istiyorum gördümki ankarada sayın selcuk pehlivan abimde ve değerli polis dursun abimde gercekden emeğe saygı duyulacak çok çok güzel oyun kuşları var ilk durağım sayın selcuk abinin kümesi oldu kendi bozlarından bir dişi seyretdim yazmakla kuşun değeri anlaşılmaz gözüm kalmadı desem yalan olur kendide sağolsun hissetmiş olucak :))) yine yapdı yapacağını seyretdiğim kuşun yawrusunu hediye olarak verdi burdan kendisine tekrar teşekür etmek istiyorum gelelim sincan gezimize sincanda şafak abimimin kuşlarından çok yengemin bizim için hazırladığı sosyete mantısını anlatmak isterim ama tadı bir harikaydı neyse ordan dursun abiye gecdik ve meşhur sarılarından bir kuş kaldırdı kendisi kendi söylediği kadar değil kuşda fazlası var tüm vakdi günü müsait arkadaşlara tavsiye ederim dursun abinin kuşunu bir seyretsinler ankaraya ve değerli kuşcusuna doyum olmaz burda yazmaya kalksam vakdim yetmez ama yeni sloganım oyun kuşu ankarada ucar merakcı arkadaşlara duyrulur

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

TUNC 54

Şahsımda bu nazik iltifat larınıza çok teşeşekkür ederim selamlar dursun
ALLAHA EMANET OLUN

Bu güzel kuşları yerinde canlı görmeyi ve seyretmeyi ümüt ediyorum bakalım kısmet selamlar . ŞEREF

şeref' Alıntı:
Bu güzel kuşları yerinde canlı görmeyi ve seyretmeyi ümüt ediyorum bakalım kısmet selamlar . ŞEREF

ANKARA YA

Yolunuz bu taraflara düşerse telefonum kuscupolisdursun.com da var beklerim son iletinize yazamadım
oradon zor ileti gönderiyorum ama yazacam dursun

ALLAHA EMANET OLUN

ömer kardeş ellerine sağlık. maşallah çok güzel kuşlar. tüyünce hayrını gorsun DURSUN abimiz.

Maasallah Dursun abi,iyi kuslara sahipsiniz.Bu forumda sizin gbi tecrübeli insanlari görmek gercekten cok memnuniyet verici bir durum.Bol yavrular iyi ucurmalar dilerim.

her güvercin besleyenin bir hedefi olmalı dursun abi gibiler olmasa bizler amaçsız olarak güvercin besleriz. yuva şekline bakarsak 4-4 lük mekan ferah,eee kuşlarda 4-4 lük bir kuşcu daha ne ister. her misafire heran kuş izletecek kaç kuşcu vardır :heyo: .41 kere maaşallah artık aşmışsın valla dursun abi kendine iyi bak :oley: nesliniz tükeniyor kuşculuk çok kırıldı(kuşlar değil yanlış anlaşılmasın) :slm: daha çok yolumuz var bizim :kitap:

göksal balcı' Alıntı:
her güvercin besleyenin bir hedefi olmalı dursun abi gibiler olmasa bizler amaçsız olarak güvercin besleriz. yuva şekline bakarsak 4-4 lük mekan ferah,eee kuşlarda 4-4 lük bir kuşcu daha ne ister. her misafire heran kuş izletecek kaç kuşcu vardır :heyo: .41 kere maaşallah artık aşmışsın valla dursun abi kendine iyi bak :oley: nesliniz tükeniyor kuşculuk çok kırıldı(kuşlar değil yanlış anlaşılmasın) :slm: daha çok yolumuz var bizim :kitap:

CANIM KARDEŞİM

Sizin gibi meraklı gercekleri gören izleyen meraklı güvercin besleyen arkadaşlara çok TEŞEKÜR ADERİM KAPIMIZ ART NİYETİ OLMAYAN KUŞCULARA AÇIK dursun

ALLAHA EMANET OL

abicim yha çok güzel kuşların var bendede var boz ala mavi1re1 ayna kuruk senin okuş gibi ucan kş gibi ama benimki daha uzun çıkıyo bende bu siteye uyeyimde bi baktım senin sitene çok güzel kuşların var sen kuşların uçarken videosunu koysana abi.

orçun' Alıntı:
abicim yha çok güzel kuşların var bendede var boz ala mavi1re1 ayna kuruk senin okuş gibi ucan kş gibi ama benimki daha uzun çıkıyo bende bu siteye uyeyimde bi baktım senin sitene çok güzel kuşların var sen kuşların uçarken videosunu koysana abi.

KARDEŞİM

vıdoda kuş belli olmuyor öyle rast gele cekti arkadaşlar önemli degil benim kuşum oynamasın ben seviyorum
başkaları için kuş beslemiyorum selamlar teşekur ederim dursun

ALLAHA EMANET OL

selam dursun abi ankarada senin limon sarıları cok met ettiler. bi sorum olacak fırıncı mahmutun sarılarla seninkilerin arasında bi kan bağı varmı.frıncı mahmudun sarıları abi kocaman bi futbol sahasını düşün ortada kümes hayvan bi türlü kümese yakına inmio en az 2o metre uzağa konuyor .o yüzden sordum .dediklerine göre sendeki kuşlar ondan gelme imiş dorumudur senin kulardada böyle bir huy varmı..

baraacuda' Alıntı:
selam dursun abi ankarada senin limon sarıları cok met ettiler. bi sorum olacak fırıncı mahmutun sarılarla seninkilerin arasında bi kan bağı varmı.frıncı mahmudun sarıları abi kocaman bi futbol sahasını düşün ortada kümes hayvan bi türlü kümese yakına inmio en az 2o metre uzağa konuyor .o yüzden sordum .dediklerine göre sendeki kuşlar ondan gelme imiş dorumudur senin kulardada böyle bir huy varmı..

SEVGİLİ KARDEŞİM

seni tanımam gerçek isminmi degilmi bilmem AMA şu gercekleri bilmeni isterim ben 1979 senesinde bir görev ıcabı ihtilalden önce MAMAK ASKERİ ceza evinde 11 ay kaldım O zaman bende evimin icinde BERBER FAZLI Abimin BEYAZLARI zabıta KEMALIN DEDE SİLİK ARAP ERKEK VE ZÜMRÜT ARAP DİŞİ VİDODA ANLATTIGIM BİR CİFT DE KİZİL GÖK
YANİ 3 CİFT KUŞ EVDE İDİ YAVRULARDAN 10 tane kadar bahcedeki kuşlardan calmişlar onlarda bildigim bazı insanlara
gecmiş cıktıktan sonra ögrendim hata REİS BAZILARI BİZDE İSERSEN VERELİM DEDİLER İSTEMEM DEDİM HEPSİDE MEŞUR KUŞCU DOSTUM BEN II AY KALDIM İÇERDE

BUNDAN SONRASI GERÇEKLERİ NEYİN KARA NEYİN AK OLDUGUNU KİMLERİN HAZIRA KONDUGUNU KİMLERİN KUŞ İÇİN YALAN SÖÖYLEDİGİNİ KİMİN NE KADAR KİME KUŞMU KARGAMI VERDİGİNİ ÖLMEDEN VİDODA ANLATACAM GERÇEKLERİ ÖLDÜKTEN SONRA ÖĞRENİRSİN KİM NE KADAR KUŞCU benim catıya konan kuşum bir daha
ucmaz mektebe gider yani okumaya ŞAHSIMI YANLİŞ ANLATAN LAR ERKEKLERSE YÜZÜME KONUŞŞUNLAR BENİM
YAKIN 3 VE 5 DOSTUM BUNU BİLİYOR GERÇEKLERİ BENI BAŞKALARI İLGİLENDİRMEZ O BAHSETTİĞİN ZAT ÖLÜMÜME DAHİ GELEMEZ dursun

SEN O KUŞLARI O KIŞİ NERDEN ALMİŞ KENDİSİMİ YUMURTLAMİŞ ONU YEMİN VE SOR AKBAŞLAR NE İMİŞ NE KADAR KAÇ DAMAR KUŞ VERMİŞİMM ÖMRUM DEN NE KADAR CALMİŞ DAHA ONA KIMLERDEN KUŞ VERMİŞİM NİYE KUŞLAR BOZULMUŞ MANYAK OLMUŞ
HAYRINI GÖRMESİN YARAMI DEŞTİN dursun

baraacunda kardeşim sitedesin bana telefon edermisın o5326678357 veya kim

oldugunu açıkca belirt dogruları öğren dursun

slmın aleyküm dursun abi kusura bakma yaranı destiim için.adım gercekte mehmet.bende portakal ve limon sarılara karşı bir sevda var senin ismini sezai ustadan şentepede yorgancı hicabi vardı ve bir cok abimizden duydum kuşlarınında maşşallah çok güzel oldunu söylediler.biz arkadaslarla konuşurken böyle bir mevzuat oldu o yüzden yazma gereini duydum kusurumuz varsa sen büyümüzsün eşşeklimizdendir affet.memlekette bir kac cift saim usta kanından kusum var fakat ankarada kus beslemiyorum.inşallah nasip olurda beslersem ankarada senin sarılardan beslemek isterdim.rabbime emanet ol dursun abi allah uzun ömür büyük zevklerle kuşlarını uçurmak nasip etsin ellerinizden öperim........

CANIM KARDEŞİM

telefonumu yazdım yorgancı hicabi bazı gercekleribilir şimdi konu cok geniş anlatsam yazsam olmaz telefon yazdım telefon et görüşelim gel sizlerede hak veriyorum ama
doğruları bazı doslarımız biliyor benim bahsettiğin kişi ile işim olmaz adını bile ağzıma
almam o ALLAHI BIRAKMIŞ KUŞA TAPIYOR ONUN GÖZÜNE DİZİNE DURSUN NAMKÖR
GERÇEKLERİ BİLMEK LAZIM GELİRSEN KONUŞURUZ selamlar dursun

ALLAHA EMANET OL

baraacuda' Alıntı:
slmın aleyküm dursun abi kusura bakma yaranı destiim için.adım gercekte mehmet.bende portakal ve limon sarılara karşı bir sevda var senin ismini sezai ustadan şentepede yorgancı hicabi vardı ve bir cok abimizden duydum kuşlarınında maşşallah çok güzel oldunu söylediler.biz arkadaslarla konuşurken böyle bir mevzuat oldu o yüzden yazma gereini duydum kusurumuz varsa sen büyümüzsün eşşeklimizdendir affet.memlekette bir kac cift saim usta kanından kusum var fakat ankarada kus beslemiyorum.inşallah nasip olurda beslersem ankarada senin sarılardan beslemek isterdim.rabbime emanet ol dursun abi allah uzun ömür büyük zevklerle kuşlarını uçurmak nasip etsin ellerinizden öperim........

UNUTTUM

ARAPCI MOBİLYACI SEZAYİ USTADA DOGRU MERT BİR DOSTUMDUR O BÜTÜN GERÇEKLERİ HEPSİNİ BİLİR

hey koca kurt ömer kardeşimi aradaşu beyazla bozkirliyi bir kılibe çeksin gelen gelmeyen her kez izlesin senin sagın solun belli olmaz satmayacagım diyorsun ama birine kızar satarsın sonra arkadaşlar izleme fırsatıbulamaz buradan ömer kardeşimede sesleniyorum kuş oynuyor bu koca kurdun gönlünü ette klibe çekelim herkez izlesin epeyce dillendi kuşların başına bir ahl gelmeden seyredelim
TÜM KUŞÇU ARKADAŞLARA SELAM OLSUN ALLAHA EMANETOLUN ŞAFAK

Tamam şafak abim çekelim ki izlesin herkes.
Dursun abim ile görüşemiyoz uzun zamandır seninlede.
Bir ara rahatsız edicem zaten sizi akımdasınız.

S.A Emmi ve Safak abi..

Ben gelene kadar ALLAH nasip eder basina bir hal gelmezse o kuslarin kaybetmeyin geleyim seyredelim hep beraber insaallah.Emmiye de cok selam söyleyin satmasin sakin o kuslari külahlari degisiz ona göre.

Tüm Ank. ya cani gönülden sevgi ve saygilarimi sunarim,ALLAH a emanet olun..

Selamlar ÖMER abi 7'inci sayfada üçüncü resimdeki kuşun ayağına ne oldu acaba çamur falan mı yoqsa kırıldı vs. gibi sorun nedeniyle tevadi mi edildi :ne:

selamunaleykum ben yazima busiteyi kuranlara tesekur ederek basliyacam cunku sitenin sayesinde ankaranin gomulu hazineleri yavas yavas cikiyor busarilardan 30 sene once ankarada ucuyor ve oynuyordu ben sahsen bunlari uzun zamandir gormemistim elinize saglik bu guzel goz zevki icin

capkin' Alıntı:
Selamlar ÖMER abi 7'inci sayfada üçüncü resimdeki kuşun ayağına ne oldu acaba çamur falan mı yoqsa kırıldı vs. gibi sorun nedeniyle tevadi mi edildi :ne:

Ayağı bir yere sıkışmış yada başka bir sebepten yara almış hatırlamıyorum tedavi edilmiş tendürdiyot falan sürülmüş sanırım.

capkin' Alıntı:

CANIM KARDEŞİM gördügün ve sordugun bu boz erkek 8 yaşında yavruları cok güzel oynuyor KASTAMONUDA

BİR MERAKLI ARKADAŞ GEÇEN SENE İstedi vermedim bu hafta gelecek götürecek ayagında ur cıktı tedavi ediyorum

yavru veriyor ilginize teşekkür ederim SLM ALLAHA EMANET OL kuşcupolisdursun.com

AYRICA TUM DOSLARA SELAMLAR

selamun aleyküm dursun abi abi eline sağlık bunlara yıllarını verdiğini iyi bilyorum allah nazardan saklasn bende boz kirlilerden erkekli dişili bir çift var inan son derece güzel abi verdiğin emekleri allah zayi etmesin sağlıkla besle saygılar

paylaşım için teşekkürler dursun beyin meşhur kuşlarından birinin kaliteli bir videosunu yayınlayabilirse bizide şereflendirmiş olur .saygılarla

Geri