Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon güvercini ,miro ,miski ,ala ,boz ,risas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 222
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
Re: Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (limon

S A Dursun agbi büyük geçmiş olsun allah şifa versin SAYGILAR

herkesın kurban bayramını kutlar yıne allah nasıp eyler ınsallah

slm arkadaşlar bugun dursun abının evındeydık saolssun kırmadı cok guzel kuş ucuruyo nerdeyse arkadasın boynu kırılıyodu maşallah hakkını vermek lazım kuşlarıda satıyo saten hastalından dolayı

oktay83' Alıntı:
slm arkadaşlar bugun dursun abının evındeydık saolssun kırmadı cok guzel kuş ucuruyo nerdeyse arkadasın boynu kırılıyodu maşallah hakkını vermek lazım kuşlarıda satıyo saten hastalından dolayı

Oktay bey neden birilerinin reklamını yapma ihtiyacı duyuyorsunuz.
Zaten bu konuda satılık kuş bölümü değildir.
Satılık kuşlar güvercin satmak isteyenler bölümüne resimleri ve fiyat bilgileri ile konulacaktır ve oynuyorsada Burdan sözle değilde bir videosunu çekip oraya ekleyebilirsiniz.

Dursun amcamızın bu tarz kişilere ve reklamlara ihtiyacı bulunmamaktadır yazılarınız ile dursun amcamızı lekelemektesiniz farkında olmadan.

Ayrıca üyelik esnasında vermiş olduğunuz tc kimlik no ile kimlik bilgileriniz uyuşmuyor lütfen düzeltiniz numarasını.

Sizi uyarıyorum lütfen forum kurallarına dikkat ediniz.

Bana verecek bir cevabınız var ise özelden irtibata geçiniz lütfen buradan yazıp konuyu daha fazla kirletmeyelim.

S.A ARKADAŞLAR

Gördüğünüz ve duyduğunuzu paylaşmak zorunda değilsinız kapıdan cıkınca HERŞYİ UNUTACAKSINIZ KİMSEYLE PAYLAŞMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BURDA BEYNİNİ UNUTUP GİDENLERİDE GÖRDUK. Çamur at izi kalsın bizde iyi
kuş yok bende iyisini arıyorum ama bu yaşa kadar bulamadım karğacı oldum.sayğılar dursun

ALLAHA EMANET OLUN

gecmış olsun

dursun ABİ gecmiş olsun ALLAH saglık SIHAT VERSIN İNŞALLAH biran ÖNCE eski SAGLIGINA sıhatıne DönerSİn Beytullah YILDIRIM ANKARA kayaştan Allah YArdımCIN olsun DUARAmız seNINLE DURSUN aBİ

Re: Dursun ŞANVERİR'İN(KUŞCU POLİS DURSUN) Kuşları -YENİ- (l

Ben Dursun abinin limonlarını bilirim. normalde bi kuş hem uzun hem çok seferli hem de düzdün ve tertibatlı ve istikrarlı oynayamaz ama Dursun abimize helal olsun hakikaten sanat şeklinde bu işi yapmış ve yapıyor.Kendiside kuşları kadar değerli dürüst bir abi.Kuşçulukta ben şunu öğrendim her kime çok çamur atılıyorsa ve o bunlara cevap bile vermiyorsa işte o gerçek kuşçudur..
Saygılarımla (M Rıdvan Uslu)

delıkanlı' Alıntı:
Ben Dursun abinin limonlarını bilirim. normalde bi kuş hem uzun hem çok seferli hem de düzdün ve tertibatlı ve istikrarlı oynayamaz ama Dursun abimize helal olsun hakikaten sanat şeklinde bu işi yapmış ve yapıyor.Kendiside kuşları kadar değerli dürüst bir abi.Kuşçulukta ben şunu öğrendim her kime çok çamur atılıyorsa ve o bunlara cevap bile vermiyorsa işte o gerçek kuşçudur..
Saygılarımla (M Rıdvan Uslu)
dursun agabey rahatsızlıgından dolayı hastanede yatmaktadır su an daha iyi devamlı iletişim halindeyim bu vesile ile kendisine kendim ve kuscular org olarak acil sifalar diliyorum

kendisininde bu gün dogum günü allah uzun ömürler versin

yine bir baska büyügümüz polis dursun agabeyinde rahatsızlıgı devam etmekdedir

kendisine yeni yılda saglıklı uzun ömürler dileriz kuscular org ve üyeleriyle dualarımız bir an önce saglıgına kavusması içindir allah saglık sıhhat versin

BİR AN ÖNCE SAGLIĞINA KAVUŞMASI DİLEGİ İLE ALLAH ŞİFA VERSİN .RENKLİ BİR KUŞÇU VE ÇOK HEYECALI İYİ OLUR İYLEŞİR İNŞALLAH.

abı oncelıkle selam daha simdi uye oldum bu abımızın kusları daha varmı duruyomu bilgi verebılırmısınız rıca etsemmmmm

abı oncelıkle selam daha simdi uye oldum bu abımızın kusları daha varmı duruyomu bilgi verebılırmısınız rıca etsemmmmm
dursun abi rahatsızlıüı nedeni ile bıraktı diye biliyorum ama ankaradaki ustalar sana yardımcı olurlar umarım özlerinden bulursun

Geri