Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar bugun dursun abının evındeydık saolssun kırmadı cok guzel kuş ucuruyo nerdeyse arkadasın boynu kırılıyodu maşallah hakkını vermek lazım kuşlarıda satıyo saten hastalından dolayı
slm arkadaşlar bugun dursun abının evındeydık saolssun kırmadı cok guzel kuş ucuruyo nerdeyse arkadasın boynu kırılıyodu maşallah hakkını vermek lazım kuşlarıda satıyo saten hastalından dolayı
Oktay bey neden birilerinin reklamını yapma ihtiyacı duyuyorsunuz.
Zaten bu konuda satılık kuş bölümü değildir.
Satılık kuşlar güvercin satmak isteyenler bölümüne resimleri ve fiyat bilgileri ile konulacaktır ve oynuyorsada Burdan sözle değilde bir videosunu çekip oraya ekleyebilirsiniz.
Dursun amcamızın bu tarz kişilere ve reklamlara ihtiyacı bulunmamaktadır yazılarınız ile dursun amcamızı lekelemektesiniz farkında olmadan.
Ayrıca üyelik esnasında vermiş olduğunuz tc kimlik no ile kimlik bilgileriniz uyuşmuyor lütfen düzeltiniz numarasını.
Sizi uyarıyorum lütfen forum kurallarına dikkat ediniz.
Bana verecek bir cevabınız var ise özelden irtibata geçiniz lütfen buradan yazıp konuyu daha fazla kirletmeyelim.
Gördüğünüz ve duyduğunuzu paylaşmak zorunda değilsinız kapıdan cıkınca HERŞYİ UNUTACAKSINIZ KİMSEYLE PAYLAŞMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BURDA BEYNİNİ UNUTUP GİDENLERİDE GÖRDUK. Çamur at izi kalsın bizde iyi
kuş yok bende iyisini arıyorum ama bu yaşa kadar bulamadım karğacı oldum.sayğılar dursun
dursun ABİ gecmiş olsun ALLAH saglık SIHAT VERSIN İNŞALLAH biran ÖNCE eski SAGLIGINA sıhatıne DönerSİn Beytullah YILDIRIM ANKARA kayaştan Allah YArdımCIN olsun DUARAmız seNINLE DURSUN aBİ
Ben Dursun abinin limonlarını bilirim. normalde bi kuş hem uzun hem çok seferli hem de düzdün ve tertibatlı ve istikrarlı oynayamaz ama Dursun abimize helal olsun hakikaten sanat şeklinde bu işi yapmış ve yapıyor.Kendiside kuşları kadar değerli dürüst bir abi.Kuşçulukta ben şunu öğrendim her kime çok çamur atılıyorsa ve o bunlara cevap bile vermiyorsa işte o gerçek kuşçudur..
Saygılarımla (M Rıdvan Uslu)
Ben Dursun abinin limonlarını bilirim. normalde bi kuş hem uzun hem çok seferli hem de düzdün ve tertibatlı ve istikrarlı oynayamaz ama Dursun abimize helal olsun hakikaten sanat şeklinde bu işi yapmış ve yapıyor.Kendiside kuşları kadar değerli dürüst bir abi.Kuşçulukta ben şunu öğrendim her kime çok çamur atılıyorsa ve o bunlara cevap bile vermiyorsa işte o gerçek kuşçudur..
Saygılarımla (M Rıdvan Uslu)
dursun agabey rahatsızlıgından dolayı hastanede yatmaktadır su an daha iyi devamlı iletişim halindeyim bu vesile ile kendisine kendim ve kuscular org olarak acil sifalar diliyorum
kendisininde bu gün dogum günü allah uzun ömürler versin
yine bir baska büyügümüz polis dursun agabeyinde rahatsızlıgı devam etmekdedir
kendisine yeni yılda saglıklı uzun ömürler dileriz kuscular org ve üyeleriyle dualarımız bir an önce saglıgına kavusması içindir allah saglık sıhhat versin