ERDİNÇ KALYONCU "BANGOCU"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdinç kalyoncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 138
  • Görüntüleme Görüntüleme 43K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdinç kalyoncu
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
arkadaş aranıza yeni katıldım , esenler atışalanında besliyorum 0534 721 08 65

Ekli dosyalar

• DSC00594.webp
    DSC00594.webp
    414.2 KB · Görüntüleme: 11,386
  • DSC00593.webp
    DSC00593.webp
    267.4 KB · Görüntüleme: 11,415
  • Fotoğraf-0129.webp
    Fotoğraf-0129.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 11,288
resimlere devam

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0218.webp
    Fotoğraf-0218.webp
    52.8 KB · Görüntüleme: 11,225
  • Fotoğraf-0219.webp
    Fotoğraf-0219.webp
    44.3 KB · Görüntüleme: 11,307
  • DSC00601.webp
    DSC00601.webp
    380.8 KB · Görüntüleme: 11,401
resimler

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0017.webp
    Fotoğraf-0017.webp
    48.8 KB · Görüntüleme: 11,229
  • Fotoğraf-0221.webp
    Fotoğraf-0221.webp
    41.5 KB · Görüntüleme: 11,287
  • Fotoğraf-0222.webp
    Fotoğraf-0222.webp
    44.6 KB · Görüntüleme: 11,250
maşşallah güzel kuşlar güle güle besle bol yavru alman dilegiyle

resimlerim

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0224.webp
    Fotoğraf-0224.webp
    41.5 KB · Görüntüleme: 11,266
öncelikle aramıza hoşgeldin gercekten kısa yüzlüleriniz çok güzel bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar.........

Maşallah ustam Allah nazardan saklaısn.Hayırlısıyla buyutun yavruları.
Saygılar..

Öncelikle hg. niz Erdinç bey;

Nesli yok olmaya yüz tutmuş bango güvercinlerini bizimle paylaştığınız için tebrik ederim.Baştaki arap boncili kırmaya iyi sahip cık, resimden anladığım kadarı ile genc kuş, ileride dahada toparlayacaktır, kafayı gagayı, aynı tip kuştan bendede var, bu kuşları diğer kanat kuyruk bangolarla capraz eşleştirme yapmanı tavsiye ederim, kümesinizde baska güvercinleri görüyorum, bunları hep bir arada tutmanı tavsiye etmem, hastalıksız kümesler.

maşşallah nazar etmesin...bol sağlıklı bol verimli yazlara.

ERDİNÇ bey aramıza hoş geldin paylaşım için sağol.kuşlarınızda gayet güzel ve sağlıklı görünüyor.bol yavru almanızı temenni ederim.saygılar. ÖMÜR DENİZ.

Aramıza hoşgeldiniz.Paylaşım için teşekkürler.Maşallah kuşlarınız güezel bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

bangolarınız güzelmiş güle güle besleyin.en başta boncuri dediğiniz bangodan bende de var.fakat bu kuş boncuri değildir.boncuri karışık renkli bangolara denir gibi bir anlayış var.bu yanlış bir bilgidir.boncuri ayrı bir ırktır.forumun kısa yüzlüler bölümüne eklediğim boncurilere bakarsanız beni daha iyi anlayacaksınız.iyi kuş beslemeler.

merhaba erdinç bey kuşlarınız sağliklı ve güzel kara kesme kuyruk dişi fazla varmı satmayı düşünürseniz bana lazım yardımcı olursanız sevinirim.bol sağlıklı yavrular

erdinç bey kesme bangolardan yavru alabiliyormusunuz iyi akşamlar

Kardeş aramıza hoşgelmişsen tesadüfe bak bende atışalanındayım görünce çok şaşırdım bu kadar yakın biri ilk defa denk geldi neresinden atşalanının ben askeriye doğru ayrıca kara kuyruk hoşuma gitti tanışsak fena olmaz bende bangocuyum bi takım kara kuyruk arıyom görüşmek üzere kal sağlıcakla....

Aramıza hoş geldiniz. Güzel kuşlarınız var bu arada Bende Esenler deyim . Bir tanbe satılık dişi mavi kanat var ilgilenirmisin?

SİNAN ÖZTEKİN

mrb arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. yavru kuşumun karnı şiş ne olduğunu bilemiyorum ve ne ilaç cereceğimide bilmiyorum acaba ne yapmalıyım karın boşluğunda şişlik var ur değil balongibi şiş veya ne ilaç verebilirim yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

erdinç naber iyimisin gönderdiğim ilaç nasıl iyimi etkisi oldumu. AYRICA HERKESE DUYRULUR UĞUR HASTALIĞINA VE KANAT TUTULMASINA YÜZDE YÜZ ÇÖZÜM BULUNMUŞTUR isteyen olursa 05062721051 nolu telefondan ulaşabilir.sağlıklı bol yavrular abicim :heyo: :slm: :slm:

guzel kuslarrr

erdinç kalyoncu' Alıntı:
mrb arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. yavru kuşumun karnı şiş ne olduğunu bilemiyorum ve ne ilaç cereceğimide bilmiyorum acaba ne yapmalıyım karın boşluğunda şişlik var ur değil balongibi şiş veya ne ilaç verebilirim yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Aynı sorun bende de var Erdinç bey, mevsim tüy mevsimi, kalabalık kümesler bu tür hastalıklara her zaman davetiye cıkarır. Genc yavrularda kursak şiş ve gergin,kuşların gırtlakları s şeklini aldı, yem yemez oldu, aşı yaptığım kuşların hepsinde var bu sorun, baya bir kayıp yaşadım, denemediğim ilaç kalmadı.Geçmiş olsun.

gökay' Alıntı:
erdinç kalyoncu' Alıntı:

Aynı sorun bende de var Erdinç bey, mevsim tüy mevsimi, kalabalık kümesler bu tür hastalıklara her zaman davetiye cıkarır. Genc yavrularda kursak şiş ve gergin,kuşların gırtlakları s şeklini aldı, yem yemez oldu, aşı yaptığım kuşların hepsinde var bu sorun, baya bir kayıp yaşadım, denemediğim ilaç kalmadı.Geçmiş olsun.
mrb gökhan bey yazınızı geç okudum kusura bakmayın Evet hastalıklarla başımız belada inanki çok güzel yavrular
öldürdük ama aşının çok faydası var aşı vurduğumuz halde ölenler oldu.Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekir.
hayırlı günler bol sağlıklı yavrular dilerim görüşmek üzere.

erdinç bey resimleri paylaştığın için sağol yavruların çok güzel sağlıklı büyütüp uçurman temenlisiyle yeni resimlerini bekliyoruz selamlar .

güvercin3448' Alıntı:
erdinç bey resimleri paylaştığın için sağol yavruların çok güzel sağlıklı büyütüp uçurman temenlisiyle yeni resimlerini bekliyoruz selamlar .
teşekkür ederim var 4-5 kadar resim bu gün yarın sayfaya eklerim ilgin için teşekkürler

[No message]

Ekli dosyalar

• DSC00950.webp
    DSC00950.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,315

Ekli dosyalar

• DSC00947.webp
    DSC00947.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,359
Geri