erdinç kalyoncu
Üye
- Ad Soyad
- erdinç kalyoncu
- Meslek
- özel sektör
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdinç kalyoncu' Alıntı:mrb arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. yavru kuşumun karnı şiş ne olduğunu bilemiyorum ve ne ilaç cereceğimide bilmiyorum acaba ne yapmalıyım karın boşluğunda şişlik var ur değil balongibi şiş veya ne ilaç verebilirim yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
mrb gökhan bey yazınızı geç okudum kusura bakmayın Evet hastalıklarla başımız belada inanki çok güzel yavrulargökay' Alıntı:erdinç kalyoncu' Alıntı:mrb arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. yavru kuşumun karnı şiş ne olduğunu bilemiyorum ve ne ilaç cereceğimide bilmiyorum acaba ne yapmalıyım karın boşluğunda şişlik var ur değil balongibi şiş veya ne ilaç verebilirim yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
Aynı sorun bende de var Erdinç bey, mevsim tüy mevsimi, kalabalık kümesler bu tür hastalıklara her zaman davetiye cıkarır. Genc yavrularda kursak şiş ve gergin,kuşların gırtlakları s şeklini aldı, yem yemez oldu, aşı yaptığım kuşların hepsinde var bu sorun, baya bir kayıp yaşadım, denemediğim ilaç kalmadı.Geçmiş olsun.
teşekkür ederim var 4-5 kadar resim bu gün yarın sayfaya eklerim ilgin için teşekkürlergüvercin3448' Alıntı:erdinç bey resimleri paylaştığın için sağol yavruların çok güzel sağlıklı büyütüp uçurman temenlisiyle yeni resimlerini bekliyoruz selamlar .