ERDİNÇ KALYONCU "BANGOCU"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdinç kalyoncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 138
  • Görüntüleme Görüntüleme 43K
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0072.webp
    DSCN0072.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,136
teşekkür ederim inşallah sanada bol bol yavrular ve zevkine en uygun olması dileğiyle.

tabiiki yerinde görebilirsin inanmadığın içinmi yoksa başka maksatlamı görmen gerekir.seni çözemedim kusurabakma kapımız her kuş severe açıktır ama gerçekten kuş veya bango severe tabiiii.Eğergerçekten kuş seversen buyur misafirimiz ol saygılar.

Maşallah enteresan ve güzel kuşlarınız var, emeğinize sağlık

erdinç abi ben erkan ya :) kullanıcı ismimi değiştirdim nam-ı diğer bangocu erkan bi gün misafir edersin artık saygılar..........

erkan kusura bakma yaaaa nerden bilecem ismini değiştirdiğini ama bizim bülent söylemişti sen olduğunu ben de olmaz dedim neyse gel tabiiii seni bekliyorum zaten ..... birde şu beyaz kuyruğuda değiştirsen daha iyi olacak

tamam abi mutlaka gelicem ... taktın beyaz kuyruğa sende ya :) ne besliyim kanat kuyruk sevmiyom sade kuyruğunda iyisini bulamıyom

erdinç bey cok güzel kuşların var sade kuyruk besliyorsun galiba kuyrukta zor bulunuyor birde cok pahalı baska ve tipte gördüm resimlerde onlarda seninmi sarı kafa tiplerin cok hoşuma gitti birde bango kırması arap baska gördüm galiba eskiden bango kırması baskalara bayağı ragbet vardı şimdi akabaş olucak illaki onların karsı artık iş görmüyor sarı vaya kırmızı anlıycan renkli olucak maşallah güzel kuşların var bol yavru almanı temenni ederim saygılar

öncelikle ilgin için teşekkür ederim
sarı tipler benim değil ama beraber beslediğim arkadaşın ben bango besliyorum kuyruk kanat kuyruk meraklsıyım.hayırlı günler

bangocu erdinç abiymiş bitane dolapçıya kalmış koskocaman esenlerin bangocusu erdinç abi yavrusu olmasa istemye tenezzül bile etmezdim abi ama yavrusu oldugundan boyun egip isitiyorum abi vermek istemiyosan ara abi beni eşiyle yavrusunuda getiriyim sana al sen büyüt abi benden sana hediyem olsun dişiside

abi kuşların çok güzel ama çoktandır yeni resim koymuyorsun artık yeni resimler eklede gözümüz gönlümüz açılsın selamlar

ndmcfcc' Alıntı:
abi kuşların çok güzel ama çoktandır yeni resim koymuyorsun artık yeni resimler eklede gözümüz gönlümüz açılsın selamlar
mrb haklısın çoktandır resim değil yazı bile yazmıyorum ama bundan sonra aktif olacağım he yeniler var hepsini tek tek resimliyeceğim burada slm larrr

Geri