ERDİNÇ KALYONCU "BANGOCU"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdinç kalyoncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 138
  • Görüntüleme Görüntüleme 43K
nzeytinevi' Alıntı:
Erdinç kardeş gözümüzü, gönlümüzü açtın yine.Güle güle besle.
Çok güzeller maşallah.Emeğine değer güzellikteler.
Allah nazardan saklasın.

İstanbuldan Neco.
necdet teşekkür ederim ilginiz için ne dilerseniz benden daha fazlasını görün ALLAH size iki katını versin
tekrar teşekkür edrim saygılar.

erdinç kalyoncu' Alıntı:
nzeytinevi' Alıntı:
Erdinç kardeş gözümüzü, gönlümüzü açtın yine.Güle güle besle.
Çok güzeller maşallah.Emeğine değer güzellikteler.
Allah nazardan saklasın.

İstanbuldan Neco.
necdet teşekkür ederim ilginiz için ne dilerseniz benden daha fazlasını görün ALLAH size iki katını versin
tekrar teşekkür edrim saygılar.
yaaaa bey yazmamışım necdet beyden özürdiliyorum inannıki yalnışlık oldu yazdım biliyorum valalahide
kendisinden ve her kesten özür diliyorummm saygılar.

Sevgili Erdinç.
Bu derece hassasiyetin için çok teşekkür ederim.
Ben bu yaşıma kadar saygıyı, ismin önüne konulan sn veya
bay gibi beylik kelimelerde görmedim. Bu konuda bir hassasiyetimde yok.
Necati abi desen de kafidir.
Bu platformda bana saygı göstermek isteyen tüm kardeşlerimden ricam,
DOSTLUĞUMA saygı göstermeleridir.

İstanbuldan Neco.

DUN DİYARBAKIRIN BUYUK Bİ İHALESİNDEYDİM SAAT 6 BAŞLADI SAAT TA 12 KADAR SURDU EN SONUNDA BİR CİFT SAGLAM BANGO VARDI OZELLİKLE ONLAR İÇİN SONUNA BAKADAR BEKLEDİM VE CİFTİNİ 55 YTL ALDIM BU OLDU O KUŞU KUŞBAZLARA GOTURDUM SADECE PAZARLIKSIZ 120YTL CEKTİLER O KADAR DEGERLİYDİ TABİ KUŞBAZDA 250YTL DEN AŞAĞI VERMEZDİ İŞTE UYANIK OLMANIN SABRI

Çok değerli dediğiniz bangonun resmini görmek isteriz.Kuş güzel olabilir, sağlığı ve yavru verimi garantilimi ?

gökay' Alıntı:
Çok değerli dediğiniz bangonun resmini görmek isteriz.Kuş güzel olabilir, sağlığı ve yavru verimi garantilimi ?
tabiii bangoda aranan özellikler varsa o paraya alamazsınız zaten . madem öyle resimleri ni yollarmısınız lütfen

merhaba erdinç abicim öncelikle nasılsın iyimisin ,, hayırdır sabah 5 te internette napıyodun yoksa uykumu tutmadı yaada beşikmi sallıyodun :heyo: şaka yapıyorummm gelelim sadeteeee :; sana şimdiden yeni yılında va yaşında sağlıklı mutlu huzurluve işinde başarılarrr dilerim abicimm NİCE MUTLU YILLARA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ERDİNÇ ABİCİMMMMMMMMMM VE sağlılı yavrular alman dileğiyleee hoşçakal kendine iyi bakkkkkkkkkk

ist en kral bangolarını yetiştiren bangocu erdinç.seni benim çatıdan kovmasaydım bu kadar güzel bango yetiştiremezdin.))) seni tebrik ediyorum slm :oley:

kelebekçi hakan' Alıntı:
ist en kral bangolarını yetiştiren bangocu erdinç.seni benim çatıdan kovmasaydım bu kadar güzel bango yetiştiremezdin.))) seni tebrik ediyorum slm :oley:
evet haklısın hakancığım beni çatıdan kovmasaydın ben bu bangoları yapamazdım sen dönek kelebekle uğraşırken ben nasıl yapardım iyiki kovmuşsun beni ilk defa kovulduğum yerden çok memnunum . TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILAR HAKANCIĞIM

bangocu nerde bizim çektiğimiz resimler..bana 1 çift bursa ve bir çift karabaş ayarla kardeşim.. :oley:

[No message]

Ekli dosyalar

• 1 189.webp
    1 189.webp
    553.2 KB · Görüntüleme: 1,166
  • tncy (6).webp
    tncy (6).webp
    88.3 KB · Görüntüleme: 1,181
[No message]

Ekli dosyalar

• Arhan(363).webp
    Arhan(363).webp
    93.9 KB · Görüntüleme: 1,233
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0019.webp
    Fotoğraf-0019.webp
    63 KB · Görüntüleme: 1,016
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0023a.webp
    Fotoğraf-0023a.webp
    50.5 KB · Görüntüleme: 998
  • Fotoğraf-0027.webp
    Fotoğraf-0027.webp
    46.3 KB · Görüntüleme: 998
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0016a.webp
    Fotoğraf-0016a.webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 1,020
  • Fotoğraf-0008a.webp
    Fotoğraf-0008a.webp
    63 KB · Görüntüleme: 1,000
  • Fotoğraf-0009a.webp
    Fotoğraf-0009a.webp
    65.8 KB · Görüntüleme: 1,024
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0008a.webp
    Fotoğraf-0008a.webp
    63 KB · Görüntüleme: 949
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0009a.webp
    Fotoğraf-0009a.webp
    65.8 KB · Görüntüleme: 1,039
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01198.webp
    DSC01198.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,502
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01222.webp
    DSC01222.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,527
  • DSC01234.webp
    DSC01234.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,477
[No message]

Ekli dosyalar

• DSC01123.webp
    DSC01123.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,533
  • DSC01128.webp
    DSC01128.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,506
Erdinc bey, yeni yavrunuz sağlıklı büyür inşanlah, simanız yabancı gelmedi edirnekapı pazarına cıkıyormusunuz ?

gökay bey resimdeki ben değilim ama pazara sürekli çıkıyorum genelde yanımda oluyor bu arkadasım kendisi dönekçı ama bangoya döndü belki duymuşsunuzdur limoncu arap mehmet kendisi bu resmide ona espri olsun diye koydum, birde yeni yavru çok vardı ama çoğunu öldürdük kısmet daha güzelleri vardı gerçi var yinede ama çok küçük İNŞALLAH BÜYÜRLER. ilgin içinde teşekkür ederim .sizlerede bol sağlıklı yavrular dileğiyle saygılar

medya tanısın arap mehmet ismini abi adam profesör :) yılların dönekçisini nasıl bangocu yaptın helal sana be abi :) bi akşam görüşelim yeni yavrular var

MAŞALLAH ERDİNÇ ABİCİM YAVRULARI BÜYÜTMÜŞSÜN İŞALLAH DAHA GÜZELLERİÇIKARIRSIN SİZİN ORAYA DAHA YAZ GELMEDİMİ MEHMET ABİ HALA SON BIRAKTIĞIM GİBİ PALTOYLA GEZİYORRRRRRR HASTA FİLAN MI YOKSA :))))))))))))) TANIYAN HERKESE ÇOK SELAM SÖYLE İYİ AKLAMLARRR ABİCİMMMMMMMM

mrb tuncay nasılsın arap mehmet gecen aksam ayak parmak larına cay dökmüş yanmış onun için biraz rahatsız ha ha ah ah . neyse tuncay 29 05 2010 cumartesi günü dernekte bango teşhiri vardı burda olmanı isterdim başkana senden bahsettim biraz konuştuk artık her cumartesi teşhir olacakmış artık orda olacagız geleceğin zaman c tesiye denk getir slm lar K.İ BAK.

sağ ol abicim iyiyim mehmet abiye geçmiş olsun dileklerimi ilet ,,, teşhir olayına çok sevindim başkana selemlarımı ilet işallah gelirimmmmmmmm sende k.i.bak soranlara selam söyle izmir den bir isteğin varmıııııııııı

Geri