tortor
Üye
- Ad Soyad
- sabri yıldız
- Meslek
- sıhhi tesisat
- İlgi Alanı
- Kediler
sorunu açıver abi derinlemesine cevaplıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aydın yavuz' Alıntı:Öncelikle güzel bir konu açılmış konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim..ama sonrasında iki arkadaşın uzun uzun birbirine üstünlük sağlamak için yazdığı yazılar bilgilendirmeden çok kafa karıştırmaya yönelmiş...bu konuda benim görüşüm taklacı kiremitçi kuşun performansları azalıyor bunda hergeçen gün kötüye giden doğa şartlarınıda unutmayalım ve şehirleşme yani yüksek binalar artık kuşların performanslarını olumsuz yönde etkileyen unsurlardır...benim tercihim oyun kuşunun uçuşta yaptığı performans önemlidir tabiki ama kuşun yerdeki kostümüde önemlidir...şimdi bir kuşu eşleştirirken genelde aynı renkleri eşleştirmeye çalışırız yada rengin bir yakınıyla...tabiki bu işlem yapılırken eşleşecek kuşların bir geçmişi kalitesi olma şartı birinci sırada olmalıdır...ben rengi gagası paçası düzgün oyun kuşlarının hala var olduğunu iddaa ediyorum bunlar mevcutkende alayla akbaşla uğraşmanın bir manası yok diyorum...yeterki ekeliğinde uzun süre uçan ve görev yapan kuşları birbiriyle eşleştirmeye özen gösterelim....herkeze saygılar samsundan...