tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
tengelli' Alıntı:selamlar dediğim kuşları satan kişi 3 senedir sattığını ben biliyorum daha öncesi varmı bilmem ilk sattığında bu paralara vermiyordu tabi önemli olan kusursuz olanı artık cok kişide var kimse kaplamaya bakacak durumda değil ve oyun kuşuna dönüş başladı sebebi parayı basarsın en kral kostüm kuşunu alırsın ama en iyi oyun kuşunun hasının tüyünü alamazsın bunu geçte olsa mardin besleyenler anlamış bulunmaktadırlar. sarıkafa kaplama miskiler neki ne renkler cıktı bakırıler mirolar risasiler şarabiler zeytuniler şampanyalar v.s her rengi cıktı nerdeyse mardinin ama oyun eski oyun kuşlarını arayanlar şuan kostüme bakanlardan daha cok aslende böyle olmalı :=) ben sarı kafaların 10000 tl olduğunuda biliyorum şebabın en kötüsünün 500 tl olduğunuda ama şimdi nerde o fiyatlar uçur yapsın iyi oyun istediğini iste sana kalmış satarsın ama sende on numara sarıkafa olanı şu para istiyorum de hemen satamazsın değerinin yarısına belki ama iyi oyun kuşunu anında elinden cıkarmaya kalktığında değerine satarsın.
KUŞUN DEĞERİ MASAYA ATTIĞINDA VERİLEN FİYATTIR İSTENİLEN DEĞİL.
KUŞUN KALİTELİSİ SENİN SATMADIĞIN ALMAK İÇİN KAPINA GELİNEDİR.
SAYGILARIMLA...
selamlar artık herkes farkında ondan kostüm kuşları uçuzladı çogaldığından değil.
ben bunları başka sayfada cevap olarak yazdım ama tam konusu burasıymış.