çapkın
Üye
- Ad Soyad
- tarık karaca
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Köpekler
Çok güzel kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili arkadaşım bu kuşların sahibi ben degilim kuşlan hakan hocamın gaziantepde adana kuşu besleyen 6 kişiyiz inşallah kendi kuşlarımı ve diger arkadaşlarında kuşlarının resimlerini siteye atacağım hakan hocamın kuşlarının yavruları var bende 7 tane yumurtu almıştım allah esirgesin hepside birbirinden iyiler tabiri caizse 10 numaralar bizde artık adanadan kuş almıyoruz hocamdan yumurta alıp yavru alıyoruzkemalovun' Alıntı:Zeynel bey kuşların tek kelimeyle 10 numara, eline emeğine sağlık, resimleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler, Adana cinsi güvercin resimleri siteye gönderen arkadaşımız çok az, daha fazla resim gönderip Adana kuşlarımızı Türkiyede bilmeyen arkadaşlarımıza tanıtsak daha iyi olur düşüncesindeyim, Allah kazasız belesız vede hastalıksız sezonlar geçirmen dilerim. (Birde postaların hakkında kısa bilgi verirsen sevinirim) Saygılar
Hakan ELMA'nın profiline Bakabilirsiniz.hakansia' Alıntı:VALLA ÇOK GÜZEL KUŞLAR. KAZASIZ BELASIZ UÇURMAK DİLEĞİYLE. BU ARADA HAKAN ELMA ÖĞRETMEN Mİ?
mrhb Adana kuşları performans kuşudur bu kuşların özelligi kapalı bir ortamda tutulmasıdır kapalı kalan kuşun performansı artar hırslanır,tabiki sizin bu kuşları nasıl beslemeyi düşündüğünüzde önemli bölük halinde uçuracaksanız kapalı bir dolap yapmanıza gerek yok,saygılar.....Kumsaz' Alıntı:bursada da adana bakmak icin illa bu tür mü yuvalıklar yapmak lazım yoksa diyer türlüde olurmu yoksa diyer kümes deyilde dışarı dolap yapsam böyle katlı daha mi iyi olur sizce ?
Teşekürler sizde allaha emanet olun saygılar.Anıl Kamış' Alıntı:Hakan Hocam Merhaba;
Kuşlarınız çok güzel.Allah bol yavrulu berketli günlerde uçurmak nasip etsin.Kendinize iyi bakın.Allah a emanet olun.
Saygılar...
slm arkadaşım kuş kuşa benzer bendeki kuşların geneli mavili zıklı hepsi de tek kan resimde bir kaç çift başka kan kuş vardı onlarıda gönderdim yani senin anlayacagın ahmet'in, mehmet'in kuşlarının kanı degil bu kuşların ismi cismi yok benim; Bu kuşların 24 tane kardeşinide Antepde havada kaybetdim belkide senin benzetdiğin kuşlar benim kuşların kanındandır saygılar.smash' Alıntı:hakan bey murat kuşlarınız seceresi ne acaba zırhlı bendeki kana benziyor yani murat abiden gelen kanın soyuna
Doğru hatırlıyorsunuz evet bu kuşların kanı o yakalama zıklıya dayanıyor o kuşun torunları o kuş 3 yıl evel öldü;şimdi çıkıpda o yakalama kuşun sahibinimi araştıralım kesin adı şanı duyulmuş kuşcuların kanıdır yarın birileri çıkıpda sahiplenir dişide benim kapı cülüğümdü dişinin anasını babasıda benimdi neticede birilerinden aldım hatırlamıyorum gidipde dişinin yumurtasını bakkaldan almadım şimdi bu kuşun nesli yaklaşık 10 yıldır bende türüyor acaba kimin kuşunun kanından? Biraz gerçekci olun peki bu camiyadaki isim yapmış kuşcuların kuşları kimin kanından bu kuşların kanını kızılaydanmı aldılar Allah aşkına; muhakkakdır ki iyi kuşu elde edinceye kadar kanı kırarsınız bu iş bir arayışdır hep daha iyisini arayışındayızdır....çaparlı' Alıntı:bildiğim kadarı ile bu kuşalrın kökü yakalama bir zırhlıdan geliyor.adana da yakalanan bir kuşdan başka bir sitede bahsi geçmişti ama o kuş kimin nerde yakalandı pek hatırlayamadım.Hakan bey doğrusunu tabi ki biliordur ama illaki bizim insanlarımızda eğer kuşlar iyiyse bir mazisi olmuş kuşcunun nesline dayandırma kanısı var. HAKAN BEY BİZİ AYDINLATIRSA SEVİNİRİM.Birde şu var tabiki kendini etrafa ispatlamaya çalışan adını duyurmak isteyen bir kuşcu illa ki kuşlarının neslini iyi bir kuşcuya dayandırma zorunluluğu hisseder ama kendini ispatlamış bir insan böyle bir şey hissetmez.