Gaziantepden Hakan ELMA'nın kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeynel polat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 77
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
slm arkadaslarherkese diyarbakırdan selamlar..ben gennellikle yorum yazmam sadece yorumları okurum ama engin kardesimizizn yazısı bayagı dıkkatımı cektı..engin arkadasımız boş konuşup kuru sıkı atıyor..öncelikle hakan elmayı tanımazsın etmezsın kuşlarının hakında böyle yorum yapman cok kötü bir davranışşş... ha bu arada sunu belirtim ben hakan elmayı ıyı tanıyan bir arkadası sayılırım bu yazıyıda yalakalık veya aklınıza gelebilecek her hangi bişe icin yazmıyorum..sdece herkes gercekleri bilsin tanımadıgın bir insanın kuşculuguna böle laflar edilmez ....ben sana diyim kardes hakan elma 8 senedir bir tek kuştan cülük alır
damında da bir tek o nesil ucurmaya calısısr ....evet hakan elmanın cukur ovada adı cok geciyor neden cünkü iyiye meraklı iyiyi hemde cok iyiyi ucurur....sagdan soldan ceyhandan kozandan iyi paralara kuş almıştır dogrududr cünkü kuşcu adam hevesidir bu iyiyi buldumu parasını verir alır bu arada hic biyerden de hediye aldıgınba sahit olmadım ..nedeni ise hakan elma hediye kuşun altında kalmayacak kadar gururlu bir abimizdir..zaten hakan abi parayla yuksek mevlalara aldıgı tabirir caizse el kuşunu sevdigi dostlaraına hediye eder elinden geldigince damında tutmaz ....bilmem anlatabildimmi.....iştanbul meselesine gelince pazardan kuş toplayanlar....adı buyuk olan kuşcuların ta kendişidir ..4 sene iştanbulda kimlerin pazardan kuş topladıgını iyi bilirirm her gördügü yakışıklı kuşa bu benim filanın culugu diyeneleri de gördum iyi tanırız onları......onun icicn boş laflar edip canımızı sıkmayalım ...herkes iyi kuş ucucrabilir ama iyi kuşcu zor olur.......herkese iyi ucurmalar................

mühtiş kuşlar meslektaşım bravo. ayrıca en çok sakar erkeği beğendim

polisilker' Alıntı:
slm arkadaslarherkese diyarbakırdan selamlar..ben gennellikle yorum yazmam sadece yorumları okurum ama engin kardesimizizn yazısı bayagı dıkkatımı cektı..engin arkadasımız boş konuşup kuru sıkı atıyor..öncelikle hakan elmayı tanımazsın etmezsın kuşlarının hakında böyle yorum yapman cok kötü bir davranışşş... ha bu arada sunu belirtim ben hakan elmayı ıyı tanıyan bir arkadası sayılırım bu yazıyıda yalakalık veya aklınıza gelebilecek her hangi bişe icin yazmıyorum..sdece herkes gercekleri bilsin tanımadıgın bir insanın kuşculuguna böle laflar edilmez ....ben sana diyim kardes hakan elma 8 senedir bir tek kuştan cülük alır
damında da bir tek o nesil ucurmaya calısısr ....evet hakan elmanın cukur ovada adı cok geciyor neden cünkü iyiye meraklı iyiyi hemde cok iyiyi ucurur....sagdan soldan ceyhandan kozandan iyi paralara kuş almıştır dogrududr cünkü kuşcu adam hevesidir bu iyiyi buldumu parasını verir alır bu arada hic biyerden de hediye aldıgınba sahit olmadım ..nedeni ise hakan elma hediye kuşun altında kalmayacak kadar gururlu bir abimizdir..zaten hakan abi parayla yuksek mevlalara aldıgı tabirir caizse el kuşunu sevdigi dostlaraına hediye eder elinden geldigince damında tutmaz ....bilmem anlatabildimmi.....iştanbul meselesine gelince pazardan kuş toplayanlar....adı buyuk olan kuşcuların ta kendişidir ..4 sene iştanbulda kimlerin pazardan kuş topladıgını iyi bilirirm her gördügü yakışıklı kuşa bu benim filanın culugu diyeneleri de gördum iyi tanırız onları......onun icicn boş laflar edip canımızı sıkmayalım ...herkes iyi kuş ucucrabilir ama iyi kuşcu zor olur.......herkese iyi ucurmalar................
slm arkadasım ben hakan elma nın kusculuguna kötü demedim büyük kuscudur dedim,kimseye kücük kuscu demem herkes kendi capında büyüttür,ben hakan beyin adana ve ceyhandan dolu paralar verip kus aldıgını duyuyorum her hafta diyolar bende resimleri gördüm bu kuslar iyi neden bu kusların yavrularını terbiye dtmiyor diye yazdım cünkü kusculukta terbiye etmek cok önemli ben o konuyo deyindim,birde parası varsa alabilir tabi damında iyi varsa elde iyi bitmez sonu yok yani al al nereye kadar ben bu konuları ibraz ettim yazımın sonundadı kırdıysam özür dilerim dedim heralde yazıyı tam okumadınız dikkat ederek sizi de kırdıysam özür dilerim baba yanlıs bise yapmadık tlfn numaramızı meil adresimizi yazdık yanlıs bise yazsam yazmam yani içimde kötülük olsa ama sizin kuru sıkı lafınız kaba olmus onu diyeyim

kardeş antepte nerde besliyorsun kuşu ben kolej tepedeyim tanışmak isterim

HAKAN KARDEŞ BEN İST. DAN KIRAL KAYSERİLİ ADANA KUŞUNDAN ANLAMAM AMA RESİNLERİNDEN ANLADIĞIMA GÖRE KUŞLARIN GÜZEL. DAHA NİECELERİNİ YAPMA TEMENNİSYLE HYIRLI AKŞAMLAR

istanbulda kuşları kim tapluyor diye sormuşsun.kardeşimde dediki ...... orada paksoyun yalakaları eksik olmaz diyor.saim beye sorda sana ahmet ,haluk,saimmin paksoya yaptıkları çakma kuşa nasıl sayiplendini balyozun oglu diye anlatsın.küçük sinek mide bulandırırya senin bu yazında kuşçu camiyasının midesini bulandırdı.kardeşim senin kim oldunu merak ediyor degerli kardeşim beni daha tanımamışmı acaba diyor,isterse istanbula gelip bir pazar ortamı kuralımda kimlerin kuş toplayıp sakladını ögrenelim diyor.

kardeşiyi kuşlarınız var fotoda...havada gelince agzı olan konuşuyor bende iyinin hastasıyım var bende ama nerde iyi görsem aşık olurum

Van dan selamlar ben hakan elmanın kardeşi selim elma en kısa zamanda kuşlarımın resimlerini atacam van da besliyorum abimim kuşlarından 4 çift var kendi neslimiz yine bakıyorumda hakikaten agzı olan konuşuyo bizim yıllardır besledigimiz kuşlar 2 dk ceyhanda oldu engin kardeşim yavru diyorsun gördugun gıbı resimlerdeki hep kendi kapı cülügümüz ceyhan kuşu diyorsun baktın olmadı şimdide kapı cülügü diyon biz iyi meraklısıyız farkındaysa site üyeleri sitede devamlı Hakan ELMA nın kuşunda herkes hayırdır neyin peşindesiniz arkadaşlar madem ceyhan kuşu hadi göster hangisi kimin kuşu varsa o kuşu göster bende şu an 4 çift var 2 posta yapıyom dişili erkekli çok iyi kayıptan patlıyo aşagı kadar çalışıyo abimin kuşlarını izleyenler bilir ve çok kuşada gerek yok 2 postamla zevk alıyom emin ol seni çoktan doyurursana hediye edelim varsa gözün ayıp ya ne bu biz kuşu zevkçisiyiz kardeşim varsa iyisi izler satarsa alırız ayıp ya nedir buya yarın benim kuşlarada sahip çıkarlarsa hiç şaşırmam alıştık artık site uyelerini bukonuda tenzih ediyorum lafım bu zihniyetteki insanlara

Gercekten Cok Güzel Kuslar ... Allah Kazasız Belasız Gönlünüze Göre Beslemeyi Nasip Etsin ... Bu Arada Beyazlar Gercekten Cok Hosuma Gitti Cok Güzel Kuslar ...

hocam ben engin kardeşimi tanırım yazıları yanlış anlaşılmış fakat anlayandan anlayana fark edertabiki amakasıtla yazılmış değil benim görüşüm

hakan bey öncelikle kuşlarınızı allah nazardan saklasın ben urfadan hüseyin adana kuşu besliyorum brda iki arkadaşız ben sivil arkadaşım jandarmada komutan ikimizdede iyi yani süper kuşlar var sizide çok duyduk urfaya yolunuz düşerse bekleriz geçen yine msj. yazmıştım yine yazim dedim ben beyaz hastasıyım eyer satmak isterseniz talibim adanadan kaç defa gönderdiler beyenmedim tlf.0546 590 84 84 ararsanız sevinirim urfayada bekleriz saygılar sevgiler.

merhaba selim kardeş bende şanlıurfada adana besliyorum buradan geçerken beklerim tlf. 0546 590 84 84

güzel hayvanlar hepsi güle güle ucurmak dilegiyle .. beyazın iyisi nadirdir senın beyazı duydum güle güle ucurman dilegiyle adana inçirlik selcuk..

slmaleyküm tüm kuşçu arkadaşlara. hakan bey 3 numaralı mavili cülüğün ğerçekten benim diyor... bide kanadı kırığın çok güzel.. bende maraş afşinde besleyırum. iyi günlerde beslmen dileğiyle,,, inş. tüyden sonra benim kuşlarında portrelerini görürsünüz.. ii ğünlerde bele hayrını gör ...

tekrardan yorumları okuyunca meslestaş olduğumuzu öğrendim abi gerçekten güzel kuşlar inş,, buralara yolun düşerse beklerim.. bu bölgede benden başka adana besleyen yok.. iyi kanlarım var buyurursan izletirm...

Davateniz için tşk İbrahim bey tlf 0 505 544 08 32 ararsanız grşrz Saygılar.

Geri