SEREF
Üye
- Ad Soyad
- ŞEREF
- Meslek
- ÖZSOY
- İlgi Alanı
MAŞALLAH ALLAH AĞIZ TADINIZI BOZMASIN, GÜZELLER.selamlar.ŞEREF
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm hocam çok doğru söylemişsin mardin mardin ne varya bu mardinde madem o kadar iii uçurun videoya alın herkesin beğenisini kazansın ama ankara sarıkırı olsun ankara ırkları güsel bnde sewiyorum saygılarGökhan66' Alıntı:Sizde sağolun.Yalnız kuşlarım mardin değiller.ankara ağırlıklıdır.bütün sitelerde mardin iyi olur diye bir söylentidir gidiyor hala anlamış değilim ben mardin ve tüm ilçelerinde 5 yıl kuş uçurdum çok iyisini hiç görmedim.bu mardin ırkını kim böyle övüyor anlamışta değilim bence ankara ırkının üstüne kuş yok.ben mardinin kızıltepesinde nusaybinin de ve hemen hemen merkeze bağlı bütün köylerine gittim ama iyisini hiç görmedim.bu mardinleri kim popüler etmiş anlamış değilim hayatında mardin e gitmemiş insanların bile ağzında mardin kuşu şöyle olur böyle olur diye abartılı sözler var.gidip görmesem bende inanacağım valla.neyse SAĞLICAKLA KALIN.gökhan @k' Alıntı:Tebrikler Gökhan bey,gök mardinleriniz tek kelimeyle hariklar maşallah,sağlıklı oldukları aldığınız yavrulardan belli.Bu güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Metin Abi teşekkür ederim.Bende Boğazlıyanda uçuruyorum.Yolunuz düşerse mutlaka beklerim.Hem Abim,hem de hemşerimsin kabul edersen 1 çift te kuş hediye etmek isterim.Bu videolar zaten çok kötü oldu canlı izletmek isterim havalar ısınınca.Yaklasık 40 gündür kuş uçurmuyoruz -20 lere varıyor gece SICAKLIĞI çok soğuk oluyor suları falan hep donuyor.O yüzden damızlıklarımın yanına aldım uçanlarıda yani bu ara uçan kaçan yok.şentepelimetin' Alıntı:kuşların güzel güle güle besle bende yozgat boğazlıyan bektaşlıyım 44 yaşındayım
Taner Bey, teşekkür ederim ayrıca bende tanışmayı çok isterim.Ben Boğazlıyanlıyım ama Yozgat ın Kadışehri ilçesinde görev yapıyorum yani bi başka deyişle 130 km var boğazlıyanla aramda.Kuşlarımı kardeşim uçuruyor ben ancak hafta sonları yada tatilllerde uçurabiliyorum aldığınız telefon numarası kardeşime ait.O da işletme fak mezunu kpss ye çalışıyor zamanı pek yok ayrıca aşırı soğuklar nedeniyle hemen hemen 2 3 aydır kuş kovalamıyoruz.Sizden ricam gelmeden 10 gün önce haber ederseniz kuşları hazırlatırım 10 günde formunu alırlar hem boşa gelmiş olmazsınız bende mahçup olmuş olmam.Sonuçta sazla sözle kuş anlatılmaz.Salmak lazım en az üç tane...TELİM 0505 6255810 KAMUCELLperformans58' Alıntı:Merhaba Gökhan Hocam...
Geçen ay içerisinde 2 sefer Boğazlıyan'a geldim. Bu konuyu daha önce okusaydım arardım mutlaka. Boğazlıyan'a mart ve sonrası en az 5 kere daha gelirim. Telefon numaranı kaydettim bu ziyaretlerin birinde sizinle tanışmak isterim... Aslında genelde Kayseri üzeri geliyoruz, müsait olursa Kayserili Hayrettin Hocayı da almak isterim...
Gökhan66' Alıntı:Taner Bey, teşekkür ederim ayrıca bende tanışmayı çok isterim.Ben Boğazlıyanlıyım ama Yozgat ın Kadışehri ilçesinde görev yapıyorum yani bi başka deyişle 130 km var boğazlıyanla aramda.Kuşlarımı kardeşim uçuruyor ben ancak hafta sonları yada tatilllerde uçurabiliyorum aldığınız telefon numarası kardeşime ait.O da işletme fak mezunu kpss ye çalışıyor zamanı pek yok ayrıca aşırı soğuklar nedeniyle hemen hemen 2 3 aydır kuş kovalamıyoruz.Sizden ricam gelmeden 10 gün önce haber ederseniz kuşları hazırlatırım 10 günde formunu alırlar hem boşa gelmiş olmazsınız bende mahçup olmuş olmam.Sonuçta sazla sözle kuş anlatılmaz.Salmak lazım en az üç tane...TELİM 0505 6255810 KAMUCELLperformans58' Alıntı:Merhaba Gökhan Hocam...
Geçen ay içerisinde 2 sefer Boğazlıyan'a geldim. Bu konuyu daha önce okusaydım arardım mutlaka. Boğazlıyan'a mart ve sonrası en az 5 kere daha gelirim. Telefon numaranı kaydettim bu ziyaretlerin birinde sizinle tanışmak isterim... Aslında genelde Kayseri üzeri geliyoruz, müsait olursa Kayserili Hayrettin Hocayı da almak isterim...
Sağlıcakla kalın özünüzü yahşi tutun.