Gökhan YÖRÜKOĞLU nun kuşları VE VİDEOLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan 66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 40K
MAŞALLAH ALLAH AĞIZ TADINIZI BOZMASIN, GÜZELLER.selamlar.ŞEREF

Re: Gökhan Yörükoğlu nun kuşları

Gökhan66' Alıntı:
gökhan @k' Alıntı:
Tebrikler Gökhan bey,gök mardinleriniz tek kelimeyle hariklar maşallah,sağlıklı oldukları aldığınız yavrulardan belli.Bu güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sizde sağolun.Yalnız kuşlarım mardin değiller.ankara ağırlıklıdır.bütün sitelerde mardin iyi olur diye bir söylentidir gidiyor hala anlamış değilim ben mardin ve tüm ilçelerinde 5 yıl kuş uçurdum çok iyisini hiç görmedim.bu mardin ırkını kim böyle övüyor anlamışta değilim bence ankara ırkının üstüne kuş yok.ben mardinin kızıltepesinde nusaybinin de ve hemen hemen merkeze bağlı bütün köylerine gittim ama iyisini hiç görmedim.bu mardinleri kim popüler etmiş anlamış değilim hayatında mardin e gitmemiş insanların bile ağzında mardin kuşu şöyle olur böyle olur diye abartılı sözler var.gidip görmesem bende inanacağım valla.neyse SAĞLICAKLA KALIN.
slm hocam çok doğru söylemişsin mardin mardin ne varya bu mardinde madem o kadar iii uçurun videoya alın herkesin beğenisini kazansın ama ankara sarıkırı olsun ankara ırkları güsel bnde sewiyorum saygılar

Oyun kuşlarında arkadaşlarımız asla rengine kaşına gözüne bakmasın.Bu konuyla ilgili bir hikaye anlatayım da dinleyin.Yozgat tan Kayserili bir kuşçuya kırkanat bir gök hediye edilmiş bizim oralarda ve kayseri civarında kırkanat oyun kuşu pek tutulmaz.Neyse adam da pek tutmamış kuşu hiç alıştırmaya çalışmadan nasılmış bir bakalım diye kuşu kaldırmış.Hayvan kanatlarını ısıtmadan sefere gelmiş 4 5 le 2 direk sünüp yükselmiş bizim kayserili kuşçu fena kuş değilmiş demiş şunu indireyim demiş ve pırıltı vermiş hayvan tekrar oyuna gelmiş 14 15 taklayla 40 m boyu sefer yapmış bizim kayserili kuşa hayran kalmış ama kuş iyice çekilmiş ve gitmeye başlamış.Bizim kuşçu 'ulan kırganat gitmeye gidiyon bari ''sıç ta'' git demiş.'
Bu hikaye bizim yörede çok anlatılır demem o ki kuşun rengi özellikle oyun kuşunun rengi hiç nemli değildir.SAĞLICAKLA KALIN.
Arkadaşlara yorumları için de teşekkür ederim.

Kuşlarınız güzel güle güle besleyin tam oyun kuşu fiziği var. Yalnız videoyu göremedim yada beceremedim biligendirirseniz sevinirim selamlar.

kuşların güzel güle güle besle bende yozgat boğazlıyan bektaşlıyım 44 yaşındayım

şentepelimetin' Alıntı:
kuşların güzel güle güle besle bende yozgat boğazlıyan bektaşlıyım 44 yaşındayım
Metin Abi teşekkür ederim.Bende Boğazlıyanda uçuruyorum.Yolunuz düşerse mutlaka beklerim.Hem Abim,hem de hemşerimsin kabul edersen 1 çift te kuş hediye etmek isterim.Bu videolar zaten çok kötü oldu canlı izletmek isterim havalar ısınınca.Yaklasık 40 gündür kuş uçurmuyoruz -20 lere varıyor gece SICAKLIĞI çok soğuk oluyor suları falan hep donuyor.O yüzden damızlıklarımın yanına aldım uçanlarıda yani bu ara uçan kaçan yok.
SAĞLICAKLA KAL ABİ.

canım kardeşim teklifin için teşekkür ederim ben senelerdir memlekete gidemedim burnumda tütüyor bilirsin iş güç inşallah bu sene giderim sanada uğramaya çalişirim benim videomu seyredersen sevinirim yanlız selçuk pehlivan diye arayın yorumlari okursan sevinirim başarilar

Masallah kuslariniz güzel Emeginize saglik,Saygilar sevgiler.DUMAN....

Merhaba Gökhan Hocam...

Geçen ay içerisinde 2 sefer Boğazlıyan'a geldim. Bu konuyu daha önce okusaydım arardım mutlaka. Boğazlıyan'a mart ve sonrası en az 5 kere daha gelirim. Telefon numaranı kaydettim bu ziyaretlerin birinde sizinle tanışmak isterim... Aslında genelde Kayseri üzeri geliyoruz, müsait olursa Kayserili Hayrettin Hocayı da almak isterim...

gökhan bey maşallah çok güzel oyun kuşlarınız var. Allah Kuşlarınızın tüyünce hayrını grmeyi nasip eder inşallah..

Zeynal YÖRÜK
Adıyaman

performans58' Alıntı:
Merhaba Gökhan Hocam...

Geçen ay içerisinde 2 sefer Boğazlıyan'a geldim. Bu konuyu daha önce okusaydım arardım mutlaka. Boğazlıyan'a mart ve sonrası en az 5 kere daha gelirim. Telefon numaranı kaydettim bu ziyaretlerin birinde sizinle tanışmak isterim... Aslında genelde Kayseri üzeri geliyoruz, müsait olursa Kayserili Hayrettin Hocayı da almak isterim...
Taner Bey, teşekkür ederim ayrıca bende tanışmayı çok isterim.Ben Boğazlıyanlıyım ama Yozgat ın Kadışehri ilçesinde görev yapıyorum yani bi başka deyişle 130 km var boğazlıyanla aramda.Kuşlarımı kardeşim uçuruyor ben ancak hafta sonları yada tatilllerde uçurabiliyorum aldığınız telefon numarası kardeşime ait.O da işletme fak mezunu kpss ye çalışıyor zamanı pek yok ayrıca aşırı soğuklar nedeniyle hemen hemen 2 3 aydır kuş kovalamıyoruz.Sizden ricam gelmeden 10 gün önce haber ederseniz kuşları hazırlatırım 10 günde formunu alırlar hem boşa gelmiş olmazsınız bende mahçup olmuş olmam.Sonuçta sazla sözle kuş anlatılmaz.Salmak lazım en az üç tane...TELİM 0505 6255810 KAMUCELL
Sağlıcakla kalın özünüzü yahşi tutun.

Gökhan66' Alıntı:
performans58' Alıntı:
Merhaba Gökhan Hocam...

Taner Bey, teşekkür ederim ayrıca bende tanışmayı çok isterim.Ben Boğazlıyanlıyım ama Yozgat ın Kadışehri ilçesinde görev yapıyorum yani bi başka deyişle 130 km var boğazlıyanla aramda.Kuşlarımı kardeşim uçuruyor ben ancak hafta sonları yada tatilllerde uçurabiliyorum aldığınız telefon numarası kardeşime ait.O da işletme fak mezunu kpss ye çalışıyor zamanı pek yok ayrıca aşırı soğuklar nedeniyle hemen hemen 2 3 aydır kuş kovalamıyoruz.Sizden ricam gelmeden 10 gün önce haber ederseniz kuşları hazırlatırım 10 günde formunu alırlar hem boşa gelmiş olmazsınız bende mahçup olmuş olmam.Sonuçta sazla sözle kuş anlatılmaz.Salmak lazım en az üç tane...TELİM 0505 6255810 KAMUCELL
Sağlıcakla kalın özünüzü yahşi tutun.

Gökhan Bey,

Ziyaretlerimin birini KPSS'den sonra bir hafta sonuna denk getirmeye çalışırım. Gelmeden de haber veririm. Kardeşine sınavda başarılar.

Maşallah,atmacasız günler.Bolu'dan saygılar,sevgiler.

maşallah sevimli yavrular güle güle ucurursun insallah

kardeş maşallah güzel kuşların var allah kazasız belasız hırsızsız uçurmak nasip etsin güzel hayırlı günlerde besleyesin...

Maşallah ustam kuslar guzel.ALLAH nazardan saklasın.Havada nasıllar tuyleri kadar yavru almanız dileğiyle.
Saygılar...

maşallah güzel kuşlar allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

Geri