GÜVERCİN OYUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
GÜVERCİN OYUNU
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r9PEaHXvlOE[/youtube]

maşallah güzel kuş herkese bööle kuşlar nasip olur inşallah

gercekten muhteşem

Iste beyler bu is zevk meselesi,,, Bende yaklasik 1997 yilindan beri internet baglantisi var ama suana kadar internetteki güvercin videolari arasinda gördügüm 5 kustan 3 cüsü bu kustur neden ? cünku kusu yarismaya soksan gercek bir derece yapar vede kendisini seyrettirir.Sahibine hayirli ucurmalar bol yavrulu günler.Sayet elinde böyle kuslari olan varsa benle bir irtibata gecsin saygilarimla. * BOZOGLU *

herkese slm oncelikle hayirli ugurlu olsun emeyinize saglik

deli_fisek03' Alıntı:
herkese slm oncelikle hayirli ugurlu olsun emeyinize saglik

Teşekkürler. Sizler sayesinde daha iyi olur inşallah.

VİDEO YU GÖREN VARMI YAHU BEN GÖREMİYORUM ZAMANINDA BİRİ YOTUBE NİN GİRİŞ ADRESLERİNİ VERMİŞTİ ONLARI ARADIM AMA BEN BULAMADIM.

kazimcankurt' Alıntı:
VİDEO YU GÖREN VARMI YAHU BEN GÖREMİYORUM ZAMANINDA BİRİ YOTUBE NİN GİRİŞ ADRESLERİNİ VERMİŞTİ ONLARI ARADIM AMA BEN BULAMADIM.

Eğer program kurmadan youtube.com'da dolaşmak videoları izlemek istiyorsanız buyrun http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www. ... outube.com Linke tıklayın.

Selamlar...
Gerçekten çok güzel bir kuş. Bol yavrular dilerim...
Ayrıca videoları izlememizi sağlayan sayın Ali Hakan'a da teşekkürler...

çok güzel kapanıyor ve alçağa oturuyor ALLAH nazarlardan korusun

s.a kardes masallahı var kusunun harbıden kusun bı mınare gıdıyo be sımdıye kadar ınan gıden cıkmamıstı ınsallah bol seferlıdırde eksıksız bı kustur

Gerçekten mükemmel oynuyor maşallah bol yavrular sağlıklı kümesler dilerim sahibini kutlarım çok iyi bir taklacı. taklacı besleyen arkadaşlara bir sorum var sevgili arkadaşlar bu tarz oyun yaparken kuşun kendi ekseni etrafından dönmesi kusurmudur yani hem yukarı oynayan hemde kendi ekseni etrafında dönenler var''yukarı burgu yapanalar''bu dönme kusurmudur yoksa olabilir mi? normalmidir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürederim.

bu videoyu geçen seneden beri arasıra açar izlerim... internette görüp görebileceğiniz en iyi oyun kuşu videolarından biri diye düşünüyorum, allah nazarlardan korusun gerçekten can alan bir stili var kuşun .. yetiştiricisini kutluyorum bir video ile o kadar şey anlatmışki :ne: :heyo:

mükemmel bir kuş çok güzel bir paylaşım.sağol.arkadaşlarlar hiç taklacı beslemememe rağmen arkadaşımın kümesinde gördüğüm taklacılar kostüm , cüsse ve renk olarak çok hoşuma gitti.arkadaşımda bana bir takım hediye etti..birde elimden salıyorum yere inene kadar 2-3 takla atıyorlar.taklacılar hakkında fazla bilgim yok görüntülerini sizlerle paylaşıp besleyen arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum.saygılar ÖMÜR DENİZ.

işte benim aradıgım kuş oyunu bununla degerlendire bilirsiniz
saygılar

kardeş gerçekten mükemmel ötesi bir kuş allah nazardan saklasın

SLM

GERCEKTEN TAKLASI SESI GÜZEL AMA COK DURAKLIYOR DURAKLAMASA DAHADA GÜZEL OLURDU BENCE.

EMEGINE SAGLIK GÜLE GÜLE UCUR.

SAYGILARIMLA

valla maşallah... bu renkten böyle nizami bir oyun ( taban mesafe takla sayısı son bağlama) şaşılıcak şey, bu kuş bu fişeği istanbulda 15 defa yapsın kralı gelse kupayı bu kuştan alamaz :) tüyü kadar yavru tmennilerimle kardeş...

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
Gerçekten mükemmel oynuyor maşallah bol yavrular sağlıklı kümesler dilerim sahibini kutlarım çok iyi bir taklacı. taklacı besleyen arkadaşlara bir sorum var sevgili arkadaşlar bu tarz oyun yaparken kuşun kendi ekseni etrafından dönmesi kusurmudur yani hem yukarı oynayan hemde kendi ekseni etrafında dönenler var''yukarı burgu yapanalar''bu dönme kusurmudur yoksa olabilir mi? normalmidir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürederim.
S A HÜSEYİN KARDEŞİM KUŞUN YAPMIŞ OLDUGU KENDİ ETRAFINDA DÖNMESİ YANİ BURGU YAPMASI BİR KUSUR DEGİLDİR AMA KİMİ KUŞÇULAR SEVER KİMİSİDE SEVMEZ SEVMEYENLER KUŞUN UZAMASINA ENGEL DİYE DÜŞÜNÜRLER HALBUKİ GÖRDÜGÜN GİBİ UZAMISINA ENGEL BİR DURUM YOK KUŞUN O HAREKETİ KUŞUN BİLİNÇLİ DEGİL İSTEM DIŞI BİR HAREKETTİR OYUNUNA SÜS KATAR FARKINDAYSAN TABAN TAKLASI YÜRÜMESİ BURGU HAREKETİ SESİ SOLUGU İLE HEPİMİZİ MENMUN ETMİŞTİR O HAREKET BİR KUSUR DEGİL KUŞUNDA İSTEM DIŞI BİR HAREKETİDİR GÖZLEMCİLİGİNİZİDE TAKDİR EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM

H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:
S A HASAN HÜSEYİN KARDEŞİM GÖZÜNDEN KAÇMIŞ UNUTMUSUN HERHALDE BURADAKİ SORUNA İSTİNADEN SANA CEVAP VERMİŞTİM SORUNU TAKLACI BESLEYENLERE SORMUŞSUNUZ BENDE SİZİ BİLGİM DAHİLİNDE SORUNUZU YANITLAMA İHTİYACU DUYMUŞTUM SAYGILAR

bu kusu yaklasık 5 yılönce başka bir sitede izledim arkadaşlar baya eski bir video maşallah

ben kusur bulmak istemem ama.....yerde bir tane kuş yok dikkat ettinizmi ve kuş ilk geldiğinde durup yere bir bakıyor.bence yerde bir tane kuş görse bırakacak kendini hemen.bu tip kuşlar var uzun kaçan deparlı giden ama altı boş olan.kuşa dayanıksız olan.sanırım böyle bir kuş buda.ve birde yanında apartman var.bazı kuşlar yanında böyle yüksek bina olunca binayı hedef görüyor üstüne çıkmaya çalışıyor oyunda.bence bu kuş açık alanda bu mesafe kaçmaz hele yerede bir tane kuş at uçuramazsın.bu şahsi düşüncem.herkese kolay gelsin.bunları atmıyorum hepsini gördük yaşadık bu arada.

Geri