-BEYAZADAM-
Üye
- Ad Soyad
- hasan erde
- Meslek
- otomotiv
- İlgi Alanı
- Kediler
oğuz kardeşim ben kuşu seyrettiğim videodan gördüğüm kadarı ile yaptığı işi çok beğendim.seyrettiğim gördüğüm şeyi yorumladım.inişine bişey diyemem onu görmedimki afaki yorum yapim senaryo üretim.belkide inişi daha muhteşemdir nerden biliyosunuz boş indiğini.yani şunu demek istiyorum kuşa helal olsun dicemize illaki bi açık aramak niye.yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaktaki mantık bana art niyetli geliyor.adam kuşunu uçurmuş koymuş videosunu bizlerle paylaşmış.yazık yani adamın kuşu güzel oyun yapmış.allah için güzel gitmiş.haksızlığı sevmiyorum kardeşim. kuş yiğit kuş.yiğidin hakkını verme taraftarıyım.hayel dünyasında kuş beslemiyozki bu kuşun videodaki oyununa bok atsam kendi kuşlarım bundan bok demem lazım.kuş beslemeyide bırakmam lazım.kızmadım arkadaşada ama üzüldüm.kendi kuşları nasılki acaba??bunu beğenmiyor merak ettim bunu sordum aslında.belki uslubum sert oldu biraz ama.kişi önce kendi kapısını süpürcek sonra millete pis tü kaka dicek.yoksa burda yazmıcam okumuycam.ama insan kendini tutamıyo bazen araya girmek istiyo.bana ne kim ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin dersek burdaki üyeliğimizinde bi anlamı olmazki.bende iyi kuşa-iyi kuşçuya emekçiye hastayım kuşun hakkını savunanlardanım.