- Ad Soyad
- metin yıldız
- Meslek
- Polis
- İlgi Alanı
- Kediler
.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi akşamlar osman kardeşimosmansirin' Alıntı:iyi aksamlar kusura bakmayayin ama ben burda beton goremiyorum ayrica yawrulariz rahatsiz buyumus
teşekkürler muratDELIYUREK41' Alıntı:slm.olmus lınke tıkladımı acılıyor.bu arada yavrular cok guzel gorunuyor metın abı.hayrını gor
teşekkürler kardeşimiLLeqaL54' Alıntı:Maşallah.Kuşlarınız çok güzel ve sağlıklı gözüküyolar.Güle güle uçurursun inşallah
teşekkürederim mustafa beyM.TURAN' Alıntı:Maaşallah güzel yavrular,sağlıklı da görünüyorlar kazasız,belasız uçurarak güle güle besleyin.Selamlar
teşekkürler fatih beyfatih36' Alıntı:maşallah kuslarınız cok saglıklı güle güle ucurunuz.
teşekkürlerşeref' Alıntı:Sevimli yavrularınız var Maşallah .. Sonbahar gelmeden umarım sökme şansı bulursunuz. . selamlar ŞEREF
sizin beton dediğiniz nasıl oluyor.osmansirin' Alıntı:parantez icerisinde betonlar diye yazmisinda ben burada beton gibi kus gormedimde o yuzden dedim
ricaderimosmansirin' Alıntı:metin abi kusura bakma bir yanlis anlasilma oldu ozurdilerim saygilarimla
teşekkürler kardeşimmazidenbiri' Alıntı:maşallah abi allah nazardan saklasın bunlar kuş değil manken
teşekkürler doğan abidogan18' Alıntı:Yapılan fedakarlıkların,verilen emeğin semeresi bu olsa gerek.
Kuşlarının hepsi birbirinden kıymetli,Güle güle besle Metin kardeşim.
Ankaradan selamlar sevgiler.