RadiKEL
Üye
- Ad Soyad
- Ö. Kemal
- Meslek
- Mühendis
- İlgi Alanı
- Kediler
Maşallah güzel erkek .)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
htamer5' Alıntı:Metin bey bu son resimdeki kuş hakkında ( Soy ağacı ve oyunu ) bilgi verebilirmisin.
teşekkürler. dedesi duruyo halenşeref' Alıntı:Maşallah Metin bey anlattıklarınıza bakılırsa demekki sağlam bir damızlığınız bu erkek .. Allah esirgesin . selamlarŞEREF
merababurak yalova' Alıntı:metin bey yalovaya bu kuşlardan geldi mi hiç.Ayı mavilerden var yalova da sizden mi çıkma acaba?
tabiki herzamanburak yalova' Alıntı:bir gün müsait oldugunuz bir gün ziyaret etmek isterim
eyvallah muharrem abikuscu_marik' Alıntı:MASALLAH metin yavrular çok hos çimentoları daha fazla gibi geldi bana
betondan da beton olmuslar sanki allah emeklerinin karsılıgını fazlasıyla verir insallah
zor iş
SAYGILAR
teşekkürler.cevdet özbayer' Alıntı:MaşaAllah,yerde hepsi beton gibiler.
Keşke havalar güzel olsaydıda havadada görebilseydik.
Ömürden bir sene daha gitti,bu senede günlüme göre işte bir kuş anca bu kadar oynar dedirten bir kuş seyredemedim.
Haymana'dan bir davet aldım ama havalar pek müsait değil,biraz genç olsaydım genede seyrede bilirdim.