HODRİ MEYDAN, HEPİNİZE UÇAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 156
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Sayın yetiştiricilerimiz rest çekmeyi,iddialaşmayı seven çok sayıda taklacı besleyen yetiştiricilerimiz var.
Bu tür rest ve hodri meydanlarınızı ,iddia tekliflerinizi bundan sora burada toplayalım.
Çünkü forumun alakasız bir çok bölümünde konu bölünüp 2 kişinin duellesuna dönüyor.
Senin hayatına uçar,senin kuşu ayağına bağlarda oynar,paranın üstü açık.....vb
Bu tarz konuşmaları buradan yapınız lütfen.
Kuşunuza güveniyorsanız ve üstüne kuş olmadığını iddia ediyorsanız yazınız ki size rakip olacaklar yazsın.
Bu güvenenlerin kuşları yakın bölgelerdeyse böylelikle isteyen yetiştiricilerimizde gider izler.

çok doğru kardeşim ama çoğu 1 arayış içinde ne aradığınıda bilmiyor.

El elden üstündür unutmayalım.
Ama en üstün el benimki diyorsanız bende bu eli izleme şerefine nail olmak isteriz.

Ayrıca bende ankara da olduğum için ankarada şurda uçar ,boyle uçar diyenlere sesleniyorum buraya yazın ki gelip görelim kuşlarınızı.
Bakalım dediğiniz kadar varmı kuşlarınız.

efsane78 arkadaşım ustanın ismini ve ankara uçacak kuşların resmini sabırsızlıkla bekliyorum

Re: HODRİ MEYDAN, HAYATINA UÇAR

s.a efsane kardeş sen bu siteye gireli yakın zaman olmuş beli isme kuş ucuracaksak ustan bizim kuşların yanında ancak staj görür neden dersen tr efsane olmuş isim yapmış kimin kuşunu istiyorsan ondan ucurayım olmazsa kırıklarından da olur yazdıklarına bakılırsa sende genc bir arkadaşsın profilde yaşın yazmıyor site yönetiminin ikazları bir türlü değerlendirilmiyor arayış içinde olan arkadaşlar vardır mutlaka ben çok gezer çok duyarım ama senin bahsetdiğin süper kuşları duymak nasip olmadı antalyadaysa bu kuşlar kökü ank dayanıyordur ank olmazsa kırıkkaledir orayada zamanında ank gitmişdir antalyanın kendi kuşu olmadığı için çok fazlada yazmaya gerek yok

SAYGILAR

antalya serikte herkes tanır istanbullu dedimmi.kuslarda sivas ,kayseri,urfadır kardes varsa merakın buyur boşa uçurmayalım ben burdan giderim sende ordan gelirsin uçurur paranı koyar kuşu alırsın çok samimiyim fotoraf istemişsin yüklemeye çalıştım geçen olmadı. normal dumanlı koyu mavı bazıları açık ,1 de çakmaklılar

ben yaşımı yazdım istersen söylerim 28 uçurursan hemen geleyim gelmeme gerek yok 1 kardeşimiz var senin emsaller o görsün yeter ben kimsenin kuşunu kötülemiyorum iyiyi her zaman savunurum ayrıca kuşlar istanbuldan 8 sene önce gitmedir oraya biz senin oranın kuşkarınıda biliriz benim burdan adapazarı 1,5 saat atlar geliriz.

sistem yanlış yapıyorsa bu bizim suçumuz değil istersen kimlğin fotokopisini göstereyim msnde ben 81 yazdım orda ne görünüyor

s.a efsane kardeş benim yaşım 15 değil 35 o yüzden benim emsal kardeşin olamaz vakdim kısıtlı olduğu için sana yarın cevap yazabilirim

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

kardeş be istanbullu ustanın adı ne kayreride urfada kimin soyumuş bu kuşlar ordaki kuşlarında çogunu biliriz admine yolla resimleri o yükler merak ettim ankaraya kaç kere gidip kuş izledinde kötü diyorsun bütün ankaraya kuş uçuruyorsun yoksa onudamı ustan söylüyor he ustan söylüyorsa lafım yok (:

senin emsal derken senin yaşından bahsettim.vaktin varsa arastır ustamı orayı iyi salladı çünkü herkes bir işi bi ustadan öğrenir hayatta illa herşeyin bir öğretmeni 1 ustası vardır ben ustama her zaman güvenirim bana sadece kuşculuğu değil gercek olan her şeyi öğretti yaşı 55 görmüştür tahmin bile edemezsin.

Ali Bey ustanızın kuşlarının meziyetlerini yazabilirmisiniz?
Resimi bana msn den gönderebilirsiniz ben koyarım isterseniz.
[email protected]

arkadaşlar selam öncelikle yani duyulmamış olursa kötümü olur ? duymak zorundamıyız ? uçururum diyorsa uzatmaya gerek varmı? gidip seyreder inanmayan herkes birde yalanla kendini kandırır kimseyi değil ben herkese inanıyorum ama gidip seyretme imkanım olsa seyrettiğimde dediği çıkmadıgında burda yerden yere vururum ama şimdi konuşmak yanlış bu iş yaşla olmaz bi kuş cıkarır azı acık kalırsa tükürdüğünü yalamış olmazmı?

tabi tahmin ettiğin gibi usta o arkadas kuşların soyu biraz karısık anlatması uzun.benim söylediklerim yanlış anlasılmasın ben oranınkuşu buranın kuşu kötü demiyorum.ustam hala söylüyor gelsin sattığı kusun arkasında dursun uçursun diyo aydın efendiye erdekli arkadaş.tabiki her ilde iyi kuş var biz bunuda biliyoruz .bizimkiler uzaydan gelmedi.oynamayla işlemeyle oldu bizde ustada çok kuş sattı.

tengeli arkadaşım iyi güzel söylüyorsunda bu arkadaş bütün ankarada kim varsa herkeze kuş uçururmuş yani ustası varmış o uçururmuş bizde haklı olarak merak ettik bu kuşlar nedir ne degildir diye işlerden malum kimse şimdi çıkıp antalyaya gidemez o iş ancak yaza olur bizde resimlerini koy video gönder dedik bütün ankaraya gider yapan kuşları görelim bi dedik

çok doğru söylüyorsun kuşçukta üşenmek olmaz bu hastalık varya tedavisi olmayan bi hastalıktır doğru değilmi.şimdi sana 1 soru erdekli arkadaş bana hak ver veya verme sen bilirsin.sen erdekte çok ünlü biri ol kupalar almış ol dernek sahibi ol iyide kuş sat.ve senden kuş alan biride bana gelip kafa tutsun çünkü benim burası çok bakir bölge kimse 1 sey görmemiş olsun 1 de benden yana kuyruk acıları olsun.sana sığınsın lar gelsin kapısalım ve ödül olarak 2000 desin ve sanada tel açsın sorsun ben böyle birsey yaptım sen ne dersin diye sende ben koskoca bilmem kim (misal kral erdekli benim kuşum 2000 değil 3 de benden koy 5 olsun de ve sonra kaybol oldumu )ve o garibimde yarış günü tekrar sen ne halde oldunu düşün o insanın yüz ifadesini arkadaş ne hal aldını düşün bi anladın konuyu ve tarih yazmamıs orda 80 liranın üstünde kus satıldını arastır biz kaça satmışız

aydın oraya ne kuş sattı kaç paraya sattı bilmem ama verdigi insana senin dediklerini söylediyse söz verdiyse mutlaka tutacagından eminim sen olayın aslını bilmiyorsundu aydın ataman benim abim degil dayım degil ama yukarda allah var burda gördügün şeyler için ölünce şahıt tutulacaksın bende o adamın verdigi sözün arkasında durduguna çok şahit oldum onun içinde açıkça diyorum ya kuşları alan kişi yalan söylüyor yada aydın atamanın kuşu degil onun derneginde olan ihaleden almıştır o kuşları sizin antalyalı arkadaşınız yoksa dediginiz gibi birşey olacagına inanmıyorum bu sizin antalyadaki ustayı ve kuşlarını bilirmi kırıkkaleli otelci metine sorsak

onu bilmemde meşhur kırıkkaleli adnan var bi sor tanıyorsan.sen gene bildiğin ve tanıdığınla kal ama ulaşırsan aydın abiye diyim çünkü bizden baya büyüktür.ankarada kaç tane dernekçi aydın var beyazları meşhur cebecili aydın tel aç sor inkar ederse ustam hazır buyursun kuşları alan sıradan biri değil otelci arkadaş iyide para vermiş,

kardeş sen merak etme aydın abiye sorarızda sen kırıkkaleli otelci metini tanımıyorsun ya ona şaşırdım oyun kuşu hastasısın ama şehrindeki kuşları bilmiyorsun kırıkkaleli otelçi metin dedigim adamın feleksiz beyazları efsane oluş fromlarda özel sayfa açılmış samsunda tut urfaya kadar bu kuşları bilirler duyarlar insanlar sen şehrindeki kuşları duymamışsın ilginç geldi bana

ah be arkadaşım ben o kadar meşhur adam duydumki çoğunun adını unuttum ben istanbuldayım bur ne kadar meshur usta var biliyormusun nazar ustadan tut topkapılı yavuza urfanın hasını beslerler boş adamda değiller nazaqr usta rahmetli topkapılı yasıyor hayatım bütür ustaları dinlemekle geçti senin metin ustanı ben duymuşumdur da unutmusumdur çok meshursa ustam iyi tanır.

benim ustan yok arkadaşım tanıdıgım abilerim var ben senin anlatmana göre çok şeyi bilen biri oldugunu düşünmüştüm onun için sordum sana neyse uzatmanın geregi yok sen şehrinde olan ve 72 vilayetin %70 de bilinen feleksiz beyazları bile bilmiyorsun ben kime ne anlatıyorum hadi iyi geceler arkadaşım sana video koydugunda tartışırız seninle bu iş havanda su dövmeye benzedi ne ustanın ismi var ne kuşların resmi var ne bir video var hayali kuşları tartışıyoruz sana iyi geceler arkadaşım

benden sana ve bütün mardin kuşu besleyen arkadaslara tavsiye sende ne var bilmiyorum ama yanlışsa düzeltin

ortalama en az 20, 30 metreden sıkan iyi veya acık gelen
yere 0 ila 3 metre arası kalan

tabanlı veya tabansız başlayan
en az 15 metre adam gibi en az üç taklalı sesli kafayı kaldırdım mı giden
hem gözünü hem kulagını doyuran
en az 1 saat uçup 10 sefer yapıp yerinede adam gibi 1 2 vurarak inen kuşunuz varsa güle güle besleyin
bu söylediğim asgari ölçüler yanlışmı arkadaş

dediklerin dogru arkadaş türkiyenin bir çok ilinde bu ayar kuşlar var ankaradada var seyretmedin görmediysen bilmem sende güle güle besle kuşlarını hee unutmadan elinizdeki kuşları iyi araştırın illaki ankara kuşu vardır içinde

illaki geçmişinde vardır ama bizde girmediği kesin bu işlerin bilirsin iki iyiyi birbirine vurursun çıkan hüsran seni tatmin etmez işlemekle olur kuş ama bilinçli rast gele değil öylemi

var arkadasım var tr her yerinde var bende biliyorum ama cok bilinçsiz oynayıp bozuyorlar biz kuscular doyumsuz değilmiyiz yalan mı

Ah Efsane kardeşim ah,
Bu Serik, bizim Antalyanın İlçesi Serik mi? Yalnızca ben Antalyada 1 ay içerisinde 20 kuş verdim atmacaya
yaralı ve yılgınları sayma, 10 gündür pek görünmüyor da bir kaç kuş hazırlamaya çalışıyoruz, burada bütün
kuşçularda da durum aynı, Serikte de öyle olduğunu biliyorum, senin ustanın şu an uçan kuşu var mı, ve de
onun senin bu hodri meydanından haberi var mı ? Eğer varsa ve de uçan kuşu varsa ben kendim kuş alıp satmam
ama iddiayı ve yarışı severim, atmaca böyle 1 ay daha müsade ederse ustana kuş uçar, makul ölçülerde
iddiaya da girilir, ayrıca biz Antalyadayız öyle bir sarsıntı falan hissetmedik, önce kuş buraya bir uçsun öyle değil mi?
Yalnız biz eke kuş uçururuz, ustan da eke yoksa yavru kuşunu da kabul ederiz.
Herkese selam.

Sayın Admin, bu başlıktaki ''hodri meydan'' kısmı güzel ama ''hayatına uçar'' kısmı ağır olmuş, biz bu işi hobi olarak hayvan sevgisinden, kuş sevgisinden dolayı yapıyoruz, amacımız öldürmek değil yaşatmak, ayrıca kimsenin hayatı da kararmasın, hayatına kısmı ayrıca fazla tahrikkar bence, bilgilerinize.

HERKES KUŞLARINI MET EDİYOR UCURAN YOK

SİZLER sahsımı bulun telefonum 05326678357 05059151379 telefon edin ben
sizlere kuş salayım.dursun

ALLAHA EMANET OLUN

kuşişinde okadar iddalı olmayalım.kuş uçuran arkadaş acaba iyi bi oyun kuşu nasıl olur biliyomu.yada diğer şartlarıda düşünüp öyle konuşsun.kuş havadayken şahin alır,kovalar.rüzgar yağmur yağar.bi serçe peşine takılır rahatsız eder vs.sonra mazereti kabul edilmez.yok şöyle olmasaydı böyle olcaktı falan..kuş sahibine izlettirir bunuda unutmayalım.hepinize saygılar.

imdat gazi ŞEKER' Alıntı:
kuşişinde okadar iddalı olmayalım.kuş uçuran arkadaş acaba iyi bi oyun kuşu nasıl olur biliyomu.yada diğer şartlarıda düşünüp öyle konuşsun.kuş havadayken şahin alır,kovalar.rüzgar yağmur yağar.bi serçe peşine takılır rahatsız eder vs.sonra mazereti kabul edilmez.yok şöyle olmasaydı böyle olcaktı falan..kuş sahibine izlettirir bunuda unutmayalım.hepinize saygılar.

ŞUAN ANKARADA HAVALAR İYİ

Doğru söylüyorsunuz iyi olduğu müddetce salarız kütü ğıderse tekrar antraman zaman alıyor.dursun

ALLAHA EMANET OLUN

Geri