HODRİ MEYDAN, HEPİNİZE UÇAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 156
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
yanlış anlasılmasın kimmiş bu usta ben 3 senedir serikteyim ama kimseyi duymadım
3 sene boyunca yurtta kaldım ama fırsat buldukca takip etmeye calıstım
acaba bu usta denilen kişi serik merkezde mi oturuyor yoksa herhangi bi köyünde mi yazının basındada söylediğim gibi yanlıs anlasılmasın sadece merak ettim mümkün olursa görüşmek isterim ben yine haftanın iki günü serikteyim

sağlıcakla kalın

Efsane kardeşim, feleksizlerden ve otelci metinden ben bahsetmedim, müteahhit apoyu da tanımıyorum, o tarafta belekte kuşçu olarak samimi olduğum bir arkadaşım var ahçı fahir telli usta, aramızda kuş söz konusu olmaz, ne demek şimdi bu, ustan iddiayı kabul ediyor mu?

hemen gelsin diyo ama benim tavsiyem elinde kuş hazır yoksa gitme.araştır

Kardeşim, sen tavsiyeni kendine sakla, bizim baştan itibaren ne dediğimiz ortada, verdiğimiz süre de, sebepleri de yazıyor, sözümüzden dönecek değiliz, en kısa sürede ustanın oraya gideceğim merak etme.

umarım insaallah sen onun bulmazsan ben seni merak ediyorum.ben seni bulacam.çünkü eminim sendede kuş var kaç senelik kuşcusun kaç senedir kuş uçuruyorsun bilmiyorum ama benim usta oraya geleli 7,8 sene oldu ve her sene her zaman hazır kuş var.sende şimdi niye yok.yazdan kalma ekede mi yok.yoksa yeni mi başladın.o feleksizler senin için demedim benim ustaya uçurmuşlar onlardan bazı arkadaşların bilgisi olsun diye

fair abin ustamı yiyemedi sen ne yapacan bakalım ömer abicim sen eğer fair abiyi arayıp konuştunsa o da oraya bu gün adam gönderdiyse.gönderdiği adama kuş kalkmış.kuşta dumanlı.okantalya havaalanın ordaki ayhanı tanıyorsan ustama kuş uçurmuş 500 metreden kümesin içine girmiş kuş ok.kuşun gidişi fenamış ustam mermi atsan yetişmez diyo ama sonrası sen biliyosun zaten.

Eke var kardeşim onun için süre istiyoruz, burada kendimize göre uçurup seyrettiğimiz tutmuş hayvanları atmaca belasına yatırırız ve de pek çoğunu makaslarız, böyle durumlarda bu ekelerin kanadını çeker gelince de hazırlarız, hem de 3-5 tane kuşun birden kanadını çekip hazırlarız, çünkü malum atmaca bir kaçını alır veya yaralarsa diğerleri kalsın diye, bilmem anlatabildim mi, onun için biz de eke uçar dedim, yavru kuşun zaten bizim yanımızda önemi yoktur.

mesajı iyi oku ben senin o kanat çekme işinizi bilirim merak etme.dediğim adamları tanıyor onlardan kuş uçuruyorsan.vay haline aldanma mermi gibi giden kuşlara fair abinin kuşları serikde belediyeci yaşarda ok.yaşar abide fair abinin kankası bu gün uçmuş ustanın yanına kuş seyretmeye.ama tam hakikisinide kaldırmamış yani yani gizli silahlar bekliyor.ustam aptal değil yaşar durup dururken gelsin abi bana kuş kaldır desin değil mi.oda kıllan miş ama yinede kaldış.1 tane dumanlı.

Efsane kardeşim, bırak onu bunu karıştırma, kim kime güvenir sanane, bir söylediğin de bir söylediğini tutsun, üstteki mesajda kuş güzeldi altta hemen oldu kofti, burada çocuk kuşu uçurmuyoruz, söylediğimizin arkasındayız
bizim kuşlarımız yapışsın daha iyi ya ustan kazanır iddiayı, ama hala cevap alamadım giriyor mu ustan iddiaya, boşa seyislik yaptırmasın bize.

EFSANE KARDEŞİM KİMSENİN KUŞUNU GÖRMEDEN YORUM YAPMA ÖMER ABİNİN SALAM KUŞLARI VAR . İDDAYA GİRME DERİM.SAYGILAR.

ömer kardeşim
çok iyi bir konuya temas etmişsin sanalda ve masada ucuran arkadaşlar çıksınlar meydanada millet kuş görsün.
dört dörtlük kuşu olanı o şehrin kuşçuları görsün sonrada deger ise başka şehirdeki arkadaşları dernekler kanalıyla davet etsinler. uçurmam tüyde yok makasta yok hırsız getirmem diyen arkadaşlarda tavuk ördek beslesin birde internette kuş resmi çok onlara bakıp hayal kursunlar.

ben sane ne dedim hemen git ustam bu gün yarın hep hazır demedim mi.sunu sorayım sana ustam senin en samimi arkadaşına kuş kaldırdığında sen nerdeydin.fahri arkadaşını niye kurtarmadın onlar kapışırken onu merak ettim de babası kuşa ne yapıyor ya diye bahırmış sor niye.sen şimdi bana gün veriyorsun hemen o gün geldiğinde görüşürüz.ne koyuyorsun.

hacar sende kimsin sende mi antalyalısın iyiya bizde sağlamı nı görmüş oluruz.tebrik ederiz.namını yayarız.o zaman

öncelikle herkeze erdekten selamlar efsane78 arkadaşım bakıyorum yazılar 8 sayfa olmuş ama bana hala cevap vermiyon bana gider yaptın bütün ankaraya gider yaptın çekildin köşene öncelikle bana birini yolluyacaktın bekliyorum ama dedigim gibi iyi kuştan anlayan olsun bu yaştan sonra kimseye iyi kuşu ögretmeye ugraşmayalım ayrıca gelen kişide seyrettirecegi ayarda bir kuş seyrettirecek bana ustanın ismini sordum adresini sordum onun cevabınıda bekliyorum resimleri admine yollamışsındır inşallah ayrıca iddeaya girecektik ister benim kümesimden istersen gider yaptıgın ankaralı herhangi bir abinin kümesinden kuş uçururum sana paranında gerçek anlamda üstü açık sen belirle

HAdi hayırlı olsun ekleyin videoları biz uzaktakilerde görsün....
HODRİ MEYDAN'cılar

ben iyi kötü bir çekim video yolladım kazım kardeşim ama efsane78 arkadaşım videola işim olmaz diyo ben ısrar ettimde bide sen et bakalım belki kırmaz seni bana resim bile koymuyo video hayatta olmaz :haha:

Nerde aras bey ben bulamadım

sıranı bekle kardeş gönenden birigelecek sana olmadı orda değilmiş ustam bizzat seni ziyaret edecek.söyledim.önce şu antalyalı hobist abimize bi kaldıralım sende duyarsın zaten bu adam göndermişler uyanıklar.kuş seyretmeye gelen cevabını almış dönmüş geçmiş mesajlara bak ne dedimi anlarsın.fotolar yarın sabah yükleniyor.ok.hazır.ama şu bi gerçek yanyana koysak fotorafta bile koyar benim kuşlar.istersen bi anket yap koyduktan sonra

erdekli_krallar' Alıntı:
dost olan herkeze kapımız açık arkadaşım biz gemilerle teridaga kamyon taşıyoruz belki geldiginizde karşılaşamayız ama sizinle ilgilenip kuşları gösterecek kardeşlerimiz var başımızın üstünde yeriniz olur

teşekürler yolum düşerse syretmeye gelicem.

2.5 yaşında arap erkek yazıyor videolarda kazım kardeşim

valla ben fotodan kuş anlamam ama az çok tahminim olur anketide yaparız bana her yol uyar bana arkadaş arıca bana gönenden kuşcu yollama gönen dönücü kelebek besler ben hiç oyun kuşunu iyisini seyretmedim gönende ustan gelirse daha iyi olur hem bahaneyle efsane ustanlada tanışmış oluruz

s.a arkadaşlar makarayı bırakalım efsane sana yazdım cevap gelmedi buyur gel izmite diye 8 sayfadan beri haricden gazeel atıyorsun erdekli sen gün görmüş arkadaşa benziyorsun rüzgara gelme boş gec ne ustası var ne hastası kardeşim efsane gel izmite kuş ucurayım diyorum cıt yokk kuşun kralı havada beli olur elin bilmem neyiyle gerdeğe girmek kimseye yakışmaz ustanada sanada hodri meydan hodri meydanda değil arkadaşlar kuş izlemek isteyen arkadaşlar ben izmit körfezde yarımcada kuş ucuruyorum yakında oturan vakti müsait olan tüm arkadaşlar davetlidir

iyi kötü ucururuz görüş ve yorumlarınızı da sitede acıkca yazabilirsiniz antalyada kuş varmış vardır ama kuş vardır

beyler teklifim herkez için gecerlidir 8 sayfadır ustanın adını duymadık duysakda bir şey değişmez bizde ne ustalar var .

tüm gercek kuşculara selam olsunnn

SAYGILAR

EFSANE78 ARKADAŞIM MADEM BANA USTAN GELECEK OZAMAN BENDE İŞİ ARTTIRIYIM DAHA PROFOSYANELLEŞTİRELİM İŞİ USTAN GELECEKSE BANA KİMSEYİ YOLLAMA USTANI BEKLİYORUM VE SANA 4 TANE KUŞ RESMİ KOYACAM EN GENCİ 2.5 YAŞINDA 4 DÜDE ERKEK USTAN SEÇSİN HANGİSİNİ SİTERSE ONUNLA İDDEAYA GİRELİM MADEM USTAN GELECEK USTAYA YAKIŞIR BİRŞEY OLSUN RESİMLERDEN BİRİNİ SEÇ ONU UÇURALIM KUŞLARIN 4 DE ERKEK 4 DE 14 KUYRUK BUDA SANA İP UÇU OLSUN SONRA BAŞKA KUŞ KALDIRDIN DEME USTAN GELDİGİNDE RESME BAKSIN KUŞA BAKSIN KUYRUKLARINI SAYSIN ONDAN SONRA KUŞU KALDIRALIM SONRA BAŞKA KUŞ GÖSTERDİN BAŞKA KUŞ UÇURDUN DEMEYİN

Ekli dosyalar

• PIC_0039.JPG
    PIC_0039.JPG
    254.8 KB · Görüntüleme: 1,131
  • PIC_0043.JPG
    PIC_0043.JPG
    323.5 KB · Görüntüleme: 1,070
4

sen gözlük tak be abicim dön gecmiş sayfalara bak vermişmiyim vermemişmiyim sonra konus.merak etme sanada geliriz.insallah kuşun adam gibi oynar ben tatmin olmazsam seni tatmin ederim haberin olsun sana 12 saatlik yoldan gelecek adam ne der sen düşün.SANADA OK.ben baskasının ...... gerdeğe girmem.sadece nerde var söylerim siz sordunuz ben söyledim.

olur önce kanat ver sen kuşlarına aynı seyler senin içinde geçerli kardeş.

dogru söylüyorsun tunç arkadaşım bunu yollamış biri bu siteye huzursuzluk çıkartsın diye hayelle yaşıyor işte oflusu diye bir arkadaş var kuşunun videosunu koymuş onada yorum yapmış efsane78 arkadaş tren gibi kuşlar diye o arkadaşın videosunu koydugu kayserili dökümcü farugun kuşudur efsane78 arkadaşım sana faruk abinin adınada hodri meydan buyur gel onun kuşlar içinde hodri meydan yapıyım sana merak etme senin gibi ustamın agzından konuşmucam kendi kümesimde kendi çıkarttıgım kuşu uçurucam ama dökümcü farugun kuşudur ama benim kümesimde ben çıkardım senin gibi ustam sizi bekliyor demicem kuş bende bende uçacak

kardeş kuşlar kanatlı merak etme sen birini seç yeter

tamam ben antalyaya taşınıyorum şimdi kuşlarda benim ve ben kaldırıyorum ok.bende aynı kuşlar var bendede uçtu yayım bıraktım işlerden dolayı ok anladın.şunu söyliyim anlamam dökümcüden falan metin abinin özleri uçmuş bizim ustaya haberin olsun onlara kötüüü kaymışşş.

gel bendede var aynısı onuda kaldırıyım san ahbe kardeşim sen yanlış insanlara çattın senden hiç birşey olmaz sen istanbuldaki adresini verde bir arkadaş gelsin bu siteden resimlerini çeksin kuşlarının seninle söyle yüzyüze muhabbet etsinde senin kaç ayar kuşçu oldugunu anlayalım

Geri