HODRİ MEYDAN, HEPİNİZE UÇAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 156
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
efsane78' Alıntı:
tamam ben antalyaya taşınıyorum şimdi kuşlarda benim ve ben kaldırıyorum ok.bende aynı kuşlar var bendede uçtu yayım bıraktım işlerden dolayı ok anladın.şunu söyliyim anlamam dökümcüden falan metin abinin özleri uçmuş bizim ustaya haberin olsun onlara kötüüü kaymışşş.
MADEM SENİN USTAN KAYMIŞŞŞŞ BU KUŞLARA O KUŞLARDANDA VAR GEL ONUNLADA SANA HODRİ MEYDAN DAHA NE YAPIYIM SANA BEN BE ARKADAŞIM İNSAFF ARTIK....(NOT: göster bakalım ustana bu kuşları görmüşmü hiç nasıl kaymışşş merak ettim :ckmk: )

Ekli dosyalar

• 36.jpg
    36.jpg
    22.4 KB · Görüntüleme: 1,014
Konu baya ateşlendi arkadaşlar.
Hodri meydan diyen diyene.
Benim tek sevindiğim nokta yetiştiricilerimizin gözünü dolduracak kuşlar izleyecek,gözümüz gönlümüz kuş görecek.

S.A efsane kardeş sanc acevaplarım yarın gelecek sana buyur gel diyorum gelmiyorsun ustanı duymadım ama kendime kızıyorum ankarayı boşuna aşındırdım sincandan arapcı şafağı polis durusunu sincandan kemal ağayı selcuk pehlivanı meğer kuş antalyada varmış sana yazımın dewamı yarın gelecek

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

ahbe ömer kardeşim adamın hiç birşeyi yokki ortada yazıp yazıp kaçıp gidiyor biri programlamış onu burdaki insanları huzursuz etsin diye yoksa bundan birşey olmaz bize gider yaptı ses yok tüm ankaraya gider yaptı onada ses yok biz ona iyi kötü resim koyduk seç dedik onada ses yok yoksa biz türkiyeye gider yapacak kadar büyük kuşcu degiliz iyi kuşumuz vardır ama saygıdan kimseye gider yapamayız yetiştirilme tarzımızdan ama böyle insanlara giderde haktır yani feleksiz beyazalara ustam KAYMIŞŞ yazmış ki akşam bu kuşlarıda bilmiyordu antalyada diye onlardanda var dedik onunlada sana hodri meydan dedik resim koyduk ama yine ses yok kısacası yine rüzgar yine lodos biz en iyisi oynattıklarımızı videoya çekip kendini bilen arkadaşlarla paylaşalım böyle rüzgarıda kaale bile almadan zevkimize bakalım o ustasının reklamını yapsın belki ankarada ihaleden aldıkları kuşlarına pazar arıyorlardır pazarını bozmayalım efsane arkadaşın boşuna sensin diyelimde alıcı bulsunlar ustasıyla ikisi kuşlarına :tamam:

merak etma deldim kardeş sen hala boş konuşuyorsun sıranı bekle dedimya adam antalyada burnumun dibinde kafa tutmuş zaten bize bekle gör hobist neyse adı ömer.sen konuş onunlada bir an önce gitsin benim de foyamı ortaya çıkarsın o zaman senin gelmene gerek yok.arabul gitsin hemen ustam ona yarım saat mesafede sen bizi boş zannettin.senin feleksizlerin nerden geldini senden daha iyi bildiğim kesin.sen bu işi şaka zannettin herhalde ben oraya gelecem sen hiççç merak etme.metin abine ulaş pirinççiyi sor.o anlar.

antalyalı hobist ömer bu yakınlarda ustamın yanına gidipte kuş seyredip size anlatmazsa o zaman bak ona neler söylicem sen bile şaşıracaksın.daha bu gün kuş uçtu onların adamına açsın tel sorsun ne yapmış.kuş dumanlı.
benden büyük ama ağzımı bozarım yarım saat mesafe var ustamla arasında kuş seyretmeye gitmiyor gelmiş ahkam kesiyor git kuşu seyret anlat.sonra banada burda yalan söylüyor boş konuşuyorsam.ne istersen yap.

kardeş sen feleksizlerden var diyorsun ya antalyada sana gülüyorum ben be kardeş ben o kuşların anayı babayı yumurtasına kadar 1994 yılında hepsini aldım metin abiden kırmaları kaldı o insandada ustanda sorsun erdekten abaş aldımı kuşları diye ayrıca benim kimseye kimseyi soracak halim yok ben sana resim koydum seç dedim seçersin gelir izlersin geliriz izleriz hodri meydanıda yaparız sen belli burda egolarını tatmin ediyon seninle ugraştıgım yeter bukadar ne zaman istersen gelirsin adresimide yazdım resmimide koydum videomuda koydum buda sana son cevabım hadi iyi geceler sana türkiyenin 1 numaralı kuşçusu 2 gündür güzel güldüm sana allah razı olsun senden :slm:

sen hiç merak etme kardeş son gülen iyi gülermişşş. :hhh: :hhh: :hhh:

hadi sana iyi eglenceler iyi gülüşler arkadaşım akşam tanımam bilmem dedigin kuşları bugün benden iyi bildigini iddea ediyon bir lafın bir lafını tutmuyor sen istanbuldaki adresini yazda birazda millet seni araştırsın maşallah sen herkezi araştırıyon ama kendin karakutusun kimsin kuşun ne nekadar kaç ayar kuşçusun hiç birşey yok ortada bu işler böyle olmaz arkadaşım o antalyadaki arkadaşlarda yakında gider oraya meydana çıkar herşey inşallah ozaman ortalardan kaybolmazsın bizde hayaletle konuşmuş olmayız hadi iyi eglenceler sana ayrıca feleksiz meleksiz kalmamıştır antalyada hepsini ben aldım seni denemek için sormuştum tahmin ettigim gibi bu kuşları benden iyi bilen oldun akşam tanımadıgın halde neyse hadi iyi geceler sana :slm:

Sn. Erdekli_krallar 14 yaşında otelci Metin,in kümesini toptan nasıl aldınız,kanatları makaslı 4 erkek göstermişsiniz misafiriniz geldiğinde nasıl uçurmayı düşünüyorsunuz,resimdeki beyaz erkeğin özellikleri nelerdir,feleksizleri diğer kuşlardan ayıracak temel özellikleri varmıdır varsa nelerdir,teşekkürler.

Efsane, öncelikle terbiyeni bozma, yalancılık bize yakışmaz sana yakışır.
Fahir ustaya gelelim:
1- Ustan istanbuldan gelen pastaneci arkadaşını alıp fahir ustanın kapısına götürmedi mi?
2- Fahir ustanın yerdeki uçmayan kuşunu satın almak için talip olmadılar mı?
Ayhana gelelim:
1- Ustan İstanbuldan gelen pastaneci arkadaşını alıp ayhanın oraya kuş seyrettirmeye götürmedi mi?
2- Kuş herkese uçurulacak bir kuş olmayıp ana baba yeni eşlenmiş deneme aşamasında olan bir yavru olmasına rağmen fahir ustanın ısrarı üzerine kalkmadı mı?
3- Kuş o gün uçmasına rağmen hatıra ikinci kere kalkmadı mı?
4- Kuş buna rağmen 5 sefer yapıp, 3 seferini 80-100 metre arasında yapmadı mı?
5- Ustan misafirini dürtüp ben sana demedim mi böyle kuşlar var diye söylemedi mi?
6- Ustan kuşun kümese girdiğini gördüğüne şerefi üzerine yemin eder mi?
Ustan bu kadar büyük kuşçu da neden misafirlerini oralarda gezdiriyor, ve de hala neden ankara kuşu sokuyor kümesine.
Biz kuşçuluktan önce insanların adamlığına bakarız, önce insanın özü sözü bir olacak sonra kuşçu olacak.
Sen de bundan sonra laf ebeliğini bırak benimle muhatap olma ustan gelsin.
Ustanın ayağına gidipte bu saatten sonra da tanışmam, merak ediyorsa o bana ulaşsın nasıl olsa Türkiyeye kuş uçuruyor 5000 tl veren bir keklik var.
Bu arada ustana selem söyle dumanlı gibi kuşlar uçuracaksa onları kumda uçursun biz öyle hayvanlara karga bile kaldırmayız. Bu muhabbette burada bitmiştir, her şey nette klavyenin arkasından üfürmekle olmaz.
Bir daha da bana yazma gelin görüşelim.

tabi canım fair abin gitmesin zaten yannına adam adam değil ki o istiyor oda gezdirecek misafit ne de olsa hadi buyur.ben hepsini biliyorum fair abinin kuş için arabasını ortaya koydunuda sen kafanı yorma o dumanlı size göreydi zaten.bana laf ebeliği yapma gel benim paramı ve aklımı al canımı yak varsa bir seyin boş konusma niye gidemiyorsun ben onuda biliyorum ya git bak ankara kuşlarına ne yaptırıyor ustam.

ustam diyoki kuş bir baş yaptı ve mermi gibi gitti.diyo kuşun hakkını verir.ama oymuş sonra 500 metreden kümese dalmış.bu kuş yavru ise ekelin de ne yapar.ustam diyoki tam tersi kuşun altında eşşek kadar yavru varken kaldırıb oynatıyor.ok eğer senin adam gibi kuşcu olduna inansam istanbuldan kalkal ben bile gelirim ama sen boşsun.

Selamlar...

Aras Bey, gönderdiğiniz 1. resimdeki sıvama karalının göz rengi sarı mıdır ve Sivas kuşlarıyla bir ilgisi var mıdır?

Re: HODRİ MEYDAN, HAYATINA UÇAR

dursun' Alıntı:
HERKES KUŞLARINI MET EDİYOR UCURAN YOK

SİZLER sahsımı bulun telefonum 05326678357 05059151379 telefon edin ben
sizlere kuş salayım.dursun

ALLAHA EMANET OLUN

ŞAHSİM ÇOK KONUŞAN YAZAN OLDU AMA GECEKTE SIFIRA SIRIR ELDE SIFIR DİYORUM BOŞ KONUŞMAKLA BOŞA LEKLAMLA OLMAZ HADİ BAKALIM DAVET ETTİK KİMSEDEN SES YOK HADİ UÇURUNDA GÖRELİM AYNAMAZSA ANKARADAN
GELECEM KUŞUNUZ 1 SAATTEN AZ 15 SEFER 20 METRE OYNAMAZSA BÜTÜN MASRAFLARI ALIRIM. dursun

ALLAHA EMANET OLUN DAVET BEKLİYOUM ŞU KUŞLARINI MUTEDENLERDEN

hemen gel notere gidelim istanbul tüzüne göre yarışacaz.hemen çık yola bende burdan geçiyorum antalyaya kuş adamın kafa kağıdıdır yani kimlidir nasıl kuş besliyorsa kuş sahibini anlatır.bırak kuşlar konuşsın.kuşta pislik varsa sahibindede vardır yanlış mıyım abicim.

efsane78' Alıntı:
hemen gel notere gidelim istanbul tüzüne göre yarışacaz.hemen çık yola bende burdan geçiyorum antalyaya kuş adamın kafa kağıdıdır yani kimlidir nasıl kuş besliyorsa kuş sahibini anlatır.bırak kuşlar konuşsın.kuşta pislik varsa sahibindede vardır yanlış mıyım abicim.

NEREYE GELEYİM İSTANBUL VEYA ANTALYA ADESİNİ TELEFONLARINI YAZ KUŞ KENDİ KUMESİNDEMİ UÇACAK
NEYE NOTERE GİDECEĞİZ dursun

ALLAHA EMANET OL

kuzgun' Alıntı:
Sn. Erdekli_krallar 14 yaşında otelci Metin,in kümesini toptan nasıl aldınız,kanatları makaslı 4 erkek göstermişsiniz misafiriniz geldiğinde nasıl uçurmayı düşünüyorsunuz,resimdeki beyaz erkeğin özellikleri nelerdir,feleksizleri diğer kuşlardan ayıracak temel özellikleri varmıdır varsa nelerdir,teşekkürler.
kuzgun kardeş öncelikle kimsin bilmem yenide üye olmuşsun belki efsane arkadaşın yakınısındır ama ben yine seni dikkate alıp cevaplıyım bir yazdıgımı iyi oku metin abiden ben sadece feleksizleri aldım başka kuşunu bilmem 2 kuşları getiren alan dayımdır metin abiyle tanışmışlıgın varsa feleksizlerin kartlarını erdekten ali abaşa sattınmı diye sorarsın ayrıca özelliklerinden bahset diyersin merak ettim sen özelliklerini nerden biliyon soyu bende olan kuşun bu kuşlardan bir tek erdekten hediye edilmiş olarak futbolcu tanjunun kayın pederi samsunlu yusuf agada vardır samsunda ondada kaldıysa tabi bilmem çok sene oldu ayrıca feleksizlerin en belirgin özelligi uzaktan kapanan sıkan orta seviye kuşlardır ama kırıldıklarında daha iyi ayrıca özlerinin büyük çogunluguda oyunu yaptıktan sonra taklasız inerler onun içinde bu kuşları biz genelde kırmak için kullanırız kırılanlardanda hala uçan iyi kuşlarımız vardır umarım yeterli olmuştur arkadaşım ayrıca bu kuşlar hakkındaki bilgilerini açıklarsan sevinirim yoksa aynı insan itham ederim senide

performans58' Alıntı:
Selamlar...

Aras Bey, gönderdiğiniz 1. resimdeki sıvama karalının göz rengi sarı mıdır ve Sivas kuşlarıyla bir ilgisi var mıdır?
sarıgöz degil arkadaşım evet sivas kuşudur 9 yaşındadır

dursun abicim sen okumuyor yada görmüyormusun saygısızlık kabul etme abi noter anlaşmalı yarış ne olacaktı tüzük onaylanacak 4 hakem tüm masraflar kaybedene para noterde duracak kazanan alır ok.abicim ben hiçbir zaman bende kuş var demedim istersen arkadaşlara sor.sayfalara bak sadece ustamda var.bir bakın derim.ha o ha ben istersen ben oraya taşınırım sizin için ama gerek varmı maksat kuş değilmi.kuş antalyada.ok

efsane78 arkadaşım hadi bizim işimiz var bu krizde bırakıpta gidemedik antalyaya bak dursun amca kabul etmiş senin gideri noteride kabul ediyor telefonunuda yazmış daha ne yapsın sıra şimdi sende sende senin ustayı ara dursun amcanın numarasını ver arasın dursun amcayı davet etsin bak dursun amca emekli vakti var ve bana görede kuşunu bilmem ama kişiligiyle uslubunla usta biri sana davette bulunmuş şimdi bide senin ustanın ustalıgını görelim bakalım ekranın arkasından bizi yozcu yaptın bak bizim ustanın telefonu orda senin usta nerde be kardeş

erdekli_krallar' Alıntı:
performans58' Alıntı:
Selamlar...

sarıgöz degil arkadaşım evet sivas kuşudur 9 yaşındadır

Eyvallah güzel kardeşim...

efsane78' Alıntı:
dursun abicim sen okumuyor yada görmüyormusun saygısızlık kabul etme abi noter anlaşmalı yarış ne olacaktı tüzük onaylanacak 4 hakem tüm masraflar kaybedene para noterde duracak kazanan alır ok.abicim ben hiçbir zaman bende kuş var demedim istersen arkadaşlara sor.sayfalara bak sadece ustamda var.bir bakın derim.ha o ha ben istersen ben oraya taşınırım sizin için ama gerek varmı maksat kuş değilmi.kuş antalyada.ok

CANIM KARDEŞİM

İDDAYAMI GİRDİKKİ NOTERE GİDECEĞİZ AMA SEN ÖYLE DİYORSAN ÖYLE OLSUN FAKAT SANA KIYAMAM ŞAHSIMIN KUŞU
ABİ DİYENE UÇMAZ HAŞCA KAL BELİMİ BÜKTÜN BELKİ USTANDA BENİM ESKİ ARKADAŞLARIM DANDIR AMA ANKARAYA
YOLUN DÜŞERSE GEL BU ABİİN KARGALARINI GÖR İZLE AMA İLLA İDA EDİYORUM DERSEN NE DERSEN O OLSUN SELAM
BENİM TELOFONUM ORDA YAZILI SELAMLAR dursun ALLAHA EMANET OL

CUMARTESİ MİSARFİRLERİM GELECEK

ahbe dursun amcacım bu arkadaşa sayların hepsinde yazdım adres telefon isim diye hiç birine cevap yok o maşallah herkezi soruyor kendi kapalı kutu ustasının kuşlarıda belki senin belki başka bir ankaralı büyügümüzün kümesinden çıkmadır neyse her seferinde son diyorum dayanamayıp yine yazıyorum efsane78 arkadaşım ben yüregi ordada insanları kaale alacam bundan sonra yeter adresini telefonunu yazdıgın gün yine yazarım sana bunları yapmadan bana ne yorum yap nede özelden mesaj at sana allah kolaylık versin bak dursun amca restine rest dedi o bizden daha tecrübeli daha deneyimli sen dursun amcaya ustanı kanıtla bizde ustanı oyun kuşunun tek ustası kabul edelim hadi sana iyi geceler arkadaşım allaha emanet ol kendini ispatlayana kadar bana göre türkiyenin en yürekli kuşçususun rahat ol bunu içinde :heyo:

arkadaşım sen rahat ol yarın dursun abiyi arayacak ustam sorarsın.herkese adres yok tel yok sebebi bizde kalsın özeldir.dursun abimiz gelecek insaallah

BAKIN CANIM KARDEŞLERİM

KÖTÜ OLMAK ÇOK KOLAY DİLİN KİMİGİ YOK KUŞ HERKESTE VAR BURDA MUHABBET
LER NEMLİ BU GÜN ALKIŞ TUTANLAR YARIN DÜŞMANIN OLUR BU KUŞCULUK BABAYI EVLATTAN AYIRIR HERKES KALP KIRMADAN ADABA AYKIRI OLMADAN BÖBÜRLENMEDEN
EFENDİCE BÜTÜN KÜŞCULAR ŞAHSIMDA DAHİL BİR YABANCI BU SİTEYE GİRSE ŞU YAZILARI
OKUSA BİZLER AKLI BAŞINDA İNSANLARIZ NE DER KUŞ İŞİ MERAK İŞİ HERKESTE İYİ KUŞ
VARDIR HERKESİN KENDİSİNE VE KUŞLARINA SAYGI DUYMAK GEREKİR KİMSENİN GURURU
İLE OYNAMAMAK LAZIM KUSURA BAKMAYIN DAHA COK YAZMAK İSİYORUM AMA BU

İŞLER BOŞ İŞ SELAMLAR dursun

ALLAHA EMANET OLUN

ömer kardeşim güzel teklifte bulunmuş masada ucuran arkadaşlar uçurunda bizde kuş görmüş olalım.
ayrıca polis dursunuda tebrik etmek gerek memlekette her babayiğit hodri meydan diyemez,
gelelim antalyalı kardeşe ankarada kuş oynarken antalyalılar bu ne yapıyor abi diye soruyorlardı.

selami dayı buyur sanada uçuralım.istersen gel.ne koyuyon ortaya biz çok konuşan ahkam kesen babayiğit arıyoruz.iddaa parasıyla hayır işlicez sen merak etme

cakabo ağzına sağlık kardesim.aynen öyle cakabo bizim arkadaşda selami hoca duydun aynen gel neyin varsa

efsane78' Alıntı:
cakabo ağzına sağlık kardesim.aynen öyle cakabo bizim arkadaşda selami hoca duydun aynen gel neyin varsa

cakabo78' Alıntı:
selami dayı buyur sanada uçuralım.istersen gel.ne koyuyon ortaya biz çok konuşan ahkam kesen babayiğit arıyoruz.iddaa parasıyla hayır işlicez sen merak etme

Kendi kendini tebrik edenide ilk defa görüyorum. Birden fazla üyeliğiniz tespit edildiği için hesabınızın biri sürekli diğeri bir hafta ile süreli olarak girişe kapatılmıştır.
Lütfen forum üye ve yöneticilerini aldatmaya yönelik hareketlerde bulunmayın. Yeniden üye olmayın süre sınırının geçmesini bekleyin. Süre bitiminde size sistem tarafından hatırlatma mesajı gelecektir.

Kanıt:

Ekli dosyalar

• ipkontrol.JPG
    ipkontrol.JPG
    44.2 KB · Görüntüleme: 972
Geri