HODRİ MEYDAN, HEPİNİZE UÇAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 156
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
hobist' Alıntı:
Sayın Admin, bu başlıktaki ''hodri meydan'' kısmı güzel ama ''hayatına uçar'' kısmı ağır olmuş, biz bu işi hobi olarak hayvan sevgisinden, kuş sevgisinden dolayı yapıyoruz, amacımız öldürmek değil yaşatmak, ayrıca kimsenin hayatı da kararmasın, hayatına kısmı ayrıca fazla tahrikkar bence, bilgilerinize.

Ömer bey haklısınız uyarınız için teşekkürler.
Fakat bunlar benim söylemlerim değildi,bunu çok kişi sitemizde bu şekilde dile getirmişti bende başlığı görüp burda yapsınlar bu söylemleri başka konuları bölmesinler diye yapmıştım başlık değiştirildi,öneriniz için sağolun.

SAYIN EFSANE78 ALİ BEY
Lütfen kendi adınıza konusun buradan ustanız adına konusup kararlar vermeyın adam belki ne alaka benim hazır kusum yok yarıstırmıcam dicek.

O saydığınız meziyetleri varsa ustanızın kuşlarının bence çünkü oseviyede kuş çok ankarada.

sayın antalyalım abicim gördüğüm kadarıyla benden büyüksün iyide konuşuyorsun.senin orda olan atmaca ustanın ordada var birinide bana gönderdi yakalamış.ama şunu bil kuşlara vuran atmaca değil aladoğan dır.canlısını görmeni isterim.neyse benim ustada şuan 3 tane hazır var sende niye yok haber veriyorum.paranı hazırla git.bak bakalım yavru mu eke mi.gitmeden önce araştır istersen benim usta iddayı sevmez kendi halindedir ama birisi ters konuşup ona kafa tutarsa cevabını en iyi sekilde verir ankaralı aydına verdiği gibi kendisi biraz sinirlir o boş laf konuşmayı sevmez.ustamın 1 lafı vardır öyle birine .......... yapacaksın ki orda deprem olsun namın yurüsün der.martta 13 tane hazır olacak kısmet olursa allah kaza bela hastalık vermesse sende kaçtane olur.(bende çok konuşuyordum hadi canım yok artık diyordum ama kuşlarından uçur 1 tane öyle bir baş yaptı ki ne yapıyor ya bu diye bahırdılar kuşun altın öyle oynadı.ben 15 sene de 1 kere gördüm.öyle 50 60 metrede değildi.ama baştı.

bende bunlardan önce ankara kuşu besledim ama daha iyisini yapalım diye bozduk. özleride hastalık, askerlik nedeniyle bitirdik.1 tane bile kalmadı ama içinden dirsekli de çıktı yapışanda çıktı.oynayan azdı onlarda normal oynadılar.olmadı düzeltemedik.şimdikileri gördüm geçmiştekinden iyi olmasa beslemem zaten.ömer kardeş ustamın haberi var o zaten martın 10 u bekliyor çağıracağı kişileri çağırmış o merak etme haberini alırsınız.

efsane78 arkadaşım resimleri bekliyorum hala admine yolluyacaktın oda yükleyecekti kuşları bir görelimde haklısın veya haksızsın diye daha iyi yorum yaparız seninde ustanında hakkında

kısmetse yarın benim bilgisayarı kardeş felç etmiş.format atıldı. yarın yüklerim.bakalım görünce ne olacak kaç metre kaç baş kaç taklayla gittiğini çözebilecek misiniz.bu arada sen bizi boş adam zannettin ben postada yarıştırıp besledim ve ustam hızlı maratoncu osman barut tu.2002 de diyarbakırdan 2 kuş geldi biri onun diyabakır kaç kilometre biliyorsun demi benim sıradan adamlarla işim olmaz.en iyisinden öğrenirim işi.postayı bıraktım olmadı çok masraflı mardinden beter.

kardeş ben 70 yaşında çok usta tanıdım kuşun nasıl olacagını bize danışan bu iş ustalarla olmaz ayrıca usta olan çıragına böyle ders vermez usta çıragınıda usta yetiştir unutma ayrıca postadan anlamam ustasınıda tanımam ama oyun kuşu dersen ustasına saygım olur ama gerçek ustasına oda yaşına görmüşlügüne denemişligine olur yoksa oyun kuşu bu 15 yaşında çocuktada çıkar 70 yaşında dedede çıkar bak polis dursun amca var tanımam kendini şahsen ama ne güzel yapmış yaşına ustalıgına yakışır üslupla yazmış gelin uçuruyum diye numarasınıda yazmış hodri meydan böyle olur yok ustam var yok mart 10 yok ankaralı aydın şöyle böyle ne ustalık ne çıraklık olur böyle bak orda cevap vermiş bi antalyalı abimiz bu insanlar yoz beslemiyo onlarda oyun kuşu meraklısı nasıl bilmiyorlar senin ustayı anlamadım ben bu işi neyse efsane78 arkadaşım resimden kuş anlaşılmazda sen koyda en azından biz kuş görmüş ögrenmiş olalım

sen merak etme orayada gidildi seyredildi.oynuyor doğru git seyret nasıl oynuyor bak.bende var diyorsun buyur baslayalım gel çağır bizi yada önce sen gel koyalım ortaya bişeyler millette görsün.senin sayende ustamda tanınır belki ihtiyacı varsa o zaman sana ne kadar zaman vereyim.ne kadar istirsin.elinde belki şu an yoktur arkadaş
antalyadaki ne yazdığım mesajı okudun mu hemen varsa sökük kuşu hemen gitsin ustamın yanına yarıssın .arasında yarım saat mesafe var.olmaz mı.sanada söylesin.

kardeş giden izleyen nerde kim yazıyor evet gittik çok iyiydi diye ayrıca bende var herzaman 200 yakın kuşumuz var içinde illaki 10 tane hazır olan vardır ne zaman istersen gel buyur başımın üstünde yeri var ben sana uçuracagım kuşta 3 yaşında az çok belli olan bir videosu ve resmide var sitede öyle gel degipte başkasının kümesinde kuş uçurmam merak etme resme bak videoya bak aynı kuş olmazsa istedigini söylersin ayrıca senin usta bugüne kadar duyulmamışsa benim sayemde hiç duyulmaz merak etme öyle türkiyeye gider yapacak kadar büyük kuşcu degilim ben nezaman istersen beklerim ideada olur istersen erdege geldiginde erdek iskelesine gelip tekirdag gemileri yazıhanesinde bulabilirsin beni ayrıca o gidip seyredenlerede söylede bir yazı yazsınlar burayada görelim bizde lafla olmaz o işler ne video ne resim ne ustanın adı senin ortada olan hiçbirşeyin yok be kardeşim

s.a erdekli bak ustasının kuşları aklını alıcak dikkatli ol paran gidecek yazık yaww bu kuşcularda amma garip yaa insan şaşırıyor beyler duyan duymayan kalmasın ankara kuşları ve diğer ilerdeki kuşcular herkez antalyaya hucum etsin ilk hedefimiz akdeniz efsane kardeş bu ustanın kuşları türkiyede seyreden başka kuşcu yok mu meraketdim
valla yazdıklarını okuyunca elimdekileri cıkarıp ustandan kuş alıcam yazılarda atlamış olabilirim ustanın adı ne demişdin bak sen istbuldaymışsın ben sana çok yakınım benim kargalardan bir tane ucursam sana seyredermisin efsane senin anlatdığın oyun kuşu profilinin biraz üstünde oynar ama idare eder teklifimi kabul edersen yazarsın cevap bekliyorum.

selam benim size yani bu sitedeki herkese bu sorum hazır kuş deniyor antraman felan iyi güzelde eski kalite kuşlarda şu yokmuydu kuş oturdumu uçurulmasa dahi ya hiç oyun yapmaz yada kaldıgı yerden devam ederdi ben öyle biliyorum yanlış mı? peki biz sadece sadece aylarca emek verip istediğimiz gün kupaya kaldırıp mı artık ödül alınıyor ? buda demektirki eski soy kuşlar yok eğer olsaydı istediğin zaman gel kümesimden istediğini kaldır diyebilecek cesaretimiz olurdu gelene karşı böyle cesareti olan arkadaş varsa gelin seyrettireyim diyen ona gidip kuş seyredilir bence

kuşu boşa kaldırıp uçurmayalım boşver videoyu ben zaten senin videonuda görmedim ben martta gidecektim öylesine gel boşa gitmeyelim.güveniyorsan kuşuna 4 hakem bu iş tamam istanbul yarış tüzünü bul oku ona göre uçuralım.saol davet etttiğin için müsait bi zamanımda mutlaka gelirim.gelmeme gerek yok adresini yaz ben hemen yarın ordan bi arkadas göndereyim misafirin olsun.bizidi aydınlatır hem ok.ona uçur yeter.ama sana tek bişey biz her zaman kuş uçuruyoruz.kimseyede kolay kolay kafa tutmuyoruz.ama çok konuşanı araştırıp cevabını güzel veriyoruz.eğer varsa elindede tebrik edip başımızın üstüne koymasınıda biliriz.bizim dürüst adamlarla bi alıp vemedimiz yok arkadaşım. beni yakın tanışıp konuşmanı isterim.ne demek istedimi anlarsan.ortada boş konuşan çok değil mi sence

dogru söylüyorsun tunç arkadaşım gidecek paramızda aklımızda biz kandırıldık galiba ankara kuşu besliyoruz antalyada türkiyeye uçacak kuş varda bu lafım antalyalı arkadaşlara degil kimse alınmasın mutlaka her ilde iyi kuş var efsane78 arkadaşa bütün lafım ya bide efsane arkadaşım bak ben neyi merak ettim ama bu soruma kesin cevap istiyorum sizde böyle kuşlar varken sizin o arkadaş aydın atamandan niye kuş aldı ben çok merak ettim bu işi şimdi yoksa o arkadaş oyun kuşundanmı anlamıyor yada senin usta kuşlara çok büyük paralarmı istiyorda ankaradan antalyaya satılık kuş geliyor ankaranın kuşları yoz ya sen ankarada herkeze gider yapıyonya merak ettim niye ankaradan kuş satılıyor sizin oraya senin ustadan alsınlar bu arkadaşlar hiç düşünemiyorlarmı

Arkadaşlar başkasının arabasıyla yarışa girilmez.
Herkes kendi kuşuyla konussun.
Kendi seyislik yapmayan,kendi tozunu yutmayan,kendi saatlerce kusun basında yazın sıcakta,kısın soğukta durmayan lütfen iddia etmesin.
Biraz da kuş kadar seyisindedir marifet ve konusma hakkı da ordan doğar, o emeğinden.
Bu benim görüşüm.

Evet bencede şu büyük ustamızın ismini öğrenelimde namı yurusun.
ilk fırsatta adam yollucam ustana açık adresini,adını,numarasını yazarsan sevinirim.
ama kuşlar da fos çıkarsa burda seni tefe koyar oynatırım.

hayır benim bildiğim bu eskidende yoktu taklacı antrenmansız olmaz uzun ara verdinmi performans kaybeder.futbolcu gibi.

ben adresimi yazdım erdek iskelesi tekirdag gemi yazıhanesi dedim gelsin buyursun benim birşey kanıtmaya ihtiyacım yok ama bana yolladıgın iyi kuştan anlayan adam olsun sonrada seyrettigi ayarda bir kuş seyrettirsin bana

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Arkadaşlar başkasının arabasıyla yarışa girilmez.

hayır benim bildiğim bu eskidende yoktu taklacı antrenmansız olmaz uzun ara verdinmi performans kaybeder.futbolcu gibi.

tama performan kaybeder yada kaldığı yerden devam eder benim bildiğimde bu ama eski seviyesini cok cabuk 3 günle 1 hafta arasında yakalamaz mı?

şu ustanın ismini bende bekliyorum efsane78 sen rügar gibi esiyon ama görüntü sıfır resim yok video yok adres yok isim yok ya allah aşkına bunlara cevap verde seninde kuşcu iyi kuşcu oldugunu anlayalım

Tabiki yakalar. çok uzun süre ara verilmediyse bir kaç ay gibi.
Bir iki haftalık ara verilmelerde 1 hafta içinde aşağı yukarı eski performansına kavusur tabi bu süre kustan kusa değişir.

ömer kardeş biraz sabır gel hemen gel istersen oraya gidince sana videoda çekerim.ama sana uçurduğum gibi kuş kaldırabilecek misin bana ana baba onun yavrusu ve onun yavruları üç göbek aynı anda uçacak ok ben hazırım tefe girmeye ustamın adını yazdım yerinide buyur.sen bana ankaranın neresindesin söyle bak ben nasıl bilgi topluyorum.

güzel bir site kurmuşsunuz sağalun bırakın millet aydınlansın.gerçekten güzel site ama kuşa yorum yapıldım mı kızılıyor millet ne görüyorsa onu söylüyor şu uçan kuş başa girdim mi kaç metre boş çıkıyor.baktınızmı yada inişine millet orda toplanmış kuş seyrediyor kuş oynuyor bi bakmışsın kuş sıkmış geliyor ordakiler baş yapacak diye beklerken şak iniyor yalan mı.yorum yapıldımı kötü oluyor

Nerde isim,tel,adres ben göremedim.
BeN ANKARA BATIKENT DEYIM DE BENDE KUŞ YOK SU AN ONDAN BİR İDDİAM DA YOK DOĞAL OLARAK ama sen ankaralılara kılıç çektiysen sana burdan çok rakip çıkar haberin olsun.
Ben sadece gider izlerim zevkimi alırım,gözüm gönlüm şenlernir.
Ama sorularımıza cevap vermiyorsun ki kuşun meziyeti ne nasıl çalışıyor?
kaç sefer,,kaç saat,kaç takla,kaç metre.......vb.

Site kurduk tamam da kimsenin yorumuna da karışmayız kimin kuşundan bahsediyorsunuz.
Herkes saygı çerçevesinde yorum yapmakta serbest.
Kime ne yapmısız biz?Anlamadım?

selam arkadaşlar

erdekli kardeşim bence son noktayı koymuş görünüyor .
efsane kardeşim hep ustandan bahsediyorsun bu antalyadaki marangoz ustası ethem bey'mi ?
şu anda dernek işletiyor dogrumu .. efsane kardeşim manşallah herkezi iyi kötü biliyorsun iyi yada kötü kuştanda anlıyorsun tamam .bahsetmiş oldugun ustanın yada uçurmadıgın kuşların bir resmini görsek .???

SAYGILAR

ALLAHA EMANET OLUN

efsane78 arkadaşım sana bu son mesajım belli seni birileri bu siteye insanları sinir et huzursuz yap diye yollamış hee yok böyle birşey diyorsan bana ve burdaki arkadaşlara bunların aksini ispatla bunun içinde yapman gerekenleri ben sana sırayla yazıcam...
1_ USTANIN İSMİNİ VE ADRESİNİ AÇIKÇA YAZ
2_KUŞLARININ RESMİNİ VEYA KISADA OLSA BİR VİDEOSUNU YOLLA
3_BANA KİMİ YOLLUYACAKSAN YOLLA KUŞ İZLEMEK İÇİN AMA AYNI AYARDA BİR KUŞ SEYRETTİRMEK KAYDIYLA YOKSA HİÇ KİMSE GELMESİN
4_ANTALYADA BU KRALLAR VARKEN ANKARADAN AYDIN ATAMANDAN KUŞ ALAN ARKADAŞIN İSMİ NE
5_SEN İSTANBULDA NERDESİN NE İŞ YAPARSIN NERDE KUŞ BESLERSİN SENİ ARKADAŞLAR İSTANBULDA NASIL BULUR
NOT:(iddeanın para kısmı önemli degil allaha şükür maddi durumumuz iyi gelince gözünüzle görürsünüz)

erdekli_krallar' Alıntı:
efsane78 arkadaşım sana bu son mesajım belli seni birileri bu siteye insanları sinir et huzursuz yap diye yollamış hee yok böyle birşey diyorsan bana ve burdaki arkadaşlara bunların aksini ispatla bunun içinde yapman gerekenleri ben sana sırayla yazıcam...
1_ USTANIN İSMİNİ VE ADRESİNİ AÇIKÇA YAZ
2_KUŞLARININ RESMİNİ VEYA KISADA OLSA BİR VİDEOSUNU YOLLA
3_BANA KİMİ YOLLUYACAKSAN YOLLA KUŞ İZLEMEK İÇİN AMA AYNI AYARDA BİR KUŞ SEYRETTİRMEK KAYDIYLA YOKSA HİÇ KİMSE GELMESİN
4_ANTALYADA BU KRALLAR VARKEN ANKARADAN AYDIN ATAMANDAN KUŞ ALAN ARKADAŞIN İSMİ NE
5_SEN İSTANBULDA NERDESİN NE İŞ YAPARSIN NERDE KUŞ BESLERSİN SENİ ARKADAŞLAR İSTANBULDA NASIL BULUR
NOT:(iddeanın para kısmı önemli degil allaha şükür maddi durumumuz iyi gelince gözünüzle görürsünüz)

bende idda yok ama kuşunuz iyiyse o tarafa yolumuz düşerse gelebilirmiyiz izlemeye sizce sakıncası yoksa

dost olan herkeze kapımız açık arkadaşım biz gemilerle teridaga kamyon taşıyoruz belki geldiginizde karşılaşamayız ama sizinle ilgilenip kuşları gösterecek kardeşlerimiz var başımızın üstünde yeriniz olur

efsane78 arkadaşım sen benim kuşlara yorum yapmayı boşver bu sayfaya gelde sorduklarımıza bir cevap ver gideri yaptın bütün ankarayada banada sonra çekildin köşene bir zahmet sorduklarımıza bir cevap verde dostlugumuz çogalsın

Efsane Kardeşim, Ustanın adı İsmail, kendisini şahsen tanımam ama araştırdım, yanlış anlaşılmasın parayı koy git diyorsun ben kuş satın almıyorum ve de almak için değil yarışmak için yazdım, yoksa parayla mı kuş seyrettiriyor ustan, madem ustan ankara kuşu beslemiyor, serikten ankara kuşlarını neden kümesine sokuyor, neyse çok uzatmaya gerek yok kabul ederseniz martın sonuna 5000 tl iddiaya kuş uçar. (parayla oluyor madem bu işler) Kaç tane kuşumuz varmış kuşlarımız nasılmış o zaman belli olur.
Herkese selam.

Efsane kardeşim, biz atmacayı genel anlamda konuşuruz doğan alır, şahin alır, halk arasında klıç kanat, küt kuyruk vb isimlerle anılırlar ama familya olarak atmacagillerdendir bu hayvanlar.

antalyalı abicim ustam seni bekliyor hemen git.bide selamı var belekte apo varmış. mütahit ankara kuşu besleyen tanıyor mu diye sordu tanıyorsa onla irtibata geçsin diyo..o meshur otel metinin feleksizleri ondaymış özüü kırıkkaleli adnandan almış. seni bekliyor.tel aç yoksa git.iyiysen tekrik eder başimin ustüne koyarım degilsen bişey çıkmazsa vay haline ben değilde ustam sana cevabını verir.

Geri