Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
jakabu ve efsane siz nerelisiniz nerde kuş uçuruyosunuz. ankarada ise hemen tel ac ankara dışında isen masada hayalde biri konuştu diye peşlerine takılamam. bak koçum başka şehirde isen yol parasını gönderirsin 4 arkadaş geliriz kuşu uçurursun oradan kuştan anlayan arkadaşlarda olur kuşun oynarsa paranın iki katını veririz tamammı.
yoksa biri kuşum iyi dedi diye aklımızı yitirmedim başka memleketlere gidecek kadar. çünkü ankarada olanı kadar seyrediyoruz. hatırlatmada yapayım bu yaşta yavru kuşa bakmam eke isterim uzaktan atan 6-8 takla oynayan 20 sefer yapan 30ile 40 metre kaçan kuşa bakarım yerede 1 metre kalacak tabi.
senın gibi atanlara en güzel çare bence şudur hangi memlekette oynayan kuş var ise o memleketin kuşçuları seyretsin önce degerse dernekler kanalıyla başka şehirdeki arkadaşlarıda davet etsinler dogrusu böyle bence
s.a sayın site yönetimi bu şekilde iki ayrı nıck ve hesapla giren kişileri süresiz olarak siteden uzaklaşdırmak sitenin ciddiyeti ve kuralarına daha saygılı olması acısından daha olumlu olacakdır ayrıca kişilik bilgileri eksik olan arkadaşları uyarıp eksikleri tamamlarsa sohbet ve konu paylaşımında daha iyi olacakdır yazışmalarda yaş konusu göze alınarak yazılacağını ve saygı cercevesinde daha iyi yol alınacağını umuyorum calışmalarınızda başarılar
canın sağolsun admınım ama bunu yapan şahış art niyetli değil.o benim isimle girmek istememiş.kendine oturum açıp öyle mesaj yazmış.benim ki zaten açıktı.sonra bende aynı bilgisayardan mesaj attım.farketmez ortada bi yanlış anlaşılma olmasın.biz böyle yanlış yapacak adam değiliz iki isim onunda sonu 78 ben aldım onada zaten nicki istersen bunuda kapat 1 hafta sonra görüşürüz.
s.a beyler herkese meraba şunu söyleyeyim.ali kardeşim iyi biridir gerçekten bi arkadaşımızın hatası olmuş.bende başka siteye üyeydim bana burayı tavsiye etti.geldi üye yaptı.ben kelebekçiyimdir.mardinden de anlarım.alinin yalanla dolanla işi olmaz.iyi tanırım.herkese bye görüşmek üzzere
antalyalı sıyrıklar
bak iyi dinle koçum ben kimseye uçar demedim bir uçurunda kuş seyretsin millet dedim.iki neyin varsa demişsin sen hiç bir konuda benle aşık atamassın.
üç antalyaya 10 sene kadar önce bir kuş hediye ettim gök ala akbaş orda ucuran ismail berber ve telefoncu idi senin yaşın ufak aklın ermiyodur o zaman bilen abilerine sor kuşu seyreden olmuştur.
dört ankarada havada döne döne giden kuşu beslemezler bizim beslediğimiz kuşlar seferlei oyun kuşudur yani bilmiyorsun anlatayım biraz havada ucarken kaybolur 5-10 dakka sonra gökten yere kadar kanat açmadan iner yere 1-2 metre kalınca tokat atar gibi şak eder aynı hızla 8-10 takla atar minare boyu falan ondan sonra son süratle mıntıkayı terk eder ararsın nereye gitti derken gökten taş gibi bişey düşer bu görevide 20 sefer falan yapar işte bizde öyle kuşlara kuş derler yaşın ufak bilmiyosun diye anlattım tamammı koçum.
antalyalı arkadaşlar lafım size degil buralarda sanalda kuşcu olmaya çalışanadır sizlerdende ricam o kişinin kuşlarını seyreder bizlerede buyurun hakkaten kuş derseniz memnun olurum.
s.a arkadaşım karışıklık olmuş olabilir konu hakkında acıklama yapmak site kurucularına düşer fakat bu tür olaylar daha öncede yaşanmışdı emsal teşkil etmemesi acısından uygun görülen uzaklaşdırma yada cezaya tüm arkadaşların boynu kıldan incedir sitemizde önemli olan konuları paylaşırken saygılı olmak şimdi vatandaş yazıyor kendinden 30 yaş büyük kişilere kardeşim diye hitapediyor ya kulanıcı profiline bakmadan yazıyor yada gercekden art niyetli bu site aş gibi yani aile şirketi gibidir saygının olmadığı hiç bir yerde ne sevgi nede paylaşım olur bu yüzden önce saygı diyorum .
selam ben bu konulara pek girmeyi sevmiyorum ama bu kadar boş ve gereksiz lafları nerden buluyorsunuz onu merak ettim.bende bir zamanlar vardı benim ustamda bir kuş var kimsede yok sen daha küçüksün ben sen daha yokken kralını hediye ettim nasıl laflar allah aşkına varsa şimdi kuşunuz yazın telinizi adresinizi şu gün gelmek isteyen davetlidirdeyin gelen gelsin namlık kuşsa cekin o gün gelenleride anlattıklarınıda ama gereksiz bu kadar laf nasıl bir iş bu bende size bir örnek vereyim varmışla oluyorsa ben tam 20 yıl önce seyrettim ve kafamı bir dakika hiç aşagı egmedim kaç metre siz hesap edin PEKİ BUNUN BU GÜNE NE FAYDASI VAR GEREKSİZ KELİMELERİ BENİM GÖZÜMDE NE OLURSA OLSUN YAŞI NE OLURSA OLSUN BOŞ İNSAN KULLANIR. hepinize saygılarımla anlayan olur işallah varsa birazda katkılarınızı paylaşında okuyanlarda vay be ne kuşçu desin.
tengeli arkadaşım sen mevzuyu iyi kavrayamamışsın sanırım burda EFSANE78 den başka kimse kuşunu övmedi bütün cevaplarda onun bütün ankaraya gider yapması üstüne ona yazıldı yoksa kimse kuş kralı degil rahat ol herkezin kendi zevkini yapacak kadar kuşu var
tengeli arkadaşım sen mevzuyu iyi kavrayamamışsın sanırım burda EFSANE78 den başka kimse kuşunu övmedi bütün cevaplarda onun bütün ankaraya gider yapması üstüne ona yazıldı yoksa kimse kuş kralı degil rahat ol herkezin kendi zevkini yapacak kadar kuşu var
güzel arkadaşım bende üstüme aldıgımdan yazmadım sadece açıklama gereksinimi duydum yazılan bütün mesajlar EFSANE78 yazılmıştır asılsız ideaalarından dolayı onu açıklamak istedim sadece
valla net açık olan bişey yok arkadaşım ortada sen sen sen böyle dediniz cevabım sizedir yazarsın hee ozaman anlarım açıgı lafı ortaya koymakla olmaz ozaman bende laf koyarım ortaya bu sayfaya oyun kuşu besleyen yazsın diye kim alınırsa der çekilirim kenara neyse bide seninle girmeyelim boş tartışmalara iyi geceler sana
sincan törekentte ramazan kuru arkadaş kupada ikinci olmuş kendisini tebrik ediyorum.masada konuşur herkese uçar diye ama adam kupadada uçuruyor kaç senedir bikaç dereceyede girdi.
site yöneticisi arkadaşlarda mesela son 2 senede kupada dereceye giren kuşları tanıtsalar iyi olur sanırım.
sincan törekentte ramazan kuru arkadaş kupada ikinci olmuş kendisini tebrik ediyorum.masada konuşur herkese uçar diye ama adam kupadada uçuruyor kaç senedir bikaç dereceyede girdi.
site yöneticisi arkadaşlarda mesela son 2 senede kupada dereceye giren kuşları tanıtsalar iyi olur sanırım.
bahadır tunç arkadaşım sizden başka tanımam demişsin kupa almışsın arkadaşım kaç senedir hangi kupaya kuş uçurdunuz. sen ve metinde dahil sizin kuşlar 15 gün oynar evet kımsyede gücenmeyin başkada yok demeyin. sizinkiler senede 15 gün oynar uzun gider ve yapışır başkasının adam gibi oynar her zaman oynar.
kaç tane kuşunuz nerelerde oynadı ve oynyuyor martavalı bırak metinin orda uçan kuş 15 gün sonra bitti delikanlıca uçurun hadi o kuşu ucuramazsınız nedenını söyleyim okuşu metin yine uçurmak istemiş gitmiş kavağa lap sonra bidaha gitmiş çatılara sonra bi daha hep 3-4 takla vurup konuyomuş başka çatılara yalanmı acaba sizin en iyi kuşunuz bu kadar oynar başka yok benden başka deme. delikanlı meydanda olur uçur hadi metindeki göklere cıkan kuşunuzu
uçuramassınız çünkü kuşlarınız onbeş günlük sizede yeter senede 200-300 yavru alıp 1 tane seyretmek 15 gün koca bahçede sincanda her zaman uçan kuş olması gerekmezmi?
buyur sana bir hafta müsade uçurun kuşuda ondan sonra martaval atın uçuramazsanızda en büyük biziz demeyin.
kupa almışsın senmisin kupa alan memlekette 10 senedir neredesin çünkü kuşların çalındı direkler gitti alamadınız şimdi kırın kırın onbeşgünde bitmiş takkalılarlada kırsanız onbeş günlük kuşçusunuz.
matbaacılar 15 gün oynar diyenlere cevap verin hadi uçurun kuşu kuşunuz 1 ay anca oldu oynayalı
valla net açık olan bişey yok arkadaşım ortada sen sen sen böyle dediniz cevabım sizedir yazarsın hee ozaman anlarım açıgı lafı ortaya koymakla olmaz ozaman bende laf koyarım ortaya bu sayfaya oyun kuşu besleyen yazsın diye kim alınırsa der çekilirim kenara neyse bide seninle girmeyelim boş tartışmalara iyi geceler sana
Sayın üstadlar savunmasını yaptığınız olayların resmen bir VİDEO'sunu çekseniz bizde birşeyler görsek ARAS ÖKSÜZ abimiz azda olsa çekimide kendi adına acemice olsa ben tekrar tebrik ederim abimi ha sanmayın ki tanışıyoruz sanmayın arkadaşız sadece hobidaşız sadece bu varsa diline güvenen çeksin videosunu yormayalım parmaklarımızı ha çok görmeyiz TEŞEKKÜR'ümüzü.
Saygılarımla..........................
kardeşim daha çok video eklicektik ama kısmet işi bunlar bir şefersiz alaca dogan 1 haftada 5 tane kuş kaptırdık soluk vermiyorki işte bu olaylarda kuşta iddea etmenin nereye kadar dogru oldugunu gösteriyor sen kuşu uçur 2 sene bekle ne olacak diye sonra bi şerefsiz alaca dogan gelsin 2 sene emegini 30 snyde bitirsin aslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz canı olanın iddeası olmaz denk geldikçe seyri olur sadece
selamlar.adamın biri -alayınıza kuş uçururum -demiş.belli başlı kuşçular gitmiş adm kuşu uçurmuş kuş on dakka uçmuş bir iki takla atmış bir kaç kuyruk üstü yapmış gelmiş konmuş.herkes hayret etmiş .şaşkınlık geçince gülmüşler tabii.alay etmişler.adam demiş ki ben sözümü tuttum alayınıza kuş uçurdum -bakınhepiniz benle alay ediyorsunuz ya-demiş.bazıları alayına kuş uçurmayı böyle bir şey sanıyor galiba.
sa aynen suat kardeş bende başladım bırakamadım. hepsini okudum . sonuç ne dersen bir efsanede daha olmuş kestane . bide her nekadar yüz yüze görmemiş olsamda özüyle sözüyle 2 tane adam gibi adam tanımış oldum kestane sayesinde agzınıza yüreginize saglık ERDEKLİ VE İZMİTLİ arkadaslarım. adam gibi adammışınız hepiniz allaha emanetsiniz saygılar sevgiler !!!!!
ömer kardeş çok güzel bir konuya deginmiş isin fakat bu tarzdaki arkadaşlar genellik le masa da uçuruyor veya saat 6-7 gibi hadi gidelim demeye fırsat vermiyorlar yok geceye kalır veya çatıya atar gibi bahanelerle kıvırıyorlar.ısrar edip gittigiz vakit ise kuş dün çok iyiidi bu gün ise kuş oynamadı falan filan lütfen biraz gerçekci olalım saygılar.
Bu forum 2009 lardan sonra sanırım etkisini bıraktı.Hep çırak kuşçular doldu.Ustalarda ya usandı yada çıraklar var diye yazmıyorlar.Eski hali gürlemeli ne güzelmiş. Neyse
Madem uzun zamandır yazan yok ben yazayım. Bingöl'de güzel kuş izlemek isteyenleri beklerim. Kümeste tüm yavruları sattıktan sonra ekeler kaldı.Yaklaşık 2 ile 1 sene arası uçmayan damızlıklarım var.Hepsini kaldırdım geçen 7 8 tanesi şuanda uçacak durumda.Gelirim diyen varsa 15 güne kuşları hazırlayıp davet edebilirim. Yere 1 m en az 30 ile 40 m arası seferi bol sert inişli hayvanlarımın stili. Uyan olursa özel mesaj atsın. Damızlıklarımın en ufağı 2 en büyüğü 5 yaşında.
Bu forum 2009 lardan sonra sanırım etkisini bıraktı.Hep çırak kuşçular doldu.Ustalarda ya usandı yada çıraklar var diye yazmıyorlar.Eski hali gürlemeli ne güzelmiş. Neyse
Madem uzun zamandır yazan yok ben yazayım. Bingöl'de güzel kuş izlemek isteyenleri beklerim. Kümeste tüm yavruları sattıktan sonra ekeler kaldı.Yaklaşık 2 ile 1 sene arası uçmayan damızlıklarım var.Hepsini kaldırdım geçen 7 8 tanesi şuanda uçacak durumda.Gelirim diyen varsa 15 güne kuşları hazırlayıp davet edebilirim. Yere 1 m en az 30 ile 40 m arası seferi bol sert inişli hayvanlarımın stili. Uyan olursa özel mesaj atsın. Damızlıklarımın en ufağı 2 en büyüğü 5 yaşında.
fatih hazır olunca videolarınıda atsanda bizde burada izlesek gözümüzün pası silinse geçenlerde oyunlu ve kriterlerini belirttigin kuslar aradıgını yazmısdın baslıgında demekki bulmussun aradıgını çabucak ne güzel bekleriz videolarınıda insallah