HÜSEYİN ŞAN/ OYUN KUŞLARIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guvercin07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
selamunaleykum
arkadasim ilk yazimi yazarken omer abinin bozlara benziyor yazmistim ve son anda vaz gectim yanlis anlasilmasin diye soruna gelince inan cok kuscuda var umarim halledersin gonlune gore ucurursun. kirli diside buarada kus
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
arkadasim ilk yazimi yazarken omer abinin bozlara benziyor yazmistim ve son anda vaz gectim yanlis anlasilmasin diye soruna gelince inan cok kuscuda var umarim halledersin gonlune gore ucurursun. kirli diside buarada kus
saygilarla ferhat

eyvallah ferhat abi, allah nasip ederse bu yaz sonundan itibaren üzerlerine düşebilecek daha çok vakit ve uygun ortam olacak.. inşallah gönlümüze göre bişeyler çıkartırız kuşların hakkını verip,

kirli dişi epeyce yaşını almış daha önce birçok yavrusu ve torunu ankarada eskişehirde uçmuş oynamış bir dişiymiş sağolsun tahir kardeşim hediye etti aldık besliyoruz.. o dişinin şu anki eşi ömer abiden bana geçmiş olan ve elektrikçi şeref ağanın 90-94 yılları arası ankara kupasını alan paslı bozun torunu olan bir erkek bozdur . bir kaç ağız yavrularını aldım henüz , sadece gök ,bozdumanlı ve bozdumanlı kirli yavru verdiler renk olarak.. allah nasip ederse birkaç ay içersinde kümesi yeni eve taşıyacağım ve bu yavruları uçurmaya orda başlayacağım .. bakalım nasip kısmet ne olacaklar deneyince göreceğiz ...

selamunaleykum
arkadasim masallah ii duruyor videosunuda bekliyorum hazir olunca
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
arkadasim masallah ii duruyor videosunuda bekliyorum hazir olunca
saygilarla ferhat
inşallah ferhat abi... niyetimde var bakalım hele bi başlatalımda hayırlısıyla..

göksal balcı' Alıntı:
hay maşallah al sana ben oyun kuşuyum diye bağıran kuşlar gönlünce güle güle besle arkadaşım ,boz dediğin böyle olur :tamam: :slm:
bncede oyun kuşuyum die bağırıyorlar allah rahat rahat beslemeyi nasip etsin

Maaşallah çok güzel taklacılar...
Allah bol yavru versin...

nusret ve sinan beyler iyi dilekleriniz için teşekkürler çok sağ olun..

HÜSEYİN ŞAN / OYUN KUŞLARI

birkaç karede ben paylaşayım istedim.. yorum, eleştiri ve görüşrleriniz için şimdiden teşekkürler...

takkalitakim1.jpg

takkalitakim2.jpg

takkaliyavrular.jpg

takkaliyavrular1.jpg

takkalilar1.jpg

Re: HÜSEYİN ŞAN / OYUN KUŞLARI

maşşallH GÜZEL kuşlar güle güle besle uçur

Hepside oyunkuşu maşalah özellikle kepezliler baya gerimli duruyorlar maşallah.. selamlarŞEREF

Emegine saglik üstadim,güle güle besle kuslarini insaallah.Güzel yavrular almissin maasallah.Dilerim agiz tadiyla ucurur keyifle izlersin.

Antalya`ya cani gönülden sevgi ve selamlar..

maşallah estirmişsin yine abi....
hepsi birbirinden değerli kuşlar ...
hersey gönlünce olsun ...

Masallah abi iste kus iste sanat bu kustur buda kustur yanliz, ilk resimdeki tepelilerin biri benim tepelinin aynisi çok seviyorum arka tepelileri.

maşallah
güzel ve sağlıklı kuşlar bol yavrular almanız dileğiyle
hayrını görün

saygılar
emre kalender

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Emegine saglik üstadim,güle güle besle kuslarini insaallah.Güzel yavrular almissin maasallah.Dilerim agiz tadiyla ucurur keyifle izlersin.

Antalya`ya cani gönülden sevgi ve selamlar..

değerli kardeşim güzel dileklerin için sonsuz teşekkürler... allah cümlemize ağız tadıyla kuş uçurmayı izlemeyi nasip etsin inşallah.

elemim' Alıntı:
maşallah estirmişsin yine abi....
hepsi birbirinden değerli kuşlar ...
hersey gönlünce olsun ...

sağol barışım , yerde esmeleri bişey değil, havada eserler de beraberce oturur izleriz altında keyifle inşallah :tamam:

şeref' Alıntı:
Hepside oyunkuşu maşalah özellikle kepezliler baya gerimli duruyorlar maşallah.. selamlarŞEREF

teşekkürler şeref bey sağolun varaolun...

sarıkır4141' Alıntı:
maşallah
güzel ve sağlıklı kuşlar bol yavrular almanız dileğiyle
hayrını görün

saygılar
emre kalender
teşekkürler emre kardeşim...

mikail125' Alıntı:
Masallah abi iste kus iste sanat bu kustur buda kustur yanliz, ilk resimdeki tepelilerin biri benim tepelinin aynisi çok seviyorum arka tepelileri.

teşekkürler mikail kardeşim..

selamunaleykum huseyin bilader
masallah cok guzeller insallah huzurla beslersin hepside birbirinden guzel yavrulari tuyden cikincada gormeyi isterim
saygilarimla ferhat

masallah kardeş güzel kuşlar allah nazardan kazadan beladan saklasın.sağlıcakla uçurasın

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum huseyin bilader
masallah cok guzeller insallah huzurla beslersin hepside birbirinden guzel yavrulari tuyden cikincada gormeyi isterim
saygilarimla ferhat
a.s ferhat bey,
sağ olun, inşallah yakın bir zamanda bu yavruların son halini ve yeni çıkacak yavrularıda paylaşma şansı bulabilirm ilginiz için sonsuz teşekkürler...

gerçekten hepsi sanki özenle seçilmiş oyun kuşları Maşallah'ları var hepsinin. aman uçurmamazlık etme böyle kuşları...

saygı ve sevgilerimle...

hakikaten kuşlarınızın maşallahı var :tamam:damızlık seçimlerinin önemi açıkça gözüküyor. sağlıcakla besleyin ,boz takkalar :oley: :slm:

baraacuda' Alıntı:
masallah kardeş güzel kuşlar allah nazardan kazadan beladan saklasın.sağlıcakla uçurasın

teşekkürler kardeş , cümlemize sağlıklı kuş uçurmak nasip olsun

göksal balcı' Alıntı:
hakikaten kuşlarınızın maşallahı var :tamam:damızlık seçimlerinin önemi açıkça gözüküyor. sağlıcakla besleyin ,boz takkalar :oley: :slm:

teşekkürler göksal bey damızlıkların seçimi konusunda yerden göğe kadar haklısınız. burda gördüğünüz tüm yavrular seceresi belli 4 adet kuştan meydana gelmiştir , resimlerde görmüş olduğunuz kuşlar, değerli kardeşim bozoğlundan gelmiş bir kirli dişi ve gene değerli abimiz ömer sezerden gelmiş 2 si aynı kan 1 i farklı bir kan olmak üzere 3 adet takkasız bozdan türemiş kuşlardır. yavrulardaki takkalılık özelliği damızlık düz bozların annelerinden gelmekte ve gördüğüm kadarıyla çok baskın olup ortalama her ağızda en az bir tanesi takkalı boz yada bozdumanlı çıkmaktadır. damızlık olarak hepsi denenmiş oyunları tescilli kuşlar fakat altlarından çaprazlayarak alacağımız yavruların ne yapacağını bizde merakla bekliyoruz inşallah beklentilerimiz boş çıkmayacak gibi son yavruların gidişatına bakılırsa... nasip...

ugurk81' Alıntı:
gerçekten hepsi sanki özenle seçilmiş oyun kuşları Maşallah'ları var hepsinin. aman uçurmamazlık etme böyle kuşları...

saygı ve sevgilerimle...

teşekkürler uğur bey,
damızlıkları çalıştırıp 3-5 ağız yavru aldık artık yeni yeni kovalamayı düşünüyoruz bakalım yavruları ,
benim şahsi görüşümdür isterse alem-i cihandaki en az bulunan , nesli tükenmekte olan bir kan da olsa oyun kuşu eğer uçmayacaksa en azından üretilip yavruları uçurulmayacaksa feriştahı olsun genede oyun kuşunu yerde beslemem süs kuşu misali... o kuşların özüne saygısızlıktır bence bunu yapmak, ama genede herkesin yoğurt yiyişi farklıdır farklı düşünene de saygımız sonsuz elbet...

aynen katılıyorum arkadaşım, tirilyonluk kuşum olsa uçururum onun zevki başka esir kuşun günahına da girilmez. senin gibi arkadaşlarımız, kardeşlerimiz bilinçli bir şekilde kendini gösterdikçe şebabcılar bile kuş uçurma zevkine eminim geri dönecektir. çünkü bu işler arz-talep meselesi...

Geri