HÜSEYİN ŞAN/ OYUN KUŞLARIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guvercin07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Re: HÜSEYİN ŞAN / OYUN KUŞLARI

tüyü kadar hayını gor

kardeş antalyanın neresinde besliyorsun???bende manavgatta besliyorum...
eyvallah

Maasallah iyi günlerde besleyin bol sans.

BİRKAÇ KARE DAHA...

grnt00k6.jpg
[/url]

[/img]

Selamın aleyküm kuşlarınızın MAŞALLAH ı var umarım ilerleyen zamanlarda video paylaşımında bulunursunuz gözlerimizin pasını sileriz güzelgünlerde uçurmanız dileğimle sağlık vede esenliklerde kalın.

Vallai resimleri harika kuşalarınızın ; Maşallah maşallah, bu işe emek vermiş bir dostumuz olduğunuz aşikar .. ALLAH nazardan saklasın, kuşlarınıza diyecek yok doğrusu , bol seyirli bol uçumlu günler dilerim .. Allah emeğinizi zayii etmesin . selamlarŞEREF

40TİLKİ' Alıntı:
Selamın aleyküm kuşlarınızın MAŞALLAH ı var umarım ilerleyen zamanlarda video paylaşımında bulunursunuz gözlerimizin pasını sileriz güzelgünlerde uçurmanız dileğimle sağlık vede esenliklerde kalın.

teşekkürler ilginiz için
aslında videosu çekilebilecek ayarda şuanda kuş mevcut elimde ama ne yalan diyeyim tam kafamdan geçirdiğim oyunu yapan bir kuş çıkmadıkça videoya çekip gereksiz görüntü kirliliği yapmak istemiyorum forumda.. ama yakın bir süreçte umarım arzu ettiğim oyunu yapan bir kuş çıkar bende bir kaç videosunu paylaşırım ...
antalyadan selamlar

şeref' Alıntı:
Vallai resimleri harika kuşalarınızın ; Maşallah maşallah, bu işe emek vermiş bir dostumuz olduğunuz aşikar .. ALLAH nazardan saklasın, kuşlarınıza diyecek yok doğrusu , bol seyirli bol uçumlu günler dilerim .. Allah emeğinizi zayii etmesin . selamlarŞEREF

teşekkürler şerafettin bey , sağ olun var olun...
Antalya'dan selamlar

guvercin07' Alıntı:
40TİLKİ' Alıntı:

teşekkürler ilginiz için
aslında videosu çekilebilecek ayarda şuanda kuş mevcut elimde ama ne yalan diyeyim tam kafamdan geçirdiğim oyunu yapan bir kuş çıkmadıkça videoya çekip gereksiz görüntü kirliliği yapmak istemiyorum forumda.. ama yakın bir süreçte umarım arzu ettiğim oyunu yapan bir kuş çıkar bende bir kaç videosunu paylaşırım ...
antalyadan selamlar
Aleyküm selam hüseyin bey videonun görüntü kirliliği yapacağını sanmıyorum bilakis fırsatınız varken cekmenizi isteriz sizin hoşunuza gitmesede bizim göz pasımızı alır oyunu hoşunuza gittiği zaman ki cekiminizden önce bu şekilde ağırdan görüntü gelmesi kasırgadan önce rüzgardır diye düşünüyorum tekrardan teşekküreder sağlık vede esenlikte kalmanız dileğimle.

40TİLKİ' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
40TİLKİ' Alıntı:

teşekkürler ilginiz için
antalyadan selamlar
Aleyküm selam hüseyin bey videonun görüntü kirliliği yapacağını sanmıyorum bilakis fırsatınız varken cekmenizi isteriz sizin hoşunuza gitmesede bizim göz pasımızı alır oyunu hoşunuza gittiği zaman ki cekiminizden önce bu şekilde ağırdan görüntü gelmesi kasırgadan önce rüzgardır diye düşünüyorum tekrardan teşekküreder sağlık vede esenlikte kalmanız dileğimle.

Sağolun abdullah bey, şuan üzerinde çalıştığım bir bozdumanlı dişi kızma var baştan 5. teleği atmış 4 e girmiş durumda henüz yavru yumurta görmemiş ... ALLAH nasip ederse bir ağız yavruya kussun o zmanki halini video çekmeyi düşünüyorum şuan göğü de delse bi anlam ifade etmiyor malum...inşallah paylaşmak nasip olur

selamlar sevgiler ...

masallah abi gökler cok güzel
aynalı tahirin yeri zaten ayrı ... (:
allah huzurla beslemeyi nasip etsin abi ...

selamunaleykum huseyin
masallah yavrular cok guzel boncuklarda cok yakismis kuslara huzurla beslemeni dilerim
saygilarimla ferhat

elemim' Alıntı:

sağol barış'ım
aynalı tahir'in telif hakları senin :haha: gerçek sahibi yakışıklı nede olsa o da sana çekmiş :heyo:

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum huseyin
masallah yavrular cok guzel boncuklarda cok yakismis kuslara huzurla beslemeni dilerim
saygilarimla ferhat

a.s ferhat abi, sağol çok teşekkür ederim...

boncukları estetikten ziyade renk dağılımı vasıtasıyla soy takibini net yapabilmek için kullanıyorum aslında ama estetik olarak da güzel görünüyor galiba haklısın :evet:

guvercin07' Alıntı:
elemim' Alıntı:

sağol barış'ım
aynalı tahir'in telif hakları senin :haha: gerçek sahibi yakışıklı nede olsa o da sana çekmiş :heyo:

saolasın abi ...
bnm hakkım oldugu kadarda senn hakkında var aynalı tahirde ... (:
zamanın da ben onu göndercektim biliyosun ...

S.A Kurbanim..

Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi,rabbim kem gözlerden ve atmaca sahinin serrinden korusun insaallah.

Aynali Tahir demissiniz,madem siz o ismi uygun gördünüz kusa öyle olsun.Dilerim keyifle izlersiniz.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..

BOZOGLU

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Kurbanim..

Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi,rabbim kem gözlerden ve atmaca sahinin serrinden korusun insaallah.

Aynali Tahir demissiniz,madem siz o ismi uygun gördünüz kusa öyle olsun.Dilerim keyifle izlersiniz.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle..

BOZOGLU

sağol varol güzel kardeşim ...

"aynalı tahir " ismi kuşun asıl yetiştiricisi barış (elemim) kardeşimin tesbitidir (: (senin isminle uzaktan yakından alakası yokdur )

bir dönem televizyonda gösterimde olan "aynalı tahir " lakaplı bir karakterden esinlenmiş kuş da zaten aynalı olduğu için malum..

bu açıklamayı

elemim' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
elemim' Alıntı:

sağol barış'ım

saolasın abi ...

orası öyle evet ama, aklın yolu birdir eğer o kuş sende ekeleşseydi ve gelişimini görseydin eminim sende göndermek fikrinden zaten vazgeçerdin... eğer tahminlerim bizi yanıltmazsa eşi olan bozdumanlı dişi ile ondan, hem çok fotojenik hemde çok atletik yavrular çıkacak emin olabilirsin :heyo:

guvercin07' Alıntı:
elemim' Alıntı:
guvercin07' Alıntı:
elemim' Alıntı:

sağol barış'ım

saolasın abi ...

orası öyle evet ama, aklın yolu birdir eğer o kuş sende ekeleşseydi ve gelişimini görseydin eminim sende göndermek fikrinden zaten vazgeçerdin... eğer tahminlerim bizi yanıltmazsa eşi olan bozdumanlı dişi ile ondan, hem çok fotojenik hemde çok atletik yavrular çıkacak emin olabilirsin :heyo:

inş cıkarda bizim de corbada tuzumuz olur abi ...

Re: HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA "KUŞLARIM"

Uzun Zamandır Sayfaya Yazılmamıs Ama Kuşlkarı Gördüm Çok Mükemmeller Maşallah Hemşerim

Hepsi güzel hayvanlarmış maşallah , sağlıkla besleyin .. selamlarŞEREF

selamlar.kuşlar süper görünüyor.performansta güzeldir umarım.

KEMALO' Alıntı:
selamlar.kuşlar süper görünüyor.performansta güzeldir umarım.

teşekkürler kemalettin bey .. kendimizce yeterli olduklarını düşündüğümüz kuşlar evet..
nasip olursa yakın bir zmanda birkaç videolarınıda paylaşır bu sayede sizlerinde düşüncelerini öğrenmiş oluruz inşallah
antalya'dan selamlar

Hüseyin Bey yeni reimlerinizi merakla bekliyoruz.

Geri