İKİ ADAM BOYU DAMIZLIKLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şenol tunç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
burak yalova' Alıntı:
Şenol abi Maaşallah bunların zaten kendilerinin boyu posu iki adam boyu:)) Allah kazasız belasız uçurmalar nasip etsin.

:) O DEDİĞİN ÇOK DOGRU ABİ BUNLARIN BOYU POSU İKİ ADAM MAŞALLAH :)

şenol abi amma kirli çıkıymışsın haa ! bu gelişimde inşallah yanına kesin uğricam inşallah, bu canavarları bi de 3 boyutlu görmek lazım :)) selamlar abi...

amma inşallah demişim ya :)))

şenol bey kuşlarınız güzelmiş iyi uçurmalar.

herbirine ayrı ayrı maşallah hepsi guzel.
Allah kazasız belasız ucurumlar nasıp etsin
saygılarımla..

Yorum yapan kardeşlerimin hepsine tekrar teşekkürler,

Allah daha iyilerini güzellerini sizlere nasip etsin inşallah.

şenol abi amma kirli çıkıymışsın haa ! bu gelişimde inşallah yanına kesin uğricam inşallah, bu canavarları bi de 3 boyutlu görmek lazım :)) selamlar abi...

Ali kardeşim beklerim buyur gel,ama fotolara aldanma genelde çirkinler güzel,güzeller çirkin çıkar derler)))))

şenol tunç' Alıntı:
Yorum yapan kardeşlerimin hepsine tekrar teşekkürler,

Allah daha iyilerini güzellerini sizlere nasip etsin inşallah.

Ali kardeşim beklerim buyur gel,ama fotolara aldanma genelde çirkinler güzel,güzeller çirkin çıkar derler)))))

abi benim eskiden beslediğim kuşların hepsi manken gibiydi :)) ama gel gör ki havada hepsi hint fakirine döndü, o yüzden kuşun kalbi güzel olsun yüzü önemli değil :)) selamlar..

devam eksikleri tamamlayayım

Ekli dosyalar

• 100_1267.JPG
    100_1267.JPG
    1.5 MB · Görüntüleme: 903
  • 100_1303.webp
    100_1303.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 915
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_1308.webp
    100_1308.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 917
  • 100_1320.webp
    100_1320.webp
    1,017.9 KB · Görüntüleme: 901
  • 100_1321.webp
    100_1321.webp
    999.3 KB · Görüntüleme: 889
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_1326.webp
    100_1326.webp
    654.5 KB · Görüntüleme: 957
  • 100_1264.webp
    100_1264.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,030
  • 100_1265.webp
    100_1265.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 971
MAŞALLAH MAŞALLAH TAKKALI KUŞLARA BAYILIYORUM

Vedat kardeşim kışın takka iyi oluyor kafalarını üşütmüyorlar:)

MAŞALLAAAAHHH..

ŞENOL ABİ İÇİNDE BİR SAZ KANAT VAR BİR TEK O GÜZEL.:):):)

ABİM Allah kazadan beladan sakınsın..atmaca belasından kurtarsın seni.

kısmetse 2 adam boyu çıkışlarını izleriz...

şenol tunç' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH TAKKALI KUŞLARA BAYILIYORUM

Vedat kardeşim kışın takka iyi oluyor kafalarını üşütmüyorlar:)

:) alemsin Senol abi katılıyorum sana kısın takla iyi olur ama atalarımız ayağı sıcak tut bası serin düşünme derin derin demişler
Konuyla ne alakası varsa :)

masallah allah nazarlardan saklasın abı
hepsı bırbırınden guzel hepsı ıkıadam boyu gıder ınş

s a senol kardesim masallah güle güle besle

takkalı kirlide bir baska güzel öelliklerini kusu tanıyorsan anlatırmısınız zahmet olmazsa

SAYGILAR

s a senol kardesim masallah güle güle besle

takkalı kirlide bir baska güzel öelliklerini kusu tanıyorsan anlatırmısınız zahmet olmazsa.

Muharrem kardeş selamlar,özelliklerini inşallah denk gelince özeline yazarım.Biliyorsun beni burda bu kuş şöyle,böyle

muhabbeti benim tarzım değil.Ama iki adam boyu standartında olduğunu söyleyebilirim.

Selamlar sağlıcakla kal.

Kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel Maşallah yanlız İKİ ADAM BOYU tezatınıza da bayıldım.Genelde o tabir iki direk,iki bina,bilmem kaç minare diye üfürülür :)

EnisTürk' Alıntı:
Kuşlarınızın hepsi birbirinden güzel Maşallah yanlız İKİ ADAM BOYU tezatınıza da bayıldım.Genelde o tabir iki direk,iki bina,bilmem kaç minare diye üfürülür :)

Enis kardeşim,yorumun için teşekkürler,hani bir laf vardır mal sahibine çeker diye.

Benim kuşlarda bana çekmiş atma özellikleri yok,o yüzden iki adam boyu bana yetiyor fazlasındada gözüm yok.))))

İyice usta olursam bir gün bende iyi üfürecem,daha çırağım.

Selamlar sağlıcakla kal.

ŞENOL ABİ KUŞLARININ MAŞALLAHI VAR HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞAHANE GÖZÜKÜYOR.. UMARIM EN İYİ KUŞLARI ELDE EDERSİN ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN KUŞLARINADA SANADA..

0zqur' Alıntı:
ŞENOL ABİ KUŞLARININ MAŞALLAHI VAR HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞAHANE GÖZÜKÜYOR.. UMARIM EN İYİ KUŞLARI ELDE EDERSİN ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN KUŞLARINADA SANADA..
.

Özgür kardeşim iyi dileklerin ve temennilerin için teşekkürler.

Allah sanada sağlık sıhhat versin,daha iyileri sizlerde olur inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Senol bey,kuslarınız masallah cok guzeller.Gule gule besleyıp ucurun.

şenol tunç' Alıntı:
Sidar selamlar,sana cevap yazmağa niyetlendim net gitti biraz geç oldu kusura bakma.

İki adam boyunun anlamı benim her zaman kullandığım kelimedir tanıyanlar bilir.

İki adam boyu yapan oldumu damızlık yaparım derim,t.s.e li iki adam boyu kuşlarım çok kullandığım bir sözdür.

Kısacası iki adam boyunu o anlamda kullandım tanıyanlar bildiği için tanımayan senin gibi kardeşlerimin dikkatini çekmiş

olabilir.

Selamlar sağlıcakla kal.

Yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

SELAMINALEYKÜM ŞENOL ABİ MAŞALLAH KUŞLARIN ÇOK GÜZEL:MÜBAREKLERİN RESİMLERİ VARDI NEDEN BANA SÖYLEMEDİN BAKAYIM BEYAZIN 3KUŞAKLI MAVİ VE TERAS DUVARINDA KANATLARI AÇIK GEZEN LİMONZIRHLI ERKEĞE BAYILDIM.AMA BİRŞEY UNUTMUŞSUN KONTİ GARANTİ DEMEYİ :haha: :haha: :haha:
ALLAHA EMANET OL.

Şenol abi salmada çıtada duran dişi sanırım takkalı çakmaklının Maşallahı var çok güzel .. Güle güle uçur.. sağlıcakla kal..

Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

mavigalaca76' Alıntı:
şenol tunç' Alıntı:
Sidar selamlar,sana cevap yazmağa niyetlendim net gitti biraz geç oldu kusura bakma.

İki adam boyunun anlamı benim her zaman kullandığım kelimedir tanıyanlar bilir.

İki adam boyu yapan oldumu damızlık yaparım derim,t.s.e li iki adam boyu kuşlarım çok kullandığım bir sözdür.

Kısacası iki adam boyunu o anlamda kullandım tanıyanlar bildiği için tanımayan senin gibi kardeşlerimin dikkatini çekmiş

olabilir.

Selamlar sağlıcakla kal.

Yorum yapan arkadaşlarada teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

SELAMINALEYKÜM ŞENOL ABİ MAŞALLAH KUŞLARIN ÇOK GÜZEL:MÜBAREKLERİN RESİMLERİ VARDI NEDEN BANA SÖYLEMEDİN BAKAYIM BEYAZIN 3KUŞAKLI MAVİ VE TERAS DUVARINDA KANATLARI AÇIK GEZEN LİMONZIRHLI ERKEĞE BAYILDIM.AMA BİRŞEY UNUTMUŞSUN KONTİ GARANTİ DEMEYİ :haha: :haha: :haha:
ALLAHA EMANET OL.

Sağolasın Hasan kardeşim resimleri niye söylemediğime gelince,görüpte Şenol ağbim hakikaten yabaniciymiş deme

diye söylemedim:))))

İki adam boyu konti garantiye t.s.e den onayda aldığım için sorun yok.

Selamlar sağlıcakla kal.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Maşallah çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

Yorumun için teşekkürler Ramazan kardeşim daha iyileri sizlerde olsun inşallah.

Selamlar sağlıcakla kalın.

maşaallah barekallah

filo' Alıntı:
Şenol abi salmada çıtada duran dişi sanırım takkalı çakmaklının Maşallahı var çok güzel .. Güle güle uçur.. sağlıcakla kal..

Ahmet kardeşim yorumun için teşekkürler,evet o tepeli dişi yumurtlasın diye bekliyorum güzel başladı bakalım sonu

nasıl olacak.

Selamlar sağlıcakla kal.

FORMULA 1' Alıntı:
maşaallah barekallah

Davut kardeşim teşekkürler,hepimizin bakıp emek verdiklerine maşşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Geri