İKİ ADAM BOYU DAMIZLIKLARIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şenol tunç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
abi kuşlarınızın resimlerini şimdi görme şansım oldu hepside birbirinden güzel ve saglıklı kuşlar.kazasız belasız uçurmak nasip olsun inşallah

DELIYUREK41' Alıntı:
abi kuşlarınızın resimlerini şimdi görme şansım oldu hepside birbirinden güzel ve saglıklı kuşlar.kazasız belasız uçurmak nasip olsun inşallah

Sağolasın Murat kardeşim,ne kadar geç görürsen o kadar iyi olmuştur.

Şenol abim hala bu leşlerimi bakıyor demen uzamış (: (:

Dileklerin için teşekkür ederim,daha iyileri inşallah sizlerde olsun.

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
DELIYUREK41' Alıntı:

Selamlar sağlıcakla kal.
estegfurullah abi leş falan haddimizemi böyle sözler.biz şebabcı degiliz yerde hoş olup havada boş olanla işimiz olmaz.ayrıca kuşlarda yerde de çok hoşlar bunuda içtenlikle yazdım iş olsun diye degil.

Maşallah çok güzel kuşlarınız var. Allah sağlıkla beslemek nasip etsin. Saygılar Şenol abi :tamam:

güzel kuşlar abi bende iki adam boyu damızkıklardan bende bişey anlıyamadım ama güvercinler güzel bol yavrular...

N.GÜNGÖRDÜ' Alıntı:
güle güle besleyin Şenol Bey hepside saglıklı kuşlar.

Teşekkürler Nihat kardeşim ,iyi dileklerin için.

Selamlar sağlıcakla kal.

DELIYUREK41' Alıntı:
şenol tunç' Alıntı:
DELIYUREK41' Alıntı:

Selamlar sağlıcakla kal.
estegfurullah abi leş falan haddimizemi böyle sözler.biz şebabcı degiliz yerde hoş olup havada boş olanla işimiz olmaz.ayrıca kuşlarda yerde de çok hoşlar bunuda içtenlikle yazdım iş olsun diye degil.

Murat benimki latife olsun diye yazdığım genellikle kullandığım bir kelimedir kendi kuşlarım için leş bunlar diye.

Senin içtenlikle yazdığını biliyorum ordaki ince espriyi kaçırmışsın :p :p

Selamlar sağlıcakla kal.

kubilay0793' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlarınız var. Allah sağlıkla beslemek nasip etsin. Saygılar Şenol abi :tamam:

Teşekkürler Kubilay dileklerin için,inşallah daha iyileri sizin gibi genç kardeşlerimizde olur .

Selamlar sağlıcakla kal.

POSTACI-_-' Alıntı:
güzel kuşlar abi bende iki adam boyu damızkıklardan bende bişey anlıyamadım ama güvercinler güzel bol yavrular...

Teşekkürler Ercan kardeşim dileklerin için,iki adam boyuna gelince millette 50-100 m. lik kuşlar çok (: bana iki adam boyu

yetiyor o anlamda kullanıyorum o kelimeyi.

Selamlar sağlıcakla kal.

teşekkürler Muharrem kardeşim konu baya nostalji yaptırdı sağolasın.
hayırlı olsun

şenol tunç' Alıntı:
teşekkürler Muharrem kardeşim konu baya nostalji yaptırdı sağolasın.
hayırlı olsun

anılar anılar anılar :tamam: :heyo: :heyo: :heyo:

Geri