imprezablue
Gold Üye
- Ad Soyad
- adem yilmaz
- Meslek
- tic
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_marik' Alıntı:S A MASALLAH ADEM KARDESİM GÜLE GÜLE UÇUR BESLE EMEKLERİNİZE SAGLIK YERİNİZDE KUSDA ÇOK GÜZEL PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER SAYGILAR
ARKADASLAR BU GÜN BU VİDEO BURAYA YÜKLENDİGİNDE BU KUSLARI ADEM KARDESİMİZE VEREN
MATBACI ORHAN AGABEY ARADI RİCADA BULUNDU DEDİGİ BAZI KİŞİLERİN MATBACILAR DİYEREK ADLARINI KULLANARAK
İNSANLARI KANDIRDIGI DUYUMUNU ALMIS BURADAN TARAFIMDAN İNSANLARIN KANDIRILMAMASI İÇİN KİMDEN HANGİ MATBACILARDAN NE ALMIS NASIL ALMISLAR DİKKAT ETSİNLER DİYE SİZ ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRMEMİ İLETTİLER ANKARADA MATBACILAR OLARAK BİLİNEN TANINAN ORHAN VE BAHADIR KARDESLERİN BİZZAT KENDİLERİNDEN ALINMAYAN KUSLAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ ADIMIZI KULLANMASINLAR ONDAN SONRADA YOK YAPISIYOR KONUYOR DENİLİYOR BU GİBİ KİŞİLER ADIMIZI KULLANARAK KUS SATIYORLAR BENZER KUSLARI TOPLAYIP MATBACILARDAN DİYEREK KANDIRIYORLAR DİYOR MADEM BİZİM KUSLARIMIZ YAPISIYORDA NEDEN ONCA İNSANLAR ALIYORLAR DİYOR İŞTE BU VE BU SEKİL DÜŞÜNCEDEKİ KİŞİLER ADIMIZI KULLANIP BENZER KUSLARI SATIYORLAR KAALE ALMAYIN İNANMAYIN DİYE SİZLERİ BİLGİLENDİRMEMİ RİCA ETTİLER ELCİYE ZEVAL OLMAZMIS
SAYGILAR
ekran20009' Alıntı:ali abi haklısın ikinci kısım yanlış bir yorumdu.. kesinlikle kötü niyet yok bunun bilinmesini isterim...kuşun bu halini izledik bu halini yorumlamak gerekir... maşallah.. uçması kaçması bana göre çok iyi... saygılarımla,
öncelikle selamlar tüm kuçculara cevdet beyin iletisine murat bey güzel bir cvp vermiş bende çoguna katılıyorum cevdet beyin konusmasınıda dinledim maalesef söyledikleri birbirinden uyumsuz geldi bana röportajda başka konusuyor burda farklı konusuyor maalesef cevdet bey söyledikleri bana hiç mantıklı gelmedi söylediklerinide katılmıyorumj açıkcası kendi adımada üzüldüm açıkçası bu kadar yıllık kuscu böyle bir düşünce konusma içinde olmasını çok yadırgadım hele hele seyislik konusu tam bir fiyasko hayal kırıklıgı bence konan boş inen kuş seyis olursa dolu inermiş altı dolu kusta iyi seyis olmazsa boş inermiş ben buna gülerim işte sunu dese anlarım bende seyise çok önem veririim kuş oynatamaz iyi seyis olmayan dese anlarım ama kusun boş inip inmememesi kanındandır .altından kovalarak ses cıkararak veya baska seylerlle belli zaman oynatırsın içinde varsa konma bir gün sanada çalım atar yine gelir iner.bu yetenekleri varsa gercekten piyasada çok ii ama boş inen kus var bunları indirmeden oynatırsa dünyada en ii kuşcu olur en iyi kuşları ucurur.birde her kapıdaki matbaacılare aynımı ben insanlar neye vurup neyle yavru alıp ucuruyorlar buda haksızlık bence piyasada ne zamn bodumanlı dumanlı oynasa buraya baglanıyor maalesef bence yanlışl iyiysede kus ucuranın kötüysede kimin kapısında ucarsa kuş onundur onun hakkında yorumn yapılır.birde muayene olmuş galiba katarakt olabilir cevdet bey sizde 20 metreyi göremiyorum dedinizya katarakt hastalıgı yapar bunu bu arada göz bilgim vardır. saglıkçıyım baska sebep aranmasın herkeze selamlar saygılarımla. (kusur varsa affola sadece düşüncelerimi aktardım .tüm oynayan kuşlara saygım vardır emeklerine saglık.cevdet özbayer' Alıntı:insanlar neden oyunkuşu beslerler ?
Uçurup oynatıp seyretmek için
Peki herkes kuş uçurup oynatabilirmi ? tabiki hayır,kuş uçurup oynatmak bir meziyettir,buda iyibir seyislik gerektirir.
Oyun kuşunu uçurup oynatmak için iyibir seyis olmak gerekiyor,
fakat o kuşu uçurup gut gibi inmesine yani taklasız inmesine engel olmak içinde iyibir usta olmak gerekiyor.
Buradaki asıl amaç kuşu oynatmak olduğuna göre kuşun oyunsuz inmesine mani olup onu zevkle seyretmek esas alınmalıdır,yani kuşunnabzına göre şerbet vereceksin.
Yoksa şampiyon kuşu alıp üçgünde taklasız indirmek çok kolay !!!!!
Herkesin gut gibi iniyor,oyunsuz iniyor,taklasız iniyor diye konuştukları kuşları neden matbacılar taklasız indirmiyorlar ?
Demekki adamlar kuşlarının karekterini biliyorlar ve onagöre uçurup oynatıyorlar.
Buyrun gidin iki yaşındaki dumanlı erkeği bir seyredin bakalım inerken kaçtakla vurup nasıl eleniyormuş bir görün.