istanbul'da uçan adem yılmaz ın bozdumanlısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imprezablue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
s.a önce emege saygı duyalım adam günlerce seyislik yapmış kuşa krallar gibi video da atmış.ister 5 gün oynasın oynasında
seyredelim masada degil. dille degil gözle güle güle besle arkadaşım
antalya dan hüseyin

k.murat' Alıntı:
muzaffer kara sadet bilgin bahadır ve orhan kardeşler kara mustafa bu kuşlara en çok emek veren kişiler
bu kuşların ata damarı zabıta mehmet kökenli kuşlar ben gözümü angarada açtım ama ne yazıkki bu nesilde istikrara görmedim giden abilerimizde oldu hatta bir davar üzerine bir abimiz gitmiş ve bayagıda kuş oynatıyorum diyerek bayagı insan davet etmişler kuş gelmiş konmuş ama ne hitmetse bu hiç anlatılmıyor.

gecen sene bi abimiz bu kuşları çekmeye gitti ben sordum abi ne yaptı kuş diye bana kaçamak cevap verdi tahmin edebiliyorum ne yaptıgını

taklaci-guvercinler-taklaci-performans-kuslari/ankara-cevdet-ozbayer-video-1-kuscular-org-yapimidir-t15296.html

bizim kuşumuz on metre oynasın ölene kadar oynasın bu kuşları ölene kadar oynayan kaç büyügüm var merak ediyorum.

bir başka form dada aynı kişi çok tezat bi yorum yapmıştı kuş böyle fişek yapsın gelsin boş konsun ben beslerim.
böyle tezat bi kuşçuluk olurmu diye kendi kendime sorasım bile gelmiyor

murat ne derse doğrudur katılayrum

güzel kuş birde seferi yanlamasına değil düz çıkarsa daha iyi olacakmış maşallah yinede güzel

imprezablue' Alıntı:
Merhaba Sinan kardeşim çekilen video birgun arayla çekildi
Geçen sene uçurduğumuz beyazı uçurmadık damızlık yaptık
Kardeşini ve yavrularını uçuruyoruz, ilginiz için teşekkür ediyorum

geçen seneki beyazın sonu soruldugunda hani kedi yemişti ??

selcukdelikara' Alıntı:
imprezablue' Alıntı:
Merhaba Sinan kardeşim çekilen video birgun arayla çekildi
Geçen sene uçurduğumuz beyazı uçurmadık damızlık yaptık
Kardeşini ve yavrularını uçuruyoruz, ilginiz için teşekkür ediyorum

beyazın sonunu göstermediniz

pardon bir üye yazmış beyazı kedi yedi diye özür

selcukdelikara' Alıntı:
pardon bir üye yazmış beyazı kedi yedi diye özür

selcuk kardesim baskalarının sözlerine göre hareket edersek bu sekil yanılırız hepimizinde yanıldıgı olur zaten lakin

sonrayı önce önce söylenenide sonra söylemekdense okumak takip edip ondan sonra yorumda bulunmak bilirsinizki karsılıklı olarak dahada saglıklı olur hem burada sizde bizde baskalarıda kuslarının önünü sonunu gösterme kanıtlama zorunda degil isterlerse videolarını yüklerler yada yüklemezler sitemiz ve üyelerimiz olarak bir mecburiyet koyamayız

saygılar

Elbette kuslarımızın bazı hataları olabilir.
Ve elbette bu kuşlar hakkında olumsuz yorumda yapacağız ki herkes hatasını yanlışı görsün düzeltme yoluna gitsin.
Kötüye iyi demeye de karşıyım ben aslında iyiye kotü demek gibi.Ama uslub çok önemli.
Fakat bu yorumları belli ölçüde,kırmadan yapıcı yapalım.

Keşke hepimiz böyle kısa kısa da olsa videolar çekip koysa kendi kuşlarının burda izleyip değerlendirme,kıyaslama şansımız olur.

Kuşunu oynatıp,özgüvenle videosunu bizlere sunan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Ve elbette bu kuşlar hakkında olumsuz yorumda yapacağız ki herkes hatasını yanlışı görsün düzeltme yoluna gitsin.
Kötüye iyi demeye de karşıyım ben aslında iyiye kotü demek gibi.Ama uslub çok önemli.

Keşke hepimiz böyle kısa kısa da olsa videolar çekip koysa kendi kuşlarının burda izleyip değerlendirme,kıyaslama şansımız olur.

Kuşunu oynatıp,özgüvenle videosunu bizlere sunan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

:tamam: :tamam: :tamam:

Selçuk bey sanırım yazılanları dikkatli okumadınız
Geçen seneki kuşumuz ile alakalı Gerekli açıklamayı yapıtımızı sanıyorum
Kedi köpek ile işimiz yok oyun kuşu besliyoruz nerden çıkıyor bunlar
Amacımız bağcıyı dövmekse bunun kimseye faydası yok
Gündemimiz şu anki uçan kuş, olumlu veya olumsuz yorumunuzu beklerdik
Yaşınıza bakılırsa uzun zamandır kuş besliyorsunuz
Umarım sizde kuşlarımızın videolarını paylaşırsınız, üzerinde konuşma imkanımızda olur
Kedilere dikkat edin!

öncelikle kuşu yetiştiren uçuran emek sarfeden arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten. oyun kuşu kolay sökülmüyor altında saatler günler harcanıyor. her uçan kuş ve her kuşçu takdiri hakeder benim gözümde oyun kuşunun ekeliğinde değerlendirilmesi gerekir. kanat kuyruk değişiminden yavru baktıktan sonraki oyunu esastır. bunu hepimiz biliyoruz zaten kuş iyi devam ederse arkadaş çekip videosunu gururla paylaşacaktır. üüzerinde bukadar polemiğe gerek yok bence.

Ben izlediğim beş dakikalık videoyu yorumlamak istiyorum. kuş hırslı, kanat sesi güzel atışı iyi, takla sayısı iyi takla aralarıda güzel bence kkısacası seyir zevki olan güzel bir kuş.. olumsuz taraflarıda var benim görüşüm taban ve bağlama taklasının olmaması önemli bir eksiklik. ayrıca konarkenki performansıda yapışma tehlikesi olduğuna işaret ediyor.

Erdem kardeşim yorumunuz için teşekkür ediyorum
Bir eğitimci olmak yorumlara seviyede getiriyor görüldüğü gibi
Özellikle bu camiada İletişim kalitesinin yükselmesini temenni ediyorum
Herkeze selamlar

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

hata olur ama bariz hata olmaması lazım.
örenegin videodaki kuş benim bakış açıma göre bariz hata yapıyor emek veren devam eder etmez kendi tercihidir.

kısa kısa videroda insanı yanıltır hararetli bir zamanında kuş altında izleyenin aklını başından alır ama ne kadar atımlık barutu var bunuda izleyenin bilgi birikim faktörü esas alınmalıdır.

bir kuş bir video ile deil bir seferle canlı deil defalarca izlenmeli hatta daha ilerisine gecelim bir kuşla deil kardeşi amcası halası v.s hepsini bir bütün olarak gözlemlememiz gerekir ve çıkan bütün sonuçları ona göre degerlendirilmeli bariz hatamı yapıyor kendi adıma o an için direk temizlik gerekir ufak tefek hatalara amenna ama bazir yapılan bir hata yıllarımıza sebeb olabilir

Eveeet ,benim kuşum bir direk oynasın herzaman oynasın,
Benim kuşum bir direk oynasın uçtuğu sürece oynasın,ben herzaman bu lafımın arkasında dururum.

1) Bir direk lafından ne anlarsınız ?
Sokakların kenarlarındaki elek. hattı çekilen ve aynı direklerdeki ampüllerle akşamları ışık saçan tamamı 12 m. olan ve bir kısmı toprağa gömülen ortalama 10 m. direklerde bir direktir.

2) Bölünmüş yolların ortasında bulunan ve iki tarafada lambalarla ışın veren direklerde 15 m. boyundaki direklerde bir direktir.

3) Yüksek gerilim hattı taşıyan direklerde bir direktir,yanlız bunların boylarıda 25 m. dir.

4) Uçakların iniş kalkış yaptıkları meydanlaraki uçlarında devamlı yanıp sönen lambaları olan direklerde bazı yerlerde 40 m. bazı yerlerdede 50m. dir.

Bütün bunları çoğaltmak mümkün,şimdi benim kuşum bir direk oynuyor diye yemin etsem başım ağrımaz herhalde,yanlız burada önemli olan benim bu husustaki niyetimdir,benim kuşum 10m. oynar 50m. oynar buna ancak seyreden karar verip ikrar eder,buraya kadar anlaşılmayan birşey varmı ?

Gözlerimin bozuk olduğu hatta iyi göremediğim doğru,fakat geçen hafta cumartesi günü kuş seyretmeye giderken yeni aldığım uzak gözlüklerimi takıp öyle gittim,çok şükür şimdi gayet güzel ve net görüyorum.

Yukarılarda ufak yollu sataşmalar ve bana çatmalar okudum,bana sataşmak niyetinde olanlar, hiç boşuna uğraşmayın,çoluk çocuklarla polemiğe girmem.

Şimdi matbacı kardeşler ve Ankaradaki diğer eski kuşçuların büyük bir çoğunluğu benim 40-50 yıllık dost ve arkadaşlarım,çoğunun kapısında yapışan kuşda elenerek inen kuşta seyrettim.
Kuşun yapışması veya oyunsuz inmesi o kuşun sahibinin veya uçuran arkadaşın ayıbı değil kuşun eksikliğidir,yanlız bir insan yapışan bir kuşu yapışmıyor diye başkasına satarsa işte o kuş sahibinin ayıbıdır.

Eğer ben veya başka birisi bir arkadaşının yapışan kuşuna bu kuş yapışmıyor diye yalan beyanda bulunursa bu resmen terbiyesizliktir,buda kul hakkına girer,aynı şey oynayan bir kuşa oynamadı diye beyanda bulunmakta terbiyesizliktir,hem kuşun hakkını yemekte büyük günahtır.

Başka birinin kuşunu kötüleyince sizin kuşunuz dahamı iyi oynuyor ? yoook, arkadaşınızın kuşunu hak etmediği halde övünce bunun size ve sizin kuşlarınıza ne faydası varki.

Ben; birçok kuşçunun almayı hayal bile edemiyeceği,başkasına gösterilmeyen,açılmayan kümeslerden dahi istediğin kuşu alabilirsin tekliflerine karşılık sadece ve sadece teşekkür ederek arkadaşımı kırmamamaya özen göstererek kibarca kabul etmediğimi defalerca beyan etmişimdir.
Buna matbacı kardeşlerde dahiller,yanlarına her gittiğimde sağolsunlar istediğin birşey varmı diye defalarca sorarlar,benim almadığımı bildikleri için oğlum Burak'ada teklik ederler,ikimizde hiç kimseden kuş alıpda kendi kuşlarımızın arasına sokmayız,kendi kuşumuz kötüde olsa sahipleri biziz.

Kuş uçurup oynatmak,seyrettirmek elbette iyi bir seyislik gerektirmektedir,yanlız oyunsuz inen,taklasız inen, gelip gut gibi yapışan bir kuşun altındanda yapışmayan yavru çıkarmakta ustalık gerektirir,kanat açan kuşun altından kanat açmayan kuş çıkarmak,sersem olan kuşun altından sersem olmayan kuş çıkarmak,bir direk oynayan kuşun altından 3-4 direk oynayan kuş çıkarmakda haliyle ustalık gerektirir.

Ben bu işleri bırakalı seneler oldu,bu hususta iddialı olanlar varsa ilk önce oğlum Burak'la (40 yaşında) bir fikir teatisinde bulunsun onu bilgi olarak anlayış olarak geçerlerse, banada babalarını göndersinler bende onlarla sohbet etmeye hazırım.

cevdet bey son paragraftaki yazı genelemi sadece kastetiğiniz özel birinemi eğer geneleyse kuş camiasında besleyici olarak ben dahil herkes üzerine almalı bu lafı saygım saygısı olanadır :tamam:

cevdet özbayer' Alıntı:
Eveeet ,benim kuşum bir direk oynasın herzaman oynasın,
Benim kuşum bir direk oynasın uçtuğu sürece oynasın,ben herzaman bu lafımın arkasında dururum.

1) Bir direk lafından ne anlarsınız ?
Sokakların kenarlarındaki elek. hattı çekilen ve aynı direklerdeki ampüllerle akşamları ışık saçan tamamı 12 m. olan ve bir kısmı toprağa gömülen ortalama 10 m. direklerde bir direktir.

2) Bölünmüş yolların ortasında bulunan ve iki tarafada lambalarla ışın veren direklerde 15 m. boyundaki direklerde bir direktir.

3) Yüksek gerilim hattı taşıyan direklerde bir direktir,yanlız bunların boylarıda 25 m. dir.

4) Uçakların iniş kalkış yaptıkları meydanlaraki uçlarında devamlı yanıp sönen lambaları olan direklerde bazı yerlerde 40 m. bazı yerlerdede 50m. dir.

Bütün bunları çoğaltmak mümkün,şimdi benim kuşum bir direk oynuyor diye yemin etsem başım ağrımaz herhalde,yanlız burada önemli olan benim bu husustaki niyetimdir,benim kuşum 10m. oynar 50m. oynar buna ancak seyreden karar verip ikrar eder,buraya kadar anlaşılmayan birşey varmı ?

Gözlerimin bozuk olduğu hatta iyi göremediğim doğru,fakat geçen hafta cumartesi günü kuş seyretmeye giderken yeni aldığım uzak gözlüklerimi takıp öyle gittim,çok şükür şimdi gayet güzel ve net görüyorum.

Yukarılarda ufak yollu sataşmalar ve bana çatmalar okudum,bana sataşmak niyetinde olanlar, hiç boşuna uğraşmayın,çoluk çocuklarla polemiğe girmem.

Şimdi matbacı kardeşler ve Ankaradaki diğer eski kuşçuların büyük bir çoğunluğu benim 40-50 yıllık dost ve arkadaşlarım,çoğunun kapısında yapışan kuşda elenerek inen kuşta seyrettim.
Kuşun yapışması veya oyunsuz inmesi o kuşun sahibinin veya uçuran arkadaşın ayıbı değil kuşun eksikliğidir,yanlız bir insan yapışan bir kuşu yapışmıyor diye başkasına satarsa işte o kuş sahibinin ayıbıdır.

Eğer ben veya başka birisi bir arkadaşının yapışan kuşuna bu kuş yapışmıyor diye yalan beyanda bulunursa bu resmen terbiyesizliktir,buda kul hakkına girer,aynı şey oynayan bir kuşa oynamadı diye beyanda bulunmakta terbiyesizliktir,hem kuşun hakkını yemekte büyük günahtır.

Başka birinin kuşunu kötüleyince sizin kuşunuz dahamı iyi oynuyor ? yoook, arkadaşınızın kuşunu hak etmediği halde övünce bunun size ve sizin kuşlarınıza ne faydası varki.

Ben; birçok kuşçunun almayı hayal bile edemiyeceği,başkasına gösterilmeyen,açılmayan kümeslerden dahi istediğin kuşu alabilirsin tekliflerine karşılık sadece ve sadece teşekkür ederek arkadaşımı kırmamamaya özen göstererek kibarca kabul etmediğimi defalerca beyan etmişimdir.
Buna matbacı kardeşlerde dahiller,yanlarına her gittiğimde sağolsunlar istediğin birşey varmı diye defalarca sorarlar,benim almadığımı bildikleri için oğlum Burak'ada teklik ederler,ikimizde hiç kimseden kuş alıpda kendi kuşlarımızın arasına sokmayız,kendi kuşumuz kötüde olsa sahipleri biziz.

Kuş uçurup oynatmak,seyrettirmek elbette iyi bir seyislik gerektirmektedir,yanlız oyunsuz inen,taklasız inen, gelip gut gibi yapışan bir kuşun altındanda yapışmayan yavru çıkarmakta ustalık gerektirir,kanat açan kuşun altından kanat açmayan kuş çıkarmak,sersem olan kuşun altından sersem olmayan kuş çıkarmak,bir direk oynayan kuşun altından 3-4 direk oynayan kuş çıkarmakda haliyle ustalık gerektirir.

Ben bu işleri bırakalı seneler oldu,bu hususta iddialı olanlar varsa ilk önce oğlum Burak'la (40 yaşında) bir fikir teatisinde bulunsun onu bilgi olarak anlayış olarak geçerlerse, banada babalarını göndersinler bende onlarla sohbet etmeye hazırım.

cevdet bey alen beyan yalancısınız siz yazdıgınız yazıdayalan sizde beslediginizde yalan hatta insanlara iftira atacak kadar XXXXX olmayan bir hikayeyi şafak yılanlı XXXXX duyup kendiniz yaşamış gibi burdan form a yazdıgınız halde size doğruyu bire bir yüz yüze anlattıkdan sonra ben şafak duydum diyen siz diniz dedim arayın helalleşin çocukla ama siz ne yaptınız yine trübüne oynadınız ben sizin sacınıza sakalınıza söz söylemişim.

kimseden kuş almazmısınız güldürmeeyin beni yemci ziya ilk aklıma gelen zorla kuşunu almadınızmı :))
parasınıda cebine zorla sokarak

ha söylediklerimde yalan varsa buyurun neresi varsa sizi haklı gösterecek buyurun şikayette bulunun,

YİNELİYORUM SİZ İFTİRACI YALANCI BİRİSİNİZ

KUŞ HAKKINDA VARSA HABRBİDEN BİLGİNİZ BUYURUN BİR ARA GELELİM BAKALIM NELER VARMIŞ BİLİNMEYEN

AGA BABAMA GEREK VARMI YOKMU BAKALIM

Murat abi bu sana SON uyarımdır.
Yaptıklarından vazgeçmememe ve devam etme durumunda birdaha asla kuscular.org ailesine girememek üzere uzaklaştırılacaksın.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak ZORUNDA.
Ayrıca burda olmayan insanlara hakaret etmeyide sana hiç yakıştıramadım.

Burda uçan kuşun ve uçuran yetiştiricisinin hakkını yiyorsunuz.Emek vermişler yetiştirip uçurmuşlar bu şekil polemiklere girerek konuyu sabote ediyorsunuz.
Lütfen herkes saygılı şekilde yorumunu,tebriğini,eleştirisini yapsın.
Yetiştiricimizde zaten saygılı, seviyeli,iyi niyetli, yapıcı olan olumsuz yorumlarıda kabul ediyor.

Konumuzu dağıtmayalım,forumu kirletmeyelim,emeğe saygı gösterelim konu videodaki kuş,başka konu ve polemiklere girmeyelim.

kuş yüzünden kalp kırmaya değmez :tamam:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Murat abi bu sana SON uyarımdır.
Yaptıklarından vazgeçmememe ve devam etme durumunda birdaha asla kuscular.org ailesine girememek üzere uzaklaştırılacaksın.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak ZORUNDA.
Ayrıca burda olmayan insanlara hakaret etmeyide sana hiç yakıştıramadım.

Burda uçan kuşun ve uçuran yetiştiricisinin hakkını yiyorsunuz.Emek vermişler yetiştirip uçurmuşlar bu şekil polemiklere girerek konuyu sabote ediyorsunuz.
Yetiştiricimizde zaten saygılı, seviyeli,iyi niyetli, yapıcı olan olumsuz yorumlarıda kabul ediyor.

Konumuzu dağıtmayalım,forumu kirletmeyelim,emeğe saygı gösterelim konu videodaki kuş,başka konu ve polemiklere girmeyelim.

beni uzaklaştıracakmışsın sorun deil dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ben 10. köyden yazıyorum canın saolsun bu zamana kadar bu site yoktu benim hayatımda bundan sonra olsada olur olmasada bu yazdıklarımın sizin iyi niyetini suistimal etmeklede bi bağlantısı yok bakalım zaman daha neler ögretecek ve gösterecek...

beyefendi öncelikle asker emeklisi bir subayım zabıta mehmet amcanın o meşhur bozlarından beslerim her ne kadar eskilerinin tadını vermesede matbaacı bahadır abiden geçme kuşlarımızda var geçen sene matbaacıların beyazı diye bir video attınız izledik lakin kuşun oyun stili yaptıklarıın bizimkilerle alakası yok kuşun sonunu bekledik yok ettiniz kuşu taki bu yeni videolara kadar yine matbaacılar ismiyle kuş çıkardınız lakin onlarında oyun stilleri yaptıklarının bizdekilerle alakası yok bozma emareleri gördüm videolarda lakin size söylemedim bir kere matbaacıların kuşları gençliklerinde gevşek olurlar yavru yumurtadan sonra coşarlar bozmazlar size karsı bir art niyetim yoktur lakin iddia ettiğiniz kuşlar o kuşlar değil tekerine çomak sokuyorsam veya sokuyrsak kusura bakma durum böyle size karsı herhangi bir art niyetim yoktur sadece amacınızı anlamaya çalısıyorum sizin niyetinizin ne oldugunu anlamaya çalıştım matbaacıların adını neden kullanıyorsun

k.murat' Alıntı:
beni uzaklaştıracakmışsın sorun deil dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ben 10. köyden yazıyorum canın saolsun bu zamana kadar bu site yoktu benim hayatımda bundan sonra olsada olur olmasada bu yazdıklarımın sizin iyi niyetini suistimal etmekle de bi bağlantısı yok bakalım zaman daha neler ögretecek ve gösterecek...

Burada doğru söyleyeni hiçbir yerden kovmazlar abi.
Sen hakaret etmeyi,saygısızlığı,küfür etmeyi doğruyu söylemek sanıyorsan senin adına üzülürüm.

Söylediklerinin doğru olduğunu düşünmen ,haklı olduğunu düşünmen sana kimseye hakaret etme hakkı vermez.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

hmm ortalık yine karısmıs aynı geriye dönük saim usta kuslarında oldugu gibi bazı hatta çok seyler tartısılır elestirlerde olur bu karsılıklı uyum içinde olursa yanlıslar eksiklikler hatalar bulunur kişiler dogruya odaklanır her zamanda olmalı tartısılıp ortak noktaya ulasılmanın yolları aranmalı lakin bazen istemeyerekde olsa o anki psikoloji ile istenmeyen sözler sarfedilmekde belkide daha sonra olmasa yapmasaydımda denmekde işte bütün mesele burada söylenenei geri alamayız ama söylemediklerimizi ve söylemek istemedediklerimizide istersek söyleriz istersek söylemeyiz burası sanal ortam gibi düşünülebililinir ama bu demek degildirki ben istedigim gibi konusur istedgim sözleri söylerim yanlısdır ama hepimizede bazı sorumluluklar düşmekde istenmeyen sözlerin telafuz edilişi bizleride site yönetiminide zor durumlarda buırakabilir daha önceleri olduda halbuki söylemlerizi burada küçüklü büyüklü her kes takip edebilmekde bizleri örnek alabilmekde ali haklıdır veli haksızdır demek bizlere düşmez ama her kim haklı olursa olsun karsısındakine hos olmayan sözleride sarfetmemeli duymak istediklerimiz gibi davranılmalı BUNDAN BÖYLE BU GİBİ PAYLASIMLARIN OLMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM

ZATEN ÖMER GEREKLİ UYARIYI YAPMISLAR BİZLERİN İDARECİ OLARAK KİŞİLERİ SEVME SEVMEME DURUMU FARKLI UYGULAMALARIMIZDA FARKLIDIR KARISTIRILMAMALI BÖYLE DURUMLARA MARUZ KALINDIGINDA HER KİM OLURSA OLSUN SİSTEM TARAFINDAN UZAKLASTIRILACAKDIR ÜYELERİMİZİN DE BİZLERİ ZOR DURUMDA BIRAKMAMALARI DİLEGİMİZDİR

SAYGILAR

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:

masallah nazar degmesin yeni uye oldum siteye sunu sormak istiyorum kusun inisi boylemi olmali benim dedelerimden bildigim biraz daha yuksekten 2 3 4 takla ile saga sola donerek inmesi

allah nazarlardan saklasın tekrar tekrar seyrettim gayet basarılı istanbul gibi rutubetli bir yerde böyle kus oynuyor kutluyorum besleyicisini

merhaba selçuk bey
yorumlarınızı yazarken üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim bakın asker emeklisi olduğunuzu söylüyorsunuz
bu durum sizi farklı kılmalı,
matbaacı bahadır abiden geçme kuşlarım var diyorsunuz acaba bahadır abiyi hiç
gördünüzmü yada tanışıyormusunuz?
bende bunu merak ettim bugün bahadır abiyle telefon ile görüştüm
sizi sordum fakat tanımadığını söyledi.
uçurduğum ve zevk aldığım kuşun kimden ve nereden geldiğini yazmak kadar doğal ne olabilir
siz neden rahatsız oldunuz anlamadım
geçen sene uçurduğumuz bir kuşu tekrar uçurmak zorundamıyım böyle bir kuralmı var bu sitede biz bilmiyoruz
ben bir şey iddia etmek için video koymadım hiç bir iddiamda yok
insanları tenkit edici yazılar yazmanın manası yok, tekerine çomak sokmak gibi ifadeler size yakışmıyor
burası er meydanı çok lafa gerek yok varsa oyun kuşunuz koyun siteye seyredelim ve tebrik edelim

geçen sene uçan beyaz konusunu ben açtım keşke sormasaydım pişman oldum gereksiz yere sorun yaratmış kusura bakmayın. tüyden sonra tekrar uçurulacak video atılacak denmişti merakım o yüzden. hata ettiysem affola saygılar

.................

Geri