smail
Üye
- Ad Soyad
- ismail kaleli
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Selamlar Herkeze Serhan beyin bahsettigi bol taklalı çok uzun giden kuşları Çewremdeki Tanıdıgım güvendigim Abilerime arkadaşlarıma Sordum..
Evet bu Kadar uzun gidebilen kuşlar warmış Canlı canlı ucuranlar we izleyip sahit olanlar war....
Bana Bu Konu hakkında 2 Olay anlattılar bende burda onları sizinle paylaşmak istedim
1. Eger kuş yawru ise tüyünü düzene kadar böyle oyun yapabilirmiş
yawru kuş ekeden daa fazla istekli we bilgisiz oldugu için seferlerde takılıp çok uzun gidebiliormuş
2.Bundan 1988 den öncesinden gerçekten böyle kuşlar warmıs ucurup görmüşler
o seneden sonra ırk ların çatışmasından dolayı yani Saf Kan ANKARA kuşu ile Saf Kan MARDİN Kuşunu Ve Diger illere has olan performans kuşlarının birbiryle eşlenmesi sonucundan bu kuşların Soyu bitmiş....
Türkiyenin Her yerinde şuan orjinal ırk aranıor kimsede olmadıgı için inanmak zor gelior ben bile baştan yok olmaz böyle bişey de makarasını yaptım ama gerçekten böyle bir drum warmış
Eger Serhan beyde böyle tek bir ırk kuş war ise Ne mutlu Ona dünyaya kafa tutar
Lafla deil tabi icraatla ucurtur izletir herkezin sesini solugunu keser......
Eger istemeden birinin kalbinide kırdıysam aFfola
Saygılar..........
Evet bu Kadar uzun gidebilen kuşlar warmış Canlı canlı ucuranlar we izleyip sahit olanlar war....
Bana Bu Konu hakkında 2 Olay anlattılar bende burda onları sizinle paylaşmak istedim
1. Eger kuş yawru ise tüyünü düzene kadar böyle oyun yapabilirmiş
yawru kuş ekeden daa fazla istekli we bilgisiz oldugu için seferlerde takılıp çok uzun gidebiliormuş
2.Bundan 1988 den öncesinden gerçekten böyle kuşlar warmıs ucurup görmüşler
o seneden sonra ırk ların çatışmasından dolayı yani Saf Kan ANKARA kuşu ile Saf Kan MARDİN Kuşunu Ve Diger illere has olan performans kuşlarının birbiryle eşlenmesi sonucundan bu kuşların Soyu bitmiş....
Türkiyenin Her yerinde şuan orjinal ırk aranıor kimsede olmadıgı için inanmak zor gelior ben bile baştan yok olmaz böyle bişey de makarasını yaptım ama gerçekten böyle bir drum warmış
Eger Serhan beyde böyle tek bir ırk kuş war ise Ne mutlu Ona dünyaya kafa tutar
Lafla deil tabi icraatla ucurtur izletir herkezin sesini solugunu keser......
Eger istemeden birinin kalbinide kırdıysam aFfola
Saygılar..........