katarsis (Serhan Özdemir)'in Bahsettigi 100 Metre Ve Üstü Fişekleyen KuşLar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 20K
ya arkadaşlar muhalefet olmayında biraz daha atsınlar ..ben inandım 300mt bile gideni bile vardır kesin. 60 takla az atmiş biraz daha atsa daha güzel olur ..80 -90 100 ohh yandan bi de ankara havası koydunmu teyibe yıldıza çıkar .yersenn:))

sanalya atın dinlim' Alıntı:
ya arkadaşlar muhalefet olmayında biraz daha atsınlar ..ben inandım 300mt bile gideni bile vardır kesin. 60 takla az atmiş biraz daha atsa daha güzel olur ..80 -90 100 ohh yandan bi de ankara havası koydunmu teyibe yıldıza çıkar .yersenn:))

O rumuzunuz ne kadarda güzelmiş öyle. Gerçekten aklıma gelse bu rumuzu ben kullanırdım. Üyelerimizin isteklerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Buyrun size Ankara'nın göbeğinden, buyrun size Ankara oyun havalı bir taklacı güvercin videosu.
Ankara'dan sayın Selçuk PEHLİVAN'a ait taklacı oyun kuşu videosudur.
http://www.kuscular.org Sunar. :tamam:
[dailymotion]x7q3ua[/dailymotion]​

imkansız.nedenmi?bir minarenin boyu ortalama 25 metre göz önunde bulundurun 100 metre tam 4 minare boyu eder.200 metre 8 minare boyu eder.

sevdiğim abimin bir kuşu bir minare fişekten sonra yere düştü ağzından kan geldi hayvanda ciğer yani nefes yetmedi.tabi her hayvan böyle olacak deil.bundan 2 kat performanslı bir hayvan 2 minare gitse ( olasılık)50 metre yapar.buyrun siz düşünün.ben herzaman fişeği metre diye ölçmektense klonometre tutma taraftarıyım.

bir kuşun ciğeri nedir ki 100 metre 200metreden bahsediyorsunuz taban tokatından sonra bir kuş şimdi değil 500sene öncede olmamıştır buna inanmam inananada gülerim kusura bakmayın arkadaşlar...

selam arskadaşlar kuş tabanını yapsın kafayı dikip iyi fıskırsın ayni zamanda 5 yada altı takla atsın 20 ila 30 metre arası cıksın bitiştede bir tane vursun hedefe seferi bol olsun bir buçuk satle iki saat arası uçsun inerkende sovunu yapsın bence 50 cıkmasada 12 takla atmasada olur. puanlamaya vurdun mu 50 metre cıkan kuç kaç severini dik çıkıcak ve kaç seferinde hem taban hem bitiriş yapıcak valla isini istiyorsanız gidip seyretmez lazım ben seyrettim 30 metre daha cik diyor kuş ama lakin kuş 100 gıram yok ve eke olup yavruya kusanların hiç biri ayni çoşkuyu vermiyor.ilk dediğim benim için geçerli her şeyi ii olsun çok cıkmasın bol taklada atmasın ben her seferinde 16 takla yapan kuş besledim kusurlarını saysam bitmez yani sizce önemli olan cok atması uzun cıkmasımı yapması gerekeni on numara yapmasımı önemli merak ettim cevap verirseniz sevinirim.

kardeş iyi akşamlar bırakın 100 metre fişekliyenkuşları kuşçu çamiyası abartmayı sever buunlar boş şeyler ğerçekkuş bunları yapmaz kuş oynamaya başladımı yani sefere ğeldimi tabanı vurcak dönekler bololacak dönekte takılmıyacak ipğibi gidip sonu balıyacak sehir zevki toksesolacak şatavatlı döneçek kaldığı yere inecek eniyi kuş odur. KUŞ HAVADA BALIKTAADA BELLİ OLUR. ALDATAN ALDNIR. YALOVALI

Selamin aleyküm,
Arkadaslar, kuslarin oynamasi yada oynamamasi degil önemli olan ben m tas arkadasin yazisini hayretlerle okudum ve eger dogru ise o 200 kusa acidim.hic bir kus sever o kadar kusa kiyamaz.eger kiyiyorsa kuscu degil.Ayricada gaddar.kafasi koparilan bir canli.yaziklar olsun derim baska bir sey degil. :sinirli:

tamam kardeş bende gördüm ama 70 80 gördüm ama perdahsız ben kütahyalıyım
bizdede olur ama 15 gün oynar ve biter 200 imkansız birşey
zor :?

bu konunun 2. sayfasında resmi konulan 250 metre çektiği 60 takla vurduğu söylenen kuşun sahibiyle gazetedeki bu haberin hemenardından irtibata geçildi, kuş sahibi bunun gazetecenin abartması olduğunu söyledi, kuşunun 10-15 takla ile 50-60 metre çektiğini söyledi. haberiniz ola :pilot:

gerçi 2. sayfada tv denmiş ama önce gazetede çıkmıştı bu haber

şu videoyuda ankara kuşu diye övünerek koymuşlarya helal olsun.. bu ne yavv bi takla tolatlayıp yamuluyo.. ip gibi olacak ip..

kazimcankurt' Alıntı:
Açıklamalarınız için teşekkürler...Abilerim 60 metre nasıl oluyor ya o kadar çeken kuş yoktur...Bence taş çatlasa 20 metre dir...

bizim çatının hizasında üst sokakta bir GSM direği var uzunluğu 30 metreymiş.Ben yerde besliyorum.Bir dişi çakmaklımın ve bir erkek beyazımın fişekleyip onun 1.5 katı kadar çektiklerini gÖrdüm.Bu kuşlar orta halli kuşlar.Yani 60 metre bence olabilir (:

der1' Alıntı:
kazimcankurt' Alıntı:
Açıklamalarınız için teşekkürler...Abilerim 60 metre nasıl oluyor ya o kadar çeken kuş yoktur...Bence taş çatlasa 20 metre dir...

bizim çatının hizasında üst sokakta bir GSM direği var uzunluğu 30 metreymiş.Ben yerde besliyorum.Bir dişi çakmaklımın ve bir erkek beyazımın fişekleyip onun 1.5 katı kadar çektiklerini gÖrdüm.Bu kuşlar orta halli kuşlar.Yani 60 metre bence olabilir (:

selamlar 60 metre olması önemli değil standart önemli kaç kez 60 yapıyor ve bu yaptıgı oyun günlerinin içinde kaçta kacı boş iniyor. ve 50 60 70 yapan kuşlar var mı var 50 metre 4 kez üst üste yapan kuş izledim ama önemli olan standart tır.

kuşçu26' Alıntı:
bu arada 70 yaşındaki dayılarımızda 60 yıldır ankara kuşu besliyolar ve hala kırılmımaş ankara kuşlar ını saklıyolar.
asıl 60 takla atan kuşlar kırık kuşlardır.6 takla atanlar değil...
saygılarımla abi...
eğer yanlış veya ağır konuştumsa hakkınızı helal edin.burası kuşçuların sorma öğrenme sohbet etme ve bazende heryerde olduğu gibi hafif tartışma yeri olacak.bunlar aşırıya kaçmadıkca normal bence.aşırıya kaçmadan tatlı tartışmalarda buluşmak üzere.
iyiakşamlar...selametle...

güzel kardeşim kim nasıl anlarsa anlasın en doğrusu bu yaw kuş bu ya makina deil 60 taklalı kuş doyurmaz izleyeni kaç defa yapabilir aynı işi

bu takla bollugunu bişey sanan arkadaşlar 60 taklalı kuşların arkasında pancar motorumu varmış anu merak ediyorum..

s.a arkadaşlar cevdet özbayer abimiz demişti 100 metre çıkan kuş var ankarada gidip izleyebilirsiniz falan yerde evet 100 metre çıkan kuş 1 haftalıktır dirsek açar sonra yerde kalır kuşun hası standard olanıdır bırakın 30 metre çıksın 5-6 taklalı çıksın ama standart olsun yok 1 aymış 2 aymış kuşun durumuna göre yaşına göre bu standardı yakalamalı bırakın 100 metreyi bana 20 metre çıkan 5 takla atan 25 sefer yapan 2 saat uçan kuş gösterinde eyvallah edelim istemiyoruz 200 metre 100 metre çünkü üstadlar çok iyi bilir kendini çok yoran kuşun ömrüde performansıda çok az olur performansı normal olsun gönlümüzü doyursun 30 metre 5 taklalı çıksın pike yapsın baş bağlasın alttakla vursun başka bir isteğimiz yok bu lafları acemiler yer 200 metreymiş ya 200 metre 10 tane 7 katlı apartman boyu arkadaşlar imkanı varmı ben bunada inanmıyorum saygılar...

der1' Alıntı:
kazimcankurt' Alıntı:

slm güzel kardeşim senin çakmaklı ile beyaz kaç defa o kadar 60 metre kadar yada gsm direğinin 1.5 katı gidiyor.eğerk, 2 saat te 2o defa her seferindede 4 yada beş takla atarak giderse şapka çıkartırım.yalnız kuş yavru deliliğiyle yapabilir eke kuş olması lazımki bizde şapkamızı çıkaralım kaldırıp yere vuralım.saygılar.

baraacuda' Alıntı:
der1' Alıntı:
kazimcankurt' Alıntı:

slm güzel kardeşim senin çakmaklı ile beyaz kaç defa o kadar 60 metre kadar yada gsm direğinin 1.5 katı gidiyor.eğerk, 2 saat te 2o defa her seferindede 4 yada beş takla atarak giderse şapka çıkartırım.yalnız kuş yavru deliliğiyle yapabilir eke kuş olması lazımki bizde şapkamızı çıkaralım kaldırıp yere vuralım.saygılar.

ikisi de en az 1 yaşında kuşlar.Her seferinde de o kadar çıkıyorlar.Çakmaklı ortalama 9 beyaz 7 taklayla gidiyor.Beyaz 2 saat uçuyor 15 sefer yapıyor çakmaklı 45 dakika uçup 10 sefer yapıyor.İdmansızlıkları da var.Biraz daha yüklenirsen daha iyi olurlar

Re: katarsis (Serhan Özdemir)'in Bahsettigi 100 Metre Ve Üstü Fi

selam .arkadaşlar.hani bi laf vardır-ya sayı saymasını bilmiyorsunuz ya da dayak yememişsiniz diye-bazı arkadaşlar metreyle cetveli karıştırıyorlar.metre 100 santimdir.cetvellerde 30-50 santim olurlar.arkadaşlar 100 metre demek 35 katlı bir gökdelene yakın mesafe demektir.35 katlı neredeyse ilk gökdelenler kadar bir mesafeden sözediyoruz.10 katlı bir apartmanı gözünüz önüne getirin bir bakalım.yüzlerce kuş seyrettim öyle bir kuşun olacagına asla inanmıyorum.rüzgarlı bir havada kaptırıp fişeklerse ve altta da bayağı sert bir rüzgar olursa olur .kuşu alır gider yani.lütfen apartmanda her katın yaklaşık 2,5 metre olduğunu düşünün.10 katlı bir apartman sadece 25 metre yapar.25 metre dahi bir kuş için güzel mesafedir.bir elektrik direği yaklaşık 5 metredir.bunu da hesabınızda tutun.lütfen .nihayetinde 300 gramlık bir hayvandan ve fındık kadar kalbi olan bir hayvandan bahsediyoruz.bu hayvan 100 metre fışkırsa ve 15-20 baş takla vursa tüm enerjisi ni tüketir 20 dakika birdaha taklaya cesaret edemez.lütfen hayal görmeyin :ckmk:

selam .bazıları da 200 demiş .ee pes yani.200 metre demek 80 katlı bir gökdelen demek arkadaşlar.lütfen komik olmayalım. :ckmk:

bizlerin yaptıgı en büyük hata sabredemiyoruz.. yavru kuş kaldırıp oynatan pek nadir insanlar var diye düşünüyorum..yavru kuşun oyunu oyun degildir...Önemli olan yavruluk tüyünü attıktan sonra yapıgı oyundur. yavrulukta dama gelip 8 10 taklayla çıkan kuşların sonradan 1 ve 2 taklayla çıktıklarına şahit oldum..

beni çoluk çocukla (yavru kuş) uğraştırmayın.. yaşını başını almış sakallı bıyıklı çocuklu(eke kuş) kaşık havası oynayan var ise takdir ederiz..

SELAM ARKADAŞLAR;

BİR KUŞÇU İÇİN EN İLGİNÇ KONULARDAN BİRİ TARTIŞILMIŞ GÖRDÜĞÜM KADARI İLE.MARDİN TAKLACILARINA PEK GİRMEDİĞİM İÇİN BU KONUYU YENİ GÖRDÜM.GERÇİ DİĞER TARAFTA DA ÇOK İŞLENEN BİR KONU,KUŞUN FİŞEK MESAFESİ.

BURADA YAZU YAZAN ARKADAŞLAR ACABA BOL TAKLALI BİR KUŞ HAZIRLAMIŞLAR MI MERAK ETTİM DOĞRUSU.KUŞU YAVRULUKTAN HAZIRLAMANIN ZORLUĞUNU YETİŞTİRİCİLER İYİ BİLİR.BOL TAKLALI UZUN OYNAYAN KUŞLAR GENELDE YAVRU SERSEMİ DÖNEMİNDE KENDİLERİ KADAR UÇURANIDA HEBA EDEN KUŞLARDIR.OYUN BIRAKMAYACAK KUŞ YAVRU YATIĞINDA ZATEN BELLİ EDER KENDİNİ.BU TARZ KUŞLARI HAZIRLAMAK MEMUR KUŞU HAZIRLAMAKTAN EN AZ YÜZ KERE DAHA ZOR BİR OLAYDIR.BU KUŞLARI UZUN ZAMAN ZAPTEDE BİLMEK, HEMDE GÜÇLÜ VE HAVADA KALAN BOL SEFERLİ KUŞ İSE ÇOK ZORDUR.UÇUMLARI UZUN SÜRER.YANİ BU TARZ KUŞLARLA UĞRAŞAN ARKADAŞIN ZAMAN PROBLEMİ OLMAMALI.

EVET ÇOK UZUN OYNAYAN KUŞLAR HALA VAR.ÇOĞU KUŞÇU ARKADAŞIMIZ İÇİN BU HAYAL GİBİ GELSEDE BU BİR GERÇEK.BEN BURADA TARTIŞMAYI UZATMAK YADA LAF OLSUN DİYE YAZMIYORUM BU YAZILARI.

İSTEYEN İNANIR ,İSTEYEN İNANMAZ.

SAYGILAR ARKADAŞLAR...

öncelikle 100 metre fişek konusu biraz abarma zaten bu fieşek mesafesini söylerken biraz fazla söylüyoruz bir evin bir katı 3 metredir20 metre diyoruz fişeğe ortalama 6 katlı ev yapar nasıl mükemmel bir fişek 30 metre dersek 8 katlı ev yapıoyor bunun üstünüde ne gördüm ne duydum eski kuşçularla sohbet cok ederiz dediğim bu hesapta onlar bile der 10 katlı bir ev kadar uzayan kuş görmedik 100 metre hayal biraz

S A UZUN OYNAYAN BOL TAKLALI KUŞLARDAN ZİYA DE BU ŞEKİL KUŞLARIN DEVAMLILIGI OLURMU HER GÜN KALDIRIP UÇURABİLİRMİYİZ HAVA DA NE KADAR KALABİLDİGİ O UZUN MESAFE VEDE BOL TAKLAYI KAÇ KEZ YAPABİLDİGİ GÜNÜMÜZ KUŞÇULUGUN DA BU SEKİL KUŞLARA SAHİP OLABİLMEK İSTEYEN MERAK EDEN GÖRMEK İSTEYEN PEK ÇOK KİŞİ VARDIR

AMA KENDİM OLARAK SÖYLEMEK İSTEDİGİM SAHSEN BU ŞEKİL KUŞLARIM OLSUN İSTEMEM NEDENİ İSE TECRÜBE OLARAK AMA KENDİM DE AMA DOSTLARIM DA BÖYLE KUŞLAR İZLEDİM GÖZLEMLEDİM LAKİN DEVAMLILIK GÖREMEDİM YA KENDİSİNİ DİNLENDİREBİLMEK İÇİN ÇOK UÇARLAR YA PİLİ BİTTİGİ YERDE DÜSERLER VEDE EN ÖNEMLİSİ İSTİKRAR GÖREMEYİZ

GENÇLİGİM DE BÜYÜKLERİM DE İZLEYİP AKLIM YETTİGİN CE GÖZLEMLEDİGİM BİR DURUM DA SUDUR O ZAMANIN ESKİ KUŞÇULARI YANİ BÜYÜKLERİMİZ OYNATTIGI KUŞLARIN ÇOK ALÇAK GELMELERYLE ÖVÜNÜRLERDİ HATTA KUYRUGUNU SÜRTECEK NERDEYSE DERLER KUYRUKLARININ ALTI TOZLANIR DERLERDİ KUŞUN O DENLİ ALÇAK OYUNA GELMESİ O ZAMANIN KUŞÇULARI İÇİN BİR ÖVÜNÇ KAYNAGIYDI HAKLIYDILAR ÇÜNKÜ KUŞLAR BU DENLİ KIRILMAMIS MÜMKÜN OLDUGUNCA ÖZLERİ KORUNMUS ELLERİNDEKİLERİN KIYMETİNİ BİLMİŞLER KUŞLARINDAKI EKSİKLİKLERİNİ KARSILIKLI DOSTCA PAYLASARAK KUŞ ALIS VERİSİ İLE GİDERMEYE ÇALIŞMIŞLAR HEM SU ANKİ ANLATILANLAR GİBİ ÇOK UZUN BOL TAKLALI KUŞLARDA DEGİLDİLER

AMA NE ZAMANKİ ARAYIŞ VE YETİNEMEME BAŞLADI RENK Dİ SEKİL Dİ UZUN OYNASIN BOL TAKLALI OLSUN DENİLDİ KUŞLAR BİLİNCSİZCE GELİŞİ GÜZEL KIRILDI ARAYA BİR DE RANT GİRİNCE ÇOK KEZ SONU BEKLENİLMEDEN YAVRU OSUN EKE OLSUN UZUN OYNAYIP BOL TAKLALI KUŞLARA TALEP ARTTI

VE GÜNÜMÜZ KUŞÇUSU ESKİNİN ALÇAK OYUNA GELİP ÖVÜNEN YERİNE AKSİNE NE KADAR ALCAK ÖYUNUNA GELİRSE KUŞLARIN DAN KORKAR OLDULAR KORKULMALIDIR DA ÇÜNKÜ KUŞLARIMIZ AMA UZUN OYNAYIP BOL TAKLALI OLSUN DİYE AMA SEKLİ SEMALİ DÜZGÜN OLSUN DİYE KİMİLERİ BİLİNÇLİ KİMİLERİ DE FARKINDA OLMADAN KIRA KIRA İÇİNDEN ÇIKILMAZ DURUMA GELMİŞ TİR

KUŞCU OLACAKLARIN SAHİP OLMASI GERKEN KUŞ TÜRÜ DEVAMLILIGI OLAN ALTINDAN GELEN YERİNE HAKİM İNMEYİDE BİLEN KİŞ Yİ BIKTIRMA DAN HER ZAMAN İZLENEBİLİR KUŞLARA SAHİP OLMANIN AMACINI GÜTMELİDİR LER YUKARIDA ANLATILAN KUŞLAR VARDIR İZLENMİŞTİR AMA KENDİ DÜŞÜN CE VE GÖRÜŞÜM OLARAK İMRENİLMEMELİ VERİM ALINAMAZ HER GÜN İZLENEMEZ İÇİNİZ RAHAT OLMAZ DEVAMLILIK İSTİKRAR GÖREMEYİZ

FAKAT BU SEKİL KUŞLARDAN TATMİN OLUP DEVAMLILIK SAGLAYACAK KUŞLARI PEK ALA YETİŞTİREBİLİRİZ KUŞÇU KARDES VE ARKADASLARIMIZ ELLERİNDEKİ BİLDİKLERİ İLE GÖZLERİYLE NE GÖR DÜLERSE KABUL EDİLEBİLECEK EN AZ HATADA Kİ KUŞLARA SAHİP OLMA AMACI GÜTMELİDİRLER EMEKLERİNİN HEBA OLACAGI SONUNU GÖREMEYECEKLERİ DEVAMLIILK SAGLANAMAYAN KUŞLARA KIYMETLİ EMEK VE ÇOK DAHA ÖNEMLİSİ ZAMANLARINI HARCAMAMALARI DAHA BÜYÜK KAZANÇ OLACAKTIR SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM KENDİ DÜŞÜN CE GÖRÜŞ VE OLDUGU KADAR KENDİMCE TECRÜBELERİMLE ALAKALIDIR DİYOR

SAYGILAR SUNUYORUM

Selamun Aleykum;

İyi bir ucum kusunda şöle bir durum var ''uzun ve bol taklalı'' kusları çalışarak çıkarabılen var ise ne mutlu ona ki iyi bir kuşçu imiş..

Genel durum olarak nitelendirir isek hiçte öle bilinç sizce eşlemeden ortaya bu tür hakim kuslar ortaya cıkmaz..

Büyük bir emek ve zeka işidir..

Yaradan unsurunu ortaya koymadan konusmak gerekirse bu böyle.

"Halbuki sizi de yaptıklarınızı da Allah yaratmıştır." ...

anbean' Alıntı:
Selamun Aleykum;

İyi bir ucum kusunda şöle bir durum var ''uzun ve bol taklalı'' kusları çalışarak çıkarabılen var ise ne mutlu ona ki iyi bir kuşçu imiş..

Genel durum olarak nitelendirir isek hiçte öle bilinç sizce eşlemeden ortaya bu tür hakim kuslar ortaya cıkmaz..

ERKAN BEY YUKARIDA SÖYLENENLERLE SİZİN ANLATTIKLARINIZ FARKLI KİMSE ÖYLE KUŞLAR ÇIKARAMAZ DENMİYOR ANLATILMAK İSTENEN O TÜR KUŞLARDA VERİM ALINAMADIGI ZORLUGU VEDE GENELDE SONUNUN OLMADIGI İLE ALAKALI DIR BİRDE İMZANIZ HER KİME NE YAZARSANIZ SÖYLENEN HOS DEGİL BURADA BEYNİ OLAN BİR SİZ DEGİLSİNİZ ALLAH HER KESE BEYİN VERMİS AMA HER İSTEDİGİNE HER YAZDIGINA İMZANIZDA YAZILANI SÖYLEMİŞ GİBİ KONUSSUN DİYE VERMEMİSTİR LÜTFEN O İMZANIZI KÜLTÜRÜNÜZE YAKISIR SEKİLDE DEGİSTİRİNİZ ESASEN ÖZEL MESAJ YOLUYLA YAZACAKDIM AMA BU SEKİL YAZMAK ZORUNDA KALDIM KENDİNİZ NELER DUYMAK İSTERSENİZ KARSINIZDAKİLEREDE ÖYLE DAVRANIRSANIZ MENMUN OLURUZ

anbean' Alıntı:
Selamun Aleykum;

ERKAN BEY BU İMZANIZDAKİ YAZI YANLIS ANLASILMALAR YOL AÇABİLİYOR İMZANIZI DEGİŞTİREBİLİ,RSENİZ SEVİNİRİZ

YUKARDA SÖYLENİLMEK İSTENİLENLE SİZİN ANLATTIKLARINIZ FARKLI HER KESDE O SEKİL KUŞLAR OLABİLİR ÇIKARABİLİRLER ANLŞATILMAK İSTENİLEN O TÜR KUŞLARDA DEVAMLILIGIN OLMAYISI VEDE ZORLUGUDUR İSTENİLDİGİ HALDE ÇIKRILAMADIGI GİBİ İSTENİLMEDEN ÇIKMIS OLMASINDADA ZEKA PEK İSE YARAMAYA BİLİYOR İYİDEN İYİ HER ZAMAN ÇIKMIYOR SANS FAKTÖRÜNÜN ETKİLİ OLDUGUDA ÇOK GÖRÜLMÜŞTÜR

Akıl var mantık var 100 metre bir kus nasıl oynayacak uzun oynuyor desenız anlarımda canlı hayvan sonucda ucak motorumu takılı uzun oynayan kusun bıle sefer sayısı cok olmuyor ..... hayallerımızı burda konusmayalım :))

Re: katarsis (Serhan Özdemir)'in Bahsettigi 100 Metre Ve Üst

Ve Aleykum Selam.. Bahse konu kuşlarda başarıyı elde etmişler içindir yorumum.. Aksi halde yorumda söledikleriniz'de, bir basarı yoktur! yorumunuza o anlamda katılıyor, aksinede bir yorum eklemiyorum.. İmzama gelince değiştirdim, Aksine sölediğiniz gibi özelden yazmıs olsaydınız size sebebini de yazardım bu anlmada değiştirdim gerek kalmadı, İyi görevler

Re: katarsis (Serhan Özdemir)'in Bahsettigi 100 Metre Ve Üst

kusura bakmayın ben fişeksiz 60 takla atan kuşun kanatlarını merk ediyorum patlamadan sağlam kalmış ve bir daha ertesi gün uça bilmişmi kesintisiz 60 takla demek süper demek tir bana göre 10 15 deil ya bu 60

Geri