KAYNARCA ALİ DEMİR DUMANLI AYNAKUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali DEMİR
Meslek
MUHTELİF
İlgi Alanı
Kediler
çarsamba esıntısız havada 29 yapmıstı, rüzgarlı havada 21 kere geldı bikaç seferını yakalayamadım, bikaç seferınıde geç yakalayabıldım
iyi seyirler

[dailymotion]xncom9_kalkys_animals[/dailymotion]

[dailymotion]xncoqk_ci-1_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncott_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncow5_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncoy1_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncp1l_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncp3w_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncp7b_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncpan_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]

[dailymotion]xncph1_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncpke_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncpr8_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncptd_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncptn_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncpu8_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncpxz_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncpye_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]

Maşallah.Bu kuş daha çok değişir.Bana çok ümit verdi.İstikrarlı uçurmak kısmet olursa,İnşallah gönlüne göre olur kardeşim.
Selamlar.

Re: KAYNARCA ALİ DEMİR DUMNLI AYNAKUYRUK

3 saat 10 dakika uctu, 1. saatin sonunda kuvvetli rüzgar çıktı zaten kamera sesinden rüzgarın şiddeti anlaşılır, bu havada ucurulucak kus olmamasına ragmen sezonun son ucusuydu kayda almak ıstedım, birazda olsa keyif verdıyse ne mutlu bana, selamlar...

[dailymotion]xncq0q_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncq1b_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncq65_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk_animals[/dailymotion]
[dailymotion]xncq8l_kaynarca-ali-demir-dumanly-aynakuyruk-iniy_animals[/dailymotion]

tüm videlar aynı ucusta cekılmıstır, iyisiyle kötüsüyle eklenmiştir, kesinlikle kesinti yoktur, bunuda belirtmek istedim, kalkış..........iniş !

Maasallah,emeginize saglik güle güle besleyin...

Maşallah..Ali abi bir yavrum güzel başladı diyordun bu yavrumu o ? ..Üstelik dikkatimi çekti ilk videolarda daha kısa ve daha az taklalı cıkıyor uctukca kendini aşmış ve mesafe ve takla sayısını artırmış eğer düzenli uçurmaya devam edebilirsen inşallah istediğin gibi olur ..

maasallah antraman eksigi var gibi takala arasını birazdaha acarsa süper olur tabiki rügarında etkisi vardır güle güle besleyin emeginize saglık.

maşşalah ali yavru güzel başlamış iyide çalışkan güle güle ucur

Maşallah, Ali kardeş emeğine sağlık. Çoğu kişilerin yaptığı gibi kuşun bir kaç seferini çekmeyip, kalkışından, inişine kadar bütün seferlerini çekmişsin. Kuşun güzel, bir de rüzgarın etkisi ile tam performansını gösterememiş. Zamanla daha da güzelleşir inşaallah. Konya'dan selamlar.

MASALLAH Alı çok güzel hevesli vede çalıskan bir yavru keske havalar daha güzel fekleride son üç de olmasaydı

ucururdun farkındaysan sefer sayılarının ortasına dogru nefeslendikce hareketleri dahada güzeldi rüzgar olması ve feklerinin yetersizligi içinde olanı tam yansıtmasına engel oluyor hırsını vücut tasımıyor kanadını kesmekle iyi ettin çok güzel güle güle besle paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

Maşallah ,güzel günlerde keyifle uçurup izlemenizi temenni ederim . selamlarŞEREF

maşallah ali abi emeklerin boşa cıkmadı.kusun canlı perfonmansını ızlemem ıcın benı cagırdın ama saatler uymadı nasıp burda ızlemekmiş.Allah nazardan saklasın emegıne saglık

SAYGILAR

kuş eke mi yavrumudur.?

değerli yorumlarını ona göremi yapıcan kenan :)) kuş 6 aylık yavru kenan

yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...

Ali ciğim videoyu daha seyredemedim seyredince değerli yorumumu yapacam)))

Selamlar sağlıcakla kal.

abi sen izle diye oyun yazmadım yav :))

s.a ali kardeşim maşallah ALLAH nazardan saklasın tüyü kadar hayrını gör

alidemirsmm' Alıntı:
değerli yorumlarını ona göremi yapıcan kenan :)) kuş 6 aylık yavru kenan

YAVRUYSA YORUM YAPMICAKTIM. :=) SONU UMDUĞUN GİBİ OLUR İNŞALLAH EMEKLERİN BOŞA CIKMAZ İNŞALLAH.

sağol ezeolu gözümsün :)

eyvallah kenan hocam tabiki sonuna bakıcaz iyi olur inşallah, da yavruda oynicakki ekede de oynasın, selamlar...

s.a

hayrını gör inş. ali kazasız belasız emeğine sağlık

alidemirsmm' Alıntı:

eyvallah kenan hocam tabiki sonuna bakıcaz iyi olur inşallah, da yavruda oynicakki ekede de oynasın, selamlar...

hocalık uçuranlarda ucuran sensin hoca sensin ben daha iyisini atarsam hoca ben olurum :=))

Selamun Aleyküm
Bana bahsettiğin kuş bu herhalde güzel başlamış çok da hırslı çalışkan bir kuş,bu yıl bütün kupalarda fovori adaylardanım diyor kuş rüzgar olmasına rahmen ilk fişeklerinden sonra kuş fişeğini uzatmış taklalarını da çoğaltmış inşallah şansı da iyi olur ileride daha da güzelleşir.Kamera ile çekme hususunda bizim Hasan Dedebal kardeşimizi de solladın,bir de kuşun bütün seferlerini tek videoya atabilsen izleyenlere bir o kadar daha fazla keyif verirsin.Yine de o kadar yoğun iş tempona rahmen bu kuşu oynatıp videosunu bizlerin seyrine sunduğundan dolayı seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selamlar

Aliciğim anca seyredebildim,oyun yazmasa bile iş yerinde video zaten açmıyor.Oyun yazınca sayfayı hiç açmıyor.

Ama yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle geçermiş derler,bende yeni yılın bu saatlerinde,güzel bir kuş seyrederek giriyorum.

Emeğine sağlık maşşallah güzel kuş,dahada güzel olacak öyle gösteriyor.

Allah kazadan beladan nazardan ve hastalıktan korusun inşallah.

Kafamada takılan bir şey var bu arada,yeni yıla bu kuşun güzelliğini seyrederek girdim ya,acaba benim kuşlarada hep böyle

güzeller diye kendimimi kandıracam,yoksa bu yıl arkadaşların güzel kuşlarını seyretmeklemi geçecek???

Selamlar sağlıcakla kal,tüyü kadar ömrü olsun inşallah.

tengelli' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

hocalık uçuranlarda ucuran sensin hoca sensin ben daha iyisini atarsam hoca ben olurum :=))

estağfurullah öyle birşey yok kenan hocam, şansımız yaver gıttı cektık, emek veren herkeste olabılecek bi kuş, inşallah sizde daha iyileri olur... selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Bana bahsettiğin kuş bu herhalde güzel başlamış çok da hırslı çalışkan bir kuş,bu yıl bütün kupalarda fovori adaylardanım diyor kuş rüzgar olmasına rahmen ilk fişeklerinden sonra kuş fişeğini uzatmış taklalarını da çoğaltmış inşallah şansı da iyi olur ileride daha da güzelleşir.Kamera ile çekme hususunda bizim Hasan Dedebal kardeşimizi de solladın,bir de kuşun bütün seferlerini tek videoya atabilsen izleyenlere bir o kadar daha fazla keyif verirsin.Yine de o kadar yoğun iş tempona rahmen bu kuşu oynatıp videosunu bizlerin seyrine sunduğundan dolayı seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selamlar

Aleykumselam Mustafa abi ,iyi dileklerim için sağolasın, izinizden yürümeye çalışıyoruz, selamlar...

şenol tunç' Alıntı:
Aliciğim anca seyredebildim,oyun yazmasa bile iş yerinde video zaten açmıyor.Oyun yazınca sayfayı hiç açmıyor.

Ama yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle geçermiş derler,bende yeni yılın bu saatlerinde,güzel bir kuş seyrederek giriyorum.

Emeğine sağlık maşşallah güzel kuş,dahada güzel olacak öyle gösteriyor.

Allah kazadan beladan nazardan ve hastalıktan korusun inşallah.

Kafamada takılan bir şey var bu arada,yeni yıla bu kuşun güzelliğini seyrederek girdim ya,acaba benim kuşlarada hep böyle

güzeller diye kendimimi kandıracam,yoksa bu yıl arkadaşların güzel kuşlarını seyretmeklemi geçecek???

Selamlar sağlıcakla kal,tüyü kadar ömrü olsun inşallah.

sağolasın Şenol abi, bırak mütevaziliği, daha bir adam boyundayız sana yetişmemiz için bir adam daha lazım :))

Geri