KAYNARCA ALİ DEMİR DUMANLI AYNAKUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
k.murat' Alıntı:
s.a

hayrını gör inş. ali kazasız belasız emeğine sağlık

eyvallah kardeş sağolasın

icessberg' Alıntı:
Maşallah..Ali abi bir yavrum güzel başladı diyordun bu yavrumu o ? ..Üstelik dikkatimi çekti ilk videolarda daha kısa ve daha az taklalı cıkıyor uctukca kendini aşmış ve mesafe ve takla sayısını artırmış eğer düzenli uçurmaya devam edebilirsen inşallah istediğin gibi olur ..

sağol adıgüzel kardeşim

omer06' Alıntı:
maasallah antraman eksigi var gibi takala arasını birazdaha acarsa süper olur tabiki rügarında etkisi vardır güle güle besleyin emeginize saglık.

evet antreman eksıgı var ömer kardeş, bu havalarda malum anca boyle cat pat ucabıldı, ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler

emreert' Alıntı:
maşşalah ali yavru güzel başlamış iyide çalışkan güle güle ucur

eyvallah emrecım sağolasın

RAMAZAN42' Alıntı:
Maşallah, Ali kardeş emeğine sağlık. Çoğu kişilerin yaptığı gibi kuşun bir kaç seferini çekmeyip, kalkışından, inişine kadar bütün seferlerini çekmişsin. Kuşun güzel, bir de rüzgarın etkisi ile tam performansını gösterememiş. Zamanla daha da güzelleşir inşaallah. Konya'dan selamlar.

ramazan bende dıyorum bu kım :)) sağol kardeş,

kırıkkaleli metin' Alıntı:
ali kardeşim maşallah güle güle besle,iyi günlerde uçurmak nasip olsun.

sağol metin hocam,teşekkurler ıyı dıleklerın ıcın

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH Alı çok güzel hevesli vede çalıskan bir yavru keske havalar daha güzel fekleride son üç de olmasaydı

ucururdun farkındaysan sefer sayılarının ortasına dogru nefeslendikce hareketleri dahada güzeldi rüzgar olması ve feklerinin yetersizligi içinde olanı tam yansıtmasına engel oluyor hırsını vücut tasımıyor kanadını kesmekle iyi ettin çok güzel güle güle besle paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

iyi dileklerın ıcın sağol abı, kestım rahat uyuyıcam :)

şeref' Alıntı:
Maşallah ,güzel günlerde keyifle uçurup izlemenizi temenni ederim . selamlarŞEREF

sağolun şeref bey iyi dileklerınız ıcın

snn çankaya' Alıntı:
maşallah ali abi emeklerin boşa cıkmadı.kusun canlı perfonmansını ızlemem ıcın benı cagırdın ama saatler uymadı nasıp burda ızlemekmiş.Allah nazardan saklasın emegıne saglık

SAYGILAR

sağol sınancım tarlacıbaşı kadar olmasada bişeler yapmaya çalışıyoruz işte :))

Tüyü kadar ömrü olur inşallah çok güzel kuş...

Merhaba Ali hocam;

Çok güzel bir kuş. Maşallah.
Emeklerinin karşılığını alıyor olman çok güzel.
İnşallah daha güzellerini de uçurursun.
Selamlar.

Şenol

yunus81' Alıntı:
Merhaba Ali hocam;

Çok güzel bir kuş. Maşallah.
Emeklerinin karşılığını alıyor olman çok güzel.
İnşallah daha güzellerini de uçurursun.
Selamlar.

Şenol

iyi dileklerin için sağol hocam

Kuşta ses var mı? Eger yoksa,fırtık olur,hiçbir işe yaramaz.
Yarışma kuşu olur ancak..
Eger ses varsa,o zamam tamamdır.

gelgel1900' Alıntı:
Kuşta ses var mı? Eger yoksa,fırtık olur,hiçbir işe yaramaz.
Yarışma kuşu olur ancak..
Eger ses varsa,o zamam tamamdır.

sende hoparlör kulaklık gibi videolarda oluşan sesleri izleyene duyurmaya yarayan cihazlardan var mı ?Eğer yoksa pırtik olur ,bilgisayarın hiçbir işe yaramaz,
vcd player olur ancak..
Eğer varsa , o zaman tamamdır.

Eger buraya video koyduysanız yazılanlara lütfen düzgün cevap veriniz. Ya da video koymayınız.
İyi,süper,güzel şeyler yazınca bir şeyler olmuyor da bazı şeyler dile getirilince mi kötü oluyor..

Senin için sesli olan benim için sesli olamayabilir..

ozaman beğenmedim de sessiz de kardeşim, kötü demene kızmadım ki, tabiki görecelidir bu bana güzel olan sana olmayabilir bu gayet doğaldır, gocunmamda ona eminol, sadece uslubun gairbime gitti :) yani kuşa sessiz mi demek istedin yoksa acaba hoparlör mi yok anlayamadım, o yüzden böyle yazdım, yani düşündüğünü direk yazsan daha mutlu olurum, iyi olması gerekmez ama net olursa sevinirim,

tamam sagol:)
Canlı izlemek lazım tabii ki.. Sadece videodan olmaz..

senide bi memnun edemedik be kardeşim :))
neyse hala iyi mi dedin kötümü dedin anlamadım ama sağol yorumların renk kattı :)

MaşallahAli Abi,
Çok güzel başlamış inşallah baharda da kaldığı yerden devam eder.
Ama kuşun geliş yönünün değişmesinden de rüzgarın şiddet ve yön değiştirdiği belli oluyor.
Rüzgardan dolayı kuş istediği gibi terasa sokulamamış ama taklayı bırkmaması bile yeterli.
Keşke bizim kuşlara da izletebilsek de biraz ibret alsalar :)
Selamlar .
Khalid

ne demişler azimle çiş yapan mermeri deler.. ali mermer delinmiş :)

Maşallah..

İSTEYİNCE SEVEREK YAPIP SABREDİNCE BİRDE NEYE HİZMET ETTİGİNİ DE BİLİYORSAN
KARSILIGIDA KİŞİYİ HER ZAMAN MUTLU EDER

MASALLAH ALİ KARDESİM ALLAH UTANDIRMASIN

SAYGILAR

Khalid' Alıntı:
MaşallahAli Abi,
Çok güzel başlamış inşallah baharda da kaldığı yerden devam eder.
Ama kuşun geliş yönünün değişmesinden de rüzgarın şiddet ve yön değiştirdiği belli oluyor.
Rüzgardan dolayı kuş istediği gibi terasa sokulamamış ama taklayı bırkmaması bile yeterli.
Keşke bizim kuşlara da izletebilsek de biraz ibret alsalar :)
Selamlar .
Khalid

cd ye kaydedip göndereyim kardeş :))
iyi dileklerin için teşekkürler , daha iyileri sende olsun, selamlar...

filo' Alıntı:
ne demişler azimle çiş yapan mermeri deler.. ali mermer delinmiş :)

Maşallah..

erkek çıkacak tahminen ahmet, 1 aylığına veriyimde dişinde bi adam görsün :))) yoksa ömrün yollarda geçecek :)))

kuscu_marik' Alıntı:
İSTEYİNCE SEVEREK YAPIP SABREDİNCE BİRDE NEYE HİZMET ETTİGİNİ DE BİLİYORSAN
KARSILIGIDA KİŞİYİ HER ZAMAN MUTLU EDER

MASALLAH ALİ KARDESİM ALLAH UTANDIRMASIN

SAYGILAR

eyvallah abi hepiniz sağolun, en büyük etken bildiğin kuşa hizmet etmek.

yer çok büyük etken çook.. kuşun iyisini bi şekilde bir yerlerden kıvrana kıvrana buluyosun alıyosun bi şekilde eline geçiyor.. ama yerin müsait değilse en kral seferciyi al kümesinde soy yap ne işe yarar.. uçuramadıktan sonra..

filo' Alıntı:
yer çok büyük etken çook.. kuşun iyisini bi şekilde bir yerlerden kıvrana kıvrana buluyosun alıyosun bi şekilde eline geçiyor.. ama yerin müsait değilse en kral seferciyi al kümesinde soy yap ne işe yarar.. uçuramadıktan sonra..

bırak ahmet ya bizede mi lolo :))

ali sen heç yokluk görmedin galiba:):) yerin hava alanı gibi oraya oynamayan kuş nereye oynayacak:):) haa kuşta güzel.. kötü olsa zaten o hareketleri yapmaz,kısacası kuşta güzel yerde.. anlatmak istediğim yerinde çok büyük faktörü var..bizim gibi arabanın arkasına kuşları atıp tarlayamı gidip uçurup tekrar evemi getiriyosun :) nayır.. bi gün işin çıkar gidemessin yağmurlu olsa gidemezsin vs.. ama evde veya güzel bir yerin olsa 10 dk da olsa bir antrenman verip içeri sokarsın.. oyun kuşunda yerin büyük etkeni var..

Geri