KAYNARCA ALİ DEMİR DUMANLI AYNAKUYRUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
OYUN BİLMEYEN GELİN YERİM DAR DERMİŞ AHMETCİM :)) yeter ki kuşun iyi olsun heryerde ucurur oynatırsın o bahane degıl bence, en azından senin için değil, çünkü serbest bir mesleğin var, hatta adı bile var serbest meslek erbabısın , serbestsin yani :)) vallahi benim kuşum iyi olsun ben işyerimin balkonunda besler yine ucururum ahmet :)
neyse kardeş inşallah sende istediğin uçum alanını istediğin kuşu bulursun bunlar latife tabi, selamlar...,

selamlar ali abi. kuş için fazla yoruma gerek yok hayvan kendisini fazlasıyla anlatmış... allah türlü belalardan korusun... saygılarımla,

ekran20009' Alıntı:
selamlar ali abi. kuş için fazla yoruma gerek yok hayvan kendisini fazlasıyla anlatmış... allah türlü belalardan korusun... saygılarımla,

sağol kardeş , daha iyileri sende olsun , selamlar...

Selamun Aleyküm
Ali kardeş gerçekten kuşun güzel oynuyor ki bir anda 7 sayfa yorum yapıldı bizi alıştırdın bundan sonra da devamını bekliyoruz inşallah.Ben sana demiştim kuşların güzel,yerin de güzel kuş uçurma hevesin de 10 numara önümüzdeki günlerde bizleri daha da güzel videolarla doyuracını umuyorum.Selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Ali kardeş gerçekten kuşun güzel oynuyor ki bir anda 7 sayfa yorum yapıldı bizi alıştırdın bundan sonra da devamını bekliyoruz inşallah.Ben sana demiştim kuşların güzel,yerin de güzel kuş uçurma hevesin de 10 numara önümüzdeki günlerde bizleri daha da güzel videolarla doyuracını umuyorum.Selamlar

Aleykümselam , bizimkisi dost yorumları abi, sen varken bize düşmez insanları iye alıştırmak, asıl sen bende dahil burdaki çoğu yetiştiriciyi sesli mesafeli güzel kuş videolarına alıştırdın, memba da sensin usta da...
bizde naçizane izinizden yürümeye çalışıyoruz, sen ve senin gibi abilerimiz olmasa bu iş yapılacak halden çıkar zaten, en azından ben böyle düşünüyorum
bu ucanın bıkac kardeşi var onlar oynarsa onlar , yoksa bundan sonra inşallah gelecek olan videolar senin soyundan olan kusların videoları olacak Mustafa abi, bende onlara kısaca ADALILAR ismini verdim izninle :)

Ali adalılar diye bir sabuni türü var :) kocaeli bolgesinde açık sabuniye adalı derler, bence başka bi isim buluver:) adalılar deyince akla onlar gelebilir:)

Maşallah insanı üzmeyen görevini yapıp yerine inen bir kuş, güle güle besleyin

filo' Alıntı:
Ali adalılar diye bir sabuni türü var :) kocaeli bolgesinde açık sabuniye adalı derler, bence başka bi isim buluver:) adalılar deyince akla onlar gelebilir:)

valla ben o ismi çok benimsedim, nerde olursa olsun :))

huklas' Alıntı:
Maşallah insanı üzmeyen görevini yapıp yerine inen bir kuş, güle güle besleyin

iyi dileklerin için sağol kardeş

alidemirsmm' Alıntı:
M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm

Aleykümselam , bizimkisi dost yorumları abi, sen varken bize düşmez insanları iye alıştırmak, asıl sen bende dahil burdaki çoğu yetiştiriciyi sesli mesafeli güzel kuş videolarına alıştırdın, memba da sensin usta da...
bizde naçizane izinizden yürümeye çalışıyoruz, sen ve senin gibi abilerimiz olmasa bu iş yapılacak halden çıkar zaten, en azından ben böyle düşünüyorum
bu ucanın bıkac kardeşi var onlar oynarsa onlar , yoksa bundan sonra inşallah gelecek olan videolar senin soyundan olan kusların videoları olacak Mustafa abi, bende onlara kısaca ADALILAR ismini verdim izninle :)
Selamun Aleyküm
Ali kardeşim bu işte usta olabilmemiz için daha çok mesafe katetmemiz lazım ama bu içten yorumun için çok teşekkür ederim.Kuşlara isim verme konusuna gelince Ahmet kardeşimizin görüşüne katılıyorum yıllar önce rahmetli elektirikçi Suat abimiz Kocaeli(İzmit) çok açık sabuniler verdi onlar da Adalılar diye isim yaptı kuşlar karıştırılabilir sen istersen başına YENİ ibaresi koy o zaman belki karıştırılmazlar.Selamlar

Aleykümselam,
eyvallah mustafa abi, yeni adalılar diyelim ozaman :)

Selamun Aleyküm
Ali kardeşim az önceki yazımda yazmayı unuttum.Önce oynasınlar da bakalım isim koyma hakkını elde edebiliyorlarmı iyi oynarlarsa isim koyarsın.Selamlar

Aleykümselam,
Bende bi hata olmazsa oynamama lüksleri yok abi biyolojik olarak :)
ama tabi nasiptir kısmettir, hastalığı var kem gözü var şahini var , var da var...
takkelinin yavrusu çifttepe yavruyu yavaş yavaş kovalamaya başlicam artık abi 2 telek attı, yani oyunu göstermeye de az kaldı kanımca,
selamlar...

KAYNARCADA BÖYLE KUŞ UCARMIYDI BENIM BILDIGIM KAYARCADA OZELLİKLLE KAVAKPINARDA BİRCOGU MAsADA UCURUR KUŞUNU :) MAŞŞALLAH GUZEL KUŞ ALLAH TÜYÜ KADAR ÖMÜR VERsİN İNŞALLAH sAYGILAR

mermerci-vedat' Alıntı:
KAYNARCADA BÖYLE KUŞ UCARMIYDI BENIM BILDIGIM KAYARCADA OZELLİKLLE KAVAKPINARDA BİRCOGU MAsADA UCURUR KUŞUNU :) MAŞŞALLAH GUZEL KUŞ ALLAH TÜYÜ KADAR ÖMÜR VERsİN İNŞALLAH sAYGILAR

alış bu videolara artık kardeş, kaynarca aynı kaynarca , fark bizde :))

maşallah güle güle uçur ilerisi güzel olacak bence. inş burada izleriz.

tolga40' Alıntı:
maşallah güle güle uçur ilerisi güzel olacak bence. inş burada izleriz.

sağol kardeş, inşallah bi kaza bela olmazsa nisan başı gibi sonunuda izleriz, selamlar

DERLEME.....

[izlesene]5497923[/izlesene]

s a senin çıraklıgın bitmiş kardes masallah işin rast gelsin allah utandırmasın güle güle besleyiniz havada kusu olan ucuran usta ben gibi masa kuscusuda çıraktır

SAYGILAR

alidemirsmm' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

eyvallah büyüksün...en son benım bıldıgım kaynarca mezatlarda falan masanın etrafında sobanın etrafında ucururlar kuşlarını havada görmeye alışık degılım :) dıvan otelı gorunce sasırdım oralarda eyup var bı onu bılıyorum baska duymamısdım kuş ucurmak zor zanaat dedıgın gıbı ıkı ayaklısı var atmacası var tuyu var teregı var hastalıgı var var oglu var hazırlayıp koymuşsun tebrık edıyorum saygılar sunuyorum bende gullubağlardayım mermercı vedat saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
s a senin çıraklıgın bitmiş kardes masallah işin rast gelsin allah utandırmasın güle güle besleyiniz havada kusu olan ucuran usta ben gibi masa kuscusuda çıraktır

SAYGILAR

eyvallah , çıraklık kuş oynatmayla bitmez muharrem abi, daha öğreneceğimiz çok şey var, tabi öğretmeyi bilenlerden hakedenlerden... selamlar...

mermerci-vedat' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:

eyvallah büyüksün...en son benım bıldıgım kaynarca mezatlarda falan masanın etrafında sobanın etrafında ucururlar kuşlarını havada görmeye alışık degılım :) dıvan otelı gorunce sasırdım oralarda eyup var bı onu bılıyorum baska duymamısdım kuş ucurmak zor zanaat dedıgın gıbı ıkı ayaklısı var atmacası var tuyu var teregı var hastalıgı var var oglu var hazırlayıp koymuşsun tebrık edıyorum saygılar sunuyorum bende gullubağlardayım mermercı vedat saygılar

estağfurullah kardeş, vallahi mezatlara hiç ayağım düşmez desem yalan olmaz, ama bildiğim ve başka yerlerde gördüğüm kadarıyla da evet çok konuşan var bizim buralarda, çoğuda işkembeden atar kuru sıkar...

:) doğru benimde yolum düşmez mezatlara ama genelde duydugum laflar :) Allah gönlüne göre versin saygılar

cümlemizin...selamlar...

Geri