tetragon33
Üye
- Ad Soyad
- TOLUNAY ÖZTÜRKK
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜRCAY ABİ AMA HİÇ Mİ KARAKAFA YADA KARASAKAL YOK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel kardeşim onlarada hevesim var fakat yerim yok kuşlar kalabalık.tetragon33' Alıntı:HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜRCAY ABİ AMA HİÇ Mİ KARAKAFA YADA KARASAKAL YOK
iyi dileklerin için teşekkür ederim.saflığı elimde tutmaya çalışıyorum.SNRAVCI' Alıntı:41 kere maşallah abi. Saf kan oldukları heybetleri ile belli.
Kaplan erkeğe bayıldım. Maşallah.
Hayırlı sezonlar abi.
sağolasın kardeş.cümlemize sağlıklı sezonlarHüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Maşallah. Hepsi birbirinden güzel. Sağlıklı sezonlar.
güzellikleri paylaşmak lazım.görmediklerimizide görmüş oluruz.teşekkürlerkuscu_marik' Alıntı:MASALLAH HEPSİDE BİRBİRİN DEN GÜZEL VEDE SAGLIKLI GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
SAYGILAR
akbaşlar da sende ama hiç sesin soluğun çıkmıyor rabbena hep banagurcay10' Alıntı:araplar sende kemal vermedin bir dişi üretelim onları
Serkan bey sizin araplar ne durumda ?serkandeniz' Alıntı:kuşların hepsi çok güzeller 41 kere maşallah sağlıklı ve bol yavrulu sezon dilerim.
sağolasın kardeş cümlemizeserkandeniz' Alıntı:kuşların hepsi çok güzeller 41 kere maşallah sağlıklı ve bol yavrulu sezon dilerim.
ayı ediyorsun yaz sonu inşallah ayarlarımkemal' Alıntı:akbaşlar da sende ama hiç sesin soluğun çıkmıyor rabbena hep banagurcay10' Alıntı:araplar sende kemal vermedin bir dişi üretelim onları
sağolasın abi.yavruları öbür kümese geçiremedim o yüzden kalabalık duruyorlar.tekço' Alıntı:Gürçay kuşların maşallahı var.Sağlıklı çoğaltmak nasip etsin.Kümes kuşlara ufakmı geliyor.SAYGILAR
sağolasın abi.bayramda nasipse bende memleketteyim görüşürüz.parazit28' Alıntı:gürçay hayri ben yine yapmışsın showu yakışır bendede çok palaz oldu sarı kırmızı syh boyun isteyen
o lursa bilgin olsun tamammı bu arada bayramda akçaydayım köye gidersen görüşelim 0532 354 59 08 hayri
huzeyfe' Alıntı:maşşallah bunları üretelim sonuçta bizim kuşumuz
üretiyoruz kardeş sorun yok.huzeyfe' Alıntı:maşşallah bunları üretelim sonuçta bizim kuşumuz
sarıboyun karaboyun konulu başlığım kilitlenmiş nedenini bilmek istiyorumkanazon' Alıntı:Başlıkların kilitlenmesinimi istiyorsunuz?
güzel kardeşim bundan eskilerde varSNRAVCI' Alıntı:Gürcay abi çok eski açtığın konudur ondan kitlenmiş olabilir.
Ben denk geldiğimi kitliyorum şahsen .