KELEBEKLER GÜRCAY ÇAKAN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurcay10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Tarih eski diye kilitlenmiş olabilir geçen her senede birçokşey değişiyor kişisel olcağını düşünmüyorum.

kanazon' Alıntı:
Tarih eski diye kilitlenmiş olabilir geçen her senede birçokşey değişiyor kişisel olcağını düşünmüyorum.

Taner abim, eyvallah.

Kişisel bir eylemim söz konusu olamaz Gürcay abiye karşı.
Oda biliyor. Kuşları da belli. Biz Gürcay abi ve sen gibi abilere, dostlara, arkadaşlara, ihtiyaçlıyız.

SNRAVCI' Alıntı:
kanazon' Alıntı:

Taner abim, eyvallah.

Oda biliyor. Kuşları da belli. Biz Gürcay abi ve sen gibi abilere, dostlara, arkadaşlara, ihtiyaçlıyız.
benim anlatmak istediğim benim konumdan daha eskilerde var 1. sayfada onlar neden kilitlenmedi.

gurcay10' Alıntı:
SNRAVCI' Alıntı:
kanazon' Alıntı:

Taner abim, eyvallah.

benim anlatmak istediğim benim konumdan daha eskilerde var 1. sayfada onlar neden kilitlenmedi.

Yanlışlık olmuş olabilir ben düzelttim bir sorun olursa Kelebek(saya) sayfasınla ilgili bana mesaj atabilirsiniz.

sağolasın abi teşekkür ederim

valla...bunlara yorum yazmaktansa seyretmeyi tercih ederim...41 kere maşallah...eğer yavrularından temin edebilirsek ne mutlu bizlere... :)

arkın' Alıntı:
valla...bunlara yorum yazmaktansa seyretmeyi tercih ederim...41 kere maşallah...eğer yavrularından temin edebilirsek ne mutlu bizlere... :)
sağolasın abi.üretmeye çalışıyoruz.seyretmek ayrı bir zevk abi dalır gidiyorum onları seyrederken.

kelebekci34' Alıntı:
maşallah kuşlarınız çok güzel hayran kalmamak elde değil.
sağolasın abi daha güzelleri sizin olur inşallah.

Geri