KUŞCU SADİ SAMSUN SUPER OYUNKUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu sadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
erdekli_krallar' Alıntı:
kardeş bi sitede bu kuşları satılık olarak gördüm sen satan arkadaşmısın yoksa senmi aldın eger satan arkadaşsan arka tepelere ne istedigini söylersen sevinirim
slm erdekli. kardeşim tel...05364088143

erdekli_krallar' Alıntı:
kardeş bi sitede bu kuşları satılık olarak gördüm sen satan arkadaşmısın yoksa senmi aldın eger satan arkadaşsan arka tepelere ne istedigini söylersen sevinirim
slm erdekli kardeşim tel....05364088143

TempesTs' Alıntı:
Taner bey, dediginiz icin diyoruz zaten. Bu tur yorumlar yanlistir. Aramizda kusculaga yeni baslayan kardeslerimiz, abilerimiz var. İnanin bu tur yorumlar, kusculuk hakkinda yanlis bilgiler edinmelerini saglayabilir. Gidip bir yerde bu zihniyet ile kus almaya kalkabilirler.

Duruştan belli olmaz diyerek maksatimiz yeni baslayanlari bir nevi bilgilendirme.

İyi gunler...

Selamlar,
Uğur Bey amacım yeni bir polemik oluşturmak değil öncelikle onu söyleyim. Görüntüden belli olan kuşun anatomik yapısı, kostümü, duruşudur. Burada daha önce benzer konular açıldığını ve bazı hususlarda fikir birliği sağlandığını her birlikte gördük. Kuşun anatomisi, duruşu ve hatta kostümü ile performansı arasında belli bir düzeyde ilişki olduğu çoğunluğun kabul ettiği bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Tabi bunu anlamak da belli bir tecrübe gerektirmektedir. Bu işe yeni başlayanların zaten sahip olamayacağı bu tecrübe ile yola çıkmaları da mümkün değildir. Tabiki en doğrusu kuşun kanat sallamasını, seferini, oyununu görmektir. Ama tam isabet olmasa da eğer izleme imkanı yoksa görüntü de ipucudur. Aslında bu ve benzer konular gerçek kuşçuluk tecrübesine sahip kişilerin kıymetini ortaya çıkarmaktadır. Böylece yeni başlayanlar ile ustaların dayanışmasını zaruri hale getirmektedir. Yeni başlayanları "böyle birşey yok" şeklinde değil de, tecrübelerimizden faydalanmalarını sağlayarak bilgilendirmek daha isabetli olacaktır...

konu başlığında yazmışsın gerçeğini dediğin gibi süper kuşlar bunlar maşalla sübanallah nazar deymez inşalla kuşlar 10 numara kuşlar kaliteli

[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü024.webp
    Görüntü024.webp
    95.7 KB · Görüntüleme: 390
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü025.webp
    Görüntü025.webp
    95.6 KB · Görüntüleme: 357
ahmetkara' Alıntı:
konu başlığında yazmışsın gerçeğini dediğin gibi süper kuşlar bunlar maşalla sübanallah nazar deymez inşalla kuşlar 10 numara kuşlar kaliteli
a.s tşk ederim kardeşim oo sizin guzellihiniz

SADİ BEY GÜLE GÜLE UÇURUN GAYET SAĞLIKLI VE GÜZEL KUŞLARINIZ VAR TEBRİKLER

ECO' Alıntı:
SADİ BEY GÜLE GÜLE UÇURUN GAYET SAĞLIKLI VE GÜZEL KUŞLARINIZ VAR TEBRİKLER
tşk ederim kardeşim

Kardeş kuşlarına maşaallah.Resimlerinin yanına özellikle oynarken birde videolarını koyarsan bizde zevkle izleme fırsatı buluruz.
Selamlar..

Mkeskin' Alıntı:
Kardeş kuşlarına maşaallah.Resimlerinin yanına özellikle oynarken birde videolarını koyarsan bizde zevkle izleme fırsatı buluruz.
Selamlar..
tşk ederim kardeşim allahımın izninle inşallah

performans58' Alıntı:
TempesTs' Alıntı:
Taner bey, dediginiz icin diyoruz zaten. Bu tur yorumlar yanlistir. Aramizda kusculaga yeni baslayan kardeslerimiz, abilerimiz var. İnanin bu tur yorumlar, kusculuk hakkinda yanlis bilgiler edinmelerini saglayabilir. Gidip bir yerde bu zihniyet ile kus almaya kalkabilirler.

Duruştan belli olmaz diyerek maksatimiz yeni baslayanlari bir nevi bilgilendirme.

İyi gunler...

Selamlar,
Uğur Bey amacım yeni bir polemik oluşturmak değil öncelikle onu söyleyim. Görüntüden belli olan kuşun anatomik yapısı, kostümü, duruşudur. Burada daha önce benzer konular açıldığını ve bazı hususlarda fikir birliği sağlandığını her birlikte gördük. Kuşun anatomisi, duruşu ve hatta kostümü ile performansı arasında belli bir düzeyde ilişki olduğu çoğunluğun kabul ettiği bir gerçek olarak karşımızda duruyor. Tabi bunu anlamak da belli bir tecrübe gerektirmektedir. Bu işe yeni başlayanların zaten sahip olamayacağı bu tecrübe ile yola çıkmaları da mümkün değildir. Tabiki en doğrusu kuşun kanat sallamasını, seferini, oyununu görmektir. Ama tam isabet olmasa da eğer izleme imkanı yoksa görüntü de ipucudur. Aslında bu ve benzer konular gerçek kuşçuluk tecrübesine sahip kişilerin kıymetini ortaya çıkarmaktadır. Böylece yeni başlayanlar ile ustaların dayanışmasını zaruri hale getirmektedir. Yeni başlayanları "böyle birşey yok" şeklinde değil de, tecrübelerimizden faydalanmalarını sağlayarak bilgilendirmek daha isabetli olacaktır...
doğrudur polemiğe gerek yok kuşu her zaman havada göremeyiz görsek iyi olur tabiki ama kuşdan anlayan birisi kuşun duruşu tipi kanadı belli eder arkadaşın kuşları kendini gösteriyo fazla söze gerek yok saygılar

kardeş bu kuşlar nasıl kuşlar böyle maşallahı var hepsinin profosyenel kuşçuluk hayatımda ilk defa böyle diri böyle ayaklı kuşlar kardeş bunlardan 1 çift istesek ayıp olurmu kaça satarsın nasıl ulaşırım sana fiyat önemli değil inan bu kuşlar tam benim istediğim gibi almak isterim eğer anlaşırsak mesajımla ilgilenirsen sevinirim ben gerçek alıcıyım teşekkürler.meiladresim yazıymda görüşelim beni eklersen iyi olur 'buco_kuş[email protected]

S.A. Maşallah çok güzel kuşlar birde video koyarsanız ne kadar süper olduklarını görme fırsatı buluruz.yerdeki kuşa süper demekle olmuyor arkadaşları birde havada görmek isteriz.saygılar

maşallah kuşların temiz ve diri duruyor... allah hayırlı uçurma nasip etsin...

iyi bak sadi abi yavrular tanıdık geldi mi... beni tanıyorsun ama uzun zaman oldu... senin soydan olmasın bu yavrular :slm: samsun il jandarma komutanlığındaydım 1999-2001

Ekli dosyalar

• SP_A0180.webp
    SP_A0180.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 457
  • SP_A0144.webp
    SP_A0144.webp
    617.7 KB · Görüntüleme: 453
masallah hepsi cok guzller gercektende bunlarda oyun vardır yanı bellı ediyolar kendılerını

gzl kuşlar tüyleri kadam ömürleri olur inş bol verimli yawrular

GARDAŞIM MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER GÜLE GÜLE BESLE BAKARKEN KENDİKUŞLARIMI GÖRÜR GİBİ OLDUM ÇOK GÜZELLER ALLAH GÜLR GÜLE BESLEMEYİ NASİP EYLESİN UÇMASINA GEREL YOK KUŞ HER HALİYLE KENDİNİ GÖSTER,YOR BEN KUŞU YERDEDE TANIRIM
ALLAHA EMANET OL ŞAFAK

GARDAŞ BU KUŞLARI ALDIGIN VEYA TEMİN ETTİGİN YER ANKARAMI ZİRA BİZİM KUŞLARA ÇOK BENZİYOR
ALLAHA EMANETOL ŞAFAK

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
GARDAŞ BU KUŞLARI ALDIGIN VEYA TEMİN ETTİGİN YER ANKARAMI ZİRA BİZİM KUŞLARA ÇOK BENZİYOR
ALLAHA EMANETOL ŞAFAK
slm arkadaşım benim kuşlarım ankara'nın yanın' dan geçmiş deyildir zira benim kuşlarım soyludur soyları 20 seneden fazlaya dayanır kumesime farklı kuş girmiş deyildir :NOT ANKARAYA SATMIŞLIGIM VARDIR .... İLGİLENEN ARKADAŞLARIMI BEKLERİM SAYGILAR ALLAHA EMANET OLUN

s.a sadi bey samsun merkezdemisiniz bundan 3 ay önce samsuna gelmişdim samsunda kuşcu abileri gezdim dernek başkanı saim abiyle tanışdım eşim samsunlu dayısının oğluda orda kuşcudur onunla beraber samsunlu kuşcuları gezme fırsatı buldum derneğinizede hayran kaldım görüntü itibariyle çok güzel burdan belediye başkanınızıda kutlamak istiyorum kuşculara verdiği desdekden dolayı kuşlarınızda çok güzel maşallah bol yawrulu günler dilerim

gercek kuşculara selam olsunn

saygılar

evet abi kuslarin güzel herhalde bu kuslar ankara karisimi oyunlarını merak edıyom paylaşim için tesekkürler

adıyamanhasan' Alıntı:
evet abi kuslarin güzel herhalde bu kuslar ankara karisimi oyunlarını merak edıyom paylaşim için tesekkürler
slm kardeşim öncelikle ilginden dolayı tşk ediyorum benim kuşlarım ankaranın yanın dan geçmiş deyildir kuşlarımın hebsi saf damardır kumesime farklı kuş girmiş deyildir soyları 20seneden fazlaya dayanır SAYGILAR

S.A. Maşallah kuşlarınız çok güzel kuşlarınızın oyunları hakkında bilgi verebilirmisiniz?Bu kuşlardan Samsun'da yarışmaya kaldırdığınız kuş varmı eğer kaldırdığınız kuş varsa derecesi nedir kuşlar yirmi senedir elimde diyorsunuz kuşuşlarınızın sizin elinize geçişi nasıl olmuştur ve kaç tane kuşa dayanmaktadır bu konular hakkında bizi bilgilendirirseniz sevinirim çok fazla şey sordum ama insan merak ediyor böyle süper oyun kuşu etiketi yiyen kuşların oyun özelliklerini.Saygılar

SÜPER OYUN KUŞLARIM DAN GÖZ BEBEYİM

Ekli dosyalar

• Görüntü003.webp
    Görüntü003.webp
    81.7 KB · Görüntüleme: 307
şusuçi' Alıntı:
S.A. Maşallah kuşlarınız çok güzel kuşlarınızın oyunları hakkında bilgi verebilirmisiniz?Bu kuşlardan Samsun'da yarışmaya kaldırdığınız kuş varmı eğer kaldırdığınız kuş varsa derecesi nedir kuşlar yirmi senedir elimde diyorsunuz kuşuşlarınızın sizin elinize geçişi nasıl olmuştur ve kaç tane kuşa dayanmaktadır bu konular hakkında bizi bilgilendirirseniz sevinirim çok fazla şey sordum ama insan merak ediyor böyle süper oyun kuşu etiketi yiyen kuşların oyun özelliklerini.Saygılar
şusuçi kardeş burası netten burdan mecbur resimler konuşur kuşdan anlayan kuşa baktımmı anlar haaaaaaa onuda anlamadın o zaman mekan belli samsun gelip görürsün istersen izlersin o zaman bilgilenmiş olur ve en azından kuşcu olursun ok kardeşşşşşşşşş

Geri