KUŞCU SADİ SAMSUN SUPER OYUNKUŞLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu sadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 75
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
şusuçi kardeş burası netten burdan mecbur resimler konuşur kuşdan anlayan kuşa baktımmı anlar haaaaaaa onuda anlamadın o zaman mekan belli samsun gelip görürsün istersen izlersin o zaman bilgilenmiş olur ve en azından kuşcu olursun ok kardeşşşşşşşşş
S.A. Sadi bey davetiniz için çok teşekkür ederim ama benim Samsun'a gelme imkanım yok resimdeki kuştan'da anlamam ama koyarsanız bir video hem sayenisde kuşcu oluruz hemde Türkiye'nin her yerinden arkadaşlar süper oyun kuşu oyunu görmüş olur.Saygılar

Öncelikle maşallah diyelim çünkü kuşlar gerçekten çok güzeller. Evet her ne kadar balık tavada, taklacı havada belli olur desek de bu kuşların oyun ve uçuş yönünden standart üstü bir performans sergileyeceklerini kuştan anlayan her kes bilir. Polemiğe gerek yok ve bu kuşlar bence duruş bakımından kendilerini gösteriyorlar.
İkinci konu öyle video ile bir kuşun nasıl olduğu anlaşılmaz çünkü 10 saniyelik bir video görüntüsüyle ben size en kötü kuşu bile çok güzelmiş gibi çekip gösterebilirim. Zaten çok yakın plan çekildiği için kuşun dik mi yoksa yatık mı çıktığı kaç metre gittiği veya uçuşta bir hata yapıp yapmadığı hiç anlaşılmaz.

Hoca' Alıntı:
Öncelikle maşallah diyelim çünkü kuşlar gerçekten çok güzeller. Evet her ne kadar balık tavada, taklacı havada belli olur desek de bu kuşların oyun ve uçuş yönünden standart üstü bir performans sergileyeceklerini kuştan anlayan her kes bilir. Polemiğe gerek yok ve bu kuşlar bence duruş bakımından kendilerini gösteriyorlar.
İkinci konu öyle video ile bir kuşun nasıl olduğu anlaşılmaz çünkü 10 saniyelik bir video görüntüsüyle ben size en kötü kuşu bile çok güzelmiş gibi çekip gösterebilirim. Zaten çok yakın plan çekildiği için kuşun dik mi yoksa yatık mı çıktığı kaç metre gittiği veya uçuşta bir hata yapıp yapmadığı hiç anlaşılmaz.
S.A. Hayrettin bey videodan beli olmaz demişsiniz ama resimden kuşun standart üstü oyun yapacağını söylüyorsunuz bunu neye dayanarak söylediğinizi bizede açarsanız bizde resimden bakarak hangi kuş nasıl oynar öğrenmiş oluruz sizde bu kuşların standart üstü oyun yapacağı kanağtini uyandıran şey nedir kuşların rengimi duruşumu gözümü kuyruğumu boyumu ve bu kuşlar sizce nasıl oynar kaç sefer yapar seferlerde kaç taklalı giderler nasıl inerler sefer araları kaç dakikadır kaç metre fişeklerler yazdıklarım yanlış anlaşılmasın amaç sadece bilgilenmek.Saygılar

Resimden kuş anlaşılmaz.
Tabiki tecrübeler doğrultusunda bazı yerlerine bakıp biraz birşeyler anlaşılır ama ne yapacağı tabiki belli olmaz.
Kaç sefer gittiğini,ne kadar alçaldığını,nerden atıp,dalıp geldiğini,gezip gezmediğini uçarken....vb. bunları anlayabilen varsa helal olsun.
Sadece bu kuşlar boş değil,iş yapar ama ne kadar ,nasıl iş yapar bilemem derseniz kabulum.

Kuslar Gercekten Cok gusel Anlattıgın gibide Vardır paylasım için tsk ler

Sevgili Osman bey,
Öncelikle kuşların standart üstü olduğunu söylemek benim için çok kolay bir tespittir. Niye diyecek olursanız bu bir tecrübe olayıdır. Yılların verdiği ipuçları benim gibi bazı arkadaşları da kuşun performansı hakkında bilgi sahibi yapar. Bu sizin bahsettiğiniz gibi kaç sefer yapar kaç taklayla çıkar şeklinde değildir. Bu genel hakkında bir yargıdır. Diğer taraftan tabiki de şaşmaz bir yargı olması mümkün değildir. Ancak yüzdeye vuracak olursak yüz kuştan sekseni hakkında yanılmadığımı söyleyebilirim.
O zaman bize söyleyin bizde bilelim derseniz bunu anlatması zordur. Örnek verecek olursak ben derim ki göğüs kısmı nispeten dar bir kalıpta olmalı, bir diğer arkadaş çıkar hayır geniş olursa daha iyi olur der. Ve gereksiz bir sürü polemiğe girmiş oluruz. Her kesin tecrübesi kendinedir.
Bu konuda benden daha yüksek tecrübelere sahip onlarca arkadaşım olmuştur. Bir kümes kuşu hiç havada görmeden iyilerini ve kötülerini ayırt edebilen kuşçular var. Ben bunlara hem kendi kuşlarımda hem de başka kuşlarda şahit oldum. Ama tabi ki yoruma açık bir konu olduğu için kimse bu konuda hemfikir olmak durumunda değildir. Saygılar..

şusuçi' Alıntı:
Hoca' Alıntı:
S.A. Hayrettin bey videodan beli olmaz demişsiniz ama resimden kuşun standart üstü oyun yapacağını söylüyorsunuz bunu neye dayanarak söylediğinizi bizede açarsanız bizde resimden bakarak hangi kuş nasıl oynar öğrenmiş oluruz sizde bu kuşların standart üstü oyun yapacağı kanağtini uyandıran şey nedir kuşların rengimi duruşumu gözümü kuyruğumu boyumu ve bu kuşlar sizce nasıl oynar kaç sefer yapar seferlerde kaç taklalı giderler nasıl inerler sefer araları kaç dakikadır kaç metre fişeklerler yazdıklarım yanlış anlaşılmasın amaç sadece bilgilenmek.Saygılar

Selamlar...
Bu konuda sanırım ilk yorumu yapan olarak müdahil olma hakkım var...

Bu kuşların göz rengine ve dirsek yapısına bakarak 3 saat 17 dk uçacaklarını, ortalama 13 dk. 26 sn. de bir sefer gelip yere 43 cm kala taban taklası vurup, araları 119 cm olmak kaydıyla 9 takla yapacağını, inişte 19 takla yapacağını söyleyebilirim.

Diye bir cevap bekliyorsanız boşuna beklersiniz. İlk mesajımdaki polemik dedğim olay buydu zaten. Ayrıca video meselesinde de çoğu zaman kendi kuşlarının videosunu gönderenlerin "burda belli olmuyor ama..." diye başladığını çok gördük sanırım. Aynı kuşun en iyi ve en kötü oyununu ayrı ayrı videoya çekersek ve görüntü kalitesi ile duruş yeri kötü olursa yorumlar nasıl olur sizce? Tabiki düzgün bir video görüntüsünün kuş hakkında daha net bir ipucu olduğunu da inkar etmiyoruz bunları söylerken...

Saygılar...

kardesım super kusların walla durusundan bellı yani ben kusum ben buyum dıyor helal olsu...eger bu kuslarda oynamıyorsa bu sıtede hıç bır kus oynamaz tebrıkler topram..

önce selamı aleyküm arkadaşım ben oyun kuşu severim hani şebabap güzelik yarışması varya beni hic ilğilendirmez faaakkaaaat senin hayvanların oyun kuşundaki en güzel ğörünüme sahip hayvanlar inşallah seni memmun ediyorlardır ALLAH nazardan esirgen güle güle besle

çubuklu_baron' Alıntı:
önce selamı aleyküm arkadaşım ben oyun kuşu severim hani şebabap güzelik yarışması varya beni hic ilğilendirmez faaakkaaaat senin hayvanların oyun kuşundaki en güzel ğörünüme sahip hayvanlar inşallah seni memmun ediyorlardır ALLAH nazardan esirgen güle güle besle
a.s tşk ederim kardeş

s.a sadi arkadaşım kuşların görüntüleri maşallah çok güzel...bende samsunda kuş bakıyorum sizin tam olarak hangi muhitte kuş baktığınızı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim...birde bu kuşlardan seyretme şansımız olurmu...iyi oyun kuşu meraklısı olarak iyiyi seyretmek herzaman isterim...herkeze saygı ve selamlar...

aydın yavuz' Alıntı:
s.a sadi arkadaşım kuşların görüntüleri maşallah çok güzel...bende samsunda kuş bakıyorum sizin tam olarak hangi muhitte kuş baktığınızı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim...birde bu kuşlardan seyretme şansımız olurmu...iyi oyun kuşu meraklısı olarak iyiyi seyretmek herzaman isterim...herkeze saygı ve selamlar...
a.s nedemek tabiki kardeşim catalarmut mah fatinrüştüzorlu cad.muhtarlıgın karşısı kardeşim beklerim

güzel kuşlar bu renklerden oynamayan kuş bi yabanidir tüyünce hayrını gör maşallah

dumanlıların cok guzelmis masallah bol yavrular kardes

Geri