mermerci-vedat
Üye
- Ad Soyad
- vedat demirci
- Meslek
- mermerci
- İlgi Alanı
- Kediler
maşallah abı arkatepeler sülün gibi maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sa , tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın, ılk atılan tum kuslar suan yuvada degıl,hepsı denendı cıkarıldı...suan mevcut olanlar ıkıncı posta resımler ve devamıdır, kumes duzenıne gelınce soy takıbı ve garantı esleme acısından esler ayrı ayrı yuvalandırılmalıdır,boylelıkle hastalık rıskı de azalır, bencede kus ozgur olmalı lakın bu merakta kuslar oyle yada boyle kapalı alanda, suankı halı okadar kalabalık dgl 1 salma var gerısı salık, hulasa sartlar ve kalıte standartları bunu gerektırıyor,ayrıca yavru alımı da katbekat artıyor ayrı yuvalıklarda,bu arada tum yorum yapanlara tesekkur edıyorum sagolun,selamlarMEHMET618' Alıntı:Maaşaallah kuşlarınız çok güzel, ancak kümes içinde öyle bölümlere ayırmış olmanız dikkatimi çekti. Neden böyle bir düzenleme yaptınız???
Benim düşüncem hayvan özgür olmalı, verim alabiliyormusunuz??
mermerci-vedat' Alıntı:maşallah abı arkatepeler sülün gibi maşallah
alidemirsmm' Alıntı:mermerci-vedat' Alıntı:maşallah abı arkatepeler sülün gibi maşallah
sağol vedatım, Allah sana daha iyilerini nasip etsin, selamlar...
şenol tunç' Alıntı:Maşşallah Ali kardeşim güzel yavrular almışsın.İnşallah kazasız,kayıpsız uçurur seyredersin,tüğü kadar ömürleri olsun
güle güle besleyesin.
Görüntüye ve tip olarakta iki adam boyu yapacak gibi gözüküyorlar
Selamlar sağlıcakla kal.
Bahadirihtiyar' Alıntı:Bir müslümanda bu kadar kuş OLur mu Birader ) Maşşalah hepside iyi durumlar bu sezon epey zamanın geçecek damda )
Bereketli olsun Birader. Bu arada ne zaman çay ısmarlayacan semaver yakacan ya Haber salda gelem
Selam oLa Güle güle uçurup izlemen dileğimle..
NOT : Böyle kuşlarım oLsa Belediye besleme ruhsatı alırdım ben ya ))
alidemirsmm' Alıntı:vaaay be bu kadar paçozu ben mi beslemişim tek bi çıkolata dişi kaldı içlerinden gerisi çöp oldu 3 sene önce , zaman herşeyin ilacı bu siteye de uzun zamandır girmiyordum çok yol kalmış geride...