KUŞLARIM VE KÜMESLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 229
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Maaşaallah kuşlarınız çok güzel, ancak kümes içinde öyle bölümlere ayırmış olmanız dikkatimi çekti. Neden böyle bir düzenleme yaptınız???
Benim düşüncem hayvan özgür olmalı, verim alabiliyormusunuz??

MEHMET618' Alıntı:
Maaşaallah kuşlarınız çok güzel, ancak kümes içinde öyle bölümlere ayırmış olmanız dikkatimi çekti. Neden böyle bir düzenleme yaptınız???
Benim düşüncem hayvan özgür olmalı, verim alabiliyormusunuz??
sa , tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın, ılk atılan tum kuslar suan yuvada degıl,hepsı denendı cıkarıldı...suan mevcut olanlar ıkıncı posta resımler ve devamıdır, kumes duzenıne gelınce soy takıbı ve garantı esleme acısından esler ayrı ayrı yuvalandırılmalıdır,boylelıkle hastalık rıskı de azalır, bencede kus ozgur olmalı lakın bu merakta kuslar oyle yada boyle kapalı alanda, suankı halı okadar kalabalık dgl 1 salma var gerısı salık, hulasa sartlar ve kalıte standartları bunu gerektırıyor,ayrıca yavru alımı da katbekat artıyor ayrı yuvalıklarda,bu arada tum yorum yapanlara tesekkur edıyorum sagolun,selamlar

Maşallah Ali Abi,
Yeni yavrular da çok güzel büyümüş, uçuma hazırlanmışlar.
Hepsi de çok hazır duruyorlar. Galiba bu işin sırrı kümese girmekte yatıyor.
İnşallah bunları kayıpsız,kazasız uçurur oynatırsınız.

maşallah ali hocam boz yavrularınızı çok beğendim tam benim sevdiğim boz yavrular .
hüseyin abinin dişiden gelmeler sanırım güle güle besleyin .

kadir kardeşim sağolasın, sinan kardeş güzel dileklerin için teşekkürler, hüseyin abinin kuşları iade edeli 5 6 ay olmuştur, yavruların bi kısmı kendi kuşlarımdan bi kısmı Mustafa TURAN abimin kuşlarından,

mermerci-vedat' Alıntı:
maşallah abı arkatepeler sülün gibi maşallah

sağol vedatım, Allah sana daha iyilerini nasip etsin, selamlar...

alidemirsmm' Alıntı:
mermerci-vedat' Alıntı:
maşallah abı arkatepeler sülün gibi maşallah

sağol vedatım, Allah sana daha iyilerini nasip etsin, selamlar...

inşallah abı bızdekı gargalar boyle seyler cıkarmaz gördün ya şekeri cıkar ya yabani şans yok şans :)

aslolan hava durumu vedatcım renk teferruat :) , şekeri diyip geçme tüyünü bekle bak o kuş ne çay içirir...

Maşşallah Ali kardeşim güzel yavrular almışsın.İnşallah kazasız,kayıpsız uçurur seyredersin,tüğü kadar ömürleri olsun

güle güle besleyesin.

Görüntüye ve tip olarakta iki adam boyu yapacak gibi gözüküyorlar :p :p

Selamlar sağlıcakla kal.

valla beklıyom abi yapcak bısı yok elımde var bır tane kus onuda heder etmekdense dedıgın gıbı bır zaman bekleyıp sonra daha guzel ızlemek şu ankı durumda yapılacak en dogru şey dediklerin dogru abi bana kalsa onu attıydım yada oyle devam eder ucururdum eyvallah :) inşallah sonrada yuzumu kara cıkarmazda takla atar

Maşallah.Allah nazardan saklasın.Emeğine sağlık..

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Ali kardeşim güzel yavrular almışsın.İnşallah kazasız,kayıpsız uçurur seyredersin,tüğü kadar ömürleri olsun

güle güle besleyesin.

Görüntüye ve tip olarakta iki adam boyu yapacak gibi gözüküyorlar :p :p

Selamlar sağlıcakla kal.

eyvallah abi varol, çokda gözümüz yok 1 adam boyu oynasın sistemli oynasın ses gelsin akrobasi olsun abi :))

sevgılı kardesım kuslarının tuyu kadar hayrını gor masallah ıyı guvercınler edındın yavruları aldıysan sıra ucurmada hadı hayırlısı ınsallah..

eyvallah ayhan abi sağolasın, başladı bikaçı tıkırdanmaya, ince tüyleri için içeri attım bugün, öncekileri çıkarıcam bu hafta, sıra sıra geliyorlar bakalım hayırlısı olur inşallah, selamlar...

Bir müslümanda bu kadar kuş OLur mu Birader :)) Maşşalah hepside iyi durumlar bu sezon epey zamanın geçecek damda :))

Bereketli olsun Birader. Bu arada ne zaman çay ısmarlayacan semaver yakacan ya Haber salda gelem :)

Selam oLa Güle güle uçurup izlemen dileğimle..

NOT : Böyle kuşlarım oLsa Belediye besleme ruhsatı alırdım ben ya :)))

Bahadirihtiyar' Alıntı:
Bir müslümanda bu kadar kuş OLur mu Birader :)) Maşşalah hepside iyi durumlar bu sezon epey zamanın geçecek damda :))

Bereketli olsun Birader. Bu arada ne zaman çay ısmarlayacan semaver yakacan ya Haber salda gelem :)

Selam oLa Güle güle uçurup izlemen dileğimle..

NOT : Böyle kuşlarım oLsa Belediye besleme ruhsatı alırdım ben ya :)))

yok kardeşim onlar eski kuşlar, bi tanesi yok şuan ! zaten o dönemde 3 ortak besliyorduk resimlerden sonra 1/3 ü kalmıştı bende, dediğim gibi şuan hiçbiri bende değil, 4 takım ekem var demeyle değil görmeyle edinilmiş ekeler ! gerisi hep bunlardan çıkma yavru , yavrularım çok evet ama terasta ve şehir merkezinde besleyenlerin kaybetme yitirme ihtimali de fazla olduğundan ancak denegeleniyor 1 i bana, 1 i ele, 1 i şahine :)) ne zaman istersen başımla beraber kardeş haber vermen kafi, selametle...

vaaay be bu kadar paçozu ben mi beslemişim :) tek bi çıkolata dişi kaldı içlerinden gerisi çöp oldu 3 sene önce , zaman herşeyin ilacı bu siteye de uzun zamandır girmiyordum çok yol kalmış geride...

alidemirsmm' Alıntı:
vaaay be bu kadar paçozu ben mi beslemişim :) tek bi çıkolata dişi kaldı içlerinden gerisi çöp oldu 3 sene önce , zaman herşeyin ilacı bu siteye de uzun zamandır girmiyordum çok yol kalmış geride...

masallah alı hepsıde guzel kuslar neelerdesın alı :tamam:

Ali bey hepsi güzel güle güle besleyin siz sevdikten sonra gerisi boş.Özellikle ibikli sizin tabirle, perçemli dişi gök,birde sabuni(boz erkek) gözlerini kapatan makaslı ,birde açık arap var dişi sanırım mazlum duran benim gözümü okşayanlar.Sağlıklı ve güle güle uçurmanız temennisiyle.

Geri