KUŞLARIM VE KÜMESLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 229
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Maşallah Barekallah , Ali bey hepsi birbirinden güzeller, güle güle besleyin.

bozkırlılerınıze bayıldım masallah tuyukadar hayrını gorun
saygılar
oguz ustundag

mehmet abi ve oğuz kardeş yorumlarınız için teşekkürler

Selamun Aleyküm
Maşallah Ali kardeşim 2012 modellerle topyekün sahaya inmişsin bakımlı ve sağlıklı çok güzel yavrular almışsın ALLAH CC kazasız ve zayiatsız bir şekilde uçurmayı nasib etsin.Selamlar

Güzel kuşlar maşallah tebrikler Ali bey...

Maşallah Ali çok güzeller, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

Maşallah Ali Abi,
Takkeliler güzel, donuklar başka güzel..
Hele ki donuk akkuyruk yavru apayrı bir vaka, Allah nazardan saklasın.
İnşallah güzel günlerde uçurur oynatır seyreder seyrettirirsiniz.
Selamlar.
Khalid

yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum...

s.a. maşallah sağlıklı güzel yavrular tüylerince hayrını görün yavruların içinden 2 3 tane tam damızlık olucak kuşlar var aman onlara dikkat zai olmasınlar..
damızlıkların içinden de göğsü koyu boz ayrı bi güzelmiş....

yorumunuz için teşekkürler osman bey, yavrulardan 3 tanesi oyun açmaya başladı, yavru tüyünü tamamlamaya attık, kısmetse performans videolarını da görürüz bakalım damızlık olmaya değermiler değmezmiler :) selamlar...

Maşallah Ali kardeşim çok güzel, sağlıklı yavrular almışsın. Ama kula yavrular bir başka, hele hele kuyruğu beyaz kula yavru bir başka. (: Emeğine sağlık, güzel günlerde uçurman dileğiyle,

Maşallah Ali Usta, iyi günlerde kuşlarnızı besleyin, sağlıklı kümesler dilerim.Saygılar.

hepiniz sağolun arkadaşlar, ramazan kan çekti heralde :))

ali abi ben yorum yapmamışım sanırım bu konuya.fotoğraflara bakmıştım ama yorum yazmayı unutmuşum :).kuşların süper görünüyorlar.hepsinin maşallahı var.yalnız görünüş olarak 13.sayfadaki ala kuş çok hoşuma gitti.allah nazardan saklasın hepsini.saygılar

Ali, güzel yavrular almışsın maşallah..

ooo ayıp ama berat kardeşim :) sağol beratcım , ahmet teşekkürler, var mı uçan kaçan , nerede yeni uçum alanın ?

Süleyman amcanın evinin ordaki fidanlıkta:):):):) gecen amca yanıma geldi yoldan görmüş geldi selam falan filan benimde oğlum kuşçu dedi :):) çok kızıyorum ona dedi :) senin olduğunu bilmiyordum üstüne gitme bu işi adabınca yaptığında keyiflidir stres attırır dedim ama bana pek kulak asmadı :):):) sonra sohbet koyulaştı yanımda Viko dan bi muhasebeci arkadaş daha vardı onunla sohbete daldık.. sonra pendik,oğlum kuşçu,ispir,bide üstüne müşavir deyince direk senin oğlun Ali mi dedim :):):) hee dedi :):) hahahaha.:):) sohbet derinleşti:) selam gönderdim sana.. Süleyman amcaya gelince uğra çay yapar içeriz :):)

Allah cezanı vermesin ahmet :)) hayır ısrarla o yüzden soruyorum fındıklığı benzettim bi de o taraflarda yer bakıyordun ya, dedim bizim ordakine çok benziyor bu :)) ben devamlı ordayım arkadaş, bebek körpe diye bu ara gidemedim pek onları getiriyorum kaynarcaya devamlı, iki kanatsız aliyimda hafta sonu bi bakayım duruma ozaman :)) bu iş süper olmuş ahmet valla , hemen kafamdan değişik planlar geçti ararım seni :D babamı bam telinden vurmuşsun desene , sevmez kuşu köpeği bizim insanımız , ticareti sever inşaatı sever parayı sever Allah ı sever ama kuşu sevmez :)))

Merhaba;

Maşallah, maşallah hocam, çok güzel yavrular.
İyi bir sezon olacağa benziyor.
Bu arada Ahmet hocamla olan mesele de beni çok güldürdü.
Çok hoş.
Selamlar.

Şenol

sağol şenol hocam :)

Maşallah tüyleri kadar yavru alırsın inşallah :heyo:

kaybettiğimiz oyun açan ve yeni uçan muhtelif 13 14 yavrudan sonra sezona yetiştirmeye çalıştığımız ve yeni yeni kovalamaya başladığımız yavrular, Maşallah :)

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    83.4 KB · Görüntüleme: 1,364
  • 2.webp
    2.webp
    71.6 KB · Görüntüleme: 1,330
  • 3.webp
    3.webp
    74.4 KB · Görüntüleme: 1,357
.

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    74.6 KB · Görüntüleme: 1,387
  • 5.webp
    5.webp
    71.5 KB · Görüntüleme: 1,376
  • 6.webp
    6.webp
    72 KB · Görüntüleme: 1,417
.

Ekli dosyalar

• 7.webp
    7.webp
    72.4 KB · Görüntüleme: 1,349
  • 8.webp
    8.webp
    59 KB · Görüntüleme: 1,307
  • 9.webp
    9.webp
    70.2 KB · Görüntüleme: 1,344
.

Ekli dosyalar

• 10.webp
    10.webp
    80.4 KB · Görüntüleme: 1,368
  • 11.webp
    11.webp
    88.4 KB · Görüntüleme: 1,388
Maşallah,arka tepe yavruyu çok beğendim,güle güle besleyin-uçurun.Saygılar.

masallah alı abı allah kazasız belasız ucumlar nasıp etsın

MASALLAH ALİ GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE UÇUR BESLE TAKKALI BOZ YAVRU BENİM SANSIMA UCSUN SİNEKLİ OLAN DEGİL DÜZ BOZ TAKKALI PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Geri