KUŞLARIM VE KÜMESLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 229
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
DVM

Ekli dosyalar

• DSC00515.webp
    DSC00515.webp
    71.7 KB · Görüntüleme: 975
  • DSC00516.webp
    DSC00516.webp
    68.7 KB · Görüntüleme: 991
  • DSC00517.webp
    DSC00517.webp
    66.6 KB · Görüntüleme: 1,008
DVM

Ekli dosyalar

• DSC00518.webp
    DSC00518.webp
    64.8 KB · Görüntüleme: 1,015
EMRE DAYANAMADIM Bİ RİSKE GİRDİM HADİ BAKALIM HAYIRLISI :)))

MASALLAH MASALLAH ALİ KARDESİM ÇOK GÜZELLER VEDE SAGLIKLILAR GÜLE GÜLE BESLE

SAYGILAR

maşallah bozlarınız çok çok güzel oyunlarını çok merak ediyorum sabırla videolarını bekliyoruz
herşey gönlünüzce olsun

maskeler' Alıntı:
maşallah bozlarınız çok çok güzel oyunlarını çok merak ediyorum sabırla videolarını bekliyoruz
herşey gönlünüzce olsun

bozların bı takımı (hafıf ıbıklı olanlar) mustafa turan abının bozları onun vıdeolarından bakabılırsın :)
diğerlerinden de ( dik dişi ve boynu tuylu dık erkek) 3 yavru alabıldım bu sezon, 2 tane arkatepe sabunı bı kula, sabunıler öldu kula kaldı tek yavrum var, kula çok hızlı serı bı yavruydu tam tamamlatamadan ınce tuye gırdı kestım mecburen kanatlarını, onu anca 2 2.5 ay sonra gorebiliriz, i takım daha sabunım var mustafa abının ama onun resmını koymak ıstemedım, belkı ılerleyen zamanlarda, bakalım, ayrıca dıger kuslardan kanatlarını bekledıklerımız var, iyi olurlar ınsallah sende daha ıyılerı olsun sağol, selamlar...

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH MASALLAH ALİ KARDESİM ÇOK GÜZELLER VEDE SAGLIKLILAR GÜLE GÜLE BESLE

SAYGILAR

sağolasın muharrem abı, daha iyileri sizlerde olsun saygılar...

Merhaba Ali arkadasim.

Herbirisi bir birinden güzel secme kuslar,rabbim gönlünce beslemeyi nasip etsin insallah.Dilerim hersey istedigin gibi olur.

Maasallah.

BOZOGLU

Selamün Aleyküm Ali kardeşim kuşlarının maşallahı var bir çoğu sporcu gibi düzgün fizihe sahip sağlıklı da görünüyorlar hevesin de güzel Allah cc.verdiğin bütün emeklerin karşılığını fazlasıyla göstersin sana güle güle besle.Selamlar

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Merhaba Ali arkadasim.

Herbirisi bir birinden güzel secme kuslar,rabbim gönlünce beslemeyi nasip etsin insallah.Dilerim hersey istedigin gibi olur.

Maasallah.

BOZOGLU

sağolun tahir arkadaşım, sizlerde daha iyileri olsun teşekkürler, selamlar

M.TURAN' Alıntı:
Selamün Aleyküm Ali kardeşim kuşlarının maşallahı var bir çoğu sporcu gibi düzgün fizihe sahip sağlıklı da görünüyorlar hevesin de güzel Allah cc.verdiğin bütün emeklerin karşılığını fazlasıyla göstersin sana güle güle besle.Selamlar

Aleykümselam Mustafa abi Allah razı olsun, bakımları mekanları yerinde çok şükür ,performansları da iyi olur inşallah,kuş namına neyimiz varsa siz ve sizin gibi abilerimizin sayesinde...

saygılar Mustafa abi

Kuşta şekilden çok nesile dikkat ederim.Yazılarınızı okudum.Fotoğraflarınıza baktım.Maşallah her iki kritere göre de kalburüstü kuşlarınız var.Allah keyifle uçurmayı nasip etsin.

maşallah nazar değmesin güle güle besle ali kardeşim

pegasus' Alıntı:
Kuşta şekilden çok nesile dikkat ederim.Yazılarınızı okudum.Fotoğraflarınıza baktım.Maşallah her iki kritere göre de kalburüstü kuşlarınız var.Allah keyifle uçurmayı nasip etsin.

SAĞOLUN LEVENT ABİ, elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz, inşallah daha iyileri sizlerde olur,

selamlar...

emreert' Alıntı:
maşallah nazar değmesin güle güle besle ali kardeşim

amin kardeşim sağol, daha iyileri sende olsun :)))

vsfv

Ekli dosyalar

• DSC00520.webp
    DSC00520.webp
    79.9 KB · Görüntüleme: 1,171
  • DSC00521.webp
    DSC00521.webp
    73.7 KB · Görüntüleme: 1,183
  • DSC00523.webp
    DSC00523.webp
    88.1 KB · Görüntüleme: 1,177
SFAFB

Ekli dosyalar

• DSC00528.webp
    DSC00528.webp
    89.3 KB · Görüntüleme: 1,197
  • DSC00529.webp
    DSC00529.webp
    81.5 KB · Görüntüleme: 1,212
  • DSC00531.webp
    DSC00531.webp
    89.6 KB · Görüntüleme: 1,223
FSbfsB

Ekli dosyalar

• DSC00532.webp
    DSC00532.webp
    81.7 KB · Görüntüleme: 1,208
  • DSC00534.webp
    DSC00534.webp
    86 KB · Görüntüleme: 1,113
  • DSC00536.webp
    DSC00536.webp
    84.6 KB · Görüntüleme: 1,008
Maşallah...

Ekli dosyalar

• DSC00548.webp
    DSC00548.webp
    82.2 KB · Görüntüleme: 1,195
  • DSC00551.webp
    DSC00551.webp
    88.2 KB · Görüntüleme: 1,177
  • DSC00573.webp
    DSC00573.webp
    80 KB · Görüntüleme: 1,134
ali baba görüşmeyeli kuş yapmışın :) bu arada kuşların Maşallahı var..

şükür kavuşturana ahmet ya ! bu nasıl bir ayrılıktır :)) sağol kardeş, bahsetmiştim sana...

Maşallah.
Kuşlarında Kümesinde çok güzel.Kazasız Belasız Güle güle uçurmalar dilerim Ali kardeşim.
Ankaradan Sevgiler selamlar

maşallah kuş pazarı gibi ne ararsan var eee.. bu kadar kuştan artık bi tane seyredelim bay ali , ..yerde hava alanı gibi artık bi mazeret olmaz koy şuraya oynayan bi tanede pas atalım gözümüzün pası gitsin.k.murat arkadaşada söyle sen konuşuyorsun o yüzden . ondanda bekliyorum iyi bi kuş bi görelim bakalım sahibi kadar iyi konuşuyormu kuşları.güle güle besle kuşlarını kardeşim.

dogan18' Alıntı:
Maşallah.
Kuşlarında Kümesinde çok güzel.Kazasız Belasız Güle güle uçurmalar dilerim Ali kardeşim.
Ankaradan Sevgiler selamlar

eyvallah abi iyi dileklerin için sağol, selamlar...

urfalı' Alıntı:
maşallah kuş pazarı gibi ne ararsan var eee.. bu kadar kuştan artık bi tane seyredelim bay ali , ..yerde hava alanı gibi artık bi mazeret olmaz koy şuraya oynayan bi tanede pas atalım gözümüzün pası gitsin.k.murat arkadaşada söyle sen konuşuyorsun o yüzden . ondanda bekliyorum iyi bi kuş bi görelim bakalım sahibi kadar iyi konuşuyormu kuşları.güle güle besle kuşlarını kardeşim.

ben kuştan anlamam urfalı,satışıma bakarım ben oyun kuşunu bilmem, dandik dundik kuşların resmini 40 ayrı yere atar hayal hırsızlığı yaparım, yiyen olursa da ticaretime bakarım, işim gücüm yok bununla geçiniyorum napalım ekmek parası,
o yüzden kuşta oynatamaaaam videoda koyamam, çünkü oynayan kuşum olmaz benim, yukarıda da yazdım ya...
ama iyi davar güderim öküz sopalarım, çobanlık yapıyodum geçen seneye kadar, davardan öküzden iyi anlarım yani...
k.murat da ordaaa sitede orda ,emir erinmiyim ben senin, azın mı yok parmakların mı ? sağlıcakla kal bay urfalı...

urfalı' Alıntı:

ben süs kuşu bakıyorum nihat bey
süs kuşu beslesem resim ve video paylaşmıyorum buyurun misafirim olun daha iyi anlatayım izahat yapayım

bu iş çanta imalatına benzemez .....ben agırımdır beni misafir edemessin .....

o halde size misafirlik teklifinde bulunmadım varsayın

Ali bey güle güle besleyin çok sağlıklı kuşlar maşallah...

çok ağırsan gel bana misafir ol urfalı, ağır adamı severim, bi de biz tartalım ağırmısın hafifmisin...

Geri