- Konuyu Başlatan
alidemirsmm
Üye
- Ad Soyad
- Ali DEMİR
- Meslek
- MUHTELİF
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maskeler' Alıntı:maşallah bozlarınız çok çok güzel oyunlarını çok merak ediyorum sabırla videolarını bekliyoruz
herşey gönlünüzce olsun
kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH MASALLAH ALİ KARDESİM ÇOK GÜZELLER VEDE SAGLIKLILAR GÜLE GÜLE BESLE
SAYGILAR
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:Merhaba Ali arkadasim.
Herbirisi bir birinden güzel secme kuslar,rabbim gönlünce beslemeyi nasip etsin insallah.Dilerim hersey istedigin gibi olur.
Maasallah.
BOZOGLU
M.TURAN' Alıntı:Selamün Aleyküm Ali kardeşim kuşlarının maşallahı var bir çoğu sporcu gibi düzgün fizihe sahip sağlıklı da görünüyorlar hevesin de güzel Allah cc.verdiğin bütün emeklerin karşılığını fazlasıyla göstersin sana güle güle besle.Selamlar
pegasus' Alıntı:Kuşta şekilden çok nesile dikkat ederim.Yazılarınızı okudum.Fotoğraflarınıza baktım.Maşallah her iki kritere göre de kalburüstü kuşlarınız var.Allah keyifle uçurmayı nasip etsin.
emreert' Alıntı:maşallah nazar değmesin güle güle besle ali kardeşim
dogan18' Alıntı:Maşallah.
Kuşlarında Kümesinde çok güzel.Kazasız Belasız Güle güle uçurmalar dilerim Ali kardeşim.
Ankaradan Sevgiler selamlar
urfalı' Alıntı:maşallah kuş pazarı gibi ne ararsan var eee.. bu kadar kuştan artık bi tane seyredelim bay ali , ..yerde hava alanı gibi artık bi mazeret olmaz koy şuraya oynayan bi tanede pas atalım gözümüzün pası gitsin.k.murat arkadaşada söyle sen konuşuyorsun o yüzden . ondanda bekliyorum iyi bi kuş bi görelim bakalım sahibi kadar iyi konuşuyormu kuşları.güle güle besle kuşlarını kardeşim.
urfalı' Alıntı:maşallah kuş pazarı gibi ne ararsan var eee.. bu kadar kuştan artık bi tane seyredelim bay ali , ..yerde hava alanı gibi artık bi mazeret olmaz koy şuraya oynayan bi tanede pas atalım gözümüzün pası gitsin.k.murat arkadaşada söyle sen konuşuyorsun o yüzden . ondanda bekliyorum iyi bi kuş bi görelim bakalım sahibi kadar iyi konuşuyormu kuşları.güle güle besle kuşlarını kardeşim.