KUŞLARIM VE KÜMESLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 229
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
hkhglug

Ekli dosyalar

• 53.webp
    53.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,363
  • 54.webp
    54.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,372
  • 55.webp
    55.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,418
jhfjfjf

Ekli dosyalar

• 56.webp
    56.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,383
  • 57.webp
    57.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,362
  • 58.webp
    58.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,401
fhdzgh

Ekli dosyalar

• 59.webp
    59.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 1,420
  • 60.webp
    60.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,407
  • 61.webp
    61.webp
    3.5 MB · Görüntüleme: 1,408
fdhxfgj

Ekli dosyalar

• 62.webp
    62.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,364
  • 63.webp
    63.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,381
  • 64.webp
    64.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,406
gglgy

Ekli dosyalar

• 65.webp
    65.webp
    3.3 MB · Görüntüleme: 1,390
  • 66.webp
    66.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,369
bukalemun201' Alıntı:
maşallah tüyü kadar hayrını görmenizi dilerim.

güzel dilekleriniz için sağolun,daha iyileri sizin olsun

bukalemun201' Alıntı:
nuudi çok güzel bi kuş aralarında en cok hoşuma giden nuudi oldu.

pastırmacı kadir ustadan yıllar önce 14 yasında ölüm halınde alınmış bir nuhudi erkeğin soyudur, göz bebeğimizdir...

ulucinar' Alıntı:
maşşlah deyim artık kuşlarınız çok güzel ne diyim, geçen hafta kuşlarım çalındı imrenerek baktım doğrusu allah nazardan saklasın

sağolun teşekkürler iyi dilekleriniz için, gçmiş olsun bu arada, saygılar

htamer5' Alıntı:
Sevgili meslektaşım kuşların hakkaten güzelmiş. güle güle besle. Özellikle bozkirli dişi oyununu bilmem ama fizik olarak mükemmel. Sevgiler

sağol abi, sanırım kan cekti ankaradan sadet bilginden alınan kusların yavruları bu takım, gümüşçü vedattan bize gecti,oyununa gelince çok uzun degıl ortalama 20 mt civarında ama geri kalan her özellik mevcut,atış taban gezme sert dikilme hırs vs vs,

esatdogan' Alıntı:
maşallah baştaki bozkirliler yakışıklı hayvanlar güle güle besleyin

teşekkürler iyi dilekleriniz için...

şeref' Alıntı:
Kuşlar güzel gözüküyor , özelikle'' açık gök hafif sinekli ''takımı beğendim , yerinizde uçurmak için çok ideğal Allah keyifle beslemek, uçurmak nasip etsin .. selamlarŞEREF

şeref bey teşekkürler iyi dilekleriniz için, bu takımda çok idialı ne diyim haklısınız:) erkeği tgf kupasına hazırlanmış ancak eser almış ve yatırılmış bi kustur,dişiside yakın oyuna sahıp iyi bir dişidir,erkegın anası babası ortagımdadır, saygılarımla...

Faruk Yapar' Alıntı:
kuşlarınız gerçekten çok güzel hepsinin tüyü kadar hayrını görün kümesinizinde bölümleri de ayrı güzel fakat kümesinize biraz daha bakım yapsanız daha iyi olur gibi ama olsun güzel kuşlar ve çeşitli kümes için sizi tebrik ederim!!!

teşekkürler iyi dilekleriniz için, de bakım yapma tavsiyenizi pek anlamadım çünkü kümeslerim çok bakımlı ve temızdır, sadece kapıları demıre tahta montajını beceremedıgımden onları bakır telle acıp kapatıyrum onu kastettiysenız, onun haricinde kümeslerim fazlasıyla bakımlıdır, hatta misafirlerimi şaşırtacak kadar, hiç bir kusum pisliğe basmaz her hafta kumeslerın altı toplanır, hergun su ve yem tazelenır vs vs ölüyorum yorgunluktan bunları yaparken daha ne yapayım :)) saygılar...

masallah masallah güzel kuşlar ali kardesim güle güle besleyiniz
SAYGILAR

maşşalah kuşalarınız cok güzeller özellikle 5.6.7.resimdeki kızılsinekli çift mükemmel görünüyor

kuscu_marik' Alıntı:
masallah masallah güzel kuşlar ali kardesim güle güle besleyiniz
SAYGILAR

eyvallah abi sağolasın daha iyileri sizlerde olsun...

mazidenbiri' Alıntı:
maşşalah kuşalarınız cok güzeller özellikle 5.6.7.resimdeki kızılsinekli çift mükemmel görünüyor

iyi dilekleriniz için teşekkürler, de genelde miski takım çok beğenildi , beğenilmeyecek kuşlar değil lakin diğerlerinin neler yaptığını bi bilseniz sanırım miski takım sonlara yaklaşır :)) mesela sabuni bi takım var , mesafe vs vermek istemiyorum ama inanılmaz yavru düşüyor altlarından, eski sahipleri ucurdu ordan biliyorum, mavi boncuklu erkek ve cakmaklı erkeğin takımları, ibikli erkek ve nuhudi, aynalı cakmaklı erkek ve ibikli mavi dişi,hüseyın abının beyaz erkegı ve ali abinin bıyıklı sabunoı dısısı ... gerçi hiçbirini birbirinden ayırt edemiyorum ama miski takım 20 mt civarı oynar ve tertibatı çok iyidir, ancak diğer takımlara nazaran mesafesi en kısa takımdır ama tabi dişisi özellikle fotomodel gibi :)) saygılarımla...

MERHABA ALİ KARDEŞ;

VERDİĞİN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERECEK KAPASİTEDE KUŞLAR BESLİYORSUN.UNARIM YAVRULARDA ARADIĞINI BULURSUN VE GELECEK YILLAR İÇİN İYİ BİR KÜMES YAPARSIN.YANLIŞ ANLAŞILMASIN EKELER GAYET GÜZEL AMA EN İYİ KUŞ NE YAPTIĞINI BİLDİĞİN KUŞTUR.O YÜZDEN YAVRULARA BİRAZ YÜKLEN,EN AZINDAN FAZLA KUŞA ÇALIŞMAK GİBİ ZOR BİR DURUMDAN KURTULUR,GEREKİRSE ELEMEDE YAPABİLİRSİN.ÇÜNKÜ GERÇEKTENDE BAYAĞI EKEN VARMIŞ....

SAYGILAR KARDEŞİM GÜZEL GÜNLERDE ZEVKLE BESLEYİP UÇURMAN DİLEĞİYLE.....

Hüseyin bey e aynen katılıyorum.. uçur altlarından ne geldiğini bil.. unutma çok iyi bir çift kuşu denemek bile 1 yıl..

abi kimde az var ki :)) katılıyorum süre acısından uzun bi süreç ama neticede hep izlenmiş kuşlar, hepsini bizzat görmedım ama gören 10 11 iyi kuscuyla beraberiz, o yüzden hiçbir emek zayi olmaz , istisnalar hariç takımların altından gelen yavruların hemen hepsinin istediğim oyunu yapıcağını düşünüyorum, miski yavru senın sabunı dısının yavrusu huseyın abi, bide resimler ücer dörder cekıldı, TOPLAMDA 12 TAKIM EKEM VAR ! çok kümes gezdim hüseyin abinin kümesi de dahil ve herkeste hemen hemen bu kadar hatta daha fazla kus olan çok güzel kümeslerde var, yani bence eke sayım öyle çok denecek kadar değil, saygılarımla...

24 ekem 16 tane de yavrum var arkadaşlar, yavruları 3 kişi uçuracağız ayrı yerlerde, yani totalde kendıme ait 3 kumesımde toplam 30 kusum var bunun neresi çok anlamadım

altlarından gelenleri izledikten sonra en iyi 2 dişi 1 erkek veya 2 erkek bırak gerisini sepetle.. bu şekilde yürü kümesindeki kuş sayısı 25 yi geçmesin.. hem uçurmak açısından hem bakım açısından çok daha kolay olur.. kendi kuşlarınla çalış :) Şahsi görüşüm.. kolay gelsin..

Maşallah çok emek verdiğiniz hem kümeslerden hem kuşlardan belli, Allah nazardan korusun. Umarım emeklerinizin karşılığını bol bol alırsınız. :)

masallah kuslarınıza cok ıyı bakmısınız hepsı çivi gibiler.burda goruntu olarak kötü denılecek kus hıc yok.insallah oyun performanslarıda goruntulerı gıbı her daım guzel olur

filo' Alıntı:
altlarından gelenleri izledikten sonra en iyi 2 dişi 1 erkek veya 2 erkek bırak gerisini sepetle.. bu şekilde yürü kümesindeki kuş sayısı 25 yi geçmesin.. hem uçurmak açısından hem bakım açısından çok daha kolay olur.. kendi kuşlarınla çalış :) Şahsi görüşüm.. kolay gelsin..

bu takımların hemen hemen hepsinin altlarından gelen izlenmiş ahmet kardeş, bilinen kuşlar, eğer 12 takımında 12 si iş yapıcaksa nereye sepetliyorsun ? 2 tane çok iyi kuşçunun tüm kümesi bunlar, hangisini ayırt edebi,lirim, dediğin mantık olarak doğru eğer çalışma kusuysa ama bu kusların heepsi kendini ispat etmıs ızlenmis kuslar o yuzden ayırt etmeye gerek yok, altlarından her gelen iş yapacak kanaatimce, çok da fazla değil, arkada yazdım ama okumadın sanırım 30 25 den 5 fazla :)

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah çok emek verdiğiniz hem kümeslerden hem kuşlardan belli, Allah nazardan korusun. Umarım emeklerinizin karşılığını bol bol alırsınız. :)

güzel dilekleriniz için teşekkürler, inşallah alırız karşılığını, daha iyileri sizlerde olsun saygılar...

DELIYUREK41' Alıntı:
masallah kuslarınıza cok ıyı bakmısınız hepsı çivi gibiler.burda goruntu olarak kötü denılecek kus hıc yok.insallah oyun performanslarıda goruntulerı gıbı her daım guzel olur

teşekkürler sağolun, ya oyunları tatminkar olmasa bu çile çekilir mi :)

maşallah güle güle besleyin başarılar.

emreert' Alıntı:
maşallah güle güle besleyin başarılar.

teşekkürler sağolun.. saygılar

Maşallah kuşlarınız çok güzel görünüyorlar ,kümesiniz de öyle. Kuşlarınıza ve kümesinize ilgi gösterdiğiniz her halinizden belli. Sizi tebrik ediyorum. Sağlıklı bol yavru almanız dileğiyle..

0zqur' Alıntı:
Maşallah kuşlarınız çok güzel görünüyorlar ,kümesiniz de öyle. Kuşlarınıza ve kümesinize ilgi gösterdiğiniz her halinizden belli. Sizi tebrik ediyorum. Sağlıklı bol yavru almanız dileğiyle..

teşekkürler daha iyileri sizlerde olsun...

Geri