KUŞLARIM VE KÜMESLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alidemirsmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 229
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Ali kardeşim kümesininde ,kuşlarınında maşallahı var güle güle besle Ağız tadıyla uçur.
:tamam:

iyi dilekleriniz için teşekkürler...

Kardeş kuşların çok güzel görünüyor MAŞALLAH kümes ve teras resimlerine bakınca tertemiz bir alan ama fotğraf çekimlerine biraz daha dikkat etseydin çok daha ii olacakmış. kuş pislikleri fotoğrafları gölgelemiş. kolay gelsin

necdetakosman' Alıntı:
Kardeş kuşların çok güzel görünüyor MAŞALLAH kümes ve teras resimlerine bakınca tertemiz bir alan ama fotğraf çekimlerine biraz daha dikkat etseydin çok daha ii olacakmış. kuş pislikleri fotoğrafları gölgelemiş. kolay gelsin

iyi dilekleriniz için teşekkürler, de ona yapabileceğim bişey yoktu , kuşlar hep yumurtada yavruda olduğu için keseleri hep dolu, hangisini masaya attıysam pisliğini bıraktı küt diye, normalde o benim terastaki yemek masam bende böyle olmasını istemezdim :)) saygılar...

Masa için üzüldüm, Ali bey zira kuşlara çok ii bakmışınız:)) Fotoğraf çekmek çok zor ir iş, bende sırf anlattığınız sebeplerden çok foto sildim. hadi EYVALLAH

sizin yorumunuzu okumadan önce bu pislik durumu hiç dikkatımı cekmemıstı ama gercekten yorumunuzu okuyunca dikkat ettım masa ustundekı kus pislikleri estetiği bozmuş :)

alidemirsmm' Alıntı:
sizin yorumunuzu okumadan önce bu pislik durumu hiç dikkatımı cekmemıstı ama gercekten yorumunuzu okuyunca dikkat ettım masa ustundekı kus pislikleri estetiği bozmuş :)

Kümeslerimizde u görüntülere hepimiz alışığız ama sanal alemde kuşlarımızı yayınlarken verdiğimiz emekler az bişey daha dikkat edilirse son işimizi de ii yapmış oluruz. yoksa ben direk kuşlarınıza baktığımda gayet sağlıklı görünüyorlar ama diğer kötü durum resmi bozuyordu.
yardımcı olabildimse ne mutlu.
İyi günler.

kendine kuşuna bok atmak bu olsa gerek :) ama resimlerdeki kuşları bırakıpta pislikelere dikkat ettiğiniz için de ayrıca şaşırdım, enteresan, ben dahil hiçbir oyun kusu besleyicisinin farketmediği bişeyi gördünüz tebrikler :)

Selamün Aleyküm
Ali kardeş kuşların çok güzel maşallah adeta biz oynama hususunda birbirimiz ile yarışırız der gibiler,yerin de kuş uçurmak için güzelmiş,lakin kuş uçurma işi zaman ve ekip işi bunu da becerebilirseniz bu kuşlardan kendini zevkle seyretirecek çok kuşun çıkacağını zannediyorum.Kendim çalıştığım için ancak 3 kişilik ekip ile kuş uçurabiliyoruz emeğinin karşılığını görme dileği ile selam ve saygılarımı sunarım.

eyvallah abi sağolasın, mesleğimiz icabı biraz rahatız o yönden abi, sabah erken kalkınca akşamda biraz işten erken çıkınca totalde günlük 4 5 saat ayırabilecek durumdayız kuşlarımıza, ama tabi 1 saat dahi ayıramadığımız yoğun günlerimizde oluyor ama bu azınlıkta tabi, ekibe gelince kendi yavrularımı hep kendim söküyorum abi ama bi kuzenım 2 de iyi dostum var yavrulardan her takımdan onlarada veriyorum 3 ayrı yerde uçuruluyor yavrular, bu sisteme yeni geçtik, inşallah yakında canlı performans da yayınlarım, şenol hoca yakın köylümdür onun da ziyaretine gittim 1 defa , siz sakaryanın neresindesiniz abi ben orda okudum üniv yi , iyi bilirim oraları, bacanağım hala orda yrd. doç. lik yapıyor,belediyede de elif bitengül isimli eski bir arkadaşım var, imar işlerinde olması lazım yine eski bir arkadaşımın babası var, soyismi bablıoğlu, hülasa sakarya hala hayatımda ve sevdiğim bir şehrimizdir, akraba ziyareti sebebiyle de ayağımız kesilmiş değildir, gelince birgn ziyaretinize gelmek isterim karşılıklı denk getirebilirsek tabi, saygılar abi...

Selamün Aleyküm
Ali kardeş Sakarya da okumuş olmanıza sevindim desene ki yarı hemşeri sayılırız ben Sakarya'nın Adapazarı merkez İstiklal mahallesinde 17 ağustos 1999 depreminde yıkılan baba evimin olduğu arsada kuşlarımı uçuruyorum yine Şeker mahallesinse de oturuyorum bahsettiğin kişileri tanıyamadım herhalde Sakarya Büyük Şehir Belediyesinde veya diğer ilçe belediyelerinde çalışıyorlardır.Ben Adapazarı Belediyesinde çalışıyorum.Şenol hocam ile tanışalı bir yıldan fazla oldu sağ olsun fırsat buldukça sık sık ziyaretime gelir siz de buyurun gelin çok memnun olurum tel numaramı yazıyorum gelmeden 1-2 gün önce ararsınız ona göre kendimi ayarlarım hem tanışmış oluruz hem yerimizi görmüş oluruz şu anda altında çay içip sohbet ettirecek kadar uçan kuşumuz da var çok şükür.Tel:05392872280 Cumanız mubarek olsun Selamlar

AS ABİ, tüm üye arkadaşlarımızın cuması mübarek olsun, bende deprem senesi başlamıştım okula , Allah bi daha yaşatmasın, ilk göüntüleri hep aklımda... evet sanırım büyük şehirde bu saydıklarım, bende 3 sene serdivanda 1 sene 32 evlerde yaşadım, şeker mahallesini de bilirim :) inşallah gelicem ziyaretinize mustafa abi, saygılar

alidemirsmm' Alıntı:
kendine kuşuna bok atmak bu olsa gerek :) ama resimlerdeki kuşları bırakıpta pislikelere dikkat ettiğiniz için de ayrıca şaşırdım, enteresan, ben dahil hiçbir oyun kusu besleyicisinin farketmediği bişeyi gördünüz tebrikler :)

İnternetten biraz uzak kaldım cevap geç oldu kusura bakma Ali bey kardeşim Sende bende resimdeki Kuşlara b..k atamayız Hepsinin maşallahı var çok güzeller. Kuşlara da dikkat ettim tabi ,pislik meselesinde fazla konuşmaya gerek yok, Benim dikkatimi çeken kimseninkini çekmeyebilir. Ben olmasa daha ii olur kanısındayım. Kendine çok ii bak Sağlıklı bol yavrulu Kuşlar yetiştirmen dileğimle.

necdetakosman' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

İnternetten biraz uzak kaldım cevap geç oldu kusura bakma Ali bey kardeşim Sende bende resimdeki Kuşlara b..k atamayız Hepsinin maşallahı var çok güzeller. Kuşlara da dikkat ettim tabi ,pislik meselesinde fazla konuşmaya gerek yok, Benim dikkatimi çeken kimseninkini çekmeyebilir. Ben olmasa daha ii olur kanısındayım. Kendine çok ii bak Sağlıklı bol yavrulu Kuşlar yetiştirmen dileğimle.
hep söyleriz ya bakıs açısı çok önemli bakmakla görmek farkılı sey bu ve bu gibi durumlar dan rahatsızlık duyulmamalı bizlerin dostları eksiklikleri yanlışlıkları bizlere söyleyendir elestirinin güzel tarafları fark edilemeyenin fark eden tarafından dile getirilmesi de artılardır
YANLIS ANLASILMASIN
SAYGILAR

tamam da abi burası güvercin paylaşım sitesi, yani fotoğraf arkası kalitesinin tartışıldığı bi yer değil ki, ben olsam rahatsız olsam da onu yazmam çünkü gereksiz, daha dikkatli olun derken neyine dikkat edicem kuşu bıraktım pisledi napayım ? foto cekecek de baska yer yoktu, şimdi ben bunları burda açıklamak zorunda değilim ki, göstermek istediğim kuşlar, pislikleriyle ne işimiz var ? yani burda masa teras kümes pislik renk vs teferruattır, aslolan kuşun fiziki resimleridir, başka şeylere takılıp garip garip yorum yapmaya gerek yok, kuşlara bişe diyilecekse diyilsin, ama kuşlar güzelde fotolara biraz daha dikkat et denilmesin ben fotografcı değilim kuscuyum ! saygılar

Önemli olan kuşun görünüşü , fiziği , ..vs Ama ortam hakkında da yorum yapılmayacak diye bir kaide yok tabi, bence pislemeleri kuş sahibi için iyi olmuş bir nevi nazarlık . :) bu da benim görüşürüm, saygılar .

alidemirsmm' Alıntı:
tamam da abi burası güvercin paylaşım sitesi, yani fotoğraf arkası kalitesinin tartışıldığı bi yer değil ki, ben olsam rahatsız olsam da onu yazmam çünkü gereksiz, daha dikkatli olun derken neyine dikkat edicem kuşu bıraktım pisledi napayım ? foto cekecek de baska yer yoktu, şimdi ben bunları burda açıklamak zorunda değilim ki, göstermek istediğim kuşlar, pislikleriyle ne işimiz var ? yani burda masa teras kümes pislik renk vs teferruattır, aslolan kuşun fiziki resimleridir, başka şeylere takılıp garip garip yorum yapmaya gerek yok, kuşlara bişe diyilecekse diyilsin, ama kuşlar güzelde fotolara biraz daha dikkat et denilmesin ben fotografcı değilim kuscuyum ! saygılar

''Olmasa daha ii olur'' dedim daha dikkatli ol diye bir emir kipi kullanmak haddime değil. Ben iyi niyetimle bi yorum yazdım ,Kuş pisliği yüzünden tartışmayalım lütfen!!!!

tartışılan çok da önemli konu degil arkadaşlar ufacık seyler için birbirimizi kırmaya gerek yok zaten bir kırıcılık da yok
saygılar

PANİK YOK :)SIKINTI YAPMAYIN.. KUŞLAR GÜZEL, YORUMLARDA GÜZEL :) HADİ ÖPÜŞÜN BARIŞIN BAHİM :)

necdetakosman' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

''Olmasa daha ii olur'' dedim daha dikkatli ol diye bir emir kipi kullanmak haddime değil. Ben iyi niyetimle bi yorum yazdım ,Kuş pisliği yüzünden tartışmayalım lütfen!!!!

sevinirim...

ali kardeş, hoca haklı kuşlarının ayahlarında kaka var çabuk onları temizle:P :)

son dönem birkaç yavrum...

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    83.7 KB · Görüntüleme: 1,152
  • 2.webp
    2.webp
    93.5 KB · Görüntüleme: 1,184
  • 3.webp
    3.webp
    65.6 KB · Görüntüleme: 1,178
fafasfa

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    78.6 KB · Görüntüleme: 1,171
  • 5.webp
    5.webp
    86.1 KB · Görüntüleme: 1,191
Merhaba Ali Bey,
Maşallah sağlıklı, sevimli yavrular yetiştirmişsiniz.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...

Khalid

MASALLAH
ALİ KARDESİM GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE BESLE ATMACASIZ GÜNLER DİLİYORUM BOZ KİRLİDE BİR BASKA GÜZEL

SAYGILAR

Selamün Aleyküm
Maaşallah Ali kardeşim hepsi birbirine nazire yaparcasına güzel yavrular inşaallah şansları açık olur kazasız belasız uçarlar.Selamlar

RadiKEL' Alıntı:
Maşallah yavrular çok sağlıklı , Allah nazardan korusun, güle güle uçurmanız dileğiyle.
:haha:

amin sağolasın , cümlemizinkini

Khalid' Alıntı:
Merhaba Ali Bey,
Maşallah sağlıklı, sevimli yavrular yetiştirmişsiniz.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...

Khalid

daha iyileri sizlerde olsun, saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH
ALİ KARDESİM GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE BESLE ATMACASIZ GÜNLER DİLİYORUM BOZ KİRLİDE BİR BASKA GÜZEL

SAYGILAR

eyvalah muharrem abi,ilk resimdeki miski takımın yavrusu, anası manken gibi kendi de biraz benzemiş anasına :)

Geri