Yaşar ARGÜÇ
Üye
- Ad Soyad
- Yaşar ARGÜÇ
- Meslek
- OTO LASTİK BAYİ
- İlgi Alanı
- Kediler
Ali kardeşim kümesininde ,kuşlarınında maşallahı var güle güle besle Ağız tadıyla uçur.
:tamam:
:tamam:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
necdetakosman' Alıntı:Kardeş kuşların çok güzel görünüyor MAŞALLAH kümes ve teras resimlerine bakınca tertemiz bir alan ama fotğraf çekimlerine biraz daha dikkat etseydin çok daha ii olacakmış. kuş pislikleri fotoğrafları gölgelemiş. kolay gelsin
alidemirsmm' Alıntı:sizin yorumunuzu okumadan önce bu pislik durumu hiç dikkatımı cekmemıstı ama gercekten yorumunuzu okuyunca dikkat ettım masa ustundekı kus pislikleri estetiği bozmuş
alidemirsmm' Alıntı:kendine kuşuna bok atmak bu olsa gerek ama resimlerdeki kuşları bırakıpta pislikelere dikkat ettiğiniz için de ayrıca şaşırdım, enteresan, ben dahil hiçbir oyun kusu besleyicisinin farketmediği bişeyi gördünüz tebrikler
hep söyleriz ya bakıs açısı çok önemli bakmakla görmek farkılı sey bu ve bu gibi durumlar dan rahatsızlık duyulmamalı bizlerin dostları eksiklikleri yanlışlıkları bizlere söyleyendir elestirinin güzel tarafları fark edilemeyenin fark eden tarafından dile getirilmesi de artılardırnecdetakosman' Alıntı:alidemirsmm' Alıntı:kendine kuşuna bok atmak bu olsa gerek ama resimlerdeki kuşları bırakıpta pislikelere dikkat ettiğiniz için de ayrıca şaşırdım, enteresan, ben dahil hiçbir oyun kusu besleyicisinin farketmediği bişeyi gördünüz tebrikler
İnternetten biraz uzak kaldım cevap geç oldu kusura bakma Ali bey kardeşim Sende bende resimdeki Kuşlara b..k atamayız Hepsinin maşallahı var çok güzeller. Kuşlara da dikkat ettim tabi ,pislik meselesinde fazla konuşmaya gerek yok, Benim dikkatimi çeken kimseninkini çekmeyebilir. Ben olmasa daha ii olur kanısındayım. Kendine çok ii bak Sağlıklı bol yavrulu Kuşlar yetiştirmen dileğimle.
alidemirsmm' Alıntı:tamam da abi burası güvercin paylaşım sitesi, yani fotoğraf arkası kalitesinin tartışıldığı bi yer değil ki, ben olsam rahatsız olsam da onu yazmam çünkü gereksiz, daha dikkatli olun derken neyine dikkat edicem kuşu bıraktım pisledi napayım ? foto cekecek de baska yer yoktu, şimdi ben bunları burda açıklamak zorunda değilim ki, göstermek istediğim kuşlar, pislikleriyle ne işimiz var ? yani burda masa teras kümes pislik renk vs teferruattır, aslolan kuşun fiziki resimleridir, başka şeylere takılıp garip garip yorum yapmaya gerek yok, kuşlara bişe diyilecekse diyilsin, ama kuşlar güzelde fotolara biraz daha dikkat et denilmesin ben fotografcı değilim kuscuyum ! saygılar
necdetakosman' Alıntı:alidemirsmm' Alıntı:tamam da abi burası güvercin paylaşım sitesi, yani fotoğraf arkası kalitesinin tartışıldığı bi yer değil ki, ben olsam rahatsız olsam da onu yazmam çünkü gereksiz, daha dikkatli olun derken neyine dikkat edicem kuşu bıraktım pisledi napayım ? foto cekecek de baska yer yoktu, şimdi ben bunları burda açıklamak zorunda değilim ki, göstermek istediğim kuşlar, pislikleriyle ne işimiz var ? yani burda masa teras kümes pislik renk vs teferruattır, aslolan kuşun fiziki resimleridir, başka şeylere takılıp garip garip yorum yapmaya gerek yok, kuşlara bişe diyilecekse diyilsin, ama kuşlar güzelde fotolara biraz daha dikkat et denilmesin ben fotografcı değilim kuscuyum ! saygılar
''Olmasa daha ii olur'' dedim daha dikkatli ol diye bir emir kipi kullanmak haddime değil. Ben iyi niyetimle bi yorum yazdım ,Kuş pisliği yüzünden tartışmayalım lütfen!!!!
:haha:RadiKEL' Alıntı:Maşallah yavrular çok sağlıklı , Allah nazardan korusun, güle güle uçurmanız dileğiyle.
Khalid' Alıntı:Merhaba Ali Bey,
Maşallah sağlıklı, sevimli yavrular yetiştirmişsiniz.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle...
Khalid
kuscu_marik' Alıntı:MASALLAH
ALİ KARDESİM GÜZEL YAVRULAR GÜLE GÜLE BESLE ATMACASIZ GÜNLER DİLİYORUM BOZ KİRLİDE BİR BASKA GÜZEL
SAYGILAR