- Konuyu Başlatan
polllat
Üye
- Ad Soyad
- sinan öztekin
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alkan' Alıntı:KUSLARIN OKADAR DA VAZGECILMEYECEK KUSLAR DEGIL IÇINDE IRK KUSU YOK GIBI BIRDE GORUNDUGU KADARIYLA TOPLAMA BIR KUMES O SEKIL YANI NE DIYELIM HERKEZİN MUTLU OLDUGU SEKILDE OZGURCE BESLESINLER.
polllat' Alıntı:alkan' Alıntı:KUSLARIN OKADAR DA VAZGECILMEYECEK KUSLAR DEGIL IÇINDE IRK KUSU YOK GIBI BIRDE GORUNDUGU KADARIYLA TOPLAMA BIR KUMES O SEKIL YANI NE DIYELIM HERKEZİN MUTLU OLDUGU SEKILDE OZGURCE BESLESINLER.
kuşlarım size göre pek güzel olmayabilir ama benim için vazgeçilmezler.Benim için maddi değer önemli değildir kuşta önemli olan maneviyattır.Siz buna katılırsınız yada katılmazsınız ona karışamam.
Ayrıca maddiyat açısından sadece o mavi taklacı yeter...
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
yorumunuz için teşekkürler...
polllat' Alıntı:kuşların video su izlemenizi tavsiye ederim....
http://www.izlesene.com/panel/videolar/videolarim.php
tengelli' Alıntı:polllat' Alıntı:alkan' Alıntı:KUSLARIN OKADAR DA VAZGECILMEYECEK KUSLAR DEGIL IÇINDE IRK KUSU YOK GIBI BIRDE GORUNDUGU KADARIYLA TOPLAMA BIR KUMES O SEKIL YANI NE DIYELIM HERKEZİN MUTLU OLDUGU SEKILDE OZGURCE BESLESINLER.
kuşlarım size göre pek güzel olmayabilir ama benim için vazgeçilmezler.Benim için maddi değer önemli değildir kuşta önemli olan maneviyattır.Siz buna katılırsınız yada katılmazsınız ona karışamam.
Ayrıca maddiyat açısından sadece o mavi taklacı yeter...
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
yorumunuz için teşekkürler...
önce kuşa hakkını vericeksin yani sevgiyi emeği ondan sonra oda sana değerini gösterecek. kuş herkese göre farklılık gösteren bir zevktir eger hırs amaçlı beslemiyorsan seni en ucuzu ve en değer sizi mutlu ediyorsa bu senin gerçek kuşçu olduğunu gösterir çünki hiç değeri olmadığı halda sevgi ile beslediğinden ve emek verdiğinden bence gerçek kuşçu sensin bizim gibi o olsaydı busuda olsaydı diyenler değil ben böyle düşünüyorum.
tengelli' Alıntı:polllat' Alıntı:kuşların video su izlemenizi tavsiye ederim....
http://www.izlesene.com/panel/videolar/videolarim.php
AÇILMIYOR video bulunamıyor.
silik dumanlı' Alıntı:videoyu nasıl izliycez onu izlemek için üye oldum
videonun adını yazarsan sevinirim
silik dumanlı' Alıntı:maşallah mavi çok güzel ama yuvanın konumunu anlamadım balkon gibi yüksekte ama yerde gibi duruyor ama güzel yani konumu masallah
hasandemir' Alıntı:besledigin yer güzel sanırım teras bol kuş uçurmalar
polllat' Alıntı:arkadaşlar kuşlarım fazla uçmuyor...
önerileriniz nelerdir???
capkin' Alıntı:Selamlar kuşlarının uçmamsı hakkında sana yardımcı olamayacağım bende anlamam pek ama kümesin güzel olmuş tebrikler
Fenerbahcem' Alıntı:polllat' Alıntı:arkadaşlar kuşlarım fazla uçmuyor...
önerileriniz nelerdir???
Merhaba sinan , bence sen yavru al onlari ucur cunku yasi gecmis kuslari ucurmak zor hatta imkansiz gibi birsey.
Yavrulari al , yavrulari en uzun ucan kusunla ucur.Misal 1 cift yavrunu 1 veya 2 en uzun kusunla ucur..bunu hergun yap(yavrular 2,5 aylik felan olsun) gun gectikce yavrular kendini gelistirir..ha ilk zamanlar kendilerini catiya atabilirler veya en uzun kusun 30 dakika ucuyorsa yavrular 5-10 dakika ucabilirler ama gun gectikce onlar kendilerini gelistirirler.Aldigin kuslari ucurmaya kalkarsan emegin bosuna gidebilir en iyi yavrulari ucurmak kendin egitmek.
Atmacizsiz bol keyifli ucurmalar..