kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
erkek karabaş kelebek

Ekli dosyalar

• Resim 018.webp
    Resim 018.webp
    11.8 KB · Görüntüleme: 962
  • Resim 019.webp
    Resim 019.webp
    11.5 KB · Görüntüleme: 973
sazlı dişi kelebek

Ekli dosyalar

• Resim 020.webp
    Resim 020.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 972
  • Resim 021.webp
    Resim 021.webp
    10.5 KB · Görüntüleme: 983
erkek kestane kanat bango

Ekli dosyalar

• Resim 022.webp
    Resim 022.webp
    15.3 KB · Görüntüleme: 989
  • Resim 023.webp
    Resim 023.webp
    13 KB · Görüntüleme: 937
arap dişi taklacı

Ekli dosyalar

• Resim 024.webp
    Resim 024.webp
    12.1 KB · Görüntüleme: 933
  • Resim 025.webp
    Resim 025.webp
    11.3 KB · Görüntüleme: 950
arap akbaş dişi baska Kuş yavruluktan yeni çıkma bu gün aldım

Ekli dosyalar

• Resim 026.webp
    Resim 026.webp
    12.1 KB · Görüntüleme: 955
  • Resim 027.webp
    Resim 027.webp
    9.3 KB · Görüntüleme: 953
  • Resim 028.webp
    Resim 028.webp
    8 KB · Görüntüleme: 982
Tüm kuşların resimlerini eklemeye çalıştım ama biras kötü çekim oldu.Ama kuşların ne oldukları yinede belli oluyor.

KUSLARIN OKADAR DA VAZGECILMEYECEK KUSLAR DEGIL IÇINDE IRK KUSU YOK GIBI BIRDE GORUNDUGU KADARIYLA TOPLAMA BIR KUMES O SEKIL YANI NE DIYELIM HERKEZİN MUTLU OLDUGU SEKILDE OZGURCE BESLESINLER.

alkan' Alıntı:
KUSLARIN OKADAR DA VAZGECILMEYECEK KUSLAR DEGIL IÇINDE IRK KUSU YOK GIBI BIRDE GORUNDUGU KADARIYLA TOPLAMA BIR KUMES O SEKIL YANI NE DIYELIM HERKEZİN MUTLU OLDUGU SEKILDE OZGURCE BESLESINLER.

kuşlarım size göre pek güzel olmayabilir ama benim için vazgeçilmezler.Benim için maddi değer önemli değildir kuşta önemli olan maneviyattır.Siz buna katılırsınız yada katılmazsınız ona karışamam.

Ayrıca maddiyat açısından sadece o mavi taklacı yeter...
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
yorumunuz için teşekkürler...

tabı zevk ve rek tarsılmaz ama TAKLACI DEDIGIN MAVIDE SIRA KUSUNA BENZIYOR. NET GORUNTULU KUS DEGIL TAKLACI BESLEYENLER IYI BILIR TAKLACIDA DURUS COK ONEMLIDIR GOGSU DOLU OLMASI GEREKLI...

o kuşu size ıspatlamak isterdim ama sadece telefon çekimi yapabiliyorum o da net olmuyo.Yoksa sizde anlarsınız o kuşun ne olduğunu...

polllat' Alıntı:
alkan' Alıntı:

kuşlarım size göre pek güzel olmayabilir ama benim için vazgeçilmezler.Benim için maddi değer önemli değildir kuşta önemli olan maneviyattır.Siz buna katılırsınız yada katılmazsınız ona karışamam.

önce kuşa hakkını vericeksin yani sevgiyi emeği ondan sonra oda sana değerini gösterecek. kuş herkese göre farklılık gösteren bir zevktir eger hırs amaçlı beslemiyorsan seni en ucuzu ve en değer sizi mutlu ediyorsa bu senin gerçek kuşçu olduğunu gösterir çünki hiç değeri olmadığı halda sevgi ile beslediğinden ve emek verdiğinden bence gerçek kuşçu sensin bizim gibi o olsaydı busuda olsaydı diyenler değil ben böyle düşünüyorum.

tengelli' Alıntı:
polllat' Alıntı:
alkan' Alıntı:

önce kuşa hakkını vericeksin yani sevgiyi emeği ondan sonra oda sana değerini gösterecek. kuş herkese göre farklılık gösteren bir zevktir eger hırs amaçlı beslemiyorsan seni en ucuzu ve en değer sizi mutlu ediyorsa bu senin gerçek kuşçu olduğunu gösterir çünki hiç değeri olmadığı halda sevgi ile beslediğinden ve emek verdiğinden bence gerçek kuşçu sensin bizim gibi o olsaydı busuda olsaydı diyenler değil ben böyle düşünüyorum.

çok teşekkür ederim...

videoyu nasıl izliycez onu izlemek için üye oldum
videonun adını yazarsan sevinirim

silik dumanlı' Alıntı:
videoyu nasıl izliycez onu izlemek için üye oldum
videonun adını yazarsan sevinirim

kusura bakmayın hata bende...
kullanıcı adı:141_141
şifre:12345

bu bilgileri girin ve sağ üst köşedeki videolarım yazısına tıklayın videolar arşınıza çıkacaktır...

maşallah mavi çok güzel ama yuvanın konumunu anlamadım balkon gibi yüksekte ama yerde gibi duruyor ama güzel yani konumu masallah

silik dumanlı' Alıntı:
maşallah mavi çok güzel ama yuvanın konumunu anlamadım balkon gibi yüksekte ama yerde gibi duruyor ama güzel yani konumu masallah

teşekkürler...

yuva 1 metre falan yüksekte duruyor.Hem ıslanmasın hemde diğer kuşlar kolay fark etsin diye.Ama bu yaz onu yere koyup üstüne 1- 1,5 metre falan daha yapıcam.Çünkü kuşlar çoğaldı sığmaz oldular...

yuva 1 metre falan yüksekte duruyor.Hem ıslanmasın hemde diğer kuşlar kolay fark etsin diye.Ama bu yaz onu yere koyup üstüne 1- 1,5 metre falan daha yapıcam.Çünkü kuşlar çoğaldı sığmaz oldular...

besledigin yer güzel sanırım teras bol kuş uçurmalar

hasandemir' Alıntı:
besledigin yer güzel sanırım teras bol kuş uçurmalar

ewet terasta besliyorum biras sorun oluyo kuşların inmesi bakımından ama yinede çok güzel.İyi dileğiniz için teşekkür ederim.

.

kümesimi yeniledim yeni hali...
içini düzenledim ama daha yeni resimlerini bilgisayara atmadım...

Ekli dosyalar

• IMG0167A.webp
    IMG0167A.webp
    22.7 KB · Görüntüleme: 1,015
  • IMG0164A.webp
    IMG0164A.webp
    22.5 KB · Görüntüleme: 1,020
  • IMG0164A.webp
    IMG0164A.webp
    22.5 KB · Görüntüleme: 1,046
arkadaşlar kuşlarım fazla uçmuyor...
önerileriniz nelerdir???

Selamlar kuşlarının uçmamsı hakkında sana yardımcı olamayacağım bende anlamam pek :D ama kümesin güzel olmuş tebrikler

polllat' Alıntı:
önerileriniz nelerdir???

Merhaba sinan , bence sen yavru al onlari ucur cunku yasi gecmis kuslari ucurmak zor hatta imkansiz gibi birsey.
Yavrulari al , yavrulari en uzun ucan kusunla ucur.Misal 1 cift yavrunu 1 veya 2 en uzun kusunla ucur..bunu hergun yap(yavrular 2,5 aylik felan olsun) gun gectikce yavrular kendini gelistirir..ha ilk zamanlar kendilerini catiya atabilirler veya en uzun kusun 30 dakika ucuyorsa yavrular 5-10 dakika ucabilirler ama gun gectikce onlar kendilerini gelistirirler.Aldigin kuslari ucurmaya kalkarsan emegin bosuna gidebilir en iyi yavrulari ucurmak kendin egitmek.
Atmacizsiz bol keyifli ucurmalar..

capkin' Alıntı:
Selamlar kuşlarının uçmamsı hakkında sana yardımcı olamayacağım bende anlamam pek :D ama kümesin güzel olmuş tebrikler

yinede ilginiz için çok teşekkür ederim...

Fenerbahcem' Alıntı:
polllat' Alıntı:
önerileriniz nelerdir???

Merhaba sinan , bence sen yavru al onlari ucur cunku yasi gecmis kuslari ucurmak zor hatta imkansiz gibi birsey.
Yavrulari al , yavrulari en uzun ucan kusunla ucur.Misal 1 cift yavrunu 1 veya 2 en uzun kusunla ucur..bunu hergun yap(yavrular 2,5 aylik felan olsun) gun gectikce yavrular kendini gelistirir..ha ilk zamanlar kendilerini catiya atabilirler veya en uzun kusun 30 dakika ucuyorsa yavrular 5-10 dakika ucabilirler ama gun gectikce onlar kendilerini gelistirirler.Aldigin kuslari ucurmaya kalkarsan emegin bosuna gidebilir en iyi yavrulari ucurmak kendin egitmek.
Atmacizsiz bol keyifli ucurmalar..

Galiba mecburen sizin dediğiniz gibi yapacağım çünkü galiba benim kuşlarımın hemen hemen hepsi damızlık....
ha bire yumurtlayıp duruyolar mesela şimdi (Allah nazardan saklasın) 12 yumurta var bütün eşler yumurtladı ama dediğiniz gibi yeni yavrular biraz uçuyo 1 çift yeni yavrum var 10 dk falan uçuyolar ama ben onları uçururken ıslık falan çalıyorum bundan korkan diğer kuşlar yan çatıyo gidiyo hemen uçan kuşlarda iniyo..
1-2 tanede baska aldım uçursunlar diye ama onlarda yatmaya alışmak üzere...

Geri