kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
arkadşlar kuşlarımın yeni resimlerini sizlerle paylaşmak istedim..

Ekli dosyalar

• IMG0186A.webp
    IMG0186A.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 1,257
  • IMG0187A.webp
    IMG0187A.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 1,250
  • IMG0188A.webp
    IMG0188A.webp
    4.2 KB · Görüntüleme: 1,088
dewamı..

Ekli dosyalar

• IMG0189A.webp
    IMG0189A.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 1,258
  • IMG0190A.jpg
    IMG0190A.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 1,055
devam..

Ekli dosyalar

• IMG0191A.webp
    IMG0191A.webp
    4.5 KB · Görüntüleme: 1,224
  • IMG0192A.webp
    IMG0192A.webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 1,208
  • IMG0193A.webp
    IMG0193A.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 1,258
dewamı....

Ekli dosyalar

• IMG0194A.webp
    IMG0194A.webp
    5.5 KB · Görüntüleme: 1,263
  • IMG0195A.webp
    IMG0195A.webp
    5.4 KB · Görüntüleme: 1,142
  • IMG0196A.webp
    IMG0196A.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 1,029
devamı..

Ekli dosyalar

• IMG0201A.webp
    IMG0201A.webp
    4.3 KB · Görüntüleme: 1,200
  • IMG0206A.webp
    IMG0206A.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 1,138
  • IMG0203A.webp
    IMG0203A.webp
    3.3 KB · Görüntüleme: 1,247
dewam...

Ekli dosyalar

• IMG0204A.webp
    IMG0204A.webp
    4.5 KB · Görüntüleme: 1,232
  • IMG0205A.webp
    IMG0205A.webp
    6.6 KB · Görüntüleme: 1,229
  • IMG0200A.webp
    IMG0200A.webp
    6.5 KB · Görüntüleme: 1,230
kümesi büyüttün tabi kuşlarıda çoğaltmışşın kuşların maşallahı var bu arada baya arap yapmışşın acaba bunlar taklacımı yoksa kelebek mi??

silik dumanlı' Alıntı:
kümesi büyüttün tabi kuşlarıda çoğaltmışşın kuşların maşallahı var bu arada baya arap yapmışşın acaba bunlar taklacımı yoksa kelebek mi??

saol kardeşim. Araplardan taklacıda var, kelebek de..
3 kelebek var, 3 taklacı..

arkadaşlar kuşlarımın yebi resimlerini ekledim. Çekimler biras kötü ama kusura bakmayın..

yeni yavrularım bunlar inşallah diğerleride çok yakında çıkacak..

Ekli dosyalar

• IMG0175A.webp
    IMG0175A.webp
    14.9 KB · Görüntüleme: 1,100
  • IMG0176A.webp
    IMG0176A.webp
    13.2 KB · Görüntüleme: 1,206
senin güzel bir mavin vardı yanlış hatırlamıyorsam videosunu felan izlemiştim onun yavrusu var mı şimdi

silik dumanlı' Alıntı:
senin güzel bir mavin vardı yanlış hatırlamıyorsam videosunu felan izlemiştim onun yavrusu var mı şimdi

o kuş çok takla atıyo diye uçurmuyodum içerde bi dişi baskayla yakınlaşmıştı çevremde kuşçu abilerim bırak kalsın kuş yavruya kusunca daha iyi olur dediler bende dokunmadım. Anlıyacağın onun daha doğru düzgün yavrusunu alamadım. İnşallah Kayseriden düzgün bi dişi taklacı getirip onunla eşlendireceğim...

Eee arkadaşlar uçmamaları konusunda değişik fikri olan yokmu.. Kuşlar bu aralar biraz uçmaya başladı ama tüm çiftlerin yumurtası ve yavrusu var. Dişiler uçuyor biraz erkekler hiç uçmuyor..

şeşkam...erkek...

Ekli dosyalar

• IMG0178A.webp
    IMG0178A.webp
    3.7 KB · Görüntüleme: 1,225
  • IMG0179A.webp
    IMG0179A.webp
    3.8 KB · Görüntüleme: 1,217
  • IMG0181A.webp
    IMG0181A.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 1,209
şeşkaa...

Ekli dosyalar

• IMG0182A.webp
    IMG0182A.webp
    3.5 KB · Görüntüleme: 1,181
sinan kardeşim kışın hava şartları nedeniyle uçurmadıysan kuşlar uçmak istemeye bilir rahata alıştıkları için beleşçiliğe devam etmek isterler:)

silik dumanlı' Alıntı:
sinan kardeşim kışın hava şartları nedeniyle uçurmadıysan kuşlar uçmak istemeye bilir rahata alıştıkları için beleşçiliğe devam etmek isterler:)

Ewet aslında kışın yatmalarına izin verdim rüzgar yüzünden ama benim anlamadığım neden dişiler uçuyo erkekler uçmuyo..
Mesela erkek yumurtada yatıyo dişi istediği gibi uçuyo. Ama dişi yumurtada yatarsa erkeği kümesten kovalasam bile tekrar tekrar geri geliyo 1 tur bile atmıyo havada. Çok aşırı zorlarsam yan çadıda yatıyo bikaç saat...

Ama benim anladığım kadarıyla galiba benim kuşlarım damızlık kuşlar çünkü anca yumurtluyolar başka bişey yok...
BEn de tek çare olarak çıkan yavruları iyi uçmaya alıştırmaya çalışıyorum. Şimdilik uçabilecek 2 yavru var onlarda maaşallah giderek açılıyo ama şimdilik 10 dk. anca uçuyolar..

viewtopic.php?f=24&t=6170
ARkadaşlar kuşlarımın HAziran 2009 yavrularının resimlerini burada paylaşıyorum. Görmek isteyenler bu adresten bakabilirler...

ee sinan kardeşim uzun zamandır resim yüklemedin resimlerini bekliyoruz

fase4142' Alıntı:
sen bu kuşçuluğu bırak arkadaşım

Neden bırakıyormuşum kuşçuluğu? Senin demenlemi olacak bu işler. Neyse kendimi tutup sana bişey demiyeceğim. Ama gerçekten bu yazınız hiç hoşuma gitmedi. :sinirli: :sinirli: :sinirli: Yorum için teşekkürler...

SİNAN ÖZTEKİN

silik dumanlı' Alıntı:
ee sinan kardeşim uzun zamandır resim yüklemedin resimlerini bekliyoruz

Valla Kubilay kardeşim benim telefon çalındı bende abimin telefonla resim çekmeye çalışıyorum. Ama o da telefonunu devamlı vermediği için doğru düzgün resimler çekemedim ama bu gün biraz bişeyler çektim yarın sabah eklemeyi düşünüyorum siteye...

SİNAN ÖZTEKİN

"ne yardan geçerim ne serden" anlayışıyla kuşçuluk olmaz. en azından iyi kuşçu olamazsınız. 20-30 dan fazla da uçarlarsa şaşılacak bişey vardır zaten. damların olduğu kapalı bir alan, direk inebilen kuşlarla taklacıla bir arada ve iyi kötü demeden beslenen kuşlar. gerçekler acıdır, daha bilinçli kuşçuluk yapmanız temennisiyle...

ugurk81' Alıntı:
"ne yardan geçerim ne serden" anlayışıyla kuşçuluk olmaz. en azından iyi kuşçu olamazsınız. 20-30 dan fazla da uçarlarsa şaşılacak bişey vardır zaten. damların olduğu kapalı bir alan, direk inebilen kuşlarla taklacıla bir arada ve iyi kötü demeden beslenen kuşlar. gerçekler acıdır, daha bilinçli kuşçuluk yapmanız temennisiyle...

Zaten bayram dönüşü N.Zeytinevi abimle beraber bi temizlik yapıcaz. Kuşlarımdan ayrılmak benim için zor olacak ama bunu yapmam gerekiyor.
Ayrıca yorumunuz için çoook teşekkür ederim.

...............SİNAN ÖZTEKİN..................

Geri