- Konuyu Başlatan
kenalp
Üye
- Ad Soyad
- kenan alpaslan
- Meslek
- Makina mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Teşekkürler Hakan...0_0Hakan0_0' Alıntı:Süper kuşlar :evet:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Hakan...0_0Hakan0_0' Alıntı:Süper kuşlar :evet:
Teşekkürler abi uçurmak dışında elimden geldiği kadar bakımlarına dikkat etmeye çalışıyorum.kuscu_marik' Alıntı:masallah kenan güle güle uçur besle çok saglıklı ve bakımlılar paylasım için tesekkürler
saygılar
kenalp' Alıntı:Teşekkürler abi uçurmak dışında elimden geldiği kadar bakımlarına dikkat etmeye çalışıyorum.kuscu_marik' Alıntı:masallah kenan güle güle uçur besle çok saglıklı ve bakımlılar paylasım için tesekkürler
saygılar
Teşekkürler Yavuz beysoylemez18' Alıntı:MAŞALLAH
Hakan bey teşekkürleralger' Alıntı:kenalp' Alıntı:Teşekkürler abi uçurmak dışında elimden geldiği kadar bakımlarına dikkat etmeye çalışıyorum.kuscu_marik' Alıntı:masallah kenan güle güle uçur besle çok saglıklı ve bakımlılar paylasım için tesekkürler
saygılar
Evet evet uçurma bence de nazar değmesin hastalık uğramasın güle güle besle maşaallah.
Amacım yalakalık yapmak deildi sadece bende beyaz hastalıgı var ve beyazlarını çok begendim yanlış bişey dediysem affolaki söyledigimden bu sonucu çıkartmışsınkenalp' Alıntı:Hakan yolun Ankarya düşerse yavrularından vereyim istersen.
Hakan öyle bir sonuç çıkartmamıştım o dönemde elimde çok fazla yavru vardı. Karışık yemidir ilacıdır gideri fazla olan ticari bakmadığım bir hobi. Zaman ve yer sıkıntısı olduğu için seyislik de yapamıyorum zaten. Haftada bir pazar uçurabilirsem uçuruyorum. Yavrular çoğalınca eşe dosta veriyorum.0_0Hakan0_0' Alıntı:Amacım yalakalık yapmak deildi sadece bende beyaz hastalıgı var ve beyazlarını çok begendim yanlış bişey dediysem affolaki söyledigimden bu sonucu çıkartmışsınkenalp' Alıntı:Hakan yolun Ankarya düşerse yavrularından vereyim istersen.
Pardon Özürdilerim bende farklı düşündum Seni kırdıysam çok özürdilerimkenalp' Alıntı:Hakan öyle bir sonuç çıkartmamıştım o dönemde elimde çok fazla yavru vardı. Karışık yemidir ilacıdır gideri fazla olan ticari bakmadığım bir hobi. Zaman ve yer sıkıntısı olduğu için seyislik de yapamıyorum zaten. Haftada bir pazar uçurabilirsem uçuruyorum. Yavrular çoğalınca eşe dosta veriyorum.0_0Hakan0_0' Alıntı:Amacım yalakalık yapmak deildi sadece bende beyaz hastalıgı var ve beyazlarını çok begendim yanlış bişey dediysem affolaki söyledigimden bu sonucu çıkartmışsınkenalp' Alıntı:Hakan yolun Ankarya düşerse yavrularından vereyim istersen.
Teşekkürler Yavuz. Bir üst ağız yavrular çifte çift beyaz atmıştı onları uçuruyorum şimdi havada patlatmaya başladılar. Yakında kayda alabilirsem yayınlarım inşallah.soylemez18' Alıntı:Hay ''MAŞALLAH'' abi Son resimdeki kuşlar cinayet çıkartır...
Teşekkürler Dursun kardeşim.mazidenbiri' Alıntı:maşallah kenan abi kuşlarınız gerçekten mükemmel görünüyor
allah nazardan korusun
saygılar
Teşekkürler Hakan daha iyileri senin olsun. Canlı görmek istersen her zaman çayımı içmeye gelebilirsin. Kal sağlıcakla.alger' Alıntı:Ya bunlara ne yorum yapacağız bilemedim ben, Maşaallah hakkaten imrendim, 41,5 maşaallah Allah nazarlardan korusun. Tahtaya vuruyorum, nazar benden değildir.
Teşekkürler Kadir. Hastalıkları minimize ettim evet. Seyislik yapmaktaki sıkıntılarımdan dolayı deneme olan duman kirlilerin yavruların arkadaşlara verip onlarda izleme imkanım oldu.Khalid' Alıntı:Maşallah Kenan Ağabey,
Son aldığınız yavrular da daha bir sağlıklı daha bir ışıl ışıllar.
Kümeslerinizin sıhhatlerine kavuştukları yavrulardan belli oluyor.
Hastalıktan,atmacadan uzak güzel günlerde besleyip uçurmanız dileklerimle...
Khalid
Eevt takka perçem gibi de süsü olsunirakbey' Alıntı:türü ne olursa olsun beyaz olsun