oğuzz26
Üye
- Ad Soyad
- Oğuz Sürücü
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Maşallah.Emeğinize sağlık.Allah nazardan saklasın kuşlar harika.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhan kardeşim teşekkürleroğuzz26' Alıntı:Maşallah.Emeğinize sağlık.Allah nazardan saklasın kuşlar harika.
Evet Çağtay portakallar limondan çıkma, kaplama portakal değilerdi. Oyun olarak yüksekten oynayıp yüksekten ayak verip düşüyorlardı. Gönderdim onları. Seninkileri merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum.portakal22' Alıntı:Beyazların çok güzel ama portakalın renklerinde sorun var .Bn Portakal Hastasıyım koycam foto
Teşekkürler Kerim bey. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah.Kerim TÜRK' Alıntı:Gerçekten maşallahı var kuşlarınızın. Kuşlarınızdaki temizlik ve üretim sizin kuşlarınıza bakımınızın ne denli güzel ve kaliteli olduğunun göstergesi adeta.Allah sağlıklı yavrular almak nasip etsin inşallah.
Teşekkürler Halit bey.HLt-06' Alıntı:Maaşallah güzel günlerde besleyip uçurmanız dileğiyle .
Çok sağol abi. Allah gözümü doyursun. Almayayım yeter artık yavru diyorum. Böyle enteresan renkler verince dahada dahada diyorum. Bu yavrular oyunu tutmuş olan duman kirliler ile ilk kuşlarımdan kirli erkeğin kırmaları. Bozkirli takkalı akkuyruk, gök perçem akkuyruk, kirli akkuyruk ve boz takka perçem akkuyruk gibi yavrular verdi.kuscu_marik' Alıntı:s a masallah masallah kenan yavruda çok olmus bide uçurması var tabi güle güle uçur besle
KARA KİRLİ AKREP KUYRUK BENİM SANSIMA UÇSUN ÇOK HOS MASALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER
SAYGILAR
Teşekkürler Emre bey. Son koyduğum arapları süs kuşu zannetme uçurduğuğum duman kirlilerin kırmalarındandır.ekran20009' Alıntı:maşallah hepsi çok güzeller. çok beğendim... üretim sorunu yok, çoğu oyunlu, yer müsait gördüğüm kadarıyla, size uçurup izmek kalıyo.. saygılarımla...
Teşekkürler Mehmet bey. Terasın tek güzel tarafı güzel yavru alınması. Yerde de beslediğim için ikisi arasında mukayese yaparsak teras çok keyif vermiyor.ince memed' Alıntı:Kuşlarınız güzel olmasına güzel de,terasınız kuşlardan güzel.Güle güle besleyin.
Teşekkürler Kadir. Karar aldım artık yazın yavru almıyorum. Yazın aldığım yavruların çoğunu kaybettim. Kış yavrusu en azında yaza kadar tüğden çıkmış yerine hakim ekeleşmiş oluyor. Benim işimi kolaylaştırıyor.Khalid' Alıntı:Maşallah Kenan Ağabey,
Yine çok sağlıklı ve güzel yavrular büyümüş...
Kışın da yavru veriminin bu denli güzel olması bakımın seviyesini ortya koyuyor.
Hepsini güzel günlerde uçurup,oynatmanız temennisiyle...
Khalid