Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kenalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 158
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Maşallah.Emeğinize sağlık.Allah nazardan saklasın kuşlar harika.

Beyazların çok güzel ama portakalın renklerinde sorun var .Bn Portakal Hastasıyım koycam foto

portakal22' Alıntı:
Beyazların çok güzel ama portakalın renklerinde sorun var .Bn Portakal Hastasıyım koycam foto
Evet Çağtay portakallar limondan çıkma, kaplama portakal değilerdi. Oyun olarak yüksekten oynayıp yüksekten ayak verip düşüyorlardı. Gönderdim onları. Seninkileri merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum.

2012 son yavrular

Ekli dosyalar

• SAM_1380.webp
    SAM_1380.webp
    415.7 KB · Görüntüleme: 837
  • SAM_1381.webp
    SAM_1381.webp
    447.1 KB · Görüntüleme: 779
  • SAM_1382.webp
    SAM_1382.webp
    289.6 KB · Görüntüleme: 825
dvm

Ekli dosyalar

• SAM_1383.webp
    SAM_1383.webp
    493.2 KB · Görüntüleme: 773
  • SAM_1384.JPG
    SAM_1384.JPG
    632.3 KB · Görüntüleme: 770
  • SAM_1385.webp
    SAM_1385.webp
    535.8 KB · Görüntüleme: 834
dvm

Ekli dosyalar

• SAM_1391.JPG
    SAM_1391.JPG
    778.7 KB · Görüntüleme: 784
  • SAM_1393.webp
    SAM_1393.webp
    540.1 KB · Görüntüleme: 818
  • SAM_1404.webp
    SAM_1404.webp
    498.7 KB · Görüntüleme: 794
masallah cok guzel kuslar kenan abi, abicim yorum 3 deki beyaz erkegine hasta oldum aynısı disi olarak bende var eger ki bosta ise satmak istersen alabilirim?

HERŞEYDEN ÖNCE KUŞLARA VERDİĞİNİZ EMEK ORTADA EMEĞİNİZİNDE KARŞILIĞINI ALDIĞINIZ YAVRULARINIZDAN BELLİ OLUYOR İNŞ DAHA BİR ÇOK SAĞLIKLI VE GÜZEL YAVRULAR ALIRSINIZ HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL EMEK VERİP İLGİLENDİĞİNİZ KUŞLARINIZDAN ÇOK BELLİ NAZAR DEĞMESİN MAŞALLAH :slm:

Oğuzhan ve Sefa teşekkürler yorumlarınız için. O beyazı kaybettim elimde sadece 1 çift torunu kaldı.

hayırlısı olsun abi ne diyelim :)

2012 son yavrular

Ekli dosyalar

• SAM_1528.webp
    SAM_1528.webp
    200.9 KB · Görüntüleme: 896
  • SAM_1531.JPG
    SAM_1531.JPG
    360.8 KB · Görüntüleme: 860
  • SAM_1543.webp
    SAM_1543.webp
    157.9 KB · Görüntüleme: 885
dvm

Ekli dosyalar

• SAM_1535.webp
    SAM_1535.webp
    144.5 KB · Görüntüleme: 868
  • SAM_1538.webp
    SAM_1538.webp
    113.9 KB · Görüntüleme: 877
  • SAM_1551.webp
    SAM_1551.webp
    130.8 KB · Görüntüleme: 868
dvm

Ekli dosyalar

• SAM_1544.webp
    SAM_1544.webp
    208.4 KB · Görüntüleme: 897
  • SAM_1540.JPG
    SAM_1540.JPG
    300.2 KB · Görüntüleme: 889
  • SAM_1546.webp
    SAM_1546.webp
    246.8 KB · Görüntüleme: 882
dvm

Ekli dosyalar

• SAM_1620.webp
    SAM_1620.webp
    562.2 KB · Görüntüleme: 849
  • SAM_1627.webp
    SAM_1627.webp
    475.4 KB · Görüntüleme: 791
dvm

Ekli dosyalar

• SAM_1629.webp
    SAM_1629.webp
    292.8 KB · Görüntüleme: 665
  • SAM_1630.webp
    SAM_1630.webp
    446.2 KB · Görüntüleme: 803
Gerçekten maşallahı var kuşlarınızın. Kuşlarınızdaki temizlik ve üretim sizin kuşlarınıza bakımınızın ne denli güzel ve kaliteli olduğunun göstergesi adeta.Allah sağlıklı yavrular almak nasip etsin inşallah.

Kerim TÜRK' Alıntı:
Gerçekten maşallahı var kuşlarınızın. Kuşlarınızdaki temizlik ve üretim sizin kuşlarınıza bakımınızın ne denli güzel ve kaliteli olduğunun göstergesi adeta.Allah sağlıklı yavrular almak nasip etsin inşallah.
Teşekkürler Kerim bey. Daha güzeli sizlerin olsun inşallah.

Maaşallah güzel günlerde besleyip uçurmanız dileğiyle .

s a masallah masallah kenan yavruda çok olmus bide uçurması var tabi güle güle uçur besle

KARA KİRLİ AKREP KUYRUK BENİM SANSIMA UÇSUN ÇOK HOS MASALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah masallah kenan yavruda çok olmus bide uçurması var tabi güle güle uçur besle

KARA KİRLİ AKREP KUYRUK BENİM SANSIMA UÇSUN ÇOK HOS MASALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
Çok sağol abi. Allah gözümü doyursun. Almayayım yeter artık yavru diyorum. Böyle enteresan renkler verince dahada dahada diyorum. Bu yavrular oyunu tutmuş olan duman kirliler ile ilk kuşlarımdan kirli erkeğin kırmaları. Bozkirli takkalı akkuyruk, gök perçem akkuyruk, kirli akkuyruk ve boz takka perçem akkuyruk gibi yavrular verdi.

maşallah hepsi çok güzeller. çok beğendim... üretim sorunu yok, çoğu oyunlu, yer müsait gördüğüm kadarıyla, size uçurup izmek kalıyo.. saygılarımla...

ekran20009' Alıntı:
maşallah hepsi çok güzeller. çok beğendim... üretim sorunu yok, çoğu oyunlu, yer müsait gördüğüm kadarıyla, size uçurup izmek kalıyo.. saygılarımla...
Teşekkürler Emre bey. Son koyduğum arapları süs kuşu zannetme :) uçurduğuğum duman kirlilerin kırmalarındandır.

Kuşlarınız güzel olmasına güzel de,terasınız kuşlardan güzel.Güle güle besleyin.

Maşallah Kenan Ağabey,
Yine çok sağlıklı ve güzel yavrular büyümüş...
Kışın da yavru veriminin bu denli güzel olması bakımın seviyesini ortaya koyuyor.
Hepsini güzel günlerde uçurup,oynatmanız temennisiyle...
Khalid

araplar ayrı bir yakışıklı :) ... ben de arap ve beyaz besliyorum. daha bir asil duruyo bence.. araplarda perçem olayıda devreye girince görüntü bir başka... bir de oyun var diyosun daha ne olsun :))

ince memed' Alıntı:
Kuşlarınız güzel olmasına güzel de,terasınız kuşlardan güzel.Güle güle besleyin.
Teşekkürler Mehmet bey. Terasın tek güzel tarafı güzel yavru alınması. Yerde de beslediğim için ikisi arasında mukayese yaparsak teras çok keyif vermiyor.
Avantajları; hırsız ve kedi sıkıntısı yok
Dezavantajları; aşağı çok kuş düşüyor inene kadar kayboluyor.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Kenan Ağabey,
Yine çok sağlıklı ve güzel yavrular büyümüş...
Kışın da yavru veriminin bu denli güzel olması bakımın seviyesini ortya koyuyor.
Hepsini güzel günlerde uçurup,oynatmanız temennisiyle...
Khalid
Teşekkürler Kadir. Karar aldım artık yazın yavru almıyorum. Yazın aldığım yavruların çoğunu kaybettim. Kış yavrusu en azında yaza kadar tüğden çıkmış yerine hakim ekeleşmiş oluyor. Benim işimi kolaylaştırıyor.

abi beyazlardan anlıyorsun anlaşılan sana 1beyazımın resmini göndersem kuş iyimi bi baksna resimden anlasıldıgı kadar oyunu feln varda uçmuyor fazla.

Geri