KUŞLARIMDAN BAZILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DELIYUREK41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Maşallah Murat Allah nazarlardan atmacalardan saklasın sağlıklı yavru alıp uçurmalar dileğiyle...

Serkan Şen' Alıntı:
Maşallah Murat Allah nazarlardan atmacalardan saklasın sağlıklı yavru alıp uçurmalar dileğiyle...
saolasın serkan daha ıyılerı sızde olsun ınşallah

Bende Kocaelidenim kardeş çakmaklı varmı satılık koyu taneli karagaga kara tırnak oyunlu erkek lazım varsa alam oyunlu olsun kesin.

deadly41' Alıntı:
Bende Kocaelidenim kardeş çakmaklı varmı satılık koyu taneli karagaga kara tırnak oyunlu erkek lazım varsa alam oyunlu olsun kesin.
:asla: formlardan kus alıs verişi yasaktır

deadly41' Alıntı:
yok kardeşim

Genelleme olmasın ama koyu kuşlar bana göre her zaman diğer renklere göre oyun bazında daha iyi çıkmaktadır.
Gerçektende her yönüyle güzeller ,oyunlu olduguda aşikar:))))
kazasız belasız beslemeler 41 kere maş....

hidalgoo' Alıntı:
Genelleme olmasın ama koyu kuşlar bana göre her zaman diğer renklere göre oyun bazında daha iyi çıkmaktadır.
Gerçektende her yönüyle güzeller ,oyunlu olduguda aşikar:))))
kazasız belasız beslemeler 41 kere maş....
teşekkürler hürkan bey aynı fikirdeyiz sizinle

Musul'un baş kuşları böyle çıkıyor. İstanbul'a da getirenler oluyor ama genelde bize süs kuşlarını gönderiyorlar.
Şimdiye kadar izledigim ve kümes ziyaretlerimde de gördügüm NUHUDİlerden(kahverengilerden) çok şakırdaklı,çok saglam damarlı kuşların çıktıgı yönünde. Sırala desen benim sıralamam mavi,çakmaklı,nuhudi olurdu..

Özlerini bulmuşsanız tebrikler...

gelgel1900' Alıntı:
Musul'un baş kuşları böyle çıkıyor. İstanbul'a da getirenler oluyor ama genelde bize süs kuşlarını gönderiyorlar.
Şimdiye kadar izledigim ve kümes ziyaretlerimde de gördügüm NUHUDİlerden(kahverengilerden) çok şakırdaklı,çok saglam damarlı kuşların çıktıgı yönünde. Sırala desen benim sıralamam mavi,çakmaklı,nuhudi olurdu..

Özlerini bulmuşsanız tebrikler...[
evet haklısınız cogu kuşcu ırakdakı oyun kuşlarından habersiz şebab kuşları oranın kuşları sanıyor.oysakı zamanında türk topraklarına dahil olan kerkük musul gıbı yerlerde de bızım oyun kuşlarımızın soyları mevcut.ama orda da kuşlar burdakı gıbı çok kırılmış durumdalar.

Geri