bursa.ist
Üye
- Ad Soyad
- tuncay savcıoglu
- Meslek
- muhasebe
- İlgi Alanı
tekinn' Alıntı:tuncay bey oynar kendını resımle anlatmazsa neden burdakı fotolara yorum yapıyorsunuz.anlamadıgım sey bu ne gızem.sıteye geldıgınızden berı aynı muhabbet.kısısel olarak benım cok umrumda degıl.besledıgınız kuslar gormedıgimiz goremeyecegımız kuslar olamaz.ancak davranısınız bıraz tuhaf.sıze reklam yapın dıyen yok...ama gercek ustalar vb gızemlı laflara vb gerekte yok.senın usta gordugunu ben adam yerıne bıle koymayabılırım.bu ısler senın baktıgın pencerenden gozuktugu gıbı olmayabılır...
bence artık sohbetlerınızde bıraz daha acık ve samımı olmalısınız...
bu lafını biraz tuhat tekin bey benim usta olarak gördüklerim bursa oynarının gelmişinden vede geçmişinden beri olan isimler sizin tanımanıza gerek yok tekin bey türkiye damgasını vurmuş ve ve gelecekte herzaman isimleri anılacak isimler.
şunu unutamayın sizin göremediğiniz çok kuş var bursada merak etmeyin burda site içerisinde güzel kuşlar var ama görmediginiz ve kanları çok saglam oynarlar mevcuttur bursa ve istanbulda şuan gördüğünüz çogu kuş kusura bakmayın ama bursa ve istanbulda kabul görmeyen sıradan kuşlardır kimse kendini kandırmasın.sizin usta tabiri ve ismini kullandıgınız kişiye ben istanbulda usta olarak kimsenin gördüğünü duymadım..bence siz araştırmalarını çok iyi yapın bursadan yılllar önce bu kuşlar kimlerin ellerinden çıkıp dagalmış onları bir araştırın usta kelimesini hakkını verirsizin.
ancak ve oynar kuşunu gerçekten anlayan insanlar vede gerçek ve saf kanlı kuşları görmüş kişiler resimler üzerinden yorum yapamazlar o yüzden benimde resim eklememe gerek yok tekin bey..
saygılar.